Sex v přírodě - Brno

pokud možno, kde nešuká půlka Brna

Máte někdo tip, kde se dá i přes den s nějakým minimem soukromí si zadovádět? Klidně mi napište soukromou zprávu.
Takové místo, kde není za každým keřem šmírák, s dobrou dostupností z Brna :)
Budu vděčná za každý tip ;)
Má dneska v Brně někdo plány? Rád se kouknu. Nebo klidně i něco víc.
Ja bych se rád na to dovádění díval. Nebo kdyby od někoho přišlo pozvání na bližší kontakt ..?
Co třeba a teď v sobotu pres den???
Nějaká amatérka někde brno teď
dovádět tady 49.130947,16.707960 , chce se mrknout nějaká žena slečna.
Škoda, že sem to zjistil až teď, nemám to daleko a celej den se doma nudím! :)
Spíš chlapi se chtějí dívat. Já bych se třeba kouknul moc rád *24*
parkrát jsem tama projížděl a vyseli tam kalhotky
Jo jo to jsou manželky, ale někdo je pobral chtěla fotky u nich aby ji chlapi posilali
Mezi 17.00 až 18.00 jede si užít 49.130947,16.707960 , chce se mrknout nějaká žena,slečna či par
Mezi 13 až 14.00 jedu sem honit 49.130947,16.707960 , a možná i více
Co třeba dnes nebo zitra? Dneska je hezky... :D
Spíš chlapi budou chtít koukat...
Červený kopec jsou tam zahradky a jedna slepá ulička tam jezdim šukat večer tam nikdo není.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Kam v Brne chodit smirovat? Rad se divam a honim venku
Kam chodíš ty? Přidám se budeme na sebe koukat
Na tady toto místo jezdíme 49.130947,16.707960 , dnes po 15 hodině tam budeme chce někdo kouknout
Hezký den , rád bych se přijel kouknout.
Dnes po 10hodine budeme s manželkou dovádět tady 49.130947,16.707960 , chce se mrknout nějaká žena slečna.
Rád bych na vás někdy příště kouknu. Pokud by byl zájem *24*
Dnes něco po 13 hodine budeme s manželkou na našem oblíbeném místě. Třeba zase něco ponechá
Ahoj, to zni jako fajn vyzva :) (upravené)
Někdo teď Žuráň? Nebo okolí Brna? Já 35.
Biotop Chrlice - zhruba tak za hodinu?
Pěkný den. Mohu přijet podívat se? Jirka
Manželka nechala pro pány další pěkné kalhoty, bude rada za foto jak do nich strikate
Budeme dneska po 11 hodině,.............
Pěkné ráno. Dnes bude pěkný den na šukání venku. Jirka
Ahoj. Včera jsem to dopoledne nestíhal. Kdy tam budete příště?
Ahoj, dneska někdo někde venku Kdo se rád předvádí a rád by diváka?
Ahoj z Brna. Rád se podívám. Jirka
Rád ukážu a podívám se taky jak honíš
Jezdím ted Pasohlávky poloostrov,Auto- nahota, vzrušení, dívání , viděta být viděn, 48.8961086N, 16.5566756E bezkontaktní sex v tuto dobu
Co to je bezkontaktní sex? *3* *3* *3*
vidět a být viděn, masturbace. nahota. Pokud nebereš za sex jen šukačku*3*
Tak si ho vyhoň doma, řekni to sousedovi a nemusíš chodit nikam ven *3*
V pondeli jsem nacapal borca za Luzaneckym plavecakem jak si honi pero po chvilce krouzeni jsem se rozhoupal ho taky vytahnout a udelali jsme se pred sebou spolecne jeste za plotem behala slecna v arboretu a nejakej typek krouzil taky v okoli Docela vzruso Mrknul bych se i na nejaky par kdyby chtel byt viden 😉
Tam je ti super. V nedeli jsem tam byl s borcem a pekne pohonili. A určitě se tam zas vydam v brzke době
Néni to špatný v Růženiným lomu na Hádech,jsou tam pěkná místa a sem tam tě tam někdo rád bude šmírovat:-)
Jo v lom je dobrý v létě na honěni
Spise vsednodenni lokality :) a taky denni. .v noci to jde vsude :)
Nejlepší je ruzenin lom tam si místečko najdete a diváky určitě taky..
Mě to zklamalo jen tři bezdomovci
Hezký den, dnes krátce po jedné hodině nuda Prýgl, Fakt pohledný pár, úplně nevinná provokace, ale chtěli být viděni...🙂🙂, úplně v pravo na konci.. , hezká podívaná!
Souhlasim v noci to jde vsude. Ale pres den. Kdyz. Muze byt clovek jednoduse k videni. To ke výzva
parkoviště u Rokle na přehradě
Jj souhla taky tam občas zastavíme
Přesně tak jednou jsme sukali na lesne a přišel tam starsi kořen a normálně se před náma udělal poděkoval a šel
Ahoj. Také bych se rád podíval. Jirka
Kde na Lesne?? Jsem z Lesné :)). Teď je to naprd, co nam upravili rokli. Možná někde nahoře
Ahoj bylo to hned pod školou na takové louce v lesíku od kud jsi z lesne tam se musí dobře honit všude samej strom a les
Proto pisu minimum...ze to nema byt pobliz mist, kde se lidi schazeji treba prave za ucelem smirovani nebo touhy byt videni :)
S minimem? Tak s minimem soukromí ti může projíždět čáru na Čáře 😀