Som sexy transka z BA, chodievam obcas na Zlate, rada sa predvadzam, som exhibicionistka. Provokujem s dildom v sebe alebo sa napichujem na dildo na mojom aute. Rada sa necham bez reci osukat. Ked sa trosku otepli ukazem sa tam, mozno v marci. Kurvicka Paulinka
Ahoj. Ja 35/180/80/17 Ba Dubravka. Hladam seriozneho starsieho M, skuseneho sexpartnera s ktory ma vsetko nauci a s ktorym si budem moct uzivat nahotu, tvrde vtaky, sport, saunu, vikendy, kupanie a vsetky moje sexualne vymysli :-)
Manzel ide do ba a chce sa skusit nechat vyfajat od muza. Ide pozriet aj glorihole aj medzi mosty a zlate piesky mozno sa niekdo najde uz davno ho laka skusit sa nechat fajat od muza.
presiel som vsetky miesta v BA co pysete a nikde nic Som teraz cely vykend v BA rad by som skusil osukat chlapa alebo sa nechat aspon vyfajat pohonit niekde vonku alebo glorihole
o mladych je vseobecne viac zaujem ako o staršich,, aj mna mlady rajcuju,, a mat hoc aj gay mladeho kamosa s vyhodami by ma rajcovalo,,, len vychod je na tom slaby no
BI - Gay sex
Na netradičnom mieste
Ja 33 176 68 pasiv y okolie