Sex prešov

Kto pride

Co dnes niekto niekde na niečo spolu.
*362**75**92*
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Nudapláž delna niekto teraz koho hlboko vyfajcim som na ceste nad nudaplážou
Prešov honim v aute pri nudapláži aktiv domin Aj dvaja ktori si ma.pridu podat? BB ja zmrd bez zabran teraz
Prešov po 18:00-20:00 bareback v🚗pri nudapláži v zadu pri bráne ja zmrd štetka bez zabran budem honiť v aute. Podržím aj dvom trom real aktiv, dominom popik mam. POtrebujem citit prisnost a rozhodnost pana/ov a nie keci... aj "náhodne"
Deje sa nieco v PO , rad by som na niekoho popozeral pripadne sa pridel a dal niekomu do pusy
Mam chuť pofajať niekoho😈 ja 18 ročný napíš mi a dohodneme sa.*92*
Ja som bol vcera ale neje problem niekedy sa dohodnuť
kazdy tu len vypisuje a skutek utek vela majstrov je tu len od pc
Súhlasím slintosov,teoretikov plná kopa
Prešov už potrebujem dostať pár faciek, deeptheroat s vystrekom hlboko do krku, prípadne sa nechať aj análne zneužiť....real dnes niekde?...
Nudaplaz presov teraz niekto na niečo príjemné? Aktualne som tu sam, ani smirovakov niet...niekto na nieco pekné realne?ci len prazdne keci?
Nudaplaz presov dnes niekto na niečo reálne a taktiež príjemné? či len kecálkovia, snílkovia, prípadne pozbieram palce dole :D :D :D
Ahoj rad by som niekedy popozeral ak sa dá zaručujeme uroven
ja by som sa rad pozeral.. napis spravu ak bude opat nieco take k dispozicii
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Plne súhlasím s @mr-vostok byť pasívny pozorovateľ aby sa so mnou prípadne počkať na pokyn a pridať sa párkrát to bolo zaujímavé
Bavite si o gay sexe na ktory sa da prist pozriet? To by som prisiel.. aj pohonil pri vas.
ahoj ja kde to sa to bude konat?
Musí byť radosť vás sledovať.. nádherné žieňa

Ahoj ešte tam chodíte na Lúčku rád by som šiel
Ahoj a kde to je presne v PO?Mozno by sme prisli tiez pozriet.
Za Delnou....za prirodnym kupaliskom
zdravim kde budete na nudaplazi ?