Fkk wien

Viedeň

Našiel som fkk. Vo viedni, bol som tam prvý raz, je to dosť silný zážitok. Len neviem keď sa mi postavy medzi ľuďmi, ako to je vnímané, či to nie je nejako nevhodne. Ďakujem za odpoveď.
pri viedni by malo byt aj nieco ako swingers beach ale neviem kde ... mozno niekto pozna ...
To by som tiež rád vedel... Prvý krát o tom počujem.
Fkk wien , bude tam dnes niekto?
Neplatí sa tam, je to voľný priestor značený tabuľami FKK, sú tam aj bufety aj terasy, toalety a celkom čisté udržiavané. A nájdu sa aj vonkajšie sprchy.
Bude......................................................
Ahoj kde je to presne a ako to tam vizera ?
Čau, rafinerie strasse. Pri Dunaji, asi 4 kilometre pri vode... Taka mega dlhá promenáda.
AHOJ a ako je to tam plne? Co tak vybehnúť spolu nech to nehľadám.
Od pondelka do piatku som vo Viedni, niekedy sa môžeme dohodnúť.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Dnes som bol a väčšina bola tak nad 133..+...😂. Tak asi mi to nehrozí.
Ja som tam bol dnes druhý krát. A na nuda prvý krát v živote. Trocha obavy, trocha stresu ale v pohode nakoniec. Včera som len na bicykli prešiel komplet všetko aby som sa rozkukal a uvolnil. Dnes znova, ale už som sa odhodlal vyzliecť. Tak popri oddychovanî som sa poprechádzal a vôbec mi neprekážali chodci ani cyklisti čo šli hore pri ceste okolo . Takto som si dal štyri pauzy na rôznych miestach a celkom som spokojný. Zajtra asi zasa pôjdem ale to už som presvedčený že zídem dolu na pláž a zapadnem do davu. Oddych a relax už len takto..
Keby sa pridala nejaká fajn parťáčka na bike a urobili by sme si z BA cyklovýlet?