BI - Gay sex

Na netradičnom mieste

kto sexoval na netradičnom mieste, stavba-unimobunka, výrobná hala, družstvo ....
Som sexy transka z BA, chodievam obcas na Zlate, rada sa predvadzam, som exhibicionistka. Provokujem s dildom v sebe alebo sa napichujem na dildo na mojom aute. Rada sa necham bez reci osukat. Ked sa trosku otepli ukazem sa tam, mozno v marci. Kurvicka Paulinka
Napis mi na nick, dohodneme real stretko
ja som ako mlady vseli kde mal sex
Niečo také hľadá aj pasiv chalan z Galanty 33 174 68
Posluzim ako poslusna kuwa ktoru mozes trtkat ako sa ti bude pacit.
Odkiaľ ste rád by som to s vami skúsil
Napíš na profil ;) za viac informácií
Precitaj si profil a napis ....................
Koho mozem vecer o 18 dnes vyfajcit v senci???
Ahoj odkiaľ? Okolo Galanty?
Ja 33 176 68 pasiv y okolie
HUMENNÉ!!! Sympatický zrelý inteligentný na tajne bi stretka.....
MT niekto na netradičnom mieste (stavba, unimobunka .... ) ja bi.
Dnes ruzomberok niekto?.........
Kto niekedy cez víkend mám chuť
Niejaka transka alebo chalan v damskom na nieco vzrusujuce Ba, Nz, Kn ... ??? Ja Trans...
Ahoj ja 33 176 68 pasiv z Galanty napíš mi
Som damskom pradle a mam chut byt tvona...pod sukat
Najde sa par kde muz je bi a chcel by daco poriesit s bi chalanom pn nm okolie pis spravu
Ahoj ja diskrétny Bi ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi. Hľadám pár s bi mužom na dlhodobé stretnutia
zrelý vekom pp okolo ty bi na pravidelné stretká
Mal by som zaujem,ja snv,napis
v pohode môžeme stretko daj približne kedy , ja priestor mám
Ahoj mam záujem. Ja diskrétny ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi
ok , môžeme v dohladnej dobe niekedy stretko ale iba ty
Ahoj ja nizsi 162 mensie bruski v Jezersku? spravim ti fajku dojdes ?
Ahoj, niekto kto by prisiel alebo je v Jezersku ? :) napis
Niekto v Jezersku? pripadne prides? na honku fajku? :)
Na prameni v Grobe nájdem niekoho po 2.00 ráno?
Funguje ešte lesík na Zlatých pieskoch?
nič moc minule som tam bol nuda
Ahoj. Ja 35/180/80/17 Ba Dubravka. Hladam seriozneho starsieho M, skuseneho sexpartnera s ktory ma vsetko nauci a s ktorym si budem moct uzivat nahotu, tvrde vtaky, sport, saunu, vikendy, kupanie a vsetky moje sexualne vymysli :-)
Dúbravka, kto by pohonil niekde vonku? Každý deň behavam...lesy okolo bunkrov, villa rustica
Ako to funguje vo Vrútkach? Dá sa aj niečo zažiť alebo je to len bar a diskotéka?
Ako kedy v poslednej dobe tam chodi malo ludi a je to celkom o nicom
Manzel ide do ba a chce sa skusit nechat vyfajat od muza. Ide pozriet aj glorihole aj medzi mosty a zlate piesky mozno sa niekdo najde uz davno ho laka skusit sa nechat fajat od muza.
Chcel by som ist na bi alebo bdsm party do Bravantic.Kto ma vezme so sebou.Ja poslusny bi-pasiv
Žilina sex v prírode, nájde sa niekto*23*
Ja kľudne kedy a kde ? A ako ?
Ahojte chcem sa spýtať . V Nitre nieje nejaká sauna pre bi alebo G? Alebo nejaký bar, club? Nič také?
Tomáš, do Piešťan už nechodíš?
Kde chodíš v Piešťanoch ??????????????????????????
presiel som vsetky miesta v BA co pysete a nikde nic Som teraz cely vykend v BA rad by som skusil osukat chlapa alebo sa nechat aspon vyfajat pohonit niekde vonku alebo glorihole
niekto v Ba na nejake stretko? v aute, parkovisko..
Chcel by som skúsiť v prírode fajčiť dvoch mužov a potom by ma mohli aj pritiahnuť
Chces mi ho vyfajčiť som nadržaný strašne
Sexoval som v kabínke žeriava, bolo to vzrušujúce ,keď dole pracovali robotníci.
Keby si chcel na družstve ale ty necalebo inych
Mi man,par a Hladame BI muža na Diskretne Stretavanie...nie Jednorazovo ,mi od Trenčina.
ahojte este hladate kamosa som BI som z ILAVY 171/74 nezarasteny vyholeny kratke tmavsie blond vlasy modre oci diskretny ak tak napiste
Ahoj nemate chut spoznat 29 rocneho chalana?:)
o mladych je vseobecne viac zaujem ako o staršich,, aj mna mlady rajcuju,, a mat hoc aj gay mladeho kamosa s vyhodami by ma rajcovalo,,, len vychod je na tom slaby no
Ahojte, Ja diskretny Bi, rad vas spoznam na pravidelne stretavanie.
Ahoj čítam že sa rád stretávala. Okolie Košíc?
Skoda ze dalekooo ach j bardejov velka skoda
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Dobry Den možte Zmazat tento prispevok z čislom. Dakujem
Ahojte je to este aktualne som z ilavy BI