Ahoj holky, slečny, dívky, paní a samice, které si užíváte tohoto výjimečného daru lasturkove fontány. Mohla by některá z Vás popsat pocity jenž používáte po celý průběh této úžasné záležitosti? díky P.
Ahoj já jsem to zažil asi 5x u jedné ženy stačilo jen jazykem přejet klitoris a stříkala jedna byla překvapená že to umí nevím jak moc jsem k tomu přispěl já ale myslím si že vím jak to vyvolat a jedna to se asi styděla nebo jí to bylo nepříjemné jinak squirt miluju a jsem rád když se to povede
Ano, jde to u kazde, zatim mi pod rukama nestrikaly jen dve - jedna se neumela uvolnit a druha mela pocit ze se pocura a tak to odmitala....
Jinak fakt strika kazda a je fuk zda ji je 15 nebo 50, jen musi chlap vedet jak na to, coz jsem myslel ze nani slozite, ale kdyz sem to pri trojce obcas ukazoval nejakemu klukovi ci muzi, tak vetsinou zenu jen podrapal a nebo ji ju uplne pohmozdil, ale ani kapka...
takze chce vedet jak na to, mit delsi prsty a jde to samo, mnohdy jsou to vystrikane cele litry...
Ale fakt, krome tech dvou to slo u kazde bez ohledu na vek a postavu...
napiste udelam vam to rukou :)) umim to moc dobre s prstama kdyz vam to neudelam ja tak uz nikdo to mi verte :)))miluju vodopady:* neverte nicemu odbornymu ani tady tem klavesnicovim doktorum. Vše je to jen o pocitu někdo to hold umí a někdo néé
Delší předehra ,úplný uvolnění ,hrátky jazykem s prstama- nejlépe najednou- nedělat si starosti s moktem pod sebou,zda mu bude chutnát..
Zahodit pocit trapnosti s jen si užívat uvolnění ...většina chlapů to miluje..
Kdyz se to stane poprve, je to divny pocit. S sikovnym, a zkusenym partnerem jde mokry orgasmus v pohode. Jen mít prřpraveny ručník.
Ano,, je to supr pocit i pro me jako ženu.
Sikovny chlap je odměnem mokrum orgasmem.. Ovsem nemusi byt pokazdy.. 😆 😆
Například... Moje mladá je buď tak jednoduchá a nebo ja tak dobrej ze chvilku hrani s prstama a mačkání koziček a nestane se ze by se nevystrikala i když se to treba zrovna nehodí.. :)).uz jen pri trošku když začne tec uz vim ze bude stříkat a ja srm ten kdo vi kdy.. :))) musim ji zkusit i vylizat do sucha potom.. Musí to byt celkem nátlak na tu kundu když se to oddaluje njakou hodinku...
Pouze můj názor........jde především o šikovnost muže. I když se žena dovede uvolnit, pokud ale chlap to s prsty neumí, je to marný boj a ženě to akorát znechutí.
Ahoj. Je to boží věc když to se ženou dokážeš.. 😉👍👍😋😋. S mou ženou sem to nikdy neměl, ale co sem se rozvedl, tak sem to zažil se dvěma a je to krásný. I ony to říkají že se úplně uvolní. Akorát to trvalo než sem přišel nato jak jim to udělat.... Doporučuji zkouset💋👍👍
Neprožil,ale zajímalo by mě to,jaké to je . Přítelka je spokojená dost,tak ji to až tak netankuje,ale já bych se rád obohatil . Nicméně nás oba odrazuje zamrdaná postel a na igelitu šukat nebudem . Další problém je,že když si hrajem,tak není tak trpělivá a chce to po svém,po zvyku a že ji to tak stačí . Možná,že tam je aji ten ostych,baby to tak mívají a neuvolní se úplně...
Souhlasím. Stříkat umí a může každá dívka či žena. Jen často mají zábrany, že všechno okolo bude mokré, že se to nemá, že je to napatřičné a podobně!!!! Je třeba navodit uvolněnou atmosféru, slíbit, že to uklidím, dostat plnou důvěru, a hlavně vědět, kam sáhnout a jak to udělat a přivodit. Zážitek je to pro oba (tři i více) vždy úžasný.
Václav
ano prožil a několikrát. Poprvé jsem byl z toho trochu vyděšený, když jsem viděl partnerku jak mohutně stříká a jaký má stav uspokojení, ale pak jsem se na to i těšil. Chtěl bych to znova zažít
Mokrý orgasmus je vzrušující záležitost. Pro mě je to asi největší odměna za sex. Manželka si mokré orgasmy nejvíce užívá při šukání. Jen vždy v těhotenství se jí schopnost dosáhnout mokrého orgasmu utlumila. Po porodu se to pak vrátilo do původního stavu.
Já také nestrikala jen tak z ničeho nic.... s bývalým partnerem jsem to nikdy nezažila... a vůbec nevěděla že je to pro ženu takový zážitek.... a jsem za to rada ze dnes to zažívam... je to především o hlavě
Podle mě v tom bude hrát podstatnou roli více faktorů, než jen hlava. Třeba moje manželka "umí" dosáhnout mokrého orgasmu, ale během obou těhotenství i kojení mokrého orgasmu nikdy nedosáhla a to jsme techniku sexu nijak zásadně neměnili.
Je to velice vzrušující a je pravda, že pokud se žena hezky uvolní, tak je mokro všude. Ale komu to při tak úžasném vzrušení vadí? Ke správné stimulaci mušličky je potřeba i lehce přitlačit na spodní část břicha.
Řekl bych, že dosáhnout lze u každé, kde jen o to vědět jak.. A o psychické přípravě té, která to ještě nezažila, většina žen evidentně má reflex tu explozi držet v sobě. Individuální je pouze množství a intenzita. A ta je někdy skutečně neuvěřitelná..
Ano, zažil jsem to, ale jen u jedné partnerky. Když jsem jí jednou lízal frajtra, a ona u toho ležela na zádech, vypnula se do oblouku, zaječela a kolem hlavy mi prosvištěla dávka její tekutiny. Bylo to jak voda, ale moč to nebyla, poševní mazut taky ne. Po několika minutách dalšího dráždění frajtra nastalo opáčko, jen ten proud byl o něco slabší. Pak už jsem to nikdy nezažil.
Kdyby někoho zajímal ten squirt, a mokrá kundička tak můžete přijít ke mě na masáž a vyzkoušet :)
.
Masérka masiruje nahá nebo v prádle,Můžeš se masérky dotýkat vsude,masírovat ji ,mazlit ji ,dělat prsty ,rukou ,ale ne orál ani sex
dělám v diskrétním salonu bez recepce,tak se telefonicky objednáš a já te budu čekat před bytem,,s nikým jiným se tu nepotkas
Je nutne se objednat 606313664 a objednej se k Leile ,,budu se těšit
Truhlarska 23
masaze-hanka.cz
Leila
30min-1000
1h-1500
90min -2200
Vana nebo sauna +500
Osobně si ho užívám a řekla bych že je to zážitek i pro muže. Poprvé jsem ho zažila ve 25 hodně jsem se styděla, ale můj tehdejší milenec to zbožňoval. Dokázal mi ho pokaždé udělat. Našla jsem si v tom zalíbení.
Já ho ještě neměl a doufám, že mít ani nebudu , ale kámošce ho dělám běžně. Přitom mi to, jako něco extra nepřipadá, jak se to, tady většina snaží prezentovat.
No, já mám zkušenost takovou, že stříká každá! Chce to trpělivost,navodit její uvolnění tak, aby neměla pocit, že se to nemá, že bude všude mokro atd..., ale taky se musí vědět, kam sáhnout :).
Ahoj holky, slečny, dívky, paní a samice, které si užíváte tohoto výjimečného daru lasturkove fontány. Mohla by některá z Vás popsat pocity jenž používáte po celý průběh této úžasné záležitosti? díky P.
Ahoj to se Naďa takhle říct, kazda zena je toho schopna, jde o to přijít jak, jsem masér a dokážu to masáží u každé, i pred partnerem, naučím vás to...
Mokrý orgasmus-squirt
Mokrý orgasmus-squirt
Jinak fakt strika kazda a je fuk zda ji je 15 nebo 50, jen musi chlap vedet jak na to, coz jsem myslel ze nani slozite, ale kdyz sem to pri trojce obcas ukazoval nejakemu klukovi ci muzi, tak vetsinou zenu jen podrapal a nebo ji ju uplne pohmozdil, ale ani kapka...
takze chce vedet jak na to, mit delsi prsty a jde to samo, mnohdy jsou to vystrikane cele litry...
Ale fakt, krome tech dvou to slo u kazde bez ohledu na vek a postavu...
Zahodit pocit trapnosti s jen si užívat uvolnění ...většina chlapů to miluje..
Ano,, je to supr pocit i pro me jako ženu.
Sikovny chlap je odměnem mokrum orgasmem.. Ovsem nemusi byt pokazdy.. 😆 😆
Václav
je to v její hlavě.nedokáže se pořádně uvolnit a užívat si to
Neuvolnit se je zpusobeno nedůvěrou
všechno je v hlavě a ve volbě správného partnera
Joo, když žena opravdu stříkne, to je jiná liga
.
Masérka masiruje nahá nebo v prádle,Můžeš se masérky dotýkat vsude,masírovat ji ,mazlit ji ,dělat prsty ,rukou ,ale ne orál ani sex
dělám v diskrétním salonu bez recepce,tak se telefonicky objednáš a já te budu čekat před bytem,,s nikým jiným se tu nepotkas
Je nutne se objednat 606313664 a objednej se k Leile ,,budu se těšit
Truhlarska 23
masaze-hanka.cz
Leila
30min-1000
1h-1500
90min -2200
Vana nebo sauna +500
a pít rovnou ze zdroje
Z auta mi udělala ponorku
Nešlo to už s ní....