Ahojte. Viete niekto poradiť ako tam prebiehajú masáže? Radi by sme išli s manželkou na párovú senzuálnu masáž celého tela. Tak či majú aj masérov aj masérky a ako masáž prebieha. Ďakujem
Ideme 22. - 24. 3. aj s pobytom. vo wellness radi stretneme otvorené páry. sympatickí a nevtieraví muži nám nevadia. na voľné chvíle privítame hravý a perverzný pár.
(upravené)
Ahojte:) chystáme sa s priateľkou do permonu v termíne od 8.8. do 10.8. Radi sa tam zoznámime s nejakým parikom a niečo spolu vymyslime:) ja 22 ona 25:)
Pekný deň . Chystáme sa prvý krát s manželkou a radi by sme zistili ako to v Permone chodí. Či sú to iba prifarbené príbehy , alebo to tam skutočne vrie intimitou. 50-50r
Perfektný wellnes,jediné,čo Ťa otravuje sú občasní návštevníci v plavkách,ktori prekĺznu a trošku viac ľudí.Ale doobeda+poobede a večer po 20.00 je ľudí menej.Kto si chce zašukať,zašuká si kedykoľvek.ja som na minulom pobyte vylízal manželku vo vírivke nad divokou riekou + v divokej rieke sme zasunuli a vo vonkajšej parnej lízačka -bez divakov.
Dobrý deň Vám prajeme. Nejaký pár 45-50 alebo samotná žena bi teraz cez víkend v Permone? Powelnesovat zabaviť sa možno viac . Manželský pár ideme welnesovat .Pekný deň prajeme. Treba žiť každý deň.
Od 8.2..sme v Permone.najmä tureckej parnej i v iních saunách sa radi stretnene s párikom bez plácht,potom šup do divokej rieky a každý večer sa necháme vyšľahať v ruskej banji.
Čítal som o welness v Permone viacero príspevkov, ako si to tam chodia páriky užívať. S manželkou sme tam boli už druhý krát (v auguste a naposledy tento víkend). Nejako sme zatiaľ nemali šťastie na nikoho, kto by si to tam užíval inak, ako v rámci najväčšej slušnosti 😁 Ani v saunách, vírivke či v naked zóne dole v divokej rieke. Tak snáď tam niekoho niekedy "vyrušíme" pri akcii a necháme sa inšpirovať. Apropo, boli ste tam niekto na masáži? Ja mám rád lomi lomi, najlepšie bez plachty - relax max. Oplatí sa tam ísť za tú sumu? Má masérka šikovné ruky?
Ahojtee, chystam sa do permonu s kamoskou sme mladý odvážny ľudia nájde sa parik/ žienka ktorá sa dohodne na dátume a stretneme sa tam?.. beriem kamosku/milenku.. otvoreny všetkému
Ahojte, tak sme konecne aj my vyskusali wellness v permone.
Velmi prijemny komplex s mnozstvom saun, oddychovych zon, bazenom a aj oddychovych vyriviek. Ako zacinajuci saunisti sme si ozaj vyskusali kazdu saunu a postupne sme vyselektovali tie ktore nam najviac vyhovovali. Veľmi sa nam pacilo, ze cely komplex je rozdeleny na vonkajsiu a vnutornu cast. Boli sme milo prekvapený saunovymi ritualmi, ktore sa tu odohravaju vo vybranych hodinach kazdy den. Prijemne na uvolnenie a oddych.
Mensie negativum bola pritomnost teenagerov (hlavne v bazene a vo virivke).
Dalsie neprijemne zistenie pre nas bolo, ze nie kazdy vie ako sa ma spravne saunovat a napr do parnych saun vstupovali ludia cely zahaleni (alebo to bolo sposobene tym, ze sa hanbili a nechapu, ze ludia co idu do sauny tam neprisli ocumovat ostatnych, ale uzit si klud a ticho).
Pravdaze sme si chceli vyskusat aj nieco vzrusujuce a vyskusali sme aj milovanie v niektorych castiach komplexu. V prvy vecer ked uz bolo menej ludi, tak sme si to rozdali vo vnutornej virivke. Na druhy vecer to bolo aj vo virivke a aj v bazene v tmavom kute pri tom prude. Tam nas vymakli, avsak nikto nenašiel odvahu sa k nam pridat, co nas trosku mrzelo, lebo tak trochu sme dufali, ze budeme mat prijemnu spolocnost. Mozno nabuduce sa nam postasti. 🤭
Ahoj, nazvy si nepametame. Bol som na jednom v Pastierskej izbe (saunamaster Marek) a na dalsi den sme boli v Orlom vyhlade a opat v Pastierskej izbe (saunamster Maxim). Uplne uzasny zazitok.
na saunovom rituáli sa dozviete o tom čo saunovanie ako také vlastne je. aké má výhody , ako treba dýchať, ako dlho v saune byť a koľko krát, čo robiť a čo nie a všetko okolo toho (aj ako sa v saune správať aby ste ostatných nevyrušovali) to by som dal niektorím opakované preškolenie :)
určite to treba vyskúšať, odporúčam.
Nejaký manželský pár na pobyt do permonu v novembri? Ja idem s manželkou , zatiaľ ešte nemáme presný termín. Trošku so to užiť vo wellnesse , možno neskôr aj pri poháriku vínka a možno,ktovie. Určite nehľadáme výmenu.
Zatiaľ obmedzenie: --- Neubytovaným hosťom je vstup do hotela a objektov zakázaný.
Výnimkou sú neubytovaní hostia s platnou permanentkou/darčekovým poukazom na vstup do wellness komplexu Permon´s Paradise po predložení platného potvrdenia o negatívnom teste (antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín). Vstup s permanentkou je možný len po predchádzajúcej telefonickej rezervácii na balneorecepcii na tel. č. 052/4710 826 (platí do odvolania). Predĺženie platnosti permanentky je možné po telefonickej dohode vopred na tel. č. 0902 381 753.
Vstup do wellness komplexu pre neubytovaných hostí je možné zakúpiť si len v dňoch od pondelka do štvrtka v trvaní na 3 hodiny (platí do 30.6.2021) po predložení platného potvrdenia o negatívnom teste (antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín). Od 1.7.2021 nebude možné zakúpiť si vstupy do AQUA & KIDS´& SAUNA Paradise pre neubytovaných hostí.
Vstupy do wellness komplexu budú regulované s ohľadom na kapacitné obmedzenia v zmysle opatrení a pokynov ÚVZ SR.
Ak ste niekto boli v piatok 24.7. v Permone ku veceru a nahodou poznate mladeho chalana s mimoriadne velkym penisom co tam bol nepriehladnutelny, pripadne ak si to citas, napis nam
Ved este aj chlapi po nom pozerali som nevedela kde skor oci sklopit, nie to este, aby nieco zmysluplne zo mna vyslo a na dovazok, ten moj chlap mi tiez nebol velka opora
Ahojte, prosim Vas kto tam bol teraz v case ´´paniky´´ a vedel by sa vyjadrit ci je to tam vsetko po satrom, alebo je to tam niejako niecim obmedzene ?
Ahoj, neviem o tom ze by to tam bolo rozdelene na dni podla pohlava. Ked tam budete urcite vyskusajte ist na niejaky saunovy ritual. Podla mna je to neskutocny zazitok.
Ahojte, nie nieje tam rozdelené na pohlavie.. Všetko je spoločné, sauny, vírivky, sprchy.. A hej saunovi rituál je super :) ak chcete viac info, kľudne mi napíšte správu ;)
Asi myslel plno vo wellness.. Je lepšie ísť ked tam je menej ludi, je tam síce veľa sáun, no keď tam je veľa ľudí, a je to tam preplnené, nieje to moc dobre.
je to vzdy len v urcitu hodinu v jednej saune. Stretnete sa tam viaceri, ty co mate o to zaujem + pride ´´ritualista´´. Neviem ako ho pomenovat :) Ten to tam postupne uzasnte rozpali viacerimi metódamy spolu s pridavanim viacerych voni. Cele je to sprevadzane prijemnou hudbou a podla mna je to uzastny zazitok.
Môžem jedno info ohľadom tohto hotela vidím ze tu je celkom dosť ľudí čo sa tu odhadujú že kedy tam idú a tak vcom je teda ten hotel Vinimocn keď jje aj na amateroch
Za nas naj wellnes hotel na Slovensku s moznostami zazitkov.
Priestory wellnesu lakaju k hratkam, takze je sanca, ze si tam uziju aj ty, ktori radi pozearju ako aj ty, ktorym oci na vyse nevadia :)
Nie je to swingers hotel, nie su tam swingers akcie. Le
Blbosť, čo sa týka veku saunujúcich, prevažuje stredná generácia a je tam aj dosť mladých do 30 r....býva to často dosť plné, ale záleží, v akom čase sa tam človek vyberie
Ahojte, teraz cez vikend slecna na spolocny wellness? Nie som ubytovany som z podatranskej oblasti, pokial si tiez pridem pre teba. Foto poslem do spravy
Je tam vacsia koncentracia otvorenych parov na vsetko ako v beznom hotely. Otazne len ci budete mat stastie na vzajomne sympatie ... ci budu oni sympaticky Vam a vy im .. ale ako bolo pisane hore, treba mat otvorene oci, skusit a uvidite reakciu .. ale ocumovacov tam najdete urcite .. aj ked obcas skoda ze dost nesmelych ..
Dnes tam bolo okrem nas viac "tuliacich sa" parikov ... medzi nimi max vizualny kontakt ... aspon co sme my videli, prijemne spestrenie skveleho relaxu.
Permon je standardny hotel s dobryn wellnnes. To znamena, ze tam chodia rozny ludia. A kto tam bude prave vo vasom case je otazka.
Mozno treba chodit s otvorenymi ocami aj mimo wellnesu a podla sympatii niekoho oslovit napr. pri ranajkach.
Ide niekto tieto sviatky do wellnessu Permon? Sme mladi párik moja je ešte dosť hanblivá nemáme ešte skúsenosti... páčia sa jej chlapi ktorí majú peknú postavu a vtaka ale nepohrdli by sme ani párom na soft erotiku niekde v saune..
Hotel Pieris /pri Permone/ Podbánske od 13.8. – do 18.8. – pár zo ZS kraja, najlepšie s dieťaťom na posedenie pri káve, zoznámenie s párom . Ak by sa v tomto termíne tam niekto chystal napíšte, možno s toho vznikne aj niečo fajn. Ostatné v správe. Ďakujem.
PS: Prosím, nečítajte medzi riadkami ... nie sme herci, sex turisti a nehľadáme ihneď sex. Sme obyčajná príjemná rodinka s dieťaťom, ktorá hľadá fajn ľudí, priateľov na spríjemnenie pobytu a ostatné ... o tom potom....
máme pravidelne príjemné zážitky z tohto wellnesu, akoloplávajúci si tiež občas prídu na svoje a zatiaľ nikomu nevadilo, keď šiel okolo nás a túlili sme sa ku sebe. ale manželovo finále vždy do mojej pusy. s ohľadom na ostatných kúpajúcich sa :o)
- dané prostredie je príjemné a prítomní vo vysokej miere rešpektujú zásady bezplávkového wellness - pobytu. Nie je to "swinger lokalita" - má svoje pravidlá, ktoré personál kontroluje, ale priestory tak trocha lákajú na nežnosti a veci s tým spojené - pri vzájomnom rešpektovaní sa a ohľaduplnosti medzi osadenstvom sa tam dá stráviť príjemných pár hodín.
Podarilo sa nám prísť do saunária v čase, keď bolo dosť obmedzené osvetlenie. Malé zákutia v bazéne sú fajn, ale vtedy boli priam "neviditeľné". Tak sme toho využili, neberúc ohľad na okolo plávajúcich, ktorí iste pochopili /podľa čľapkania vody a utlmených vzdychov/, že tam "nehráme karty".
Byli jsme tam s přítelkyni v Březnu, nejdřív sme z toho měli trošku strach ale nahota a nahota ostatních nás oba vzrušuje.Nakonec sme si užili ve vnitřní vířivce a občas i nikdo nakouknul bohužel sem nikdo nepřidal ani my jsme nikoho neviděli ale je to tam moc pekne a míst na dovadeni je spousta :) za nás doporučuji
Presne tak, bazen je ako stvoreny na taketo santenia. V tych tmavych miestach v bazene sme raz nasli parik ako si to uziva a raz nasiel parik nas :). Potom sme sa este minali po saunach a zdalo sa nam, ze kde koncili oni, my sme zacali :D. Skoda ze sme sa nestretli niekde spolu, to by sa nam velmi pacilo keby boli napr. v matovej inhalaciu vo vedlajsich boxoch. To vzrusenie by bolo super. Snad si to skoro zopakujeme a na niekoho zase natrafime. Permon v zime je strasne fajn.
No my s manzelkou sme si v Permone nadherne uzili najprv v liscej nore boli sme tam sami tam som ju daval odzadu a mali sme aj pozorovatela ktory sa spoza dveri kukal na nas potom v parnej saune a nakoniec v bazene okolo nas boli ludia ale vsetko bolo. Ok a nakoniec ked uz zakricali zaverecna tak ked sme odchadzali tak v liscej nore zacal chlapik si ho honit pred priatelkou neviem da sa tam ostat este nejaku chvilku po zaverecnej a uzit si abo musia vsetci odist do 22:00
HOTEL PERMON
Kto sa tam chystá, alebo sa tam nachádza
(upravené)
Štyridsiatnici ...
30!znakov, 30 znakov, 30 znakov
v piatok 20.5.2022 a sobotu 21.5.2022 budeme v Permone. Nechysta sa nejaky par v danych dnoch? :) Kludne piste spravu.
Radi sa zoznámime s prijemnými ľuďmi ,nech to má grády !
Velmi prijemny komplex s mnozstvom saun, oddychovych zon, bazenom a aj oddychovych vyriviek. Ako zacinajuci saunisti sme si ozaj vyskusali kazdu saunu a postupne sme vyselektovali tie ktore nam najviac vyhovovali. Veľmi sa nam pacilo, ze cely komplex je rozdeleny na vonkajsiu a vnutornu cast. Boli sme milo prekvapený saunovymi ritualmi, ktore sa tu odohravaju vo vybranych hodinach kazdy den. Prijemne na uvolnenie a oddych.
Mensie negativum bola pritomnost teenagerov (hlavne v bazene a vo virivke).
Dalsie neprijemne zistenie pre nas bolo, ze nie kazdy vie ako sa ma spravne saunovat a napr do parnych saun vstupovali ludia cely zahaleni (alebo to bolo sposobene tym, ze sa hanbili a nechapu, ze ludia co idu do sauny tam neprisli ocumovat ostatnych, ale uzit si klud a ticho).
Pravdaze sme si chceli vyskusat aj nieco vzrusujuce a vyskusali sme aj milovanie v niektorych castiach komplexu. V prvy vecer ked uz bolo menej ludi, tak sme si to rozdali vo vnutornej virivke. Na druhy vecer to bolo aj vo virivke a aj v bazene v tmavom kute pri tom prude. Tam nas vymakli, avsak nikto nenašiel odvahu sa k nam pridat, co nas trosku mrzelo, lebo tak trochu sme dufali, ze budeme mat prijemnu spolocnost. Mozno nabuduce sa nam postasti. 🤭
Aj my ideme na vílend do Permonu, tak chceme vedieť čo sa oplatí vyskúšať.
určite to treba vyskúšať, odporúčam.
(upravené)
Výnimkou sú neubytovaní hostia s platnou permanentkou/darčekovým poukazom na vstup do wellness komplexu Permon´s Paradise po predložení platného potvrdenia o negatívnom teste (antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín). Vstup s permanentkou je možný len po predchádzajúcej telefonickej rezervácii na balneorecepcii na tel. č. 052/4710 826 (platí do odvolania). Predĺženie platnosti permanentky je možné po telefonickej dohode vopred na tel. č. 0902 381 753.
Vstup do wellness komplexu pre neubytovaných hostí je možné zakúpiť si len v dňoch od pondelka do štvrtka v trvaní na 3 hodiny (platí do 30.6.2021) po predložení platného potvrdenia o negatívnom teste (antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín). Od 1.7.2021 nebude možné zakúpiť si vstupy do AQUA & KIDS´& SAUNA Paradise pre neubytovaných hostí.
Vstupy do wellness komplexu budú regulované s ohľadom na kapacitné obmedzenia v zmysle opatrení a pokynov ÚVZ SR.
Priestory wellnesu lakaju k hratkam, takze je sanca, ze si tam uziju aj ty, ktori radi pozearju ako aj ty, ktorym oci na vyse nevadia :)
Nie je to swingers hotel, nie su tam swingers akcie. Le
Uz len ocakavam reakciu hotela. Oni nejaku restrikciu zavedu.
Osud treba brat do svojich ruk a necakat.
Obycajne vidis ci niekto chce mat klud alebo je otvoreny komunikacii.
Mozno treba chodit s otvorenymi ocami aj mimo wellnesu a podla sympatii niekoho oslovit napr. pri ranajkach.
PS: Prosím, nečítajte medzi riadkami ... nie sme herci, sex turisti a nehľadáme ihneď sex. Sme obyčajná príjemná rodinka s dieťaťom, ktorá hľadá fajn ľudí, priateľov na spríjemnenie pobytu a ostatné ... o tom potom....