Handlova, Prievidza a okolie

Napady na miesta v prirode na sex

Alebo na tie jazera čo
Sú v Laskári
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
asi moc nechodite von sexovat ked neviete o dobrych miestach v pd :D*4*
Ked to pride dobre miesto je hocikde...
Neskúšali ste ísť nad Dlzin ?? Na staré letisko
Tam je rampa , a je to súkromný pozemok , a často tam chodia policajti a dávajú pokuty . Je tam aj značka zákaz vjazdu
Ale keď máš džíp dá sa to obísť !!!! A je tam ticho
Náhodou nikto opaľovať sa nad Šutovce
Ahojte no ako teda zmenilo sa nieco v Handlovej alebo v okoli ved je tam kopu miest na sex a nahotenie v krasnej prirode
Vymyslíme nieco v prírode? 😂 ja aktiv
Mozes byt aktiv neaktiv js som len na zeny
Ahoj rad bi som sa stretol nahotu mam rad
Handlova Prievidza Žiar nad Hronom čo tak urobiť spoločnu komunitu pre zábavu?Nebuďme taký konzervativny
Handlova Prievidza co to tu je ozaj uz mrtvo?
Nie je mŕtvo ale zima je vonku
Ale ved aj cez leto bolo jak keby sa nesukavalo
Handlova okolie pripadne prievidza tento vikend sme tu radi spozname par do 50 rokov.
No ako Handlovcanky-Handlovcania a blizke okolie?Furt nic sa nedeje nikde sa nesuka?😝
Ale chodíme...denne....dnes napr Remata...aj dvaja šli na bike okolo...keď mi riťku lizala....šli si oči vyočit :))
my sme boli iba tak light sa opriet o mur v bojniciach ale zacalo prsat *435**92*
Na remate sa da asi vsade. My sme na luke ona na aute spredu som ju sukal a vedla na ceste plne auto asi isli s chaty aj cuvli bozbudili nas a isli dalej. Ale uz sme aj pri rybnikoch na remate, alebo na dubniku aj v starej plavarni v sprchach panskych
Keď budete n remate daj vedieť prídem sa pozerať :)
Inak v Handlovej tych miest je kopa ci cestou na 3 studnicky sa da na rybniku na Dubniku, za Choperom😜
To je pravda, okolie je tu nadherne! Tu je kde sa zasit, uz len s kym🤔😂
Nechcete mladuckeho divaka? Mam 21 :) fotky poslem do spravy , nepotrebujem aby mi tu komentovali albumy stary uchylaci..
Tie prepadliska ako je stará cesta do Pd ... cez starý Koš tak tam sú take jazera. Treba ísť pozrieť
Chodí sa tam sexovat? Niekedy odem tade na aute a nestretol som nikoho.. chcel by som tam niekoho spehovat chichi
Čo viem tak tam chodia ..... údajne tam sú niejake kríky a tam že sa schovaju
Ahoj a nad Dlžin na letisko staré ste neboli pozrieť ?
Nad jazerom alebo smer remata veľa miest je tam
V okoli je vela miest, stabilizacny nasyp ako sa ide na skladku, tam je sukromie 100 percentne, smer vychodna sachta, rematska cesta, staci si len vybrat. Ale aj tak tu nejak ludia jesexuju sa mi zda po vonku...
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Aj tam ale aj nad handlovou je jazero po pravej strane ako ideš na Žiar medzi Handlovou a Handlová časť nová lehota
Poďte spravu písať ak nieco teda