Mám o dost starší milenku a ta má ráda, když před ní klečím a ona mi líže anál. Zároveň mi zezadu honí ptáka. Drží ho pod jiným úhlem než když sem na zádech. Dokáže poznat, kdy se blíží konec a to vždy přestane honit, ale o to víc se věnuje mé díře. Když má náladu a vydrží to tak opakovat vícekrát tak nakonec mě doslova podojí. To stříkám neuvěřitelně dlouho a celou dobu mě v ptákovi cuká. A je zajímavé, že mě většinou stojí dál a to hodně tvrdě. Tak to zakončuje stříkání do kundičky, ale semena už je hodně málo.
Ne zcela.Ten "milking" vlastně znamená, že se zbavíš spermatu, aniž by jsi dosáhl plnohodnotného orgasmu. U nás doma to děláme tak, že mi přítelkyně dráždí penis v místě uzdičky pomalými pohyby prstů do doby těsně než má přijít výstřik. Pak s drážděním přestane. Když má náladu, dráždí mne takto celé hodiny. Abych vytekl bez orgasmu, pokračuje v dráždění o chvilku déle a když pozná, že se blíží můj výstřik, tak mi hodně silně zmáčkne penis u jeho kořene. V důsledku toho mi z penisu jen pomalu vyteče sperma, ale bez příjemných pocitů a nadrženost tak dál zůstává. My to navíc ještě kombinujeme s nošením klícky cudnosti. Tím, že ji nosím, má přítelkyně jistotu, že nejen nebudu masturbovat a mít nějaké bokovky, ale navíc zůstávám díky klícce i milkingu stále nadržený a tím pádem i vůči přítelkyni pozornější.
Zkusím poradit , po měsíci hraní se zámkem jsem občas loudil odemčení výmluva mám plné koule a podobně klec je malá a td . Manželka objednala anální kolík na dráždění prostaty dva motory dálkové ovládání a bylo zavedeno. První pokus trochu zdlouhavý a skoro nepříjemný mněl jsem pocit že jsem se pomočil ale opak byl pravdou semeno všechno mimo tělo orgasmus nikde a dalších 14 dní v kleci super zábava.Zkusil jsem i elektro ale tam se pacholek staví na zadní i když zábava to je.
Ahoj. Co přesně jste si pořidili na dojení. "Manželka objednala anální kolík na dráždění prostaty dva motory dálkové ovládání a bylo zavedeno." Já jsem po dlouhé době zase v pásu a už to asi nutně potřebuji. Moc děkuji za radu.
Ďakujem za odpovedě. Milking som teda ešte neskúšal. Teda párkrát sa mi stalo, že sa styk z nejakého dovodu prerušil zrovna v čase orgazmu a urobil som sa iba čiastočne. No potom som to vždy dokončil :D
Souhlasím. Před časem jsem se taky strašně bál, že se před partnerkou díky své touze po kontrole a oddalování výstřiku jen ztrapním. Nakonec jsem sebral odvahu a dnes máme oba úžasný sex. Já můžu stříkat jen když mi to ona dovolí, dokonce už nosím i pás cudnosti. Hrozně jí rajcuje, že ona může a já ne. Já jsem zase prakticky pořád nadrženej. Nikdy bych si před tím nemyslel, že je možný po 12ti letém vztahu chovat se k sobě jak dva čerstvě zamilovaní blázni díky kontrole mých orgasmů.
Ahoj po 30 letech jsem náhodou přičichl k pásu cudnosti tím že jsem známému upravoval holitrayner zakoupený na cudnosti, zabroušení hran a doleštění , vzal jsem ho domů a ukázal manželce , zdálo se mi že si pás nikdo dobrovolně nemůže chtít nasadit , proto mi žádost ženy připadala jako blbí vtip . Skus si to nasadit ještě jsem neviděla ocelového ptáka. Trochu zvědavost přečtení pár článků na cudnosti cca 1hod nasazování a bylo rozhodnuto. Ženě se líbí lesk i pevnost a tak si krásně užíváme jak zamčení tak chvíle volnosti ve svých 54 letch se chová jak utržený ze řetězu naposledy jsem zažil něco podobného snad v pubertě ale nejsem si jist . Nosím od února skoro denně a PC si už dnes připadám nahý cítím že největší trest by byl aby mi to žena zakázala.
Milking penisu
pro milovníky této techniky