NAHÁ JÓGA (NAKED YOGA)

kto by si na to trúfol?

Cvičíme s Laurou každý deň nahú jogu. Je to praktické, zdravé a sexi - viď album. Pridá sa k nám niekto?
Už asi rok hľadám nahú yogu.... Ešte stále cvičíte?? Dá sa k vám pridať? Ďakujem za odpoveď
@NakedDarlin má pravdu, asi si nikto nedá len tak nick, že @dakujeme_ahojte. Asi tým chceli povedať, že (dočasne) končia. Dva roky tu boli obavy o zdravie, zákazníci zrejme nechodili na masáže ani na jógu, tak je to celkom logický záver. Ale ako ti už odporučili, skús im napísať súkromnú správu
cvicite aj v lete? alebo vonku ?
Ponúkame možnosť cvičiť nahú jogu ráno o 8:00 resp. 8:30... prípadne aj skôr.
Ak sa nájdu aspoň traja, záujemci, ktorí by chceli chodiť pravidelne, zavedieme ranné lekcie s bonusmi
Ahojte, este ste to obnovili po covide ci uz nie?
Ak by niekto išiel s TT dajte vedieť pridal by som sa
dnešná lekcia nahej jógy je vybookovaná, hláste sa na zajtra

zajtra, v piatok, cvičíme o 16tej
zajtra, v piatok, cvičíme o 17tej
Ahojte, nahá joga sa teraz cvičí takto:

pondelok 18:10
utorok 16:00
streda 16:00
štvrtok 18:10
piatok 16:00
sobota 17:00
nedeľa voľný deň

o 15:00 treba volať či sa cvičí a či nie je posunutý začiatok kvôli masáži
cvičíme denne okrem nedele, v Petržalke pri Ekonomickej univerzite
zajtra cvičíme o 16tej hodine na tradičnom mieste pri ekonomickej univerzite
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Blagoevova 14 zvonček číslo 13, pri magistráte
Ja som bol prvý no určite nie posledny raz
Včera som cvičil. No nestíhal som. Kedy bude aj spoločná masturbácia????
cvičíme v nových priestoroch, vlastná sprcha aj wecko
Ahoj tento piatok bude nejaka akcia?
Ahojte. Cvicite dnes? Nechal som sukromnu spravu. Dakujem.
POZOR ZMENA

dnes joga o 18:30

POZOR ZMENA
dnes cvičíme o 16-tej, príďte načas
* * * POZOR ZMENA * * * POZOR ZMENA * * *

DNES CVIčíME O 17-TEJ

* * * POZOR ZMENA * * * POZOR ZMENA * * *
@zlatystred - som tu novy a presurfoval som vase komentare/blogy. Velky palec hore ze tahate vsetky tie odpovede na casto idiotske otazky a organizujete akcie ktore su zaujimave. Ste zjavne normalni inteligentni ludia. Tolko moje pozorovanie.

Otazka - robite okrem jogy aj TABATU? o tu by som mal zaujem, ale nic blizsie som tu o nej nenasiel. Mate k tomu inzerat ale na forach o tom nikto nehovori. Je TABATA aktualna alebo ju nerobite? dakujem.
AKTUÁLNE

dnes cvičíme o 16-tej

AKTUÁLNE
POZOR ZMENA - POZOR ZMENA - POZOR ZMENA

Zajtra - vo štvrtok - sa jóga necvičí - priestor je obsadený

POZOR ZMENA - POZOR ZMENA - POZOR ZMENA
POZOR ZMENA

dnes cvičíme o 16-tej

POZOR ZMENA
zajtra v nedeľu cvičíme o 16-tej (dáme si neutrálnu zostavu aby sme nenarušili poradie)

v pondelok sa bude cvičiť o 18:30 ako vždy, okamžite po honke (ako minule)
nejaká možnosť cvičenia na holo v TT?
dnes joga o 16-tej ....................................................
ZMENA

dnes piatok cvičíme o 17:00

ZMENA
ahoj budeceste dnes o 16:00 miesto pre mna?
POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!!

zajtra sa cvičí o 17:00

POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!!
dnes cvičíme o 18:30 .........................................
Je nejaká možnosť nahého cvičenia aj v TT? privat miesto, prípadne s trénerom?
dnes cvičíme o 18:30 .......................................................
dnes cvičenie o 16tej ................................................
Dnes cvičíme o 16tej ,................
Super cvičenie zas bude svalovica *3*
Ahoj. Ake to bolo? Vaham ci prist. Peter.
dnes cvičíme o 16-tej, zajtra o 18:30
Skoda ze som to dnes nestihol
2.1. pridem urcite, kto este? bolo by fajn keby nas bolo viac
začíname

2. januára o 16:00

- ďalšie cvičenia pravidelne v pracovných dňoch Po a Štv o 18:30 ostatné dni o 16-tej
- hláste sa deň vopred a volajte v daný deň tesne pred 15-tou či sa cvičí a či je voľné miesto

NOVINKA: pre hanblivcov sú k dispozícii individuálne lekcie s vylúčením verejnosti (deň vopred prihlásiť, o tretej volať)
a spoločna masturbacia kedy bude prosím? tiež pravidelne či?
spoločná masturbácia bude posledný januárový pondelok o 18:00, je na to odobitné fórum s podrobnosťami
ahojte, rád by som chodieval tiež, kedy bude najbližší termín? 2.1.sa cvičí?
Zdravím,
rád by som sa zúčastnil-pravidelne! Kedy je najbližší termín a kde? Nevídím tu žiadny telefon ,kde by som sa mohol informovať na jednotlivé cvičenia.
Ďakujem ,teším sa!
zajtra v piatok 22.12.2017 cvičíme o 16tej

ak sa nájdu aspoň dvaja cvičenci, budeme cvičiť aj v pondelok - hláste sa
Ak bude aspon jedna zena, idem.
vždy je aspoň jedna žena ...........................................................
Myslis Lauru? Domacu trenerku?
V TRNAVE NIE JE NIČ TAKE?to musi byt super spoločná mastrubacia a cvičenie
dnes cvičíme o 18:30

„Joga nie je o zlepšení samého seba, je o prijatí samého seba.“ ~ Gurmukh Kaur Khalsa
dnes cvičíme o 16:00

„Joga ťa privádza do prítomného okamihu, jediného miesta, kde život skutočne existuje.“
Aka je cena? Predpokladam ze prihlaseny sme sami muzi.
sme? mám to chápať tak že si prihlásený? na zajtra?

možno urobíme mužskú skupinu už viac mužov to žiadalo, ale zatiaľ neplánujú chodiť pravidelne tak ešte s tým váham
Nie som prihlaseny. Len som myslel ze na taketo nieco zeny nechodia. Ci? A ta cena?
práve naopak, prvý mesiac chodili výhradne ženy, niektorým sa ale nepáčilo že si tam chlapi honili a chytali ich za prsia a tak tieto netýkavky si utvorili uzavretú skupinu, na ktorú chodia výhradne ženy

verejná skupina je naďalej prístupná pre obe pohlavia, teda mužov a ženy, ktorým to nevadí
Dnes nemozem, skor zajtra. Je to o tej 16.00?
nahá joga je otvorená pre obe pohlavia, nie sú žiadne obmedzenia čo sa týka pohlavia, takže muži aj ženy... lekcie sú zdarma, skladáme sa len na priestor po 5€
Dobry den. Nikdy som u Vas nebol. Ako to dlho trva? Predpokladam ze sa mi pri pohlade na Teba postavi pocas cvicenia. Nevadi ?
Ak budeš poctivo cvičit tak nepostaví, lebo vsetku krv bude treba do inych svalov.
cvičenie trvá asi 50 minút aj s prestávkami na vydýchanie
stoporenie prekáža asi pri dvoch či troch cvikoch inak je to v pohode, ostatným to nevadí
Pre dlhšie pracujúcich zavádzame PONDELKY a ŠTVRTKY cvičenie o 18:30...

VŽDY sa treba informovať či sa v daný deň cvičí, lebo masáž má prednosť a ak si niekto objedná na čas cvičenia masáž, cvičenie sa v ten deň posunie alebo zruší
Zaujimave a vzrusujuce mali by sme zaujem
zavolajte, radi si zacvičíme s párom
V pondelok cvičíme o 19:00 po spoločnej masturbácii
Ahojte. Spolocna masturbacia je sucastoukazdeho cvicenia?
Ahojte mozem sa pridat na nahe cvicenie ci mastrubaciu
áno, môžeš sa pridať, zavolaj si pred treťou či je voľné miesto
Ahojte. V prvom rade Vam chcem vyjadri obdiv, za to co robite, je to super. Cvičenie nahej jogy je perfektna vec, ale na u nas ste asi prve lastovicky. Chce sa spytat na tu spolocnu masturbaciu? Byva pravidelne, kolko ludi sa zucastnuje, da sa prist, dajte info prosim...
dnes piatok 15.12. cvičíme o 16-tej
dnes, štvrtok 14.12. sa cvičí o 18:30
Pridem, aj mi do toho nic nevojde.
zajtra, vo štvrtok, cvičíme o 18:30
Ahojte, nehodou v nedelu neni cvicenie?
v nedeľu sa cvičí len keď je objednaná masáž inak je salón zavretý
Dneska sa cvičí? Ak hej prišiel by som.
dnes je to o 16tej už plné ale asi budeme cvičiť aj o 18:30
V nedelu sa nahodou necvici? Mam zaujem prist.
v sobotu a v nedeľu sa cvičí len ak je objednaný nejaký klient na masáž, lebo inak je salón zatvorený... napríklad v sobotu sa teraz cvičilo.... vždy je info na webstránke

http://erotickamasazvba.webnode.sk/
Chcel by som dnes prist.
bude cvicebie o 16.?
Okis prídem večer, ak budete vládať :D
Ahojte, rád si zacvičím aj keď nemám moc skúseností s jogou, dúfam že to neni problém. Prosím o bližšie info.
dnes sa cvičí o 16-tej, dnes sa cvičí o 16-tej
Prídem :) Trošku pomeniť cviky sa zíde, takže tento štýl super.
Bolo super, odporúčam. Aj ženám všetko slušné a rešpektujúce. Čistá krásna energia. Vnímanie nahého tela.
Ako dlho trvá cvičenie a býva aj doobeda?
ak bude záujem, budeme cvičiť aj ráno o 8:00
Ahojte ak by bolo cvicenie aj o 8.00 rano urcite by som sa pridal.
cvičí sa od 16 do 20, obvykle rovno o 16-tej ak nie sú v tom nejaké prekážky, trvá to asi 45 minút
cvičí sa 1×45 minút a na ďalší deň znova to isté, začiatok je obykle o 16:00 ale ak sú nejaké prekážky (napríklad obsadený priestor kvôli masáži) posunie sa cvičenie na neskôr... ale nikdy neskôr ako o 19:00
Ak som nikdy jogu necvicil, mam sanci zacat? aj ked nieco nezvladnem?
Alebo yo nema vyznam?
Vie mi niekto povedat co robim zle?
Dnes - piatok 1.12.2017 sa NECVIČÍ

ešte pár upresnení pre chlapov:
- nevyklopkávajte na dvere, zvoňte na HORNÝ zvonček
- nepýtajte sa báb či by si rady pohladili váš kokot
- neobchytkávajte baby (dotyky nie sú súčasťou cvičenia)
- pri príchode sa predstavte tak, ako pri komunikácii teda väčšinou nickom
- ak máte, doneste si karimatku (máme len dve pre verejnosť)

TEšíME SA NA VáS OPäť V PONDELOK (čas upresníme tu)
Heh, nuž nahota ešte neni zvyk, bude ešte mnoho nedorozumení, kým sa tak stane :) Skopírujem, taký zaujímavý názor na nahotu, ak by niekoho zaujal: ,,Nahota je pre človeka prirodzená a priaznivá. Človek v minulosti navyše nebol zvyknutý žiť na kope, ako je to teraz. Žil na svojom rodinnom území, ktorého dokázalo uživiť. A ostatný tiež tak žili, inak by neprežili. Nestretali toľko neznámych ľudí, ako je to teraz a viac menej sa poznali, po väčšine. Hoci je teraz problém žiť len tak nahý, či už kvôli posunutej adaptabilite na teploty, alebo kvôli zákonom a deformovanej spoločnosti, myslím si, že by bolo vhodné zvykať si postupne na nahotu a zmeniť zákony. Poviem moje argumenty pre nahotu, ktoré sú filozoficko-praktického rázu a rozhodnite sa sami. Ja volím nahotu a bojujem za ňu:
-Ľudské telo je obrovský harmonický mechanizmus alebo lepšie povedané organizmus , ktorý je nesmierne zložitý a pritom zaujímavo aj akosi jednoducho nami ovládaný.
-Je to nesmierne perspektívna oblasť, ktorá nám môže priniesť veľa múdrosti a nijaký technický vynález sa nezdá podľa mňa byť taký perspektívny.
-Keď je človek nahý, tak môže lepšie vnímať svoje telo. A začať chápať jeho hĺbku.
-Šaty sú omnoho primitívnejšia vec, ako naše telo a keď ich nosíme, často nevnímame poriadne svoju ľudskosť a často sa začíname vnímať, ako jednoduché a primitívne stroje.
-Nahota neznamená hneď súhlas s tým byť sexuálny. To, že to tak pripadá je deformácia nášho pohľadu na telo. Telo má omnoho viac funkcií, ako len pohlavnú. Tým však, že vidíme nahé telo iba počas sexu, tak to sám sex môže zdeformovať. Teda sexualita vyvolávaná len abstinenciou pohľadu na nahé telo je neúplná a vybičovaná do istého neprirodzeného tvaru. To by bolo pri neustálej nahote málo pravdepodobné, ktorá je vývojovo prirodzená.
-Ženy podobne inak ako iné živočíchy vedia naznačiť svoju túžbu alebo nevôľu po milovaní a to omnoho efektívnejšie keď sú nahé. Pretože vtedy sa učia pracovať s celým svojím telom. To môžem potvrdiť aj ako návštevník nudapláží (lepšie naturistických, prírodných pláží), že niektoré ženy tam vôbec nevysielajú sexuálnu túžbu a nie z nich takmer nič cítiť, niekedy však cítiť ich nevôľu, ako opak toho. Z niektorých je to naopak cítiť príjemnosť podľa ich nastavenia.
-Podľa môjho názoru je najlepšia a najefektívnejšia nahota v prírode. Pochádzame z nej a preto najlepšie a jedine plnohodnotne môže fungovať v nej. Aj preto že vývin bol na ňu uspôsobený. Teraz sme od prírody odtrhnutý, čo nás výrazne odtrhlo od pokroku a zabránilo mnohým naším vlastnostiam chápať seba samého a prírodu. Dospelo to k tomu, že sme paradoxne často úplne primitívny oproti ostatnej prírode a nášmu teľu."
Vzhľadom na kalamitu dáme dnes cvičenie na 18:30.

To je ale krajný termín, takže presne o pol začneme cvičiť. To znamená že príďte trošku skôr aby ste sa stihli vyzliecť.
Uf zrovna vás meškám, aj zajtra bude?
Super, pridem. Snad bude sněžit až do marca ;)
Kdo by bol za ranne cvicenie, o 8 hodine? pri WienaGate
Ráno by to bolo super...

„Nie je slaboch ten, kto prehral, slaboch je ten, kto to vzdal.”
Super, že je niečo také, rád sa pridám, nahota je veľmi prospešná. A prirodzená! Kde presne v Petržalke, kedy, koľko suma, keďže to asi nebude free ;). Rád prídem, keď nebudem robiť alebo budem mať voľno. Je to pre mňa krásny druh experimentu a pokračovanie v hľadaní múdrosti.
ďakujeme tým čo sa dnes zúčastnili na tabate a joge, aj chalanovi čo sa nakoniec neodhodlal cvičiť a iba sa učil zostavu

zajtra cvičíme tabatu zameranú na stred tela (brucho) a špeciálne cviky na chrbát
o kolkej to bude, ak večer, tak prídem
vlastne okrem nahej jogy cvičíme aj nahú tabatu....