HOTEL PERMON

Kto sa tam chystá, alebo sa tam nachádza

Možno to nejakym párom pomôže k zoznámeniu
Ahojte, ktoré ubytovanie v podbanskom by ste odporučili viac. Hotel pieris alebo depandance pinius?
Ahojte. Jednoznačne Pinius, je tam viac súkromia.
Tiež nás zaujali tie chatky. A v tej suite v pierise nie je viac súkromia ako v klasických izbách?
Idem do Permonu oddychovať, relaxovať, saunovať. Od dnes 24.1. do nedele 😉
Ktorý vysportovany muž na úrovni sa pridá k sympatickemu manzelskemu paru na wellnes v stredu do hotela Permon
Ahojte. Viete niekto poradiť ako tam prebiehajú masáže? Radi by sme išli s manželkou na párovú senzuálnu masáž celého tela. Tak či majú aj masérov aj masérky a ako masáž prebieha. Ďakujem
Niekto v Permone 7.01 ?…………………………….:
Kedy ides najblizsie ? Rad sa zoznamim
Zdravím 10-13.9 budeme v permone sme pár :)
my ideme dnes. prida sa zena alebo par na pokec v saunach
Od 13. do 15. Sme tam s partnerkou...parik na spolocnu nahotu a sledovanie??? My obaja 35 rokov.
...............................

(upravené)
Ahojte, ja mlady stihly chalan, 10-11.oktober...niekto?:)
Niekto PERMON od 9.10 do 12.10?
niekto v Permone 7.1.2025 - 9.01.2025?
Asi zlý dátum ste dal.........
hej. malo to byt 7.2. az 9.2.2025
Ahojte, 13.9.-14.9. budeme s manželkou vo wellness permon. Nájde sa nejaký pár na spoločnú nahotu v uvedenom termíne? Správa
Ideme 22. - 24. 3. aj s pobytom. vo wellness radi stretneme otvorené páry. sympatickí a nevtieraví muži nám nevadia. na voľné chvíle privítame hravý a perverzný pár. (upravené)
Ahojte. 8. 3. budeme vo wellness v Permone. Sme pár a radi sa tam stretneme s párom. Užijeme si relax vo vírivke

Niekto Permon wellness v septembri ? Sme pár
Ahojte, chystame sa teraz so zenou do Permonu + nejaka turistika. Chysta sa tam nejaky parik alebo zena stvrtok-sobota?
Krasna Diana, ktora bola v Permone 9-11.8 sa tu najde? :)
Ahoj viem že píšeš len pár alebo ženu ale predsa sa ti ozvem. Idem dnes tam aj ja tak ak by ste mali záujem môžme aspoň prehodiť pár viet.
Niekto v Permone 1.2.3. Marca?
Ahojte, medzi 13. - 15. Marcom budem v Permone .. budete tam niekto? Ak by sme niečo prípadne vymysleli 😉🙂
Ahojte, bude niekto v permone od 10. - 13.12 v permone? Pripadne napis spravu
Ideme 6-8.01.2024 do Permonu. Chysta sa nejaky sympaticky par?
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Aj my v piatok budeme tam 2.11 aj sobota nejaký pár alebo muž
1.11.? Najde sa mlady stihly par na spolocnost v saunach? Sprava
Od 13.8. do 15.8. budeme v Permone s partnerkou
Ahojte my sme tam boli včera vo wellness hoteli permon od 10 do 16 bolo tam fajn boli sme už dva krát aj so zemou nebol niekto vcera tiež ???
Zajtra 27.9 hotel Permon.....nejaký sympatickým vysportovany muz na úrovni na wellnes k páru
Cieľom aj mi tam budeme v tom čase všetko máme zaplatené. Dúfame že nás tam bude viac parikov ako samotných honicov
Ahoj my sa chystáme v tomto termíne 24-26.11 radi uvítame spoločný wellnes v Permone
Dnes v permone niekto? 🙂alebo prida sa niekto somnou?
Chalan/muž 28.11 v Permone?? Trochu si užiť ?
Ahoj, my sme tiež tento víkend v Permone. Kto do wellness. (upravené)
Budúci týždeň 28.11 budem v Permone. Chalan/muž diskrétne si užiť ??
Bude niekto silvestrovať v Permone? Dali by sme nejaké stretko v saunach.
Slečna alebo párik wellness Permon dnes 28.10.? Poprosíme správu (upravené)
bude niekto v Permone 3-5.11.2023?
kto bude v Permone 15.-17.12.2023
Niekto sa chystá do permonu na Silvestra?
Ahoj mi ideme silvestrovať da Permonu. Dúfam že sa tam niekto nájde na saunovanie a možno aj niečo viac.
Nejde niekto na Silvestra do Permonu?
Poradí niekto aj alternatívnu dopravu do hotela permon z Bratislavy? Ďakujem
Ahojte...chystá sa niekto do permonu tento mesiac 23teho až 25teho víkend?
Ahoj, kto ide budúci týždeň? Drink… relax … zábava
Ahojte:) chystáme sa s priateľkou do permonu v termíne od 8.8. do 10.8. Radi sa tam zoznámime s nejakým parikom a niečo spolu vymyslime:) ja 22 ona 25:)
My so zenou tam budeme 7-9.8. Mozme kludne dat spolocne stretko :)
To sa akurat obideme, my tam budeme 5-6.8 🙈
Kludne napíšte správu a dohodneme sa:)
Nejaky par ktory bude v sobotu 27.5. vo wellness permon?
Dnes 31.5. Alebo zajtra 1 6 niekto wellness?
dnes večer niekto v permone ? rad pozvem aj na drink , peter
Niekto v Permone od piatka do pondelka?
Ideme do Permonu budúci týždeň od 16.5, pridá sa nejaký pár?
2.3.2023 - 5.3.2023 Niekto Permon? Iba pár. My tiež pár.
26.3. Permon iba pár. Niekto v tomto termíne?
V termíne 14.4 do 17.4 budeme z manželkou v permone tak ak tam niekto bude môžme niečo vymiesliet
Ahojte..permon upravil ceny do wellness pre neubytovanych..chystate sa niekto? 🙂🙂
Nejaka osamotena slecna dama na wellness ???
Ahojte amateri..niekto do permonu 16.4? My par vo vecernych hodinach 🙂
Caf my zo ženou ideme zajtra 16.4.
Dnes niekto hotel Permon ?? 17.4. Sme tu aj zo ženou.
Ahojte aj my budeme zajtra s manželkou v permone 🥳 (upravené)
Ajojte ja rad pridem, seriozme
My od 9.3 -12.3.2023 v Permone.
Ahojte my tam vieme dôjsť:-)teda ak idete
Ahojte aj mi ideme dnes s manželkou do Permonu.
my ideme 28.3.-29.3 do permonu
Pekný deň . Chystáme sa prvý krát s manželkou a radi by sme zistili ako to v Permone chodí. Či sú to iba prifarbené príbehy , alebo to tam skutočne vrie intimitou. 50-50r
Perfektný wellnes,jediné,čo Ťa otravuje sú občasní návštevníci v plavkách,ktori prekĺznu a trošku viac ľudí.Ale doobeda+poobede a večer po 20.00 je ľudí menej.Kto si chce zašukať,zašuká si kedykoľvek.ja som na minulom pobyte vylízal manželku vo vírivke nad divokou riekou + v divokej rieke sme zasunuli a vo vonkajšej parnej lízačka -bez divakov.
My ideme v juni , ale to je este daleko :(
Dobrý deň Vám prajeme. Nejaký pár 45-50 alebo samotná žena bi teraz cez víkend v Permone? Powelnesovat zabaviť sa možno viac . Manželský pár ideme welnesovat .Pekný deň prajeme. Treba žiť každý deň.
Dobrý deň v apríli 21 až 24 budeme v Permone, sme párik 40+ radi privítame nejaký párik na spoločný welnes...., Pekný deň
Opravujem sa nie v apríli ale v marci
Chodím do Permonu do wellness 1-2 x do týždňa. Ak má niekto chuť sa stretnúť, dohodneme sa.
Stretnúť a zoznámiť sa, pokecať, nezáväzne, v pohodičke... a ak by bola chuť aj na niečo viac, nebol by som proti. (upravené)
Som čisto hetero zameraný ... začali mi písať páni, tak to radšej dopĺňam o túto informáciu
My sme od 28.02. do 02.03. bude tam vtedy niekto ?
ahojte no som tu 😉 je tu prijemne 😉
Niekto Permon? My pár počas apríla.
Aj my ... od 12. 4.
Štyridsiatnici ...
My ideme 20.2.-25.2.2023 keby niekto nahodou.
Od 8.2..sme v Permone.najmä tureckej parnej i v iních saunách sa radi stretnene s párikom bez plácht,potom šup do divokej rieky a každý večer sa necháme vyšľahať v ruskej banji.
Chodievam na Permon do wellness rád, ak chcete, môžme sa tam stretnúť
Otázku som zmenil, keďže som si na ich webstránke prečítal, že sa dá ísť už aj ako neubytovaný v rezorte. :) (upravené)
Nejaký pár na spoločné wellness
Keby sa niekto našiel píšte do správy
My sme tiež par 40, 45 ideme 10.2 od piatku do nedele
Boli sme tam pred týždňom a bolo fajn, hlavne ten bazén dole tam je tých možnosti,,, užili sme si to
No a väčšinou sme tam boli len my dvaja, škoda
Ďakujem tajomná neznáma, za príjemnú spoločnosť, vzrušujúci wellnes, kúpeľ, a za všetku nehu *15**21* nikdy nezabudnem
Čítal som o welness v Permone viacero príspevkov, ako si to tam chodia páriky užívať. S manželkou sme tam boli už druhý krát (v auguste a naposledy tento víkend). Nejako sme zatiaľ nemali šťastie na nikoho, kto by si to tam užíval inak, ako v rámci najväčšej slušnosti 😁 Ani v saunách, vírivke či v naked zóne dole v divokej rieke. Tak snáď tam niekoho niekedy "vyrušíme" pri akcii a necháme sa inšpirovať. Apropo, boli ste tam niekto na masáži? Ja mám rád lomi lomi, najlepšie bez plachty - relax max. Oplatí sa tam ísť za tú sumu? Má masérka šikovné ruky?
My dvaja tam budeme 25 - 27.11.
Ahojte rad pridem, seriozne a diskretne
ahojte kto tam bude od 1 do 3.12 ?
Ahojte..niekto dnes pripadne zajtra na saunovanie v permone?
Nonstop111
Nonstop111 pred 2 rokmi
Neubytovani hostia len tí, čo majú permanentky alebo darčekový poukaz. Ináč nie
7-9.11. Hodnota dlhá minimálne 30 znakov
29-30. Sme tam,
30!znakov, 30 znakov, 30 znakov
niekto na drink , dnes 23.09 ?!
Niekto 11.10 az 15.10? Ja fesak 37r 184/95/20cm ? Jemne bi. Marek
Kto bude v Permone od 16.10.-19.10.?
My pár buďme v Permone 18.11-20.11
KTO BUDE V PERMONE OD 19-20.11 MY PAR 40R
Ahojte,
v piatok 20.5.2022 a sobotu 21.5.2022 budeme v Permone. Nechysta sa nejaky par v danych dnoch? :) Kludne piste spravu.
Niekto v permone od 09.10. - 11.10?
Ahojte 7.10 až 9.10 budeme v Permone ...nejaký pár na spolocný wellnes ?
*4*
15.-18.9. si ideme s polovičkou užiť wellness pobyt bez detí.
Radi sa zoznámime s prijemnými ľuďmi ,nech to má grády !
Niekto 18.-19.8. V Permone? Radi sa zoznámime.
My tam budeme až od 30.9. - 2.10.
Ja som 23.5.a24.5.ak by mal párik záujem veľmi rad sa pridam
Dobrý deň prajem dnes niekto welness Permon.
Permon?v Smokovci nie?hotel bellaviu
Ahojte 5.8-8.8 budeme v Permone. Nechysta sa nejaky par v danych dnoch? :) Kludne piste spravu.
Nejaký pár od nedele 6.3 v permone? My pár
14. a 15. marca žena alebo pár v permone?
Od 19.3 do 21.3 sme tam. Stretneme sa
Bude niekto v Permone od 23-25.3?
Niekto v case 4.5-6.5. sa bude nachadzat v Permone?
Nikto nic? To tam uz nikto nechodi?
Ja z manželkou plánujeme na týždeň v piatok a sobota.
Niekto v Permone 11-13 máj bude?
My ideme 13.5.2022 do Permonu ak niekto pôjde nech píše do spravy.
Včera sme sa vrátili boli sme na víkend. Super hotel a ešte lepší wellness. Odporúčame všetkým. A malé info do hotela a wellness iba ubytovaný
NIEKTO V PERMONE DNES ALEBO ZAJTRA? :)
budeme v Permone 13,14.15.10 sme manželský pár 45 a 50,radi spoznáme podobný pár,len tak na kafe,alebo samú ženu
Čaute toho mesiaca chystá sa niekto do Permonu.
Dnes ideme na celý víkend z manželku.
Od pondelka 15.11 do 17.11 ak to bude otvorené
Od 8.10. - 15.10 budem v hoteli Permon, budem tam niekto v tomto termíne?
Niekto v Permone 26-27.9 ? Par, zena...
Sme par on 43 a ona 41 rokov. Budeme v Permone od 22.9 do 25.9. Prijemny par alebo muz?
ahojte, my sa chystáme tiež, ale na akcie som iba ja, moja nechce
Manželka bude na jeseň v dohodnutom termíne v permone sama … nájde sa nejaký pár či muž ktorý by jej to tam spríjemnil?
kedy tam bude? chystáme sa tam tiež
My plánujeme 10 - 12. September. Stretneme tam niekoho s tejto stránky?
Sympatický športovo založený par hľadáme vysportovaneho muža na úrovni na wellesdo hotela Permon 28.9
Ideme do permonu v polovici septembra, úžasné to miesto na oddych a relax, je pekne zapracované do prírody
ahoj, kedy tam presne budete? my sa chystáme tiež
Super miesto,štvrtok ideme už sa tešíme !!!!*114*
Tiez sa tam zajtra chystame, kto vsetko odtialto tam bude?
Ahojte, bude nejaky parik v permone od 8.8 do 10.8?
Zdravim, bude nejaky bi chlap, pripadne par v permone od 30.08. do 03.09?
My z manželkou plánujeme 23-24-25-august môžme niečo podniknúť.
Ahojte,my s manželkou ideme 26-29 augusta
Sexi párik kocka úžasná pristane jej to
Ahojte, my sme mali ísť v tom termíne ale museli sme ho presunúť na 3.-5.9.
Od 1.8. Do 3.8 hmm fajn relax aspoň na pár dní.
Ahojtee, chystam sa do permonu s kamoskou sme mladý odvážny ľudia nájde sa parik/ žienka ktorá sa dohodne na dátume a stretneme sa tam?.. beriem kamosku/milenku.. otvoreny všetkému
Ahojte, tak sme konecne aj my vyskusali wellness v permone.
Velmi prijemny komplex s mnozstvom saun, oddychovych zon, bazenom a aj oddychovych vyriviek. Ako zacinajuci saunisti sme si ozaj vyskusali kazdu saunu a postupne sme vyselektovali tie ktore nam najviac vyhovovali. Veľmi sa nam pacilo, ze cely komplex je rozdeleny na vonkajsiu a vnutornu cast. Boli sme milo prekvapený saunovymi ritualmi, ktore sa tu odohravaju vo vybranych hodinach kazdy den. Prijemne na uvolnenie a oddych.
Mensie negativum bola pritomnost teenagerov (hlavne v bazene a vo virivke).
Dalsie neprijemne zistenie pre nas bolo, ze nie kazdy vie ako sa ma spravne saunovat a napr do parnych saun vstupovali ludia cely zahaleni (alebo to bolo sposobene tym, ze sa hanbili a nechapu, ze ludia co idu do sauny tam neprisli ocumovat ostatnych, ale uzit si klud a ticho).

Pravdaze sme si chceli vyskusat aj nieco vzrusujuce a vyskusali sme aj milovanie v niektorych castiach komplexu. V prvy vecer ked uz bolo menej ludi, tak sme si to rozdali vo vnutornej virivke. Na druhy vecer to bolo aj vo virivke a aj v bazene v tmavom kute pri tom prude. Tam nas vymakli, avsak nikto nenašiel odvahu sa k nam pridat, co nas trosku mrzelo, lebo tak trochu sme dufali, ze budeme mat prijemnu spolocnost. Mozno nabuduce sa nam postasti. 🤭
Aké saunove rituály najviac páčili? Aky saunamaster robil?
Ahoj, nazvy si nepametame. Bol som na jednom v Pastierskej izbe (saunamaster Marek) a na dalsi den sme boli v Orlom vyhlade a opat v Pastierskej izbe (saunamster Maxim). Uplne uzasny zazitok.
Môžete byť konkrétnejší? Čo obnáša taký saunovy rituál?
Aj my ideme na vílend do Permonu, tak chceme vedieť čo sa oplatí vyskúšať.
No my sme trosku iný saunovy rituál zažili
na saunovom rituáli sa dozviete o tom čo saunovanie ako také vlastne je. aké má výhody , ako treba dýchať, ako dlho v saune byť a koľko krát, čo robiť a čo nie a všetko okolo toho (aj ako sa v saune správať aby ste ostatných nevyrušovali) to by som dal niektorím opakované preškolenie :)
určite to treba vyskúšať, odporúčam.
ano podobne sme zazili v senci a je to fajn odporucame napr tzv metlickovanie:)
Ďakujem za oboznamenie. Určite vyskúšame.
My sa tam chystáme 15-17.7 štvrtok - sobota, ak by chcel dať niekto kávičku/vínko.
Prepáč, ale hľadáme jedine pár, alebo ženu.
Ahojte, chysta sa tam nejaky par v piatok/sobotu 9-10.7. ?
(upravené)
Kto sa prida ku mne do Permonu zena parik stvrtok piatok 8-9.7
bude niekto v Permone 1.8 do 5.8
Áno od 1.8. Za dávam hodnotu dlhú minimálne 30 znakov 😁
...asi tam budem... budeš sama?
Niekto v Permone 23.7.?...............žena alebo par
Nejaký manželský pár na pobyt do permonu v novembri? Ja idem s manželkou , zatiaľ ešte nemáme presný termín. Trošku so to užiť vo wellnesse , možno neskôr aj pri poháriku vínka a možno,ktovie. Určite nehľadáme výmenu.
My ideme 5-8.novembra ,nechystá sa sympatický pár do Permonu?
V auguste ideme s manželkou radi vás spoznáme
Kto buduci tyzden v permone ? Od pondelka do piatka my mazelia 40 rocny dik (upravené)
Chystá sa žena/párik v máji do Permonu?
Čaute už je otvorené a kto sa tam chystá. Píšte do správy.
Zatiaľ obmedzenie: --- Neubytovaným hosťom je vstup do hotela a objektov zakázaný.
Výnimkou sú neubytovaní hostia s platnou permanentkou/darčekovým poukazom na vstup do wellness komplexu Permon´s Paradise po predložení platného potvrdenia o negatívnom teste (antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín). Vstup s permanentkou je možný len po predchádzajúcej telefonickej rezervácii na balneorecepcii na tel. č. 052/4710 826 (platí do odvolania). Predĺženie platnosti permanentky je možné po telefonickej dohode vopred na tel. č. 0902 381 753.
Vstup do wellness komplexu pre neubytovaných hostí je možné zakúpiť si len v dňoch od pondelka do štvrtka v trvaní na 3 hodiny (platí do 30.6.2021) po predložení platného potvrdenia o negatívnom teste (antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín). Od 1.7.2021 nebude možné zakúpiť si vstupy do AQUA & KIDS´& SAUNA Paradise pre neubytovaných hostí.
Vstupy do wellness komplexu budú regulované s ohľadom na kapacitné obmedzenia v zmysle opatrení a pokynov ÚVZ SR.
Muž k paru v pondelok na wellnes do Permonu
Niekto v piatok alebo sobotu na welness ponahotit pokecat po dráždiť sa trosku vedľa seba a podobne veci?
Áno v Permone sa dá všeličo zážit len škoda že sa nedá dohodnúť z nikým.
Aj my by sme tam chcelu stretnut odviazanejsi parik .
Ano je to presne tak,pozname to z vlastnej skusenosti,je tazke sa tam z niekym dohodnút.
9.10.2020 a 10.10.budem v permone prida sa parik zena?piste postu (upravené)
Čau do pošty sa ty nedá písať.
My ideme 20-22.11 ..............
My asi ideme s manželkou v ten istý termín
Tak môžeme dať pivo, víno v bare a pokecať.
Permon 17.9 mladý muz k sexi paru
Bude niekto v Permone na buduci tyzden?
Začiatkom októbra niekto ku gay paru?
Tak isto som tam mal sex je to super :-) iba cez okno kukala, keď som ju dával od zadu :-)) a dobry je aj ten bazén dole je tam veľa zákutí :-))))
Včera bolo v permone úžasné, dopriali sme si s manželkou..... ,škoda že sme boli len na jeden deň. Nabudúce sa tam chystáme na pobyt.
3-5 august ideme prvý krát :) snáď bude všetko OK
Ide niekto 6. Augusta? Pár, chalan...
Ideme aj 7. Augusta ak by sa chcel niekto stretnut
Kto cez vykend na permon sobota alebo nedeľa?? 22-23 august??
Ja som si užívam od soboty a som ešte dnes
Juj to sme sa mohli spoznať. Možno nabudúce.
Tak vykend nebude už nikto? Co by tam došiel?
Tak dnes opäť nikoho vo welnes '-)) aj sa tam dakto z tejto stránky chystá???
Boli sme cez víkend je tam výborné, super wellness ....len tam behalo veľa detí ... (upravené)
Chysta sa niekto do Permonu v septembri?
Ja tam chodím so sestrou. Máme radi dobrodružstvá
Aj ja mam rad dobrodružstvo, smiem sa pridať? 😉
Ak vies byt diskretny, tak urcite ano.
Diskrétnosť je to co hladam a ponúkam
*277* Ak ste niekto boli v piatok 24.7. v Permone ku veceru a nahodou poznate mladeho chalana s mimoriadne velkym penisom co tam bol nepriehladnutelny, pripadne ak si to citas, napis nam *4*
Asi ho bolo treba hneď osloviť 😜
Ved este aj chlapi po nom pozerali *9* som nevedela kde skor oci sklopit, nie to este, aby nieco zmysluplne zo mna vyslo *22* a na dovazok, ten moj chlap mi tiez nebol velka opora *52*
Možno onemela, ked videla takú výbavu. 😉
Dievcata, dam vam vediet ak ho vypatram *22*
Ktorý sympatický párik príde zajtra na wellnes do Permonu?
Chysta sa niekto v termine od 23.10-26.10? Ak ano, tak sprava

My z manželku ideme teraz v nedeľu alebo utorok.
Ahojte, my sme dnes v permone aj s praitelkou :)
Ide niekto štvrtok a piatok na welness do Permonu alebo Poprad aquacity.
Otvorený Permon pre verejnosť?
Niekedy najblizsie dni pojdem do wellnessu v Permone, tak ak by mal chut sa niekto pridat, dajte vediet, hoc aj len pokecat ;)
Mi ideme dnes s kamošom dvaja mladí BI chalani 😆😆 radi pokecáme zoznámime sa prípadne niečo zažijeme
Možno niekoho stretneme my ideme tento piatok sobotu dufame že tam nebude total plno a uzijeme si ako naposledy.
No my v sobotu cca o 16 musím už odísť nevychádza nám to stráviť tam cely vikend
Ahojte permon je top Wellnes odporúčam všetkým mame krasne zážitky odtial možno piatok sobotu zbehneme 🙈
Ahojte, prosim Vas kto tam bol teraz v case ´´paniky´´ a vedel by sa vyjadrit ci je to tam vsetko po satrom, alebo je to tam niejako niecim obmedzene ?
Ahoj,boli sme,vsetko po starom.
*3* https://youtu.be/XLwCvBLyjbA
Ja z manželkou tiež plánujeme v piatok o 13:00 do večera.
Áno už je otvorený a je tam super nádhera.
Ahoj, neviem o tom ze by to tam bolo rozdelene na dni podla pohlava. Ked tam budete urcite vyskusajte ist na niejaky saunovy ritual. Podla mna je to neskutocny zazitok.
Ahojte, nie nieje tam rozdelené na pohlavie.. Všetko je spoločné, sauny, vírivky, sprchy.. A hej saunovi rituál je super :) ak chcete viac info, kľudne mi napíšte správu ;)
Ozaj tam je súper Le keby sme sa dohodli viacery a chlavne páry.
Môžme dohodnúť nieaki čas a ja dobechnem z manželkou.
Môžme dohodnúť spoločne saunovanie budem tam v 8.8 vo večerných hodinach
My s manželkou by sme mochly 8.8.Od 13:00 do konca.
My sa chystame v septembri,teraz je tam plno
Asi myslel plno vo wellness.. Je lepšie ísť ked tam je menej ludi, je tam síce veľa sáun, no keď tam je veľa ľudí, a je to tam preplnené, nieje to moc dobre.
chodia tam aj ludia za inym ucelom ako sa tu dohovarate.Ale zabavit sa tam da.
My tam pôjdeme iba na welness alebo v inom hoteli prespíme napríklad permonik je tiež ich a welness v cene.
Ragnar ano tak som to myslela,ze vela ludí bude vo wellnese a este ked ti tam pomedzi to deti behajú tak to si velmi neuziješ
Keď ťažko každý len vypisuje fotky zbiera a podobné.
My budeme v permone od 31do 2 .8 bude tam niekto ? 🙂
je to vzdy len v urcitu hodinu v jednej saune. Stretnete sa tam viaceri, ty co mate o to zaujem + pride ´´ritualista´´. Neviem ako ho pomenovat :) Ten to tam postupne uzasnte rozpali viacerimi metódamy spolu s pridavanim viacerych voni. Cele je to sprevadzane prijemnou hudbou a podla mna je to uzastny zazitok.
Chysta sa niekto v termine od 23.6-26.6? Ak ano, tak sprava
Ide niekto 10 - 13.1. ? Ozvite sa ... 30 znakov :)
Môžem jedno info ohľadom tohto hotela vidím ze tu je celkom dosť ľudí čo sa tu odhadujú že kedy tam idú a tak vcom je teda ten hotel Vinimocn keď jje aj na amateroch
Za nas naj wellnes hotel na Slovensku s moznostami zazitkov.
Priestory wellnesu lakaju k hratkam, takze je sanca, ze si tam uziju aj ty, ktori radi pozearju ako aj ty, ktorym oci na vyse nevadia :)
Nie je to swingers hotel, nie su tam swingers akcie. Le
Sympaticky manzelsky par hľadá muža do wellnes do hotela Permon na 23.1
my ideme tento víkend ak niekto tiež plánuje :)
Ahoj, rád sa tam s vami stretnem.
Ide niekto 10-13.11 do permonu na wellness? ......
Oprava data ideme 10-13.12 :) prida sa niekto?
Boli sme v Permone vo śvrtok 5.12.19 a uzili sme si to dole v malom bazene v tmavom rohu hneď vedľa ďaľšieho páru.
kto dnes v permone ,, alebo tento tyzden
Zajtra ideme na wellnes do Permonu a radi by sme sa stretli s príjemným párom.
- 30.12.= od 10.00 - do 22.00,....31.12. = od 10.00 - do 16.00 hod
Dobrý deň prajem. Chcem sa opýtať kde sa nachadza spomínaní hotel a či môžem ísť aj ako jednotlivec ?
my ideme s manzelkou tento vikend, 22-24.11.
Niekto v case 28-29.11. sa tam objavi?
Ahoj hľadáme len dievča upozorňujem ale ak ... Radi uvítame niaky wellness v permone spoločne :) samozrejme aj hoci kde inde.😉
Aj sa najde niekto kto bude v Permone od 11teho do 13teho oktobra???*92**362**87**75*
Hotel Permon - termin: 16 - 18.6.2019 - kto tam bude ??
Dneska idem s kamaratom do Permonu ak niekto ide ozvyte sa
My ideme zajtra do permonu uz sa tesime
Caute vsetci, kto sa dnes chysta do wellnessu Permon Podbanske?*1*
Chystá sa niekto do permonu v termíne 18-2.2019?? Chystáme sa s frajerkou. Ak áno tak sa určite ozvite do správy :)
Blbosť, čo sa týka veku saunujúcich, prevažuje stredná generácia a je tam aj dosť mladých do 30 r....býva to často dosť plné, ale záleží, v akom čase sa tam človek vyberie
Akosi pribudaju navrhy na stretko v Permone.
Uz len ocakavam reakciu hotela. Oni nejaku restrikciu zavedu.
V piatok pár na spoločné wellness?
nebojte tam isto nebudete sami

Niekto tuto stredu alebo stvrtok v permone?
Ahojte, teraz cez vikend slecna na spolocny wellness? Nie som ubytovany som z podatranskej oblasti, pokial si tiez pridem pre teba. Foto poslem do spravy
Od 9.12. - 12.12 budem v hoteli Permon, budem tam niekto v tomto termíne?
Poradíte nám čo môžme očakávať v Permone, či sa niekto prihovorí vo vírivke ....
Vy sa prihovorite?
Osud treba brat do svojich ruk a necakat.
Obycajne vidis ci niekto chce mat klud alebo je otvoreny komunikacii.
Veď preto sa pýtame, že ako je tam. Či sú to otvorené páry na stretko
Je tam vacsia koncentracia otvorenych parov na vsetko ako v beznom hotely. Otazne len ci budete mat stastie na vzajomne sympatie ... ci budu oni sympaticky Vam a vy im .. ale ako bolo pisane hore, treba mat otvorene oci, skusit a uvidite reakciu .. ale ocumovacov tam najdete urcite .. aj ked obcas skoda ze dost nesmelych ..
Dnes tam bolo okrem nas viac "tuliacich sa" parikov ... medzi nimi max vizualny kontakt ... aspon co sme my videli, prijemne spestrenie skveleho relaxu.
Ahojte, boli sme minuly vikend so zenou, nepodarilo sa nam nikoho spoznat😅
Permon je standardny hotel s dobryn wellnnes. To znamena, ze tam chodia rozny ludia. A kto tam bude prave vo vasom case je otazka.
Mozno treba chodit s otvorenymi ocami aj mimo wellnesu a podla sympatii niekoho oslovit napr. pri ranajkach.
Ďakujeme za odpoveď, keď nič aspoň si oddýchneme
Ahojte. 30.11. tam budeme večer, pár na stretko?
Ahojte. Len pár? Co tak chlap?
Len pár, chceme mať obaja spríjemnenie pobytu a pekne si to užiť.
Chysta sa niekto v termine od 28.10-31.10? Ak ano, tak sprava
sme v permone od 12.10.2018 neviem ako to tam chodi ideme tam so zenou prvy krat ona nic netusi tak hadam to bude v pohode
Ahoj, iba by som sa chcel spytat, my ideme di Permonu tento vikend, ako to tam funguje? Tiez tam ideme prvy krat...Dakujem. Martin
Ahoj, je to tam super. Dole je bezplavkovy saunovy svet s príjemnými miestami...
Ak by bol záujem, viem tam prísť a pripojiť sa k vám.
Som v Permone do 3.8. naozaj nikoho nestretnem? Píšte mi do správy, vopred ďakujem.
Stretneme tento víkend nejaký príjemný pár vo wellness Permon?
Ide niekto tieto sviatky do wellnessu Permon? Sme mladi párik moja je ešte dosť hanblivá nemáme ešte skúsenosti... páčia sa jej chlapi ktorí majú peknú postavu a vtaka ale nepohrdli by sme ani párom na soft erotiku niekde v saune..
Hotel Pieris /pri Permone/ Podbánske od 13.8. – do 18.8. – pár zo ZS kraja, najlepšie s dieťaťom na posedenie pri káve, zoznámenie s párom . Ak by sa v tomto termíne tam niekto chystal napíšte, možno s toho vznikne aj niečo fajn. Ostatné v správe. Ďakujem.
PS: Prosím, nečítajte medzi riadkami ... nie sme herci, sex turisti a nehľadáme ihneď sex. Sme obyčajná príjemná rodinka s dieťaťom, ktorá hľadá fajn ľudí, priateľov na spríjemnenie pobytu a ostatné ... o tom potom....
Neplánuje niekto Permon tento víkend? Budeme tam 24-26.11.2017. Len bi žena alebo párik.
A ktorý hotel myslite keď sú dva
máme pravidelne príjemné zážitky z tohto wellnesu, akoloplávajúci si tiež občas prídu na svoje a zatiaľ nikomu nevadilo, keď šiel okolo nás a túlili sme sa ku sebe. ale manželovo finále vždy do mojej pusy. s ohľadom na ostatných kúpajúcich sa :o)
- dané prostredie je príjemné a prítomní vo vysokej miere rešpektujú zásady bezplávkového wellness - pobytu. Nie je to "swinger lokalita" - má svoje pravidlá, ktoré personál kontroluje, ale priestory tak trocha lákajú na nežnosti a veci s tým spojené - pri vzájomnom rešpektovaní sa a ohľaduplnosti medzi osadenstvom sa tam dá stráviť príjemných pár hodín.
Spravny postreh. Tak by to malo fungovat.
my uz mame rezervovany prvy novembrovy vikend 3-4.11. radi sa s niekym zoznamime
Radi chodí.e do Permonu, kde sa stále uvoľníme.
Podarilo sa nám prísť do saunária v čase, keď bolo dosť obmedzené osvetlenie. Malé zákutia v bazéne sú fajn, ale vtedy boli priam "neviditeľné". Tak sme toho využili, neberúc ohľad na okolo plávajúcich, ktorí iste pochopili /podľa čľapkania vody a utlmených vzdychov/, že tam "nehráme karty".
Byli jsme tam s přítelkyni v Březnu, nejdřív sme z toho měli trošku strach ale nahota a nahota ostatních nás oba vzrušuje.Nakonec sme si užili ve vnitřní vířivce a občas i nikdo nakouknul bohužel sem nikdo nepřidal ani my jsme nikoho neviděli ale je to tam moc pekne a míst na dovadeni je spousta :) za nás doporučuji
Presne tak, bazen je ako stvoreny na taketo santenia. V tych tmavych miestach v bazene sme raz nasli parik ako si to uziva a raz nasiel parik nas :). Potom sme sa este minali po saunach a zdalo sa nam, ze kde koncili oni, my sme zacali :D. Skoda ze sme sa nestretli niekde spolu, to by sa nam velmi pacilo keby boli napr. v matovej inhalaciu vo vedlajsich boxoch. To vzrusenie by bolo super. Snad si to skoro zopakujeme a na niekoho zase natrafime. Permon v zime je strasne fajn.
To iste aj mi hľadáme takí pár je to vzrušujúce.
hruuuza..to už clovek ked ide do bazenu aby si daval pozor, že plava v semenach...uchylovia, neberiete ohlad na "normalnych"?
- ospravedlňujeme sa Ti - ak budeš v reáli, tak pochopíš: "Nepite vodu, sexujú v nej ryby, ani srať nechodia na breh"
radi by sme sa nás pozreli :o)
No my s manzelkou sme si v Permone nadherne uzili najprv v liscej nore boli sme tam sami tam som ju daval odzadu a mali sme aj pozorovatela ktory sa spoza dveri kukal na nas potom v parnej saune a nakoniec v bazene okolo nas boli ludia ale vsetko bolo. Ok a nakoniec ked uz zakricali zaverecna tak ked sme odchadzali tak v liscej nore zacal chlapik si ho honit pred priatelkou neviem da sa tam ostat este nejaku chvilku po zaverecnej a uzit si abo musia vsetci odist do 22:00
To iste zme z manželkou zažili ale vo vyrivke bolo to zaujímavé.
Kto ide teraz v piatok do Permonu.8.11.