@NakedDarlin má pravdu, asi si nikto nedá len tak nick, že @dakujeme_ahojte. Asi tým chceli povedať, že (dočasne) končia. Dva roky tu boli obavy o zdravie, zákazníci zrejme nechodili na masáže ani na jógu, tak je to celkom logický záver. Ale ako ti už odporučili, skús im napísať súkromnú správu
Ponúkame možnosť cvičiť nahú jogu ráno o 8:00 resp. 8:30... prípadne aj skôr.
Ak sa nájdu aspoň traja, záujemci, ktorí by chceli chodiť pravidelne, zavedieme ranné lekcie s bonusmi
@zlatystred - som tu novy a presurfoval som vase komentare/blogy. Velky palec hore ze tahate vsetky tie odpovede na casto idiotske otazky a organizujete akcie ktore su zaujimave. Ste zjavne normalni inteligentni ludia. Tolko moje pozorovanie.
Otazka - robite okrem jogy aj TABATU? o tu by som mal zaujem, ale nic blizsie som tu o nej nenasiel. Mate k tomu inzerat ale na forach o tom nikto nehovori. Je TABATA aktualna alebo ju nerobite? dakujem.
- ďalšie cvičenia pravidelne v pracovných dňoch Po a Štv o 18:30 ostatné dni o 16-tej
- hláste sa deň vopred a volajte v daný deň tesne pred 15-tou či sa cvičí a či je voľné miesto
NOVINKA: pre hanblivcov sú k dispozícii individuálne lekcie s vylúčením verejnosti (deň vopred prihlásiť, o tretej volať)
Zdravím,
rád by som sa zúčastnil-pravidelne! Kedy je najbližší termín a kde? Nevídím tu žiadny telefon ,kde by som sa mohol informovať na jednotlivé cvičenia.
Ďakujem ,teším sa!
práve naopak, prvý mesiac chodili výhradne ženy, niektorým sa ale nepáčilo že si tam chlapi honili a chytali ich za prsia a tak tieto netýkavky si utvorili uzavretú skupinu, na ktorú chodia výhradne ženy
verejná skupina je naďalej prístupná pre obe pohlavia, teda mužov a ženy, ktorým to nevadí
nahá joga je otvorená pre obe pohlavia, nie sú žiadne obmedzenia čo sa týka pohlavia, takže muži aj ženy... lekcie sú zdarma, skladáme sa len na priestor po 5€
Pre dlhšie pracujúcich zavádzame PONDELKY a ŠTVRTKY cvičenie o 18:30...
VŽDY sa treba informovať či sa v daný deň cvičí, lebo masáž má prednosť a ak si niekto objedná na čas cvičenia masáž, cvičenie sa v ten deň posunie alebo zruší
Ahojte. V prvom rade Vam chcem vyjadri obdiv, za to co robite, je to super. Cvičenie nahej jogy je perfektna vec, ale na u nas ste asi prve lastovicky. Chce sa spytat na tu spolocnu masturbaciu? Byva pravidelne, kolko ludi sa zucastnuje, da sa prist, dajte info prosim...
v sobotu a v nedeľu sa cvičí len ak je objednaný nejaký klient na masáž, lebo inak je salón zatvorený... napríklad v sobotu sa teraz cvičilo.... vždy je info na webstránke
cvičí sa 1×45 minút a na ďalší deň znova to isté, začiatok je obykle o 16:00 ale ak sú nejaké prekážky (napríklad obsadený priestor kvôli masáži) posunie sa cvičenie na neskôr... ale nikdy neskôr ako o 19:00
ešte pár upresnení pre chlapov:
- nevyklopkávajte na dvere, zvoňte na HORNÝ zvonček
- nepýtajte sa báb či by si rady pohladili váš kokot
- neobchytkávajte baby (dotyky nie sú súčasťou cvičenia)
- pri príchode sa predstavte tak, ako pri komunikácii teda väčšinou nickom
- ak máte, doneste si karimatku (máme len dve pre verejnosť)
TEšíME SA NA VáS OPäť V PONDELOK (čas upresníme tu)
Heh, nuž nahota ešte neni zvyk, bude ešte mnoho nedorozumení, kým sa tak stane :) Skopírujem, taký zaujímavý názor na nahotu, ak by niekoho zaujal: ,,Nahota je pre človeka prirodzená a priaznivá. Človek v minulosti navyše nebol zvyknutý žiť na kope, ako je to teraz. Žil na svojom rodinnom území, ktorého dokázalo uživiť. A ostatný tiež tak žili, inak by neprežili. Nestretali toľko neznámych ľudí, ako je to teraz a viac menej sa poznali, po väčšine. Hoci je teraz problém žiť len tak nahý, či už kvôli posunutej adaptabilite na teploty, alebo kvôli zákonom a deformovanej spoločnosti, myslím si, že by bolo vhodné zvykať si postupne na nahotu a zmeniť zákony. Poviem moje argumenty pre nahotu, ktoré sú filozoficko-praktického rázu a rozhodnite sa sami. Ja volím nahotu a bojujem za ňu:
-Ľudské telo je obrovský harmonický mechanizmus alebo lepšie povedané organizmus , ktorý je nesmierne zložitý a pritom zaujímavo aj akosi jednoducho nami ovládaný.
-Je to nesmierne perspektívna oblasť, ktorá nám môže priniesť veľa múdrosti a nijaký technický vynález sa nezdá podľa mňa byť taký perspektívny.
-Keď je človek nahý, tak môže lepšie vnímať svoje telo. A začať chápať jeho hĺbku.
-Šaty sú omnoho primitívnejšia vec, ako naše telo a keď ich nosíme, často nevnímame poriadne svoju ľudskosť a často sa začíname vnímať, ako jednoduché a primitívne stroje.
-Nahota neznamená hneď súhlas s tým byť sexuálny. To, že to tak pripadá je deformácia nášho pohľadu na telo. Telo má omnoho viac funkcií, ako len pohlavnú. Tým však, že vidíme nahé telo iba počas sexu, tak to sám sex môže zdeformovať. Teda sexualita vyvolávaná len abstinenciou pohľadu na nahé telo je neúplná a vybičovaná do istého neprirodzeného tvaru. To by bolo pri neustálej nahote málo pravdepodobné, ktorá je vývojovo prirodzená.
-Ženy podobne inak ako iné živočíchy vedia naznačiť svoju túžbu alebo nevôľu po milovaní a to omnoho efektívnejšie keď sú nahé. Pretože vtedy sa učia pracovať s celým svojím telom. To môžem potvrdiť aj ako návštevník nudapláží (lepšie naturistických, prírodných pláží), že niektoré ženy tam vôbec nevysielajú sexuálnu túžbu a nie z nich takmer nič cítiť, niekedy však cítiť ich nevôľu, ako opak toho. Z niektorých je to naopak cítiť príjemnosť podľa ich nastavenia.
-Podľa môjho názoru je najlepšia a najefektívnejšia nahota v prírode. Pochádzame z nej a preto najlepšie a jedine plnohodnotne môže fungovať v nej. Aj preto že vývin bol na ňu uspôsobený. Teraz sme od prírody odtrhnutý, čo nás výrazne odtrhlo od pokroku a zabránilo mnohým naším vlastnostiam chápať seba samého a prírodu. Dospelo to k tomu, že sme paradoxne často úplne primitívny oproti ostatnej prírode a nášmu teľu."
Super, že je niečo také, rád sa pridám, nahota je veľmi prospešná. A prirodzená! Kde presne v Petržalke, kedy, koľko suma, keďže to asi nebude free ;). Rád prídem, keď nebudem robiť alebo budem mať voľno. Je to pre mňa krásny druh experimentu a pokračovanie v hľadaní múdrosti.
NAHÁ JÓGA (NAKED YOGA)
kto by si na to trúfol?
Ak sa nájdu aspoň traja, záujemci, ktorí by chceli chodiť pravidelne, zavedieme ranné lekcie s bonusmi
zajtra, v piatok, cvičíme o 16tej
pondelok 18:10
utorok 16:00
streda 16:00
štvrtok 18:10
piatok 16:00
sobota 17:00
nedeľa voľný deň
o 15:00 treba volať či sa cvičí a či nie je posunutý začiatok kvôli masáži
dnes joga o 18:30
POZOR ZMENA
DNES CVIčíME O 17-TEJ
* * * POZOR ZMENA * * * POZOR ZMENA * * *
Otazka - robite okrem jogy aj TABATU? o tu by som mal zaujem, ale nic blizsie som tu o nej nenasiel. Mate k tomu inzerat ale na forach o tom nikto nehovori. Je TABATA aktualna alebo ju nerobite? dakujem.
dnes cvičíme o 16-tej
AKTUÁLNE
Zajtra - vo štvrtok - sa jóga necvičí - priestor je obsadený
POZOR ZMENA - POZOR ZMENA - POZOR ZMENA
dnes cvičíme o 16-tej
POZOR ZMENA
v pondelok sa bude cvičiť o 18:30 ako vždy, okamžite po honke (ako minule)
dnes piatok cvičíme o 17:00
ZMENA
zajtra sa cvičí o 17:00
POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!!
2. januára o 16:00
- ďalšie cvičenia pravidelne v pracovných dňoch Po a Štv o 18:30 ostatné dni o 16-tej
- hláste sa deň vopred a volajte v daný deň tesne pred 15-tou či sa cvičí a či je voľné miesto
NOVINKA: pre hanblivcov sú k dispozícii individuálne lekcie s vylúčením verejnosti (deň vopred prihlásiť, o tretej volať)
rád by som sa zúčastnil-pravidelne! Kedy je najbližší termín a kde? Nevídím tu žiadny telefon ,kde by som sa mohol informovať na jednotlivé cvičenia.
Ďakujem ,teším sa!
ak sa nájdu aspoň dvaja cvičenci, budeme cvičiť aj v pondelok - hláste sa
„Joga nie je o zlepšení samého seba, je o prijatí samého seba.“ ~ Gurmukh Kaur Khalsa
„Joga ťa privádza do prítomného okamihu, jediného miesta, kde život skutočne existuje.“
možno urobíme mužskú skupinu už viac mužov to žiadalo, ale zatiaľ neplánujú chodiť pravidelne tak ešte s tým váham
verejná skupina je naďalej prístupná pre obe pohlavia, teda mužov a ženy, ktorým to nevadí
VŽDY sa treba informovať či sa v daný deň cvičí, lebo masáž má prednosť a ak si niekto objedná na čas cvičenia masáž, cvičenie sa v ten deň posunie alebo zruší
http://erotickamasazvba.webnode.sk/
bude cvicebie o 16.?
Alebo yo nema vyznam?
Vie mi niekto povedat co robim zle?
ešte pár upresnení pre chlapov:
- nevyklopkávajte na dvere, zvoňte na HORNÝ zvonček
- nepýtajte sa báb či by si rady pohladili váš kokot
- neobchytkávajte baby (dotyky nie sú súčasťou cvičenia)
- pri príchode sa predstavte tak, ako pri komunikácii teda väčšinou nickom
- ak máte, doneste si karimatku (máme len dve pre verejnosť)
TEšíME SA NA VáS OPäť V PONDELOK (čas upresníme tu)
-Ľudské telo je obrovský harmonický mechanizmus alebo lepšie povedané organizmus , ktorý je nesmierne zložitý a pritom zaujímavo aj akosi jednoducho nami ovládaný.
-Je to nesmierne perspektívna oblasť, ktorá nám môže priniesť veľa múdrosti a nijaký technický vynález sa nezdá podľa mňa byť taký perspektívny.
-Keď je človek nahý, tak môže lepšie vnímať svoje telo. A začať chápať jeho hĺbku.
-Šaty sú omnoho primitívnejšia vec, ako naše telo a keď ich nosíme, často nevnímame poriadne svoju ľudskosť a často sa začíname vnímať, ako jednoduché a primitívne stroje.
-Nahota neznamená hneď súhlas s tým byť sexuálny. To, že to tak pripadá je deformácia nášho pohľadu na telo. Telo má omnoho viac funkcií, ako len pohlavnú. Tým však, že vidíme nahé telo iba počas sexu, tak to sám sex môže zdeformovať. Teda sexualita vyvolávaná len abstinenciou pohľadu na nahé telo je neúplná a vybičovaná do istého neprirodzeného tvaru. To by bolo pri neustálej nahote málo pravdepodobné, ktorá je vývojovo prirodzená.
-Ženy podobne inak ako iné živočíchy vedia naznačiť svoju túžbu alebo nevôľu po milovaní a to omnoho efektívnejšie keď sú nahé. Pretože vtedy sa učia pracovať s celým svojím telom. To môžem potvrdiť aj ako návštevník nudapláží (lepšie naturistických, prírodných pláží), že niektoré ženy tam vôbec nevysielajú sexuálnu túžbu a nie z nich takmer nič cítiť, niekedy však cítiť ich nevôľu, ako opak toho. Z niektorých je to naopak cítiť príjemnosť podľa ich nastavenia.
-Podľa môjho názoru je najlepšia a najefektívnejšia nahota v prírode. Pochádzame z nej a preto najlepšie a jedine plnohodnotne môže fungovať v nej. Aj preto že vývin bol na ňu uspôsobený. Teraz sme od prírody odtrhnutý, čo nás výrazne odtrhlo od pokroku a zabránilo mnohým naším vlastnostiam chápať seba samého a prírodu. Dospelo to k tomu, že sme paradoxne často úplne primitívny oproti ostatnej prírode a nášmu teľu."
To je ale krajný termín, takže presne o pol začneme cvičiť. To znamená že príďte trošku skôr aby ste sa stihli vyzliecť.
„Nie je slaboch ten, kto prehral, slaboch je ten, kto to vzdal.”
zajtra cvičíme tabatu zameranú na stred tela (brucho) a špeciálne cviky na chrbát