Sex Kosice, wc na stanici

Na druhom poschodi

Budem zajtra na wc na stanici o 14.tej. Posledna kabinka vlavo. Nezamknem .
Este by to platilo? Niekedy v blizkej buducnosti?
Dnes niekto na noeco reálne som pasiv subík bez zabran
Železničná stanica Košice diskrétne hlboko do konca vyfajčim💦 papám prípadne ak máš chut a máš gumu podrzim realne
Okej mozes este niekedy, hocikedy ked budes moct mozeme zriesit v kabinkach nieco
Železničná stanica Košice diskrétne hlboko do konca vyfajčim💦 papám prípadne ak máš chut a máš gumu podrzim realne
Rad by som sa na niecom dohodol
Železničná stanica Košice 18.40 wc niekto kto mi nastrieka hlboko do krku prípadne sa necham poriadne vymrdat aj dvaja
Odporúčam ti ísť a pohľadať určite nájdeš 🤣🤣🤣🤣 tu na internete a na amateroch ju nenájdeš
Košice dnes Železničná stanica okolo 11.00 ja pasív zmrd bez zabran popik mám aj dvaja
Skadiaľ ste poprosim fotku vášho pekného vtáka
Ja som chlapec pozrel si čo som dal lebo nikto nenapísal nič
Môžeš aj teraz? Lebo ja akurát mam plán ísť na záchody
Zajtra idem do Košíc poslušne hlboko vyfajčím prípadne sa necham poriadne vymrdat real ja pasív zmrd bez zabran aj pre dvoch
KOSICE železnična stanica na prízemí vysoký chalan so strniskom v ciernom oblečení. červené boxerky GUESS ak si tu ozvi sa 🙏 boli sme spolu cca pred hodinou
ahojte je tu ten romak co bol dnes na vlakovke? vysoky stihli
Ktory starsi sympos mi ho ponukne v kabinke alebo cez dieru?
Tak ako kedy budeš na stanici ?
Dnes som zas na stanici v ke. Od 10.00 do 11.00 prida sa niekto?
Keby že sa najde viac ľudí tak by to bolo lepšie
Dnes večer tam plánujem zájsť...
Nikto ste neprisli. Co tak zajtra? O trinastej?
No ako? Prisiel dakto? Nenapisal si🤗
Nepise..... asi do teraz sedi v kabinke😊😊😊😊
,,,, hehe,,, no to asi niee... neverim,,
Ahojte. Bol som tam cca. hodinu. Stretol som sa ale na dohodnutej fajke. Nikto na blic, cudzi.
Železničná stanica Košice poslušne hlboko vyfajčím prípadne sa necham poriadne vymrdat real ja pasív zmrd bez zabran aj pre dvoch o 15.00