Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 10.5.2019 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 21.04.2023 od 19.00 hod. v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné a konzumné si platí kazdý sám. Bližšie informácie na webe ...
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 18.11.2022 od 19.00 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 21.10.2022 od 19.00 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
Ďalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 21.1.2022 od 19.00 v Košiciach. Stretnutie je volne prístupne a konzumné si platí každý sam... bližšie informácie www.bdsm-kosice.sk
Ďalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 18.09.2020 od 19.00 v Košiciach. Stretnutie je volne prístupne a konzumné si platí každý sam... bližšie informácie www.bdsm-kosice.sk
Ďalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 19.11.2021 od 19.00 v Košiciach. Stretnutie je volne prístupne a konzumné si platí každý sam... bližšie informácie www.bdsm-kosice.sk
Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 18.09.2020 od 19:00 v salóniku reštaurácie VINCENT na Alžbetinej ulici číslo 6 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa môžete opýtať u obsluhy ako na "stretnutie z pokecu". Viac informácií na www.bdsm-kosice.sk
Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 18.02.2020 od 19:00 v salóniku reštaurácie VINCENT na Alžbetinej ulici číslo 6 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa môžete opýtať u obsluhy ako na "stretnutie z pokecu". Viac informácií na www.bdsm-kosice.sk
Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 24.01.2020 od 19:00 v salóniku reštaurácie VINCENT na Alžbetinej ulici číslo 6 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa môžete opýtať u obsluhy ako na "stretnutie z pokecu". Viac informácií na www.bdsm-kosice.sk
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 15.11.2019 od 19.00 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 24.01.2020 od 19:00 v salóniku reštaurácie VINCENT na Alžbetinej ulici číslo 6 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa môžete opýtať u obsluhy ako na "stretnutie z pokecu". Viac informácií na www.bdsm-kosice.sk
Ďalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 20.09.2019 od 19.00 v Košiciach. Stretnutie je volne prístupne a konzumné si platí každý sam... bližšie informácie www.bdsm-kosice.sk
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 20.09.2019 od 19.00 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
STRETNUTIE BDSM POZITÍVNYCH AMATÉROV (26.6. O 19:00)
Od mája pozývame na štvrtú stredu v každom mesiaci BDSM pozitiv ľudí na stretnutie v masážnom salóne, zoznámenie, výmenu skúseností, burzu pomôcok a exhibície (verejný výprask). Najbližší termín je 26. júna 2019 o 19tej.
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 21.06.2019 od 19.00 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
STRETNUTIE BDSM POZITÍVNYCH AMATÉROV (22.5. O 19:00) Od mája pozývame na štvrtú stredu v každom mesiaci BDSM pozitiv ľudí na stretnutie v masážnom salóne, zoznámenie, výmenu skúseností, burzu pomôcok a exhibície (verejný výprask). Najbližší termín je 22. mája 2019 o 19tej. Kapacita priestoru pre pokec je 10-15 ľudí, základné občerstvenie zabezpečíme. Vložné je 5€ na osobu. Časom bude na každom stretku aj BDSM program (výprask, viazanie).
Dalšie pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 10.5.2019 od 19.00 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
V Bratislave sa tradične BDSM pozitívni stretávajú v krčme "u Zemana", zvažujeme v trošku komornejšej zostave urobiť pravidelné stretnutie u nás v masážnom salóne...
Kapacita priestoru pre pokec je 10-15 ľudí, základné občerstvenie za bezpezčíme. Ak máte záujem, dajte vedieť známym, prípadne navrhnite termín a trvanie.
Akcia bude slúžiť na výmenu skúseností i na zoznamovanie. Časom bude na každom stretku aj BDSM program (výprask, viazanie).
Okrem ineho v Bratislave funguje Shibari dojo, kde sa robia rozne viazacie stretnutia, workshopy. Pre zaciatocnikov aj pokrocilych (hrudne uvazy, viazanie pre sex, sadisticke viazanie a predikamenty).
Od mája pozývame na štvrtú stredu v každom mesiaci BDSM pozitiv ľudí na stretnutie v masážnom salóne, výmenu skúseností, burzu pomôcok a exhibície (verejný výprask). Najbližší termín je 22. mája 2019 o 18tej.
Pekny vecer prajem rad by som sa spytal ci sa podobne akcie BDSM konaju aj niekde v okoli Trencina .....Ide o to ze mal by som zaujem ale je to dost daleko a aj neskoro .
Velmi ma laka verejny vyprask .
Este mi dovolte aby som va poprial co najviac fanusikov a prijemnych ludi ktory k Vam pridu
BDSM Akcie
Pre ludi zaujimajucich sa o BDSM
Od mája pozývame na štvrtú stredu v každom mesiaci BDSM pozitiv ľudí na stretnutie v masážnom salóne, zoznámenie, výmenu skúseností, burzu pomôcok a exhibície (verejný výprask). Najbližší termín je 26. júna 2019 o 19tej.
.dakujem za odpoved
Kapacita priestoru pre pokec je 10-15 ľudí, základné občerstvenie za bezpezčíme. Ak máte záujem, dajte vedieť známym, prípadne navrhnite termín a trvanie.
Akcia bude slúžiť na výmenu skúseností i na zoznamovanie. Časom bude na každom stretku aj BDSM program (výprask, viazanie).
Velmi ma laka verejny vyprask .
Este mi dovolte aby som va poprial co najviac fanusikov a prijemnych ludi ktory k Vam pridu