Tiež by som rád nejakú našiel nakoľko sa po nich akoby zľahla zem. Všetky moje kontakty na dievčatá akosi nedostupné. Preto by som bol rád za nejakú mladú ktorej to chutí :)
Mal som par krat tiez ciganecku , najprv za prachy , ale tak ako stoji v jednom komente po sexe uz prachy nechcela ale iba cigu hahahahahah a pravda je ze tie cokoladove picky su krasne ruzove a mokre !
Skusenost na ktoru nezabudnem je ked som jednu sukal v aute ( samozrejme bola z tych co maju hygienicke navyky a staraju sa o seba ) tak striekala pri orgazme ako gejzir ! cele auto v zadu mokre , ale bolo mi to jedno sukal som ju ako dusu ked striekala tak som myslel ze vybuchnem od vzrusenia
Dakujem
Aj ja som mal takú jebačku, polorómku, chudučkú. Keď prišla, dala si sprchu a potom sme sa rýchlo schovali pod paplón a za chvílku chcela aby som sa oprel a začala ma fajčiť. Asi po 7 minútach som jej navrhol69. Ja som bol naspodu, čo som pekne mohol
jej lízať pičku aj malú riťku. Takto sme boli asi 40 min. Veľmi ju to vzrušovalo, ale keď som sa chcel aj ja spraviť tak som sa znovu oprel a fajčila ma a dráždila mi bradavky. Nechcela aby som jej nastriekal do úst. Potom povedala, že sa 3x spravila pri 69. Inokedy raz som jej pichol 2 prsty do pičky a krásne sa vystriekala niekoľkokrát. Avšak sa nehlási k rómom.
Boze take zaostalé názory 😂💪🏾Raz by si ochutnal ciganku a insiu by si nechcel len to by ti musela nejaká ciganka dať zasukat a to pochybujem keďže človek s takýmto názorom je pekne mimo
Je to vaša vec s kým sa válaťe, ale ja ciganku ani za svet. Môže byt akokoľvek pekna ani tak. Max pokec a stačí.Susedku mam 28 ročnú ciganku ktora vyzera ako biela. U mna cigan by sa mal pelešit s ciganom.
Sto ľudí sto chuti 👏🏽 Ale nehnevajte sa takéto názori čo ste rasista? Už dávno to tak neplatí že cigáň len s cigankou a bieli len s bielimi ale dobre 😂nikdy nebudete vedieť čo je dobre 👏🏽 Dovidenia pekný den
Ahojte.Suhlasim s názorom. Len v krátkosti ja som mal romku(romky) a manželka o tom vedela .Neskôr ma prekvapila otázkou ze co keby aj ona skúsila cigana? A mam manželku ktorá sa stretáva s ciganom.
Fuha..Perfektna tema.Asi treba mat aj stastie lebo v nasom okoli su tieto dievcata ozaj dost..ako to povedat...nooo.Cistota ich prave netrapi..ale samozrejme nehadzem vsetko do jedneho vreca.Skusenost by to mohla byt zaujimava..ale nie u nas v nasom kraji...
Tak jak všade sú čisté cigánky aj špinavé a TAk Jak VŠADE sú čisté biele ženy ale taktiež niektoré biele ženy su jak zumpy fuj čo za drogy na Slovnafte fajčia
Ja som ciganocky pretahoval pravidelne a sli bez gumy tak som pustal do kazdej.S jednou som sa takto pravidelne stretaval a nevadilo jej ked som ju nabuchal,proste povedala ze socialku ma.Vsetky mali tak od 20 do 30 rokov.
Ja som mal jednu krv a mlieko bral som to ak, os nudze cnost a ta hadam nemala ani kundu ale potok orgazmus za orgazmusom strcit som jej tam mohol co som chcel proste bomba
Hlavne ciganky su take otvorene. Ked im povies ze vytrtkam ti picu nehraju sa ze my mame viginy alebo susky. Turo som trtkal vedla spala jej kamaratka a nemala problem jazditnnamne aj ked sa kamaratka zobudila
ja som mal tri romky.vsetky samozrejme civilizovane z okolia BA.jedna mala dokonca 50+.fantasticke kundicky,mokre a sladke,sukacka ako naposledy,stelesnena naruzivost...a tie nemravne reci k tomu,wau
A čo cigánky
Sex
Skusenost na ktoru nezabudnem je ked som jednu sukal v aute ( samozrejme bola z tych co maju hygienicke navyky a staraju sa o seba ) tak striekala pri orgazme ako gejzir ! cele auto v zadu mokre , ale bolo mi to jedno sukal som ju ako dusu ked striekala tak som myslel ze vybuchnem od vzrusenia
Dakujem
jej lízať pičku aj malú riťku. Takto sme boli asi 40 min. Veľmi ju to vzrušovalo, ale keď som sa chcel aj ja spraviť tak som sa znovu oprel a fajčila ma a dráždila mi bradavky. Nechcela aby som jej nastriekal do úst. Potom povedala, že sa 3x spravila pri 69. Inokedy raz som jej pichol 2 prsty do pičky a krásne sa vystriekala niekoľkokrát. Avšak sa nehlási k rómom.