Tvrdý sex doma

Ženy, slečny a dámy

láka Vás tvrdý sex? Facky, škrabance, modriny? Všetko vrámci sexu, proste že to chcete. Láka Vás to doma s manželom, alebo radšej možno s milencom, niekým iným ako doma? ďakujem za odpovede
Ani sa mu nedivím, tiež by som ti dala výchovnú. Keď zhrniem čo tu vypisuješ v rôznych temach, pred troma hodinami si mal 17, pred dvoma už 16 (to by som aj rada tak mladla), zneužíva ta otec, obzeras mladšiu sestru, ale aj spolužiačky tvojich dcér, a požičiavas manželku na záchodoch. Pestrý to máš život.
Pred 5 dňami.
Ahoj mám 46 a tiež som povolná podvádzam manžela s každým . Musím proste. Aj so zvieratmi
No pozor psíčkari na svojich psov, nikdy neviete čo vám na nich skočí (upravené)
A to ešte jeden sa tohto užívateľa zastával, vraj ži a nechaj žiť. A mnohí ju chceli spoznať, nikdy nevieš ktorá z tejto dvojice je na tom horšie.
Samozrejme.
...
...
...
.................................
....ďalší čo bol robený vo vani,..najlepšie kusy odplávali a kokot ostal,.
Ty si ale vypatlaný debil.Teba by bolo treba poriadne udrbať, aby si prišiel na iné myšlienky.Si chorý, daj sa liečiť, kým kohosi nezmrzačíš, alebo rovno nezabiješ.
Ty si riadne postihnutý.Takéto zrúdy ako si ty by mali izolovať od ostatných.Rodičia ťa mali nechať utratiť ešte keď si bol malý.