Ahoj, ráda bych se zeptala zkušených návštěvníků sw párty na používání kondomů. Byla jsem na sw jen párkrát a vždy mě z zarazilo, že se tam praktikoval orální sex bez ochrany. Je to norma? Nebo to byla spíš náhoda? další věc které jsem si na poslední párty všimla, že muži mezi ženou A a ženou B nemění kondom.
Ahojky,
Též chodím do swingrs clubu, je pravda že přání sex se často dělá bez gumy, i já jsem ho delala...ale uvedomila jsem si že je to hodně velké riziko... Při návštěvnosti mužů z různých kontinentů.... Jsem orální sex vynechala úplně, miluji oralni sex ale ne za každou cenu....sex s kondom je Samozdřejmne na místě ve všech případech... Ano stává se často, že muži kondomy nemění, ale já si dávám bacha.. Užívej te, ale jak říkám vše s rozumem. Neznamená že máme rádi sex, že musíme být k sobě opatrný a rozumný. Sexu zdar.
Tak my taky přidáme trochu do placu. Občas zajdeme do pražských SW, Bunkr, Paradiso a vůbec nás nenapadlo, že bychom si měli cokoliv začít s chlapem bez gumy. Co si budeme povídat, sólo chlapi co se poflakují po SW jsou ve většině případů pěkný kvítka. Kdo ti zaručí, že ten stejný chlap nechodí třebas do Sabinovky, kde kouří na počkání všechny ocasy a mrdku hltá ve velkém. Máme pocit, že lidi úplně přišli o pud sebezáchovy. Ano, s gumou to je opruz ale žijeme jenom jednou, takže chlap co se z toho chce vykroutit je u nás bez šance. Máme pár vyzkoušených párů s kterými si to případně užíváme bez, ale daly by se spočítat na prstech jedné ruky.
Jo jo honění jemnou ženskou rukou je o dost příjemnější než kuřba s kondomem. S tím mám jen jednu zkušenost, čurák se rozhodl že ho to nebaví a nebyla s ním vůbec řeč.
Pohlavních nemocí v Česku přibývá, osvěta není téměř žádná a lidé se chorob přenášených sexem přestávají bát, viz některé příspěvky.
Genitální bradavice jsou snad nejvíce rozšířenou závažnou pohlavní chorobou.
Nebezpečí genitálních bradavic spočívá především v tom, že potíže vyvolávají jen u jednoho až dvou procent nakažených. U ostatních, kteří nákazu nevědomky šíří, se nemoc může projevit až při oslabení, například při stresu. . Alarmující je nejen nárust virusu HIV, ale také kapavky. Na hranici epidemie je syfilis. Velmi strmě přibývá také infekce chlamidií. Od roku 2010 se počet pacientů s tímto onemocněním zpětinásobil,.
Stačí mrknout na net.
Takže je potřeba volit mezi vlastním bezpečím nebo provozovat sex a kuřbu bez ochrony a modlit se, zda se nějaké nemoc projeví:)
No jo,jenže ten gezoll má pravdu...Raději méně partnerů a užívat si bez kondomu, než si užívat nekvalitní sex s gumou..Každý z nás ví že sex s gumou a bez je 100 A 1.
Já jako žena rozdíl v sexu s kondomem a bez vidím. V sobě chci cítit partnera a né gumu. Je to jako líbat se přes igelit. Každý to má jinak, ale kondom sex výrazně znehodnocuje. Proto raději méně partnerů a užívat si sex naplno s výstriky do mě, než to střídat a používat gumu.
Chodím do Paradisa a Fantasy a v obou klubech je naprosto běžný standart, že se kondom mění nejen při jiné ženě, ale i u jedné po každém čísle. U orálního sexu jsem zažil vícekrát, že jsem měl nasazený kondom a sama žena mi ho sundala a kouřila bez kondomu. Takže je to na dané ženě, jak jí to vyhovuje.
Byl jsem jednou na gang bangu a všechno bylo bez. Připadal jsem si jak debil, když jsem použil kondom, ostatní to neřešili, prej to tak mají rádi. Prostě humus, hlavně ty holky, risk jak sviňa!!!
Pěknou Sobotu.
Považuji se za zkušeného Swingera.
Přátel že Swingers mám mnoho
a klubů jsem projel velké množství.
Ano je to vždy na dohodě,
ale popravdě, ty dohody lze dělat
předem u pokecu s vínečkem
a né když se člověk dostane přímo k akci.
Za sebe mohu říct, že s gumou mám problém.
Dámy se teď ale nelekají.
Myslím to tak, že pokud nasadím gumu a neděje se chvilku nic, co by mě hodně vzrušovalo, jde erekce ihned do háje.
To znamená, že pokud při akci zrovna mě žena nedráždí rukou
a nebo pokud nevidím detailně na to, co se právě děje.
Pokud je rozjetá akce,
že jsou tam dvě či více žen,
tak gumy rozhodně střídám.
To že to nějaký jedinec nedělá,
je jen známka jeho idiotství.
Teď je všude po klubech spousta individuí,
co se neumějí chovat
a zkazí co se dá.
Pokud by jsem měl chodit na Swingers kde si můžu užívat orální sex jen s ochranou,
tak to raději zůstanu doma.
Na 99% je orální sex v klubech
vždy bez ochrany.
Jsem pro maximální bezpečnost a to že jsem se
za desítky let nepotkal
s žádnou pohlaví chorobou,
mluví za vše.
Každej to máme nějak nastavený a každej chodíme
do klubů za tím,
co nás těší.
I když teď je zrovna období,
kdy to v klubech není žádná sláva, musíme věřit 😉
Krásný Léto všem!
Když se považuješ za zkušeného swingera, proč tedy nechodíš v páru, což je v podstatě základ SW? Měl bys s kouřením bez stejný názor i kdybys tam byl se svou manželkou/partnerkou? Fakt by to nevadilo? To nás opravdu zajímá.
Na swingers jsem uz byla hodnekrat a nikdy se mi nestalo,ze by chlapy nemenili kondomy.
Oralni sex jen s partnerem,pres ochranu mi je to proti srsti a bez to nedam.
i me toto téma zajímá.kéž by přispělo dost lidí. ja taky provozuji orální sex bez kondomu ale cítím to tak ze jen priviram oči a doufám. a poslední dobou si zacinam říkat ze mi to úplně takhle nestačí.
a co teď teda?netrenovat doma olizivani kondomů? a co orální sex který dělají muži me?
"Můžete se infikovat HIV, když se necháte
orálně uspokojovat (necháte se kouřit)?
Téměř s jistotou ne. Sliny HIV pozitivního jedince
obsahují velmi malou koncentraci HIV"
"Můžeš se nakazit HIV při orálním sexu?
Ano, ale „kouření“ penisu je mnohem méně
rizikové než nechráněný anální styk (pasivní
i aktivní). Riziko je ještě menší, pokud nedojde
k výronu semene do tvých úst.
I když k výronu semene do úst dojde, sliny
obsahují látky, které zabraňují přenosu HIV
infekce. Kromě toho, nikdo si nenechá sperma
v ústech navěky, buď ho vyplivne nebo spolkne,
že? A když ho spolkne, žaludeční šťávy vir
zahubí."
Stačí ti zánět dásní, váček, odhalené krčky, které nemusí být nijak extra viditelné a máš krásnou vstupní bránu pro přenos. Takže ti už stačí jen předmrdka od HIV+ a do konce života si to budeš vyčítat. Jasně, jsou to asi 4% z prokázaných nakažení, ale rizikové chování to zcela rozhodně je.
týýýý brďo...to je nějaký nový lékařský objev že sliny a žaludeční šťávy HIV vir zahubí?
chlape,jestli jsi na to přišel ty,gratuluji,právě jsi dostal Nobelovu cenu!!
Ono je celkem jedno, zda se mění kondomy nebo ne, když se jedním jazykem volíže několik prdelí, vylíže několik cund, jednou hubou vykouří řada vocasů, na které předtím sahalo hafo prstů, které před tím šmejdilo v několika prdelích a cundách. Stejné ruce následně osahávaly ženská nebo mužská těla atd atd. Mám ještě pokračovat nebo už se slabší povahy poblily ?
Orální sex s kondomem nebo bez, to záleží na dané soudružce. Naopak to můžeš dělat přes mikrotenový sáček... A teď vážně, záleží na dohodě. Osobně lížu jen holky co znám delší dobu a když střídám, tak měním gumu. Samozřejmě riziko je vždy, ale kdo se bojí, sere v síni.
Ahoj, jezdíme na sw par let a nikdy jsme nezažili ze by si muži neměnili kondom ( z jedné do druhé ) asi jsme potkali jen normální páry kteří mysli jeden na druhého
To je přeci automatické ne?
Orální styk bohužel bez
Swingers/ kondomy
...
Též chodím do swingrs clubu, je pravda že přání sex se často dělá bez gumy, i já jsem ho delala...ale uvedomila jsem si že je to hodně velké riziko... Při návštěvnosti mužů z různých kontinentů.... Jsem orální sex vynechala úplně, miluji oralni sex ale ne za každou cenu....sex s kondom je Samozdřejmne na místě ve všech případech... Ano stává se často, že muži kondomy nemění, ale já si dávám bacha.. Užívej te, ale jak říkám vše s rozumem. Neznamená že máme rádi sex, že musíme být k sobě opatrný a rozumný. Sexu zdar.
Genitální bradavice jsou snad nejvíce rozšířenou závažnou pohlavní chorobou.
Nebezpečí genitálních bradavic spočívá především v tom, že potíže vyvolávají jen u jednoho až dvou procent nakažených. U ostatních, kteří nákazu nevědomky šíří, se nemoc může projevit až při oslabení, například při stresu. . Alarmující je nejen nárust virusu HIV, ale také kapavky. Na hranici epidemie je syfilis. Velmi strmě přibývá také infekce chlamidií. Od roku 2010 se počet pacientů s tímto onemocněním zpětinásobil,.
Stačí mrknout na net.
Takže je potřeba volit mezi vlastním bezpečím nebo provozovat sex a kuřbu bez ochrony a modlit se, zda se nějaké nemoc projeví:)
Považuji se za zkušeného Swingera.
Přátel že Swingers mám mnoho
a klubů jsem projel velké množství.
Ano je to vždy na dohodě,
ale popravdě, ty dohody lze dělat
předem u pokecu s vínečkem
a né když se člověk dostane přímo k akci.
Za sebe mohu říct, že s gumou mám problém.
Dámy se teď ale nelekají.
Myslím to tak, že pokud nasadím gumu a neděje se chvilku nic, co by mě hodně vzrušovalo, jde erekce ihned do háje.
To znamená, že pokud při akci zrovna mě žena nedráždí rukou
a nebo pokud nevidím detailně na to, co se právě děje.
Pokud je rozjetá akce,
že jsou tam dvě či více žen,
tak gumy rozhodně střídám.
To že to nějaký jedinec nedělá,
je jen známka jeho idiotství.
Teď je všude po klubech spousta individuí,
co se neumějí chovat
a zkazí co se dá.
Pokud by jsem měl chodit na Swingers kde si můžu užívat orální sex jen s ochranou,
tak to raději zůstanu doma.
Na 99% je orální sex v klubech
vždy bez ochrany.
Jsem pro maximální bezpečnost a to že jsem se
za desítky let nepotkal
s žádnou pohlaví chorobou,
mluví za vše.
Každej to máme nějak nastavený a každej chodíme
do klubů za tím,
co nás těší.
I když teď je zrovna období,
kdy to v klubech není žádná sláva, musíme věřit 😉
Krásný Léto všem!
Oralni sex jen s partnerem,pres ochranu mi je to proti srsti a bez to nedam.
a co teď teda?netrenovat doma olizivani kondomů? a co orální sex který dělají muži me?
Viz. oficiální příručka k HIV:
"Můžete se infikovat HIV, když se necháte
orálně uspokojovat (necháte se kouřit)?
Téměř s jistotou ne. Sliny HIV pozitivního jedince
obsahují velmi malou koncentraci HIV"
"Můžeš se nakazit HIV při orálním sexu?
Ano, ale „kouření“ penisu je mnohem méně
rizikové než nechráněný anální styk (pasivní
i aktivní). Riziko je ještě menší, pokud nedojde
k výronu semene do tvých úst.
I když k výronu semene do úst dojde, sliny
obsahují látky, které zabraňují přenosu HIV
infekce. Kromě toho, nikdo si nenechá sperma
v ústech navěky, buď ho vyplivne nebo spolkne,
že? A když ho spolkne, žaludeční šťávy vir
zahubí."
chlape,jestli jsi na to přišel ty,gratuluji,právě jsi dostal Nobelovu cenu!!
To je přeci automatické ne?
Orální styk bohužel bez