Valpuržina moc?

1.5.2024 07:44 · 1 042 zhliadnutí RomanPycka

Přesně před 11. lety touhle dobou jsem se zamiloval. Tehdá, jak by řekl klasik, jsem si vlastně chtěl jen zašukat, ale netušil jsem, jaký peklo mě čeká. A to ten první sex stál totálně za hovno.

Jak to vlastně začalo? Potkali jsme se v už pár týdnů před tím v baru, kam chodila na panáka po práci. Já byl necelý rok po rozchodu a nechtěl jsem se nějak moc vázat. Dělala servírku vedle v restauraci a já tam pak začal chodit na obědy, i když tam jídlo nebylo nic extra. Chtěl jsem jí vidět a samozřejmě šukat, a bylo na ní vidět, že ona taky.

Byla s ní sranda, s málokým jsem se takhle kdy zasmál a byla opravdu krásná. Tak jsem chodil do toho nonstopu "náhodou" kolem jedenáctý a čekal, až zavře vedle. Samozřejmě, že když dorazila, dělal jsem, že jsem šel náhodou okolo a čekal, jestli si mě všimne... a všimla.

Párkrát jsme spolu decentně zakalili, ale ve vší počestnosti.
Až na tu osudnou noc z dubna na květen. Tu jsme celou prokalili po různých podnicích v okolí, co neměly zavíračku (to byly časy, když byl nonstop na každým rohu) a šli jsme se projít k místní přehradě. Jsem nevěděl, jestli chce šukat a hrál si na gentlemana, tak místo na palouček do lesa, jsem jí vzal k vodě.
Tam jsme se vykoupali a zvrhlo se to správným směrem. Tedy dokud jsem si neuvědomil, že nad náma chodí rodinky a že už v tu dobu, měly telefony foťáky. Takže z pořádnýho sexu byl jen šolich.

Ale stejně jsem věděl, že jsem v pyči, respektive zamilovanej, což nebylo v plánu a na víc bez pořádnýho sexu? To se mi stalo do tý doby naposledy na základce.
Jsem si myslel, že ve třiceti už mám rozum, ale šel totálně do piče.

Další večer měla brigádu někde na diskotéce v centru Prahy. Já šel na naší buranskou diskotéku s naivní představou, že se z toho vyšukám jinde. Příležitost byla, ale absolutně chyběla chuť to dotáhnout do konce, měl jsem v hlavě jen jí.

Pak jsme se sešli a další mrdačka byla úžasná a tím začalo to peklo.

V tu dobu jsem bydlel dočasně u matky s jejím starým a nechtěl jsem jim za panelákovou zdí předvádět, jak se má šukat. Takže jsme chodili na noc na privát kousek od nás a já hledal byt. Chtěla bydlet se mnou, ale mě to po měsíci vztahu přišlo brzy. Tak jsem vzal podnájem na půl s kámoškou, se kterou jsem nic neměl a ani to neplánoval, ale asi to byl i trochu rudej hadr na býka.

Říkal jsem od začátku, že žádný vážný vztahy nechci a že jsem z toho vyrostl. A samozřejmě, že bych do toho šel, kdyby na ní bylo spoleh. Ale když už se na něčem s někým domluvím, tak to platí. Ne to 10 minut před schůzkou rušit, to je ujetý.

Během půl roku se střídalo nebe i peklo, zažil jsem s ní asi 50 rozchodů a z toho 49 z mý strany, ale stejně, čím víc jsem jí posílal do hajzlu, tím víc mě chtěla. Po desátým už jsem chtěl spíš zkoumat její psychiku a co je vlastně zač.
A přeci jen, byli jsme "oficiálně" jen kamarádi, nebo milenci, nevím jak se tomu říká, takže proč si dobře nezašukat, když náhodou přišla.

"Ty vole, co ty tady děláš?" Byla poslední hláška, když jsme se ráno probudili v objetí už po tom co jsme to ukončili.

Tak se milé děti zrodila romantická píča, alias RomanPyčka.

Ale udělal jsem dobře. Bolelo to, ale lhala. Tvrdila, že není bi a pak jí vidím v lesbi pornu? Ta diskotéka taky nebyla diskotéka, spíš nejakej bordel. 8k za noc na dýškách asi jinde nedáš. Jestli jo, klidně půjdu míchat drinky. :))

A jakej šel, takovou potkal, zlobit se na ní nemůžu.