Zlaté piesky nuda pláž

nuda pláž

V lete sa chystám na zlate piesky kde je nuda pláž a budem tam chodiť na ryby , len som chcel vedieť ako to tam chodí
A od zajtra (stvrtok) 6.3 do nedele 9.3 opäť ponúkam svojho zmrda z východu (bude ubytovaný na apartmáne na Šancovej ul.) na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Dovolené všetko
Budúci týždeň 12.9-13.9 apartmám Pp a nudapláž Batizovce. 13.9 - 15.9 apartman Miletičova (BA)-nudaplaz ziaté piesky; gay sauna.

Som pas/sub bez zábran na použitie.Kto si ma reálne bezohľadne podá,zneužije?Som len zmrd a tak sa ku mne aj správaj. Facky,pluvance,deept,znási lnenie,hard,💦hltám.Budem hračka Tebe dvom ale aj skupine nadržaných, rozhodných,nadžaných akt/dom s poriadnymi vrakmi. Viac v profile a správe.
Niekdo starši ? som versatil rád sa postaram o starších muzov nad 55
Ahojte kto teraz na nuda plazi, chut pokecat a mozno viac?
O takomto čase už tam budeš mať vedúcu pláže.ta pokeca rada.
Chystá sa niekto na nudu ku komu by som sa pridal ? Zatiaľ som nebol, spoločnosť bude fajn :)
Ahoj fešák môže byť aj sám chalan?
Chodi niekto aj na nocne kupanie?
Pôjdem ráno nejak okolo 7-8 :)))
Je tu niekto teraz??.............
Kdoby tam jedol. Hmmm. Či. Kdo by mal chuť
Mám chuť ....ozvi sa!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj kdy jdeš? Přidal by se někdo další? Na nuda?
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
sorry nejsem na tohle... myslel jsem, že to je spíš pokecat apod.
Len aby vás majiteľka pláže nevyhnala....už úraduje...
Co znamena ze úraduje majiteľka?
Veď si skúste ísť na pláž a vniknúť na jej súkromnú pláž...to peklo uvidíte..hneď pochopíte ktorá to je
su tam take dve rakosnicky pri kazdom jedna
Myslíš tie dve starožitnosti? A jedna ma všetko ohradené a všetko to tam riadi? Tu vycítili za takéto správanie aj z Rusoviec...
Ktorá žienka z Amaterov sa chystá na Zlate
Hľadám kamošky na zlate, čisto pokec a kúpanie, sám sa tam nudim🤪🤣
Choď k starým rakosnickam.oni ťa zabavia. Hlavne si priprav nervy...
Dakujem, už som mal raz tu česť🤣🤣🤣
A s ktorou...dufam.ze so starou predpalenou so silikónmi.co ma už každý inde po pol storočí...a čo vlastní celú pláž🤣🤣🤣🤣
Zas tak ich nepoznám ale ano táto…zaujali ma tie prsia 🤭🤣
🤣👍také prirodzene, ale tak jej vec🤷🏼‍♂️
Ako ved niekedy mohli byt pekne ale podľa mna každé urobené prsia treba po nejakom case opraviť/upraviť a táto teta sa zjavne vykašľala nato 🤣 (upravené)
Ja teda nepatrím ku zástancom urobeného poprsia🤷🏼‍♂️🤪
A s ktorou...dufam.ze so starou predpalenou so silikónmi.co ma už každý inde po pol storočí...a čo vlastní celú pláž🤣🤣🤣🤣
Myslím že to bola ona🤣🤣🤣 ale tak porozprávala mi celý interný poriadok a bol kľud, od vtedy sa radšej držím ďalej🤣
Hej minule sa tam rozčuľovala že každý caka že ona tam urobí poriadok a nejaké kvetinky si tam zasadila pri rakosy 🤣
asi jej to tam v noci porýľujem :-D

Záhradku si tam privlastnila🤣🤣🤣
Hľadám kamošku na Zlaté Piesky
ja tam obcas idem ked som v ba
Ked začne fungovať nudapláž,rybári tam nechodia.