Pánský striptýz

14.4.2024 16:52 · 834 zhliadnutí BosorkaZhor

Sedím v pohodlném křesle a dívám se před sebe. Partička pěti kluků zaujímá můj zrak. Všichni mají na sobě bílé, rozepnuté košile. Pod nimi bílá tílka. Dole jejich vypracovaná těla obtahují modré džínsy a na nohách mají conversky. Tancují. Svlékají se. Moje tepovka letí nahoru. Obzvlášť ten vysoký blonďák poněkud zaujal mou představivost.

Košile je dole. Tílka promáčí voda z malé petky v ruce každého z nich. Krásný pohled. Vlákna tílek se loučí mezi sebou, když je chlapci trhají ze svých mokrých hrudníků... Ach. Aaaaach. Hmmmmm ......... Cáry letí do publika. Tam. Před kamerama, které to přenáší na obrazovku mé televize.

Fascinující pohled na krásná mužská těla. Člověk si říká "jako zaplatila bych si za takovou podívanou"... a pak se naskytne příležitost. Čekáte toho druhého blonďáka z leva na Vaší obrazovce s pekáčem buchet a zadkem, že by Vás bavil i rimming.

A on dorazí malej, nedomrlej brunet. Rozhodně ne modrookej. A sice s pekáčem, ale bez buchet. Otočeným dnem vzhuru. A tak je to se vším co si objednáte přes Aliho, Temu a Amatéry... Prostě to kvalitní je buď k nezaplacení, nebo to už máte doma. Vše ostatní, co je k mání, je jen dobře nafocená kopie.