Milking penisu

pro milovníky této techniky

Bere někoho milking tvrdého penisu? Oddalování, zadržování, podvázání?
Super vec hlavne dobre podviazat
Mám o dost starší milenku a ta má ráda, když před ní klečím a ona mi líže anál. Zároveň mi zezadu honí ptáka. Drží ho pod jiným úhlem než když sem na zádech. Dokáže poznat, kdy se blíží konec a to vždy přestane honit, ale o to víc se věnuje mé díře. Když má náladu a vydrží to tak opakovat vícekrát tak nakonec mě doslova podojí. To stříkám neuvěřitelně dlouho a celou dobu mě v ptákovi cuká. A je zajímavé, že mě většinou stojí dál a to hodně tvrdě. Tak to zakončuje stříkání do kundičky, ale semena už je hodně málo.
Uzasne,mnohanasobnej pocit silenych orgazmu
Miluju to. Tu hranu. Ten chtíč, kterej je pak ještě větší.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Možem sa opýtať, že čo presne je to "vydojení"? To je normálne vyhonenie?
Ne zcela.Ten "milking" vlastně znamená, že se zbavíš spermatu, aniž by jsi dosáhl plnohodnotného orgasmu. U nás doma to děláme tak, že mi přítelkyně dráždí penis v místě uzdičky pomalými pohyby prstů do doby těsně než má přijít výstřik. Pak s drážděním přestane. Když má náladu, dráždí mne takto celé hodiny. Abych vytekl bez orgasmu, pokračuje v dráždění o chvilku déle a když pozná, že se blíží můj výstřik, tak mi hodně silně zmáčkne penis u jeho kořene. V důsledku toho mi z penisu jen pomalu vyteče sperma, ale bez příjemných pocitů a nadrženost tak dál zůstává. My to navíc ještě kombinujeme s nošením klícky cudnosti. Tím, že ji nosím, má přítelkyně jistotu, že nejen nebudu masturbovat a mít nějaké bokovky, ale navíc zůstávám díky klícce i milkingu stále nadržený a tím pádem i vůči přítelkyni pozornější.
Zkusím poradit , po měsíci hraní se zámkem jsem občas loudil odemčení výmluva mám plné koule a podobně klec je malá a td . Manželka objednala anální kolík na dráždění prostaty dva motory dálkové ovládání a bylo zavedeno. První pokus trochu zdlouhavý a skoro nepříjemný mněl jsem pocit že jsem se pomočil ale opak byl pravdou semeno všechno mimo tělo orgasmus nikde a dalších 14 dní v kleci super zábava.Zkusil jsem i elektro ale tam se pacholek staví na zadní i když zábava to je.*49**71**71**385**2**2**3*
Ahoj. Co přesně jste si pořidili na dojení. "Manželka objednala anální kolík na dráždění prostaty dva motory dálkové ovládání a bylo zavedeno." Já jsem po dlouhé době zase v pásu a už to asi nutně potřebuji. Moc děkuji za radu.
Nebo se to dá i řešit masáží prostaty ;-)
Ďakujem za odpovedě. Milking som teda ešte neskúšal. Teda párkrát sa mi stalo, že sa styk z nejakého dovodu prerušil zrovna v čase orgazmu a urobil som sa iba čiastočne. No potom som to vždy dokončil :D
Myslel jsem si to, ale nejsem odborník. Bohužel ;-)
Souhlasím. Před časem jsem se taky strašně bál, že se před partnerkou díky své touze po kontrole a oddalování výstřiku jen ztrapním. Nakonec jsem sebral odvahu a dnes máme oba úžasný sex. Já můžu stříkat jen když mi to ona dovolí, dokonce už nosím i pás cudnosti. Hrozně jí rajcuje, že ona může a já ne. Já jsem zase prakticky pořád nadrženej. Nikdy bych si před tím nemyslel, že je možný po 12ti letém vztahu chovat se k sobě jak dva čerstvě zamilovaní blázni díky kontrole mých orgasmů.
Ahoj po 30 letech jsem náhodou přičichl k pásu cudnosti tím že jsem známému upravoval holitrayner zakoupený na cudnosti, zabroušení hran a doleštění , vzal jsem ho domů a ukázal manželce , zdálo se mi že si pás nikdo dobrovolně nemůže chtít nasadit , proto mi žádost ženy připadala jako blbí vtip . Skus si to nasadit ještě jsem neviděla ocelového ptáka. Trochu zvědavost přečtení pár článků na cudnosti cca 1hod nasazování a bylo rozhodnuto. Ženě se líbí lesk i pevnost a tak si krásně užíváme jak zamčení tak chvíle volnosti ve svých 54 letch se chová jak utržený ze řetězu naposledy jsem zažil něco podobného snad v pubertě ale nejsem si jist . Nosím od února skoro denně a PC si už dnes připadám nahý cítím že největší trest by byl aby mi to žena zakázala.*277**114**71**385*
Rad se necham podojit :-D Ostrava :-P
Zkusil bych to, jak přijímat, tak i dávat. Musí to být asi dost rajcovní pocit.
Mě rozhodně ano. Je to to nejlepší...
nechám se podojit napis me .....
To bys měl zkusit, je to super prožitek
http://24.media.tumblr.com/9891858e71972b58b09f2a1b22217550/tumblr_mtslmiviCJ1sjofqmo1_400.gif

ahoj co to je vyzera to super, nejaky komentar alebo navod