Kto chce trtkat poslusneho subika ???v pondelok doobeda lesik Zlate piesky .poslusne podrzi a vifajci kazdeho kto pride. Mozete ho mouzit aj viacery naraz.
Dnes, 1.8 okolo 19tej. Zlate piesky. Boli sme spolu medzi lesíkom a kukuricou. Modré oči, mal si šiltovku a dlhé nohavice. Ja biele tričko, čierne kraťasy. Zabudol som sa spýtať, či niekedy nezopakujeme alebo nevymenime kontakt. Veľmi sa mi páčilo, ak si tu, ozvy sa ;)
Ja si nemyslím, že je to na stálo, len sa mi to páčilo a rád by som si to zopakoval, ak sa páčilo aj druhej strane :) ako som písal, zabudol som si vypýtať kontakt, preto to skúšam tu, či motyka nevystrelí.
Ďakujem za upozornenie, do budúcna už budem vedieť aké i použiť :)
Pokiaľ by sa našiel aktív s väčším vtákom alebo viacerý.. A majú záujem o vymrdanie do úst ci do analu mňa 35r170cm76kg m16.5 zo Zvolena inak som versatil róm s chuťou sa nechať pozvať k vám na akciu
Zlate piesky dnes od cca 11-14 budem lezat na deke vzadu niekde pri bilbordoch, Túžim byť tvrdo mrdaný, plnený bez zbytočných kecov. Ja naničhodný pasív zmrd bez stopky.
Ak by niekto náhodou išiel od mosta Apollo, resp. Starého mosta, po prístavný most a ďalej, nezabudnite použiť repelent. Včera som sa prechadzal(prechadzal, nikoho som tam nehľadal :D) a je tam milión komárov, teraz som si všimol že len na nohách mám desiatky štípancov. Tak dávajte pozor. Predpokladám, že pri Draždiaku a na Zlatých pieskoch to bude veľmi podobné. Tak len také info a veľa šťastia pri lovenie ;)
Vďaka za tip. Tiež som to skúsil, v nedeľu. Tiež tam nikoho nebolo, okrem komárov :D Takže momentálne cruising asi iba v interiéri. Škoda že v Saunii už cruising nejak zanikol :D
UTOROK DOOBEDA????????BRATISLAVA..........Zlate piesky pod bilbordom.........KTO BY CHCEL POUZIT POSLUSNEHO SUBIKA AKO KURWU NA GANG BANG?????????????????BRATISLAVA
Nedavno otvorili nove OC Tehelko, pod stadionom, WC pri Jednote byvaju uplne prazdne a kludne. V komplexe su len potraviny, fitko a jeden obchod. Ma to tam potencial, len treba byt nenapadny, netravit tam cele hodiny a udrziavat po sebe poriadok. Zajtra sa tam pojdem pozriet poobede.
Jedny su blizsie pri Jednote, tie byvaju uplne kludne, schovane ale oznacene, druhe oproti fitku. Zial na nikoho som nenatrafil doteraz. Keby sa to zauzivalo ako central, dalo by sa tam v klude honit cele hodiny.
Hello everyone,
I am a young French tourist, who will very soon come to Bratisalava... and I am looking for good spots for fun, like shopping centers, parks ...
I even saw that there There were many public toilets in the city center, but I don't know which ones are worth a visit... so I'm looking for your ideas with great pleasure!
Kisses to you
not many places for public fun. mostly ugly, old and junkie guys. but sometimes you may find a good piece.
try OC Central - the toilets upstairs (food court area). be prepared for the worst. but it depends on many factors :) or public places such as Zlate piesky (a small forest next to the lake) and area between bridges Apollo and Pristavny most. go for it! :)
Ahojte ja mladý s chlapom neskúsený maco. Som skôr hetero alebo možno bi. Hľadám niekoho kto by ma zaucil a odpanil mi dierku. Chcem vyskúšať pasívnu rolu. Dnes miesto mám v Bratislave v starom meste
Nedavno otvorili nove OC Tehelko, pod stadionom, WC pri Jednote byvaju uplne prazdne a kludne. V komplexe su len potraviny, fitko a jeden obchod. Ma to tam potencial, len treba byt nenapadny, netravit tam cele hodiny a udrziavat po sebe poriadok. Zajtra sa tam pojdem pozriet poobede alebo k veceru.
Chysta sa dnes niekto na zlaté piesky do lesíka? Ja mladý bi fesi s chuťou na fun úlet , trochu sa uvoľniť … nikto podobný dnes doobeda ? Real a diskret
V pondelok ráno (7-8 hod.) 25.7. budem cruisovať v lasíku na zlatých. Aktív/TOP Sympaťák čo sa nechá vyfajčiť príde? V prípade sympatií rád aj pasívne podržím. GUmy, gél - bezpečný ranný sex.
Detto v stredu ráno (7-8 hod.) 27.7. budem cruisovať v lesíku na zlatých. Príde aktív/TOP sympaťák čo sa nechá vyfajčiť ? V prípade sympatií rád aj pasívne podržím. Gumy, gél prinesiem pre bezpečný ranný sex.
Dnes štvrtok medzi 12.30 - 13.30 cruisimg Zlaté piesky. Ja pasívny, gumy, gél mám. Ty aktívny s hrubším. Ak sa v tom vidíš tak príď. Lesík v zadnom rohu budem čakať.
Caute. Ja dnes večer idem na zlate piesky !!!! … ja 34/185:85/m18 bi fesi šport hladký a mega nadrzany … ide niekto podobný s chuťou na diskret úlet dnes na zlate ?????
Nudapláž zlaté piesky dnes niekto na REAL Bez zbytočnych reči.Pridem na dohodnuté miesto.ja 35r pasiv zmrd bez zabran popik mám, ty aktív,domin aj dvaja... Prosim len real žvasty a spisovatelia pohov REAL
Ja som zazil raz na safku na wc. Pocul som, ze sa tam chodi honit, ale nejak som tomu neveril, resp., ze by bola nahoda tam niekoho stretnut. Len som prisiel dole a tam 5 chlapov akoze cura. Tak som aj ja zacal a periferne sa pozrel a vsimol si, ze si kazdy honi. To ma samozrejme hned vzrusilo a zacal som si aj ja. Hned ako to videli, tak ma obkolesili, zacali ma osahavat a honit. Samozrejme aj ja nadrzany som im zacal honit a taky vystrek som nikdy nezazil :) t.j. moja skusenost
Hm no tak to muselo byt celkom vzrušujuce,,, vidiet tak par chlapov pri takom niečom.. ešte som tak nevymakol nevidel nikde nikoho náhodne, žiadna skusenost,. ale asi by to vzrušilo aj mňa,, ;)
Kto by sa v utorok alebo v stredu prišiel pozrieť do lesíka na ZP? Ideálne aktív a chuťou? Udem tam doobeda alebo okolo obeda. Čas e miesto upresním ak mi napíšeš.
V stredu ráno (7-8 hod.) 27.7. budem cruisovať v lesíku na zlatých. Príde aktív/TOP sympaťák čo sa nechá vyfajčiť ? V prípade sympatií rád aj pasívne podržím. Gumy, gél prinesiem pre bezpečný ranný sex.
Gay cruising v Bratislave
Zoznam gay cruising miest v Bratislave.
velký pokoj
?
Ďakujem za upozornenie, do budúcna už budem vedieť aké i použiť :)
Hotel Nivy Wellness?
.
I am a young French tourist, who will very soon come to Bratisalava... and I am looking for good spots for fun, like shopping centers, parks
I even saw that there There were many public toilets in the city center, but I don't know which ones are worth a visit... so I'm looking for your ideas with great pleasure!
Kisses to you
try OC Central - the toilets upstairs (food court area). be prepared for the worst. but it depends on many factors :) or public places such as Zlate piesky (a small forest next to the lake) and area between bridges Apollo and Pristavny most. go for it! :)
———
V nivach?
Dá sa tam dobre parkovať aj?