A čo cigánky

Sex

fajna je mladí, vychudnutá , idealne na vystriekanie
Ahojte Revúca okolie neviete o niečom ?
Dnes predo mnou chlap PP Mercedes vzal mladú 15 ročnú romku do auta,tak som šiel za nimi kým nezastavili,peknú fajku mu robila v aute.
…………co si im fandil cez okno? 😁
Trochu úchylka asi čiiiii ??????
Pozrel sa a šiel preč *38**2* ..........
Podeli sa niekto ochotne o kontakt na nejaku peknu ciganecku cistotnu z Kosic, vyskusanu, prosim?😊
Tiež by som rád nejakú našiel nakoľko sa po nich akoby zľahla zem. Všetky moje kontakty na dievčatá akosi nedostupné. Preto by som bol rád za nejakú mladú ktorej to chutí :)
stratili sa tie take pekne čiste
Presne tak.Rómky sú super,ak sú čisté.Štíhle,čistotné,to je niečo nádherné.Milujem rómky.
Nejaky kontakt na cistotnu, vyzor ma az tak nezaujima 😉
To by som chcel aj ja kontakt pekné čisté
Ja už dlho hľadám,nejakú diskrétnu,serióznu,aj dlhodobo by som bral,no je s tým problém.
Niekto kontakt na rómku zo stredného slovenska? Bol by som vďačný
Nepozná nikto nejaké romky zo západného Slovenska
Choď do BN, tam ich je zopár a ak budeš trpezlivý a vytrvalý, možno nájdeš použiteľnú.
Aj v PD sú také? Aj Bi?sú vzrušujúce čokolády.
Príspevok bol zmazaný.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Bola pekna,a aj cistotna? A ma rada ked moze jebat chlapa?
Naozaj ,ale uz asi nic z nou teraz hmm??
V košiciach maš plno ciganiek.
Máš na nejakú romku z Košíc kontakt? Prosím ozvi sa do správy.
Rád by som sa dozvedel, kde vieš splašiť peknú cigánku s dobrou hygienou, vieš mi poradiť v KE?
Nooo toto by aj mňa zaujimalo kde by sa taka ciganočka dala splašiť v KE 😊😇
Peknu a cistotnu,vidim okolo stanice a posty ze tam stoja ale taketo radsej nie brrr
mal som asi tak 45 a ona 19...krasa, nadhera...naše missky sa možu schovať
To je asi každého chlapa sen pretiahnut nejaku peknú čistotnu ciganecku mnam ale by som si veru dal.
Mal som par krat tiez ciganecku , najprv za prachy , ale tak ako stoji v jednom komente po sexe uz prachy nechcela ale iba cigu hahahahahah a pravda je ze tie cokoladove picky su krasne ruzove a mokre !
Skusenost na ktoru nezabudnem je ked som jednu sukal v aute ( samozrejme bola z tych co maju hygienicke navyky a staraju sa o seba ) tak striekala pri orgazme ako gejzir ! cele auto v zadu mokre , ale bolo mi to jedno sukal som ju ako dusu ked striekala tak som myslel ze vybuchnem od vzrusenia
Dakujem
Aj ja som mal takú jebačku, polorómku, chudučkú. Keď prišla, dala si sprchu a potom sme sa rýchlo schovali pod paplón a za chvílku chcela aby som sa oprel a začala ma fajčiť. Asi po 7 minútach som jej navrhol69. Ja som bol naspodu, čo som pekne mohol
jej lízať pičku aj malú riťku. Takto sme boli asi 40 min. Veľmi ju to vzrušovalo, ale keď som sa chcel aj ja spraviť tak som sa znovu oprel a fajčila ma a dráždila mi bradavky. Nechcela aby som jej nastriekal do úst. Potom povedala, že sa 3x spravila pri 69. Inokedy raz som jej pichol 2 prsty do pičky a krásne sa vystriekala niekoľkokrát. Avšak sa nehlási k rómom.
No zjavne nemala hygienické návyky keď ti ostriekala auto vnútri.
ono to nema s hygienou nic spolocne... ja som cistotna a napriek tomu ostriekam polku spalne... to sa neda ovladat a neni to schvalne
Si nadherna ❤️❤️❤️ moc krasna nase romky su najkrajsie
Presne, to je radost pozerat na to ked krasne strieka
Presne ako píšeš striekanie sa nedá ovládať a je to wau keď to žena dokáže.
Súhlasím s tebou,je to o inom.*6*
Tak to je potom nádhera verim vto 🤘❤️
Mal som štyri. Jednoznačne najlepší sex, aký som kedy mal. A hygiena? Mnohé biele by sa od tých štyroch mohli učiť. (upravené)
Tebe posielaju fotky ? Uroob album
a čo zdravotné riziká ? nebojite sa ? Guma-neguma, filcky prejdú....
Cigánky by sa mali trtkat s ciganmi, a nie s bielimy. Ale kazdeho vec. Osobne nikdy.
Boze take zaostalé názory 😂💪🏾Raz by si ochutnal ciganku a insiu by si nechcel len to by ti musela nejaká ciganka dať zasukat a to pochybujem keďže človek s takýmto názorom je pekne mimo
Je to vaša vec s kým sa válaťe, ale ja ciganku ani za svet. Môže byt akokoľvek pekna ani tak. Max pokec a stačí.Susedku mam 28 ročnú ciganku ktora vyzera ako biela. U mna cigan by sa mal pelešit s ciganom.
máte riadne obmedzené myslenie , niesme v stredoveku
Načo píšeš niekomu, kto tu už rok nebol?
Sto ľudí sto chuti 👏🏽 Ale nehnevajte sa takéto názori čo ste rasista? Už dávno to tak neplatí že cigáň len s cigankou a bieli len s bielimi ale dobre 😂nikdy nebudete vedieť čo je dobre 👏🏽 Dovidenia pekný den
Ahojte.Suhlasim s názorom. Len v krátkosti ja som mal romku(romky) a manželka o tom vedela .Neskôr ma prekvapila otázkou ze co keby aj ona skúsila cigana? A mam manželku ktorá sa stretáva s ciganom.
znie to zaujimavo :) nehodis kontakt? :)
Zaujímavá predstava. Realita je inde. Prajem nech sa niekomu zadarí.
Fuha..Perfektna tema.Asi treba mat aj stastie lebo v nasom okoli su tieto dievcata ozaj dost..ako to povedat...nooo.Cistota ich prave netrapi..ale samozrejme nehadzem vsetko do jedneho vreca.Skusenost by to mohla byt zaujimava..ale nie u nas v nasom kraji*23*...
Bohuzial v Presove som nenatrafil na cistotnu takze nic..
Čau máš nejaký kontakt na mladé roky z PO a okolia?
Daj kontakt ak maš mal by som záujem o ciganku
Nemas kontakt na niejaku ciganku z Prešova?
Nemam na ziadnu.....................
Tak jak všade sú čisté cigánky aj špinavé a TAk Jak VŠADE sú čisté biele ženy ale taktiež niektoré biele ženy su jak zumpy fuj čo za drogy na Slovnafte fajčia
Mal som raz fajku od romky velmi mlada a cistotna poviem vam ze lepsiu fajku som nikdy nemal.
suhlasim s tebou,tie dievcata s tmavsimi vlasmi to proste vedia a je v nich život...to poznať
Ked najdea taku co jej nieco hovori hygiena je to super. Ty si uz mal ciganku?
Sú to najkrajšie zeny ..nehrajú sa na nic
A na strednom Slovensku neviete o nejakých takýchto?
Nathan1420
Nathan1420 pred 1 rokom
Daj. Kľudne pošli do správy ak tak
Ahoj. Mozem kontakt na nejaku solidnu?
Nathan1420
Nathan1420 pred 1 rokom
Kde v Krompachoch och viem nájsť? A o koľkej
Nathan1420
Nathan1420 pred 1 rokom
Železničná to 0 bodov. Tam sa človek môže rovno rozlúčiť. A autobusová cca o koľkej
Už chodi jedna zo sestier s bruškom. Niekto ju už nabuchal. Často ju vidieť na autobusovej zastávke.
Napis mi spravu prosim ak by si mohol. Nastavenie sukromia mi neumozni ti napisat sukromni postu
Otázka je,či aj starosta je "cigán" ?
Tak to je potom dobrý,keď mu to manželka toleruje.Ináč ani ja by som sa nebránil peknej rómke....
Podarená rodinka*24* Hlavne,že im to klape.
Ja som ciganocky pretahoval pravidelne a sli bez gumy tak som pustal do kazdej.S jednou som sa takto pravidelne stretaval a nevadilo jej ked som ju nabuchal,proste povedala ze socialku ma.Vsetky mali tak od 20 do 30 rokov.
Hľadám žienku romku na real stretnutie TN PU okolí píš spravu ak máš chuť aj pravidelné bude súper
Ja som mal jednu krv a mlieko bral som to ak, os nudze cnost a ta hadam nemala ani kundu ale potok orgazmus za orgazmusom strcit som jej tam mohol co som chcel proste bomba
Hlavne ciganky su take otvorene. Ked im povies ze vytrtkam ti picu nehraju sa ze my mame viginy alebo susky. Turo som trtkal vedla spala jej kamaratka a nemala problem jazditnnamne aj ked sa kamaratka zobudila
Neklam tolko už pohádkar cigánky v živote nemajú takú mentálitu
Cawko máš aj na nejakú kontakt??
Kontakt na ňu je… +421 940 718 405. Býva v dedinke Rad
Čau a máš nejaký kontakt na nejakú ciganku?
Ahoj,mal som jednu,ale stále ju niekto blokne.Býva pri K.Chlmci,tuším dedina Rád.
Totú poznám aj ja. Mal som číslo
A čo na ňu hovoríš?Aku si mal s ňou skúsenosť?
Fajna je ma pevne prsia fajnu pičku
Ahoj,máš aj nejakú osobnú skúsenosť?
ja som mal tri romky.vsetky samozrejme civilizovane z okolia BA.jedna mala dokonca 50+.fantasticke kundicky,mokre a sladke,sukacka ako naposledy,stelesnena naruzivost...a tie nemravne reci k tomu,wau
Super taku hladam😂 naruzivu dracicu