Šukací stroje

Jaké máte zkušenosti?

Ahoj na zkousku jsem koupil jeden levny z Ali. A urcite doporucuji radsi trosku investovat. Ty prisavky nic nevydrzi, respektive nejsou schopne se prisat k podlaze. Je to nejaky tvrdsi plast, ktery je navic trosku zkrouceny, takze tam nevznika podtlak. A za druhe cela konstrukce je plastova. Pri slabsich prirazech je vse v pohode a masinka funguje jak ma. Pri rychlejsich uz je to o dost horsi... cele se to vykla a je to i docela hlucne. Jeste bych si daval pozor na hloubku prirazu. Ten muj ma okolo 5cm... asi bych preferoval 15cm a vic... takze za me je lepe se kouknout po ocelove konstrukci se stojanem bez prisavek... na Ali je jich taky spousta. (upravené)
Ono z logiky věci, ten stroj je poměrně lehký, a mnohdy má silné rázy, tedy místo zajetí do tebe by na hladkém koberci bez přísavek stroj popojel od tebe. Ještě je varianta mu to něčím nedovolit - zeď, skříň, manžel,...
Zakoupil jsem mašinku kamarádce, ale nyní mašinka zahálí a tak jí rád zapůjčím.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
https://www.sex-shop69.cz/category/sukaci-stroje

Tady máš odkaz na mašinu za 2.590,.Kč, netřeba asi nic doma vyrábět.
Ahoj, zkus oslovit na amatérech nick FM kutil....
Koukněte sem https://www.hismith.co.uk/. Mašinky za relativně fajn peníze, různé varianty, spoustu příslušenství. Výhoda je, že mají sklad mimo jiné v Holandsku, takže neřešíte clo a DPH. Jinak je to samozřejmě Čína, takže na Ali levněji ovšem tady by vám už asi právě zmíněné poplatky neprošly. Můžeme z vlastní zkušenosti jenom doporučit.
Opravdu kvalitní šukací stroje můžou vyjít na docela dost peněz. Pokud je ale člověk šikovný kutil a má dílnu nebo aspoň nějaké technické zázemí, dokáže si vyrobit funkční šukací stroj svépomocí. Záleží jen na fantazii. Jeden zdejší uzivatel pod nickem Blacksmithone si nějaké vyráběl a vyzkoušel. Fungují mu výborně a má tady i nějaké galerie. 👍
Stačí si uříznout desku třeba z lamina na kterou to pak přisaješ a můžeš mít stroj umístěn třeba i na posteli.
pekny den,tak stroj umisti do detskeho pokoje,pres den si s nim budou deti hrat na horniky pri rubani uhli a vecer je vyzenete do loznice spat
U nás funguju jako šukací stroj já. *3*