lenivé ženy pri sexe

maám taky problém ze moja partnerka je dosť lenivá pri milovani a je mi blbe jej stale vraviet co chcem!
JA LEN TOLKO, CO MUZ NEME DOMA, BUDE HLADAT INDE. CIZE SU LEN DVE MOZNOSTI, BUD SI BUDE HONIT SAM, ALEBO SI NAJDE DRUHU. NECH MI NIKTO NEHOVORI ZE ZDRAVI CHLAP CO TO POTREBUJE DENNE, SA BUDE TRAPNE DOPROSOVAT PARTNERKE O SEX, HA. KED JE TAKA ZE NEMA ZAUJEM O SEX, TREBA SI NAJST MILENKU A ZATLKAT A ZATLKAT.
A co takhle líní a pohodlní muži?Nebo muži,kteří milování odbývají a partnerku to s nimi prostě nebaví.
Není lenivých žen nebo lenivých mužů, je jen sex, který je buď hrou a společnou radostí nebo jen povinnost a uspokojení základních potřeb. Jak k tomu kdo přistoupí, takový sex má. Já chápu, že po dvaceti letech společného soužití je těžké vymýšlet nové nápady a překvapení pro toho druhého v posteli, ale pak i drobná radost potěší a dokáže rozproudit krev. Mám partnera, který mě dokáže krásně přivést k sexu, i když jsem schopna únavou na něm po orgasmu usnout ;). A to i po čtyřletém vztahu, kde se frekvence sexu příliš od začátku nemění. Tady je potřeba o svých potřebách mluvit a naslouchat tomu druhému, jaké potřeby má pro změnu on. Oboustranné drobné překvapení je vítané. Romantika, svíčky, víno, pokoj v hotelu a hlavně mít trpělivost, dráždit, naslouchat, plnit přání... co použít fantazii? ;) Hmmm, jak by bylo občas krásné, kdybyste nám ženám mohli vy muži číst myšlenky, když my ženy se tak stydíme vyslovit svá nejniternější přání...
I kdyz jsem zena velice chapu tyto problemy.Ja jsem nazoru toho,vetsina zen co jsou vdane si neuvedomuji,ze se muze stat,ze ji muz opusti.Pak ale ho odsuzuje ze je on na vine ze ji podvadi,misto aby se nad sebou zamyslela.Ma jistotu,deti,muz co se o ne stara.Ale jednou jak o tohle prijde pak si uvedomi co vse ztratila,pak je pozde.Rodina je rodina,den ma 24 hodin a neni mozne aby si oba neudelali cas na sebe.Deti maji svuj cas,prace take ale na sebe si nedaji ani hodinku.Muz se vymlouva na unavu a zena na deti a nebo na hlavu,je to ale jinak.Vy jste nazoru,udelam se radeji sam a nebo si najdu jinou.Z jedne strany vas chapu a le z druhe strany ne!To jste mohli byt svobodni,myslim si ze by to mela vedet.Ja bych ji rekla,podivej nez jsme se vzali tak to bylo v pohode,pokud te to nebavi,rekni a ja si najdu nahradu za tebe.Nejsi jedina na svete,snad jina bude rada ze mne ma,kdyz ty o mne nemas zajem.Nekdy mi pripada ze zenske aby mely deti,budou se milovat kazdy den i nekolikrat za den.Pak jak jsou tehotne uz nemaji zajem.Neverim tomu ze tehotenstvi znechuti sex.Ja jsem ho mela jeste 4 hodiny pred porodem a nebyl to zaden problem.I kdyz jsem byla tehotna mela jsem zajem a chut na milovani.Jeste to bylo lepsi,nebot muz nemusel si davat pozor.Asi to bylo tim ze jsme byli do sebe zamilovani,sex je nadhera a neni nad to si ho uzivat co nejdyl a nejcastejsi.Nechapu jak nekdo muze rici ze je unaveny a nebo ze boli hlava.Prece nejdu drit do postele,ale milovat se,je to odreagovani a slast,krasa!Spise zavidim zenam co maji muze ze si je rozmazluji a nebo ze se chce s nima mazlit.Vetsina muzu jen skoci udela,hup,hup a usne nebo lezi a je unaveny.Ach jo,je to zle,nejak to nejde ze by se lide sesli aby si rozumeli.Pak jsou nestestni,a to neni dobre.
No jo,ale ty jsi na sex byla i před porodem takže ti to vydrželo. Manželka na to nikdy moc nebyla a tak to i zústalo přes mnoho pokusů nepříjemných rozhovorů, několik porodů do dnes. Pořád má jiné mnohem důležitější věci, ale hlavně jíchybí chuť a uvolnění. Pořád myslí jestli děti nepřijdou, aby nás neslyšeli, neviděli ....no už mě to nebaví. Teď jsem si dal zase závazek, že iniciativa na milování nevyjde ode mě. Takže to vypadá, že 3 minimálně 3 týdny milování nebude.
Gratuluji.Dal jsem si stejný závazek a vyjde to tak jednou za dva, tři měsíce.Jen doplňuji, že mi je pod padesát a žena je o osm let mladší.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Mela jsem 3 zenate milence. A byli z domu hodne vyprahli :), ja si to uzivala. Lip nez s byvalym. Zvlast ten posledni byl rad, ze zkusil, co doma nemohl, a pritom me to prijde normalni (napr. kourit, hracky...)
no, ja som na tom podobne. ale je to asi len v tom aký má žena k sexu prístup. ja som tú moju prehováral, snažil sa o sexe rozprávať, pripravovať romantické večery, masáže, alebo rýchlovky. čokoľvek, len nech ju stimulujem k aspoň akému-takému výkonu. a nič. dokáže zo seba len robiť nehybnú podložku s orgazmom do 5 minút a dosť. žiadna predohra. orál nechce ani brať ani dávať. zvádzanie? o tom ani nehovorím. nové polohy, praktiky, miesta, príležitosti? kdeže. kedykoľvek čokoľvek navrhnem akoby hrach na stenu hádzal.
takže? máš len dve možnosti. Buď budeš trpezlivý a budeš sa snažiť a veriť, že sa raz zmení, alebo si nájdeš inú...
ja som jeden z tých blbcov, ktorí veria, resp. už ani nie, jednoducho som rezignoval. lepšie si to spravím sám ako s ňou. nebaví ma večne byť prvý, vyvýjať aktivitu, snažiť sa... sex s manželkou ma dokonale prestal baviť. ale inak je to skvelá žena. a preto ju neplánujem opustiť...
tak si teda vyber :-(
ja mam to iste doma, vztah je skvely ale sex onicom co si pametam tak iniciativa od nej isla len dva krat. Uz som z toho na prasky lebo podvazdat ju nechcem a ked zacnem temu o sexe tak je ohen nastreche a navyse nechce ziadne hracky, nefajci ma, nehoni a ani anal mi nedovoli
Proste uz neviem co mam robit a doprosovat sa mi uz hnusi, zakazdym ju obskakujem a ona sa so mnou ani pomilovat nechce
takový problém nemají pouze ženy.. já žena jsem a mám bohužel opačný problém... partner nemá skoro žádnou chut na sex.. jestli se milujeme 2x za měsíc.. je to hodně! nevím co mám dělat, ztratit ho nechci a miluju ho.. nevím jestli je problém ve mně nebo v něm.. já moc ráda kouřím, miluju polykání jeho semene, šukat bych mohla denně a ne jednou... análek se mi taky líbí.. (on jen když má náladu, takže skoro nikdy). Asi toho od něj vyžaduji moc.. nevím. Možná je to tím, že je pořád v práci a vidíme se vlastně jen večer, (nemá fyzicky náročnou práci spíš psychicky). Nevíte někdo co s tím, jak na něj?? nebaví mě pořád škemrat o sex a taky poslouchat ty kecy když mu řeknu co by za to dal každej jinej chlap.. Díky za vaše reakce
Je to kokot impotentni vyser se na něho
Malá rada.Možná by si mohl muž nechat změřit hladiny hormonů.Vím, že to není snadné, ale z osobní zkušenosti můžu říct, že to může pomoct.
Bohužel se doktoři často drží tabulkových hodnot a to jsou limity nemoci, ale nikoliv norma pohody.Navíc andrologie je v Čechách pojem neznámý, takže já navštěvuji tři doktory - na endokrinologii mě odkázali na sexuologii a ze sexuologie na urologii na kontroly mého zdraví (hladina PSA, možné problémy s prostatou - naše zdravotnictví rozhodně není nic pro slabé nátury - achjo)
Nicméně pomáhá (mam cosi naordinovaného, nechci dělat reklamu).
Bohužel s mou ženou to jaksi nehnulo :-)))
Předem jak sem koukal na vaši galerku, tak je velice sexy, není nad to když je ženský opálená i pod plavkama!! A že ji musíš říkat co má dělat, to je pořád lepší, když jí to říkaáš a ona to udělá, mnohem horší je když jí říkaáš co chceš aby dělala a ona to stejně neudělá. Pro mě by bylo nejmenší jí vymyslet co má dělat. Tak si jí hýčkej, ta má ví co se mi líbí a umí to krásně udělat, ale jsou věci o které jí prosím a né a né a neudělá (třeba výstřik do úst nebo trojka).
Ja sa (ak mam povedat za seba) vzdy snazim najst problem v sebe. Skus sa pozret na svoj pristup k sexu. Mozno jej od teba chyba nieco co by ju rozpalilo, alebo jej mozno nieco vadi, ale ma obavy ti to povedat. Je to hlavne o komunikacii. Vymenu by som bral ako to najposlednejsie - ak uz okrem sexu nieje nic co od partnerky v zivote ocakavas.
Já jsem si nezájmem o sex taky u prvniho vstahu prošel a nesl jsem to těžce.Jem zdravý chlap a sex mám hodně rád.Ne tak samotnou soulož jako tu zábavu kolem toho./situace,prádlo a různe praktiky,experimenty/Jestli žena něco nedělá,nedramatizuju to.Vynechám a najde se něco jiného.Časem to začne dělat sama.Ale tehdy se má partnerka naprosto změnila.Trápil jsem se,jelikož mi na ní záleželo,ale chyběl mi sex.A hodně.Osud mi nahrál druhou ženu,která měla stejný problém.Byli jsme milenci.A pouze ze sexu se zrodila nová láska.Po roce jak to prasklo.
A dnes se na situaci koukám tak,že jsem se zbytečně dloho s tou první trápil.
Udělal jsem si názor,že totální nezájem o sex je nezájmem o partnera a taky o vstah.Vždy je nějaký způsob jak aspoň částečně a pochopině dočasně toho partnera uspokojit.Ocenil bych tehdy,kdyby mně partnerka aspoň kouřila,nebo mi ho "honila".To snad dovede za jakého koli stavu.Ale tak,že jí je to jedno nezajíma jí to a přitom ví,že jsem nadržený,je jasný signál "mám tě v prdeli"./bavíme se,ale o časovém horizontu něolika měsíců/.Škemrat svého partnera o sex je ponižující /a bolestivé/.Žiju pouze jednou a nemít dlouhodobě sex je velká objeť.Ale to už jsem své bývale ani neměl chuť vsvětlovat /ona se tomu divila!!Po roce!!/Podal jsem ji to sprostě,ale věcně "I ta nejšpinavější kurva mi udělá něco co ty vnímaš jako obtěžováni a 100% kemně nic necítí".
Mluvis mi uplne z duse. Kazde slovo muzu podepsat. Ted po Xletem manzelstvi, ktere je sedive od zacatku, resim odhodlani na restart sveho zivota. Presne jak to pises, vali to dopredu ale nema to zadnou stavu a sex je cosi jako vynaseni popelnice v tydnu. Snazil jsem se a stale snazim o osvezeni ale cokoliv mimo misionarskou polohu je brany jako zhovadilost. Brouk v hlave je uz hodne tucny, ty jsi pridal dalsi krmivo a je to jen muj problem, jak si prenastavit zivot, abych nechcipl tucnej u TV se vzpominkami z mladi. Trefna slova jsi napsal.
ona tvrdi ze sa jej to tak paci!ja by som len chcel aby pola pri tom pohyblivejsia a vysle nieco aj z jej hlavy co ideme robit!!chapes???