Po zatvorení sauny Palma v Košiciach a saune First v Bratislave sa ľudia z amatérov a najmä páriky roztrusili po okolitých saunach a tak je obtiaznejsie niekoho stretnúť. Čo takto sa zjednotiť a dohodnúť na niektorých saunach(1 v Bratislave a druha v kosiciacha zasa budú všetci spokojní 😉
V Kosiciach nevravim, ze nie su sauny, ale cenovo je to drahsie oproti Saune Palma. V Palme sa platilo 10 - 20 € cca na 6 hodin a v ostatnych sa plati 20€ na 1 resp. 2 hodiny a dalsia nacata hodina dalsich 10 €.
Hotová vec ?
Ťa stvava kampaň.proti.palme je už trápna !
Úbohý konkurenčný bojm..
Preto, že tu 10 platených pisalkov tvrdí, že je palma zatvorená, ...
Úbohé .
Kto je ten platený písalek? Google uvádza trvalo zatvorená. Ak je otvorená tak sa súkromné párty, na ktoré si pozvaný a, na ktoré buď neplatíš žiaden vstup alebo platíš o 200 % väčší vstup.
Áno, platím a rád.
Ty z bajernu vieš, čo je realita ?
Ja bývam na zizkov4j, zopár metrov...
Len stvi ďalej, veď bolbcov je tu dosť, uveria...
Palmu sa tebe ani iným zlikvidovať nepodarí...
Aspoň tam nebude chodiť stvavy odpad...
Kto tvrdí, že ju chcem zlikvidovať? Ty si myslíš, že ja v saune palma nebol? Si precitaj môj blog a ak chodíš do Sauny Palma alebo si tam vôbec niekedy bol tak vieš o kom hovorím v blogu.
nemám nič proti homosexuálom, ale po poslednej skuseností kedy som natrafil na takúto vašu partiu na nemenovanom mieste v Košiciach a kedy sa na mňa jeden nechutný tučko pozeral a usmieval tak som sa skutočne cítil nepríjemne.. týmto vás prosím a vyzývam, už keď aj chodíte na takéto miesta a praktikujete tam bohvie čo, prosím dajte pokoj ostatným normálnym ľudom, lebo som sa cítil skutočne neprijemne
Ja chodievam na Delňu plávať.. čo chodím parkovisko je stále tak 3/4 zaplnené, treba rátať s tým že chodí tam veľa rodín s deťmi. Áno wellness je sústredený pod zemou, zatiaľ čo som bol vždy bolo tak pomenej ľudí no žiadnu akciu a nahe premávanie sa kade tade ako v Palme netreba očakávať. Párkrát som sa dohodol s niekým vopred na pohodový sauna relax a v ústrani sa dá nieco rychle podniknut ako honka, oral (ale to asi kdekolvek ak sa zadari)
(upravené)
stredisko Tip-Top , ČSL armády. pri radnici starého mesta. Ak mysliš flipper ako plaváreň, tak bol som tam par krát, ale neoslovilo ma to hlavne priestormi.
Ahoj... ak budes niekedy relaxovat v ramci KE, urcite by som sa rad pridal... pokojne aj keby si bola so svojim milencom - mozeme si uzivat spolu a prinasat slast vzajomne.
Ak je pravdou ze sa bude rusit sauna.. eei skoda. Mam prijemne zazitky odtial:) Zrejme ma teda caka posledna navsteva, tak nech stoji za to ,) Piatok 2.12 tam budem s hladnou papulkou a nadrzanou dierkou,) bisex 30tnik pas, ak niekto napis sukromne
Zajtra (utorok 27.12.2022) vyfajčím kohokoľvek na hornom poschodí. Na veku nezáleží! Len s kondomom. Hlboký orál, hlboké hrdlo.
15:50 - 17:00
Môže to byť facka alebo výprask.
Čakám ťa nahý , so strnulým vtákom.
Využite poslednú šancu.
Píšte súkromne alebo len príďte a využite to!
Holnap (kedd 27.12.2022) a felső emeleten bárkit elszívok. Kor nem számít! Kizárólag óvszerrel. Deep oral, deepthroat.
15:50 -17:00
Pofon, spanking lehet.
Én meztelenül, merev fasszal várlak.
Használd ki az utolsó lehetőséget.
Írj privátba, vagy csak gyere el és használj!
Zajtra v Palme,ktorá bude otvorená posledny’ deň bude rozlúčková párty. Otvorené bude až do odchodu posledného hosťa. Vítaní sú všetci. Aj muži aj ženy aj páry. Podrobenejšie info v súkromnej správe , alebo na tel. č. sauny Palma.
Treba ist zistit ako bolo. Prispevky takeho typu tu budu este mesiac….a potom uz sa nikdy nedozvies ako tam je vlastne bolo…..mali by ste zistit realne ako tam je bolo…a nie pisat a pisat….
Rad sa pridam ku hocikomu . Budem zajtra v KE sauna palma ci privilege. Ubytko v Privilege je obsadene. Vie niekto poradit iny hotel so saunou ci s nuda wellness v KE?
2 otázky: nechystá sa dnes alebo zajtra niekto gay/bi do palmy?Ak áno vieme sa dohodnúť v správe. Ďalej, niekto tu písal o gloryhole, ak tam ešte je tak ako to funguje?
-Bobo máš pravdu. Máme informáciu, že Palma bude otvorená len do konca tohto roka z dôvodu niekolkonásobného zvýšenia nákladov na el. energiu. A sauny sa bez elektriky nezaobídu. Bohužiaľ....... Bude to škoda. Jediná sauna tohto druhu na Slovensku. ........
Presné ako píšeš veľa oči a nik sa neprihovoril knam iba ocumovali a pry tej telke čo tak seka zaujímavé to je. Ale ešte pôjdeme z manželkou a uvidíme.
Wait hovorite že vela očumovalo a boli pri telke ale potom poviete žeešte pojdete a uvidite ake to je? Bud som zle pochopil alebo to znie že ste tam neboli len hovorite to čo si myslite že tam je?
A čo tie dve dámy, ktorým keby sme sa my nevenovali a nepozvali na pohárik tak by tam sedeli samé doteraz a brzdy by z rohu na nich čumeli a čakali čo sa bude diať.......
Včera 27. 4 veľmi pekná účasť v saune. Po dlhej dobe som zabehol, ako mi čas dovolil. Mrzí ma síce, že menej žien, ale tak to proste je. Príjemný relax, pokec s ľuďmi a i milé zážitky.
Bi 30tnik versatil. V piatok 1.4 idem "saunovat" hadam sa tam zide par sympatickych gentlemanov na urovni, zhovorcivych, upravenych na dake to vzruso v parnej saune na niekolko paradnych horucich vystrekov Pri sympatiach nevylucujem (len s ochranou)
Waw. Hurá, sláva heuréka........konečne zmysluplný príspevok v slovenskom fóre aj keď škoda, že to musel napísať čech. Tieto slová by som odporučil vytlačiť si obsluhe v Palme a rozdávať ich ako almanach “normálneho” správania , ktoré je dnešným ľuďom vzdialené. Koľko sme sa napočúvali stupídnych otázok ako to funguje, ako osloviť ženu a pod. Takže pre všetkých pribrzdených je tu návod a veríme, že si to prečítajú. Ďakujeme bratom Čechom.
s velmi dobrou kamoskou tam hadam pojdeme ,navrhol som jej to a ona suhlasila takze iba dohoda a ist tam tusim v stredu.Musime sa zladit casovo a prideme sa posaunovat a uvidime co este ;)
Já tedy saunovou kulturu neznám, ale předpokládám, že to bude obdobné jako kdekoliv jinde (v autobusu). Takže vejdu dovnitř a slušně pozdravím: „Dobrý den.“ A hned vidím, jak reagují ostatní, někdo neodpoví vůbec, někdo s kyselým ksichtem a někdo s úsměvem na tváři. Tak v prvních dvou případech dál neobtěžuji a ve třetím zkusím pokračovat, třeba: „Nebude vám vadit, když přitopím?“ A zase pozoruju, jak na to druhý reaguje, slovně i řečí těla. Když dobře, tak můžu říct cokoliv, třeba: „Rozložím si ručník.“ Jde jenom o to, abych viděl, co ten druhý, jestli si chce povídat, nebo ne, jestli odpoví stručně, rozvláčně, sám se na něco zeptá. A potom už případně můžu pokračovat: „Já sem chodím dvakrát do týdne, ale vás jsem tu ještě neviděl, jste tu nový?“
Tak taký je rozdiel medzi našimi národmi. Verím, že si to prečíta každý dilino a skončia otázky ako to tam funguje. Môžte si to vytlačiť a čítať 3x denne, hoci väčšina aj tak nepochopí.
Zdravim Vas. Viem, ze vzdy je to ine, ale vie niekto poradit, kedy sa tam da prijemne uzit a ktore dni v akom case su top? Zvlast, ked by som isiel bez zeny?
Včera to bolo super. Bolo na čo pozerať, pekné páriky aj sympatická bacuľka čo tam bola sama. A ďakujeme našej kamarátke za to ako sa o nás postarala.......
Aj mi sme boli dnes prvý krát, jemne sme sa zoznamovali s prostredím , páčilo sa nám a určite ešte prídeme. Chceli by sme skúsiť párik na 4ku alebo dámu na 3ku . Tak uvidíme či sa niekto najde
Mili amateri.. o Palme som pocul len pekne slova, ktore dni su silnejsie stabilnejsie.. kedy sa oplati prist ? Cielom je si prijemne a pestro zrelaxovat, som bisex 30tnik. Som v KE vo stvrtok 10.3 a mam v plane zajst hned ako sa otvori :)
Myslíme, že každý si urobí vlastný názor na dianie v saune, na komentáre neprajníkov, samozrejme na základe vlastných skúseností. Určite sa niekto, kto vás osobne pozná z návštevy sauny, ozve a vyjadrí sa k vášmu postrehu........
Zeny si aj uzili ci k nicomu neprislo dlho som nebol v palme naposledy cca pol roka do zadu som si aj krasne uzil s 2ma v parnej no a potom uz stastie som nemal…
Chcel by som v sobotu zobrať manželku do palmi.
Na čo ju mám pripraviť ona je trocha hanblivá ale túži po trojke alebo štvorke. Dá sa tam niečo také zažiť??? Chodí tam veľa párov a sú dosť odviazany? Na začiatok by jem možno stačilo aj sledovanie iných párov. Nemáme zaujem sledovať starších ľudí ale niečo okolo 30-35. Ak máte skúsenosti tak mi dajte vedieť. Diki
prv skus trojku, stvorkuv sukromi ak partnerka nieje s tym na 100% stotoznena a po kladnych pocitoch chodte do sauny. Ale to je len moj nazor samozrejme :)
Znova plno planých rečí a skutek utek. Verím, že píšem za všetkých zúčastnených mužov, ktorí boli včera v saune, že veeeeeľmi pekne ďakujeme obom dámam za úžasnú atmosféru a ........ Kto nebol môže ľutovať a kto bol, tak ak chce nech sa pridá k poďakovaniu. Veríme, že dámam sa páčilo a znova ich tam stretneme a .........
Ahojte Košičania. Mam to sice 350km ale idem tam pozriet. Len tak ,chcem znovu zazit atmosferu ako naposledy. V stredu 18+ je to tam super. Snad sa mi zopakuje minula navšteva Palmy. Tesim sa.
Je to ešte otvorené?..
Ani som nevedel ze niečo také je v KE..
Ak by tam niekto išiel ozvite sa rad skúšam nové veci..
Ale som čisto hetero aby bolo jasné 😀😂
Zisťoval som a sauna je pre očkovaných naďalej otvorená, nová gh kabínka je funkčná a stredy a soboty je stále 18+, dokonca v stredu majú ženy vstup len za 1€.
Niektorí čo vieme čítať sme si všimli, že na stránke je aktuálne napísané, že otvárajú 4.1.2022. Tak sa tam snáď vidíme v hojnom počte...... Alebo niektorí si o tom budú len písať......
Ahoj P...... No pisalkom to treba vypisovať stále a budú sa pýtať stále dookola ako keby mali zdvihnúť rit a prísť do sauny alebo zavolať na číslo čo je na ich stránke
Vstup je iba s testom alebo zaočkovaný. Avšak pri vstupe sa vás to len opýtajú, keďže nemôžu to kontrolovať. Parafrázujem slová pani čo mi dávala kľúče. Zmerajú teplotu a idete dnu.
Pondelok je sauna zatvorená
Odporúčam sa pozrieť na ich stránky
do google prehliadača stačí napísať sauna palma košice a tam sú všetky potrebné informácie
Moje zlaté. Tu keby si tým fantastom a pisateľom položila nahú ženu rovno pred nos, tak stiahnú chvost a ujdú pred obrazovku smartfónu aby si mohli písať o tom ako veľmi by radi prišli , ale nevyšlo im to lebo im do toho niečo prišlo.........
Ahojte amateri, rad by som navstivil saunu palma este nikdy som tam nebol.. Ake vekove kategorie tam chodia v stredu a sobotu ? Mne je 21 a velmi ma laka tato skusenost tam ist a nieco zazit ;)
Bol som tam 16:45 ale nevedel som kadial sa ide dnu. Isiel som tam prvý krát. Hlavný vstup bol zatvorený aj na 3tí pokus som to nevedel otvoriť. Potreboval by som radu ako sa dostať dnu
Navrhujem zorganizovať nejakú spoločnú honku heterakov prípadne hetero mierne bi chlapov, dohodnúť sa na nejaký dátum ak by ste mali záujem napíšte mi aby som vedel koľko nás bude či sa to oplatí
Ahojte opäť ja :) Píše mi strašne veľa chlapov že by sa chceli ku mne pridať sa saunovat , ale nie je šanca aby sa niekto ku mne pridal , pretože ja idem spontane a neplánovane a keď ,pojdem radšej sama … Chodia tam aj ženy samozrejme , Neváhajte a choďte :) A ženy samé kludne , nikto Vás tam nekusne 😃jedine ,žeby ste chceli 🤣🤣🤣🤣 A na vašom mieste by som neváhala , pretože o chvilku všetko možno zatvoria a potom budete ľutovať 😃že ste mohli ísť a neboli ste 😃😃
Nezabúdajte že účel je saunovat sa ….
(upravené)
Páry - resp. zmiešané - aj muži aj ženy - sú v stredu a v sobotu - mládeži neprístupné
Vo štvrtok sú páry mládeži prístupné a
V utorok a piatok len muži
Sauna palma je veľmi čistá. Veľmi milá obsluha a priestory veľmi pekne a dosť veľké. Bol som v Bratislave v saune nebudem menovať a oproti palme des a hrúza len toľko
Čo všetko som ja počul ( Hitler a Elvis nezomreli, .... ). Ja si myslím, že je to tam uuuplne v pohode Samozrejme, každý máme iné kritériá Ale myslím si, že keby tam bol nejaký (zásadný) problém, tak to tam hygiena, RUVZ, ... alebo kto už, zavrie Poznám to z hotela - hygiena každý mesiac na kontrole, voda z bazéna tuším každý týždeň na rozbor, ... Ono to nie je sranda a klobúk dole pred majiteľom. My sme na to napr. nemali nervy a bazén v hoteli radšej zavreli.
Ešte som tam taktiež nebol ale zaujalo ma to a rád by som sa tam isiel niekedy pozrieť. Čiže áno čítal som si čo si tu iný amatéri píšu ale aj tak by ma zaujímala hlavne jedna vec, keďže som čisto hetero, fungujú nejaké identifikačné náramky alebo niečo také ?
Či len zdvorilo odmietnuť ?
nemyslel som to práve na teba ,aj keď s tou hygienou to až tak zle nieje. Myslel som to na tých chlapcov ,ktorý stále píšu o svojich sexuálnych snoch a zabúdajú že sauna je aj na saunovanie
Od teraz ako sme v červenej zóne je vstup pre očkovaných a testovaných. Sauna je vyumývaná, čistá, voňavá, voda v ochladzovacom bazéne skvelá a návštevnosť priemerná. Kto chce môže dojsť.
Ahojte ,bola som tam dnes po prvý raz, Recepcna velmi príjemná , prvý dojem ok , domáca atmosféra .. No kazdy kto tam príde nech si urobí vlastný názor ;)
Chodí tam všeliaká veková kategória. No najviac asi 35+ Ja mam 31 a veľmy rád tam chodím. A hygiena je prísne dodržiavaná tak ako všade. Mo určiete to tam neobnovujú každý rok. Je to predsa sauna za najnižšiu/najlepšiu cenu! Lacnejšia už asi neni. A ľudia sú tam veľmi milý aj priateľský. Ja tam zajdem 1x do mesiaca. A veľmi mi to chýbalo keď neboli otvorený. A topka bola mašličková party cca pred rokom a pol ;)
Bratúú, ja neviem co budem robit o 3 hodinky a nie to o 15dní 😅😅 uvidis ochladí sa vonku a nebude treba pisat ci “niekto sauna” , podľa mna haha 😄🍺 či ? Ked ju dovtedy ovšem zas nezatvoria 😔
no, oukey sekol som sa , nejak ma nenapadlo ze aj sauny su off vdaka matelkovi.. kazdopadne som rad ze sa mega bavite na tomto :D to svedci o tom, ako seriozne sa tu da s niekym debatovat
Nerob si s toho nič a hlavne z Bim351 lebo on je najväčší odborník na vtakov v okoli a je najdôležitejši aspoň on si tak mysli že palma sa bez neho nepohne. Majster sveta
Tak v stredu 14.10. bude sauna Palma otvorená naposledy na dosť dlhú dobu, preto bude prevádzka podľa záujmu a účasti otvorená do 24hod. Chystá sa párty na ktorej sú vítaní všetci Amatéri dobrej vôle bez ohľadu na pohlavie. Príďte sa posaunovať, posedieť pri pohári vínka, užiť si príjemnú atmosféru, zoznámiť sa a užiť si s osobou s ktorou bude fungovať chémia..... Bude to na dlhý čas posledná možnosť takto si užiť pekný večer v spoločnosti Amatérov a Amatérok.
Ahojte všetci takze zajtra sa vidíme všetci v palme ., idem po dlhej dobe zajtra takze určite to tam roztočíme ..:) tesim sa ., hlavne nech sa nájde partia dobrých ľudí .!!-:)
Uprimne zavidim kazdemu,kto sa rozhodne prist. Ja som tam bol a bolo super zabava,ludia. Košičania su super ludia. V stredu žial nestiham ale aj touto formou pozdravujem ludi ,s ktorimi som sa zabaval a užil si prijemne chvile. Tak z vlastnej skussenosti odporučam všwtkym ,ktori sa chcu ist zabavat. Streda,dievčata pohladit treba. Krasnu stredu plnu zabavy ,saunovania a prijemnych chvil prajem. Dievcata,skoda ze tam nebudem. S pozdravom J.
Caute, rad by som tento tyzden v stredu zasiel do Palmy. Je tu niekto kto chodieva pravidelne do sauny aj po znovuotvoreni? Funguju tie 18+ stredy stale? Chodievaju aj nejake pariky alebo je to teraz kvoli covid mrtve? Vdaka a pekny den vam :)
a ako sa vchádza na to ich parkovisko? lebo keď idem v smere od Námestia osloboditeľov tak tam je odbočka ale na nejaké firemné parkovisko, či to patri pod nich?
Najlepšie je prísť vrámci otváracích hodín. A či niečo zažiješ? No to je na tebe. Vy si myslíte, že niekto zavadí o zakomplexovaných, inteligenciou nedotknutých introvertov sediacich niekde v rohu a čakajúcich, že ich niekto "zbalí"? Chlapci preberte sa.....
Dnes som bol v Palme. Super zazitok. Krasne sme si uzili a nie raz. Bolo super, paradne. Gloryhole bolo prijemne, a prijemna partia sa zišla. Nezabudnutelne, nelutujem ze som meral taku cestu..👍👍👍👍👍. Tie pary vedia ,ze nam bolo užastne. Rad sa tam zas vratim.
Takze pre všetkých ., od dnes je sauna otvorena., povinne šľapky ., a meranie teploty ..,:) otvorené do 20:00 ., inak všetko bez zmeny kto sa kedy chystá?, dik
Ahojte, od 1.6. budem často chodiť do KE na služobné cesty na pár dní. Zaujala ma táto téma o saune Palma a určite by som rád prišiel pozrieť a zoznámiť sa.
V tomto som ešte neoťukaný takže mi chvíľu asi bude trvať kým sa do toho dostanem ale som zástanca toho, že keď spravím prvý krok, ďalšie už pôjdu samé. Uvedomujem si, že aktuálne je to zavreté a z príspevkov som pochopil, že amatéri chodia iba v stredu a v sobotu? Taktiež si na ruku vezmem modrý náramok.
Len sa chcem spýtať, že ako to funguje? Proste prídem a už sa dám iba nejako do reči? A čas ukáže čo sa bude diať? Je niečo potrebné vedieť pred prvou návštevou? Vďaka.
Teším sa ak sa raz spoznáme.
asi skrachovali ked nemožu ani otvoriť... vela firiem a ľudí tak dopadlo na slovensku aj inde koli korona opatreniam, normalne by to už bolo otvorene si myslim
sauna je stale dočasne zatvorena včera som tam bol osobne nikto tam nebol, a nedalo sa nikomu dovolat a na stranke to stale nezmenili, odkial viete že je už dnes otvorene ?
Priatelia Amatéri. Nezabudnite dnes tak ako každú sobotu je sauna Palma otvorená len pre dospelých a priaznivcov šteklivých zážitkov. Amatéri označení modrým náramkom dostanú welcome drink na zoznámenie od ostatných Amatérov zdarma.
Po úspešnej minulo týždňovej "mašličkovej" akcii v saune Palma sa túto sobotu bude konať karnevalová párty ako ukončenie fašiangovej sezóny. Kostýmy ako čarodejnice, bosorky a piráti sú vítané. Samozrejme vítané sú aj šteklivé masky a kostýmy. Tak ako vždy pri vstupe, každý kto bude patrične ustrojený dostane welcome drink zdarma. Tešíme sa na ďalší skvelý večer v saune Palma.
Ahojte, ja som sa včera zúčastnil 1x takejto akcie a jednoznačne musím povedať, že bolo výborne. Ľudia TOP, uvoľnená a príjemná atmosféra a celkovo nálada bola na 1*
Jednoznačne sa netreba hanbiť ale práve naopak uvoľniť a zabaviť sa.
Modrý náramok sa myslím osvedčil ;-) vidíme sa čoskoro
V sobotu 15.2. Valentínska párty v saune Palma. V prípade dobrej zábavy možnosť posunutia zatváracích hodín. Vstup mužov bude povolený len!!! v mašličke na...... a žien, len so srdiečkom, srdiečkami na intímnych miestach. V prípade, že si neprinesiete, dostanete od personálu za poplatok ktorý pokryje drink pre všetkých, ktorí budú náležite "ustrojení"......
Bol som tam dnes pi 2x a super som si zrelaxoval. Ľudia milý a personal tiež. Skusim dakedy aj v sobotu. A prehováram o tom aj svoju polovičku. Páči sa mi tam strašne. A pôjdem tam vždy keď bude čas.
Môžte použiť hoci modrú šnúrku. Ono zas na druhej strane tam v stredu a v sobotu prídu len ľudia ktorí vedia o čo ide. Hneď pri vchode je upozornenie, že je to 18+, obsluha milo upozorní a ak by to nejakej žene, alebo mužovi vadilo, tak sa otočí a odíde.
Ono v inych komunitach a krajinach to bezne funguje. A oddeluju sa aj naramky podla orientacie (bi, l/g, hetero) alebo praktik (pri bdsm). Ale na zaciatok aspon ten modry keby sa ujal :) sranda bude ked niekto nezainteresovany nosi modre naramky bezne :D
možno by nebolo zlé, ak by sa niektoré dni (deň) konal wellnes len pre páry... a teda muž sám môže prísť len vtedy, ak tam príde aj žena samotná... takže tzv. čakačka... :) a do wellnes len páry... pekne organizovane :)
Ahojte.. Chysta sa niekto teraz v stredu, t.j. 29.1. do Palmy? Este som tam nebol, dlho nad tym uvazujem, no stale vaham.. Asi ako kazdy chlap by som chvel vystihnut cas, kedy tam bude co najviac parikov, resp zien, ale aj tak tam bude zrejme len prevaha chlapov.. A ja budem len dalsi..
Ahoj, bol som dnes, od cca 18:45 do 20:45. Bolo zo pre mna nove, cize citil som sa asi ako vacsina, ked pride do neznameho. Ale poriadia, vysvetlia. Parna sauna dobra, finska tiez. Bazen so studenou vodou fasa, hlboky po krk, takze ideal. Ciste a v pohode. Osadenstvo bolo myslim 3 pariky a asi 6 muzov vo veku od 35-60. Zienky sympaticke, velmi sympaticke.
Pozdravujem ja som bol v stredu prvy krat sam v saune Palma. Personal velmi mila dama,ludia spolocensky,porozpravali sme sa a to najdolezitejsie krasne som si zasexoval takze odporucam vsetkym zeny,pary,muzi,pridte si uzit relax.
......a asi by bolo vhodnejšie príspevky týkajúce sa sauny Palma uvádzať v tomto vlákne, nech to máme na jednom mieste. Škoda, že sa tu nedá vlákno vymazať.
Správne rozhodnutie. Žien, ktoré si chcú užiť tam chodí dosť, len si niekedy nemajú s kým užiť. Ďalšia by tam bola nadbytočná. Slušných potentných mužov, ktorí sa vedia správať je tam nedostatok.....
Chodí tam dosť veľa ľudí, poväčšine Amatéri, no nie každý sa tým chce verejne pochváliť. Je zbytočné tu o tom písať, treba sa ísť osobne presvedčiť hoci už niektoré dni je kapacita sauny naplnená.
Ako myslíš . Skutočne je to tak tam. A teraz je to prerobene je to ešte lepšie. Su tam aj kabinky kde sa môžeš zatvoriť z osobou z ktorou si padnete do oka
Prosim ta, kde su tam kabinky? Bol som v syredu a nic nove som po troch rokoch co som tam nebol nezaznamenal az na zrkadlo v hlavnej hale. Myslis kabinky akoze odpocivarne dole pod schodami do ochladzovne?
Myslím že sa to fakt nedá takto opísať a pokiaľ viem aj tak je každá session ina podľa toho kto dôjde. Ak ťa to zaujíma fakt sa tam choď pozrieť. Ak sa ti nebude páčiť prinajhoršom odídeš.
No toto by zaujimalo aj mňa, nie je pre každého, to mame ako pochopiť? A ak je otvorena,vsetko funguje ako pred tym,alebo je iny majitel?? Daj nejake blizsie info
Ako, zatvorená ?
Aký iný majiteľ ?
Normálne všetko funguje...a tvrdiť a rozširovať bludy o zavretí palmy, je trápny konkurenčný boj.
Palma funguje a bude fungovať !
Sauna palma Košice
Streda
Zlata Sauna Palma
Pre neho zavriet bola hotova vec.
Ťa stvava kampaň.proti.palme je už trápna !
Úbohý konkurenčný bojm..
Preto, že tu 10 platených pisalkov tvrdí, že je palma zatvorená, ...
Úbohé .
Ty z bajernu vieš, čo je realita ?
Ja bývam na zizkov4j, zopár metrov...
Len stvi ďalej, veď bolbcov je tu dosť, uveria...
Palmu sa tebe ani iným zlikvidovať nepodarí...
Aspoň tam nebude chodiť stvavy odpad...
Ak by sa nasla skupina ludi, ktora by mala chut, vo stvrtok by sa mozno dalo
(upravené)
(upravené)
15:50 - 17:00
Môže to byť facka alebo výprask.
Čakám ťa nahý , so strnulým vtákom.
Využite poslednú šancu.
Píšte súkromne alebo len príďte a využite to!
Holnap (kedd 27.12.2022) a felső emeleten bárkit elszívok. Kor nem számít! Kizárólag óvszerrel. Deep oral, deepthroat.
15:50 -17:00
Pofon, spanking lehet.
Én meztelenül, merev fasszal várlak.
Használd ki az utolsó lehetőséget.
Írj privátba, vagy csak gyere el és használj!
RIP
Budem spomínať s úsmevom. Dala mi neopakovateľné zážitky.
dnes je nejaka swingers akcia alebo len bezne saunovanie ?
A keby sa to vstupné zvýšilo, aj tak by to neutiahli? Myslím zvýšilo z 13 na 20eur cca
Som celkom zvedavý či iba skutek útek na fóre alebo aj niekto reálne sa ukáže-:)
Chcel by som v sobotu zobrať manželku do palmi.
Na čo ju mám pripraviť ona je trocha hanblivá ale túži po trojke alebo štvorke. Dá sa tam niečo také zažiť??? Chodí tam veľa párov a sú dosť odviazany? Na začiatok by jem možno stačilo aj sledovanie iných párov. Nemáme zaujem sledovať starších ľudí ale niečo okolo 30-35. Ak máte skúsenosti tak mi dajte vedieť. Diki
Kto bol so mnou v parnej ozvite sa....
Ani som nevedel ze niečo také je v KE..
Ak by tam niekto išiel ozvite sa rad skúšam nové veci..
Ale som čisto hetero aby bolo jasné 😀😂
Sauna otvorená
od 14.12.2021
v režime OP.......toto je citácia z ich stránky ak by sa znova niekto vypytoval vo fóre.
Ďakujem za info
Odporúčam sa pozrieť na ich stránky
do google prehliadača stačí napísať sauna palma košice a tam sú všetky potrebné informácie
Plánujem , neplánujem uvidím spontane sa rozhodujem či ísť alebo nie ;)
Sauna a wellness sú o niečom.inom.al chces niečo zažiť choď do bordelu.
Je to kus clenite ale da sa.
:)))))
Hygiena bola na urovni
Nezabúdajte že účel je saunovat sa …. (upravené)
Vo štvrtok sú páry mládeži prístupné a
V utorok a piatok len muži
Ale chod sa presvedčiť sám :) Budeš spokojný a ak nie tak aspon vysaunovany :) (upravené)
Či len zdvorilo odmietnuť ?
@TvojaaAmaterka ozvi sa prosim do spravy
A kde je to ,, inde ?
Mám 28 chodí tam aj kategória 30- do 40 ? A Hetero ( nemam záujem o BI ) , chystám sa tam už dobrý mesiac len som nenabrala odvahu …
Prídem tam veľmi rád, už mi chýbala palma :)
?ja pojde no fesak
V tomto som ešte neoťukaný takže mi chvíľu asi bude trvať kým sa do toho dostanem ale som zástanca toho, že keď spravím prvý krok, ďalšie už pôjdu samé. Uvedomujem si, že aktuálne je to zavreté a z príspevkov som pochopil, že amatéri chodia iba v stredu a v sobotu? Taktiež si na ruku vezmem modrý náramok.
Len sa chcem spýtať, že ako to funguje? Proste prídem a už sa dám iba nejako do reči? A čas ukáže čo sa bude diať? Je niečo potrebné vedieť pred prvou návštevou? Vďaka.
Teším sa ak sa raz spoznáme.
Uz sa neviem dockat :P kto kazdy pojde ? Mozte mi napisat spravu nejaka zena :) ako parttneri tam pojdeme hh
Rad by som sa prisiel posaunovat , sla by daka slecna so mnou , alebo parik ?
som tam ešte nebol a newchem byt sam niekde v kute
na ruke
vsak
znaky
V stredu (04.03.) bude niekto od 15:30 hod v Palme? Šiel by som sa vysaunovať. Určite s modrým náramkom. ;-)
Jednoznačne sa netreba hanbiť ale práve naopak uvoľniť a zabaviť sa.
Modrý náramok sa myslím osvedčil ;-) vidíme sa čoskoro
😊
Čo hovoríte návštevníci Palmy? Dalo by sa to aplikovať aj u nás?
Sauna PALMA,
čo znamená ? až na to obsadenie
Veď je to trápne...
Tam aj bi muži ak by ste chceli kľudne dôjdite
Nechcem byt niekde v kute sam.
.....
Hlada sa nahrada za Saunu Palma?
Niekde som čítal, že celá budova je na predaj. Ak sa nájde niekto kto ten komplex kúpi nový by mohli obnoviť znova Saunu Palma.
Aký iný majiteľ ?
Normálne všetko funguje...a tvrdiť a rozširovať bludy o zavretí palmy, je trápny konkurenčný boj.
Palma funguje a bude fungovať !