Lizanie panskeho analu

Sex

Ktora rada lize pansky anal a doji vtaka ?
Keď som to zažil prvý krát nevedel som ci sa rozpliniem od rozkoše alebo prepadnem od hamby.... No každý ďalší dotyk jazyka na mojom zadku je pre mňa veľmi vzrušujúci a keď som na 4 a žena pri tom hľadí guľky vtáka a brucho som úplne rozklepany... Hmm dal by som si aj hneď 🤣
S manzelkou to mame velmi radi obaja, je to vzruso!
Pri fajke,alebo honke mám rád keď mi žena oblizuje a cmùľa vaja,aj kúsok za nimi..ale jazyk na mojom ritnom otvore neznesiem. Ten mám proste len a len na jedinú vec a okrem nej je moja riť proste tabu. Každému koho to vzrušuje tak tlieskam si to vypýta a užíva...(za mňa ako to bolo povedané vo filme "pull function"- krysy z kanála možno chutí jak jahody,ale nikdy to nezistím...pretože ich nikdy neochutnám...! ALE ženský análik lížem a šukám s nadšením !!
Ja to robim rada. Pocit dotykat sa a ochutnat mojho partnera vsade je vzrusujuce. A ked viem co to s nim robi je najsexi..v momente zvlhnem ked pocujem ako stona rozkosou a sam na mna vypuli pekny chlapsky zadok..a akomu pri tom perfektne narastie vtak.. Myslim, ze vela zien by to robilo rado, ide o to, ze maloktory chlap povie na rovinu ze to chce. Zeny nechcu vyzerat, ze su perverzne a muz ich odmietne. Ja som pri kazdom svojom milencovi zacala opatrne sama sa priblizovat a podla pocitu usudila ci ano, alebo nie. Sam ma o to nepoziadal. Teda vsetkym nie :) Prvemu som to nerobila, lebo som bola este neskusena uplne co sa tyka sexu. Jednemu sa do toho nechcelo ale snim som nepraktizovala ani anal..dokonca malo oralu pre mna..a teda to aj skoncilo ;) dalsi 3 to bolo take ze ok ale nerobila som to casto, dalsi 3 boli vo vytrzeni a to sa paci aj mne. Takze jednoduchsia cesta povedat na rovinu co chcete svojim partnerkam.
Myslím si, že by mal dokázať každý dopriať niečo aj tomu druhému, inak je to sebecké. Vždy som rád potešil ženu, nech to bolo kadečo... :-) Pekne si to napísala, súhlasím s tebou. Najväčší problém sú rôzne predsudky ľudí, prvotné odsudzovanie bez toho, aby vyskúšali veci a málokto má odvahu vysloviť nahlas svoje túžby a to je veľká chyba...
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Áno je to tak, toto sa stáva bežne. Neviem ale veľmi pochopiť, prečo ľudia na niečo nové hneď hľadajú niekoho iného a nepovedia to partnerovi, či ho k tomu nejako nenavedú... Nie je to ale len mužská záležitosť, aj mnoho žien takto pristupuje... Je to len na škodu...
Ja pri masáži, hlavne keď sa jedná aj o zmyselnejšiu, jazykom bežne vydráždim zadnú dierku a potom aj spredu môj jazyk všetko preskúma. Jazyk ju uvoľní a potom ešte opatrne na okraji prstom ju premasírujem.
Tato praktika ma daco do seba. Prichadzam jej na chut. Ci uz aktivne alebo pasivne. Dolezite je sa pri tom uvolnit. Ak to berie clovek puritansky a krcovito zviera svoj analny zvierac, nevychutna si to. Spravny rimming a vtedy sa da povedat ze ten clovek nieco citi pri tom, znamena uvolnit sa, uvolnit zvierac a nechat jazyk vniknut aj do vnutra. Vtedy je to prijemne a vzrusujuce. Inak to nema zmysel, lebo lizat zmrstenu krcovitu zovretu dieru, nema zmysel.
Ono veľa chlapov to zbožňuje,niekto to nechce lebo by v očiach ženy vyzeral ako teply ,aj ženy sú každá iná, jednu to neskutočne vzrušuje,ale niektorá to neznáša keďže nerobí ani obral mužovi,čiže každý sme iný. Ja mám to šťastie že moja to veľmi rada robí mne ,a popri tomu ho ešte počuje,alebo použije aj nejakú tú hračku...jasné že nie vždy, podľa nálady,chuti a iných vecí.Cize nie každý sme taký tolerantný
My sa doma rimmingu venujeme vzajomne :) je to super, vzrusujuce ...
Co das, to sa ti aj vrati 😛
No robí nám to moc dobre, darmo, veľa nervových zakončení.
Myslím si, že je to veľmi zaujímavý pocit pre muža a vie sa dostať do rôzneho tranzu. Nehovoriac so spojením s masážou prostaty, či inými vecami... :-)
Super mam to rad ale tazko najst kocku co mi to urobi
Lízanie ritky u nás je pravidelne veľmi rád sa nechám obsluzit
Lízanie análika je niečo, čo ma privádza do tranzu...vtedy neviem o svete a akoby som bol v inej dimenzii..a k tomu keď sa pridá dojenie vtáka a masáž vajíčok pomocou olejčeka, tak som ako v raji...len škoda, že pre túto praktiku nemá veľa ľudí pochopenie....
Ja to milujem keď sa takto o mňa žena postará, škoda že je takých málo :p
Skoda ze sa zeny nepridaju k tejto teme ved vela muzov zboznuje lizanie analu a zaroven honenie vtaka
Presne tak ja to zbožňujem, a moja mi to takto robi a ked zacne aj palcovat a fajcit zaroven hmmmmmm nieco co muz len tak nevydrží
Ano je to super,a ak to zena ma rada ked to robi muzovi je to o to krajsie,vzrusujucejsie ,vidim ze niekto to ma rad a niekto nie ,ja osobne to milujem a zboznujem