•První koupání•

7.4.2024 13:49 · 1 973 zhliadnutí Karroli

Hlásím, že koupací sezóna byla zahájena. Tedy alespoň u mě. Teplota dnes vyšplhala na krásných 26 stupňů a to bylo znamení vyjít ven. Nabalila jsem si tašku s dekou a se svým nejvěrnějším parťákem vyrazila k Odře. Pes na nic nečekal, ani na mě a když zavětřil vodu, rozběhl se a už ho nebylo.

Došla jsem k němu a docela mu záviděla tu svobodu. Dělat si co chci, jo to by bylo fajn. Ovlažila jsem si alespoň nohy a i tak lidi kolem na mě koukali jako na blázna.

Na můj vkus bylo všude kolem až moc lidí, kteří narušovali můj klid, tak jsem se vydala o kousek dál do míst, kde už jen tak někdo nedojde.

Procházela jsem lesíkem a kousek za ním mě čekalo překvápko. Zlobil tam takový starší pár. Co přesně dělali se už nedozvím, protože je vyrušil můj pes, ale pán nadával hezky, nakonec jsme se tomu i společně zasmáli. Každopádně mi neuniklo, že byl bez kalhot a jeho doprovod měl již přehozené šaty, ale z boku na mě koukala její prdel.

Přemýšlela jsem co tam asi dělali, jestli to byli manželé nebo jen staří známí či se vůbec znali. Je to romantika takhle někoho vykouřit u řeky v trávě nebo je to jen místo z nouze? Ať je to jak chce, bylo to hezký.

Za doprovodu svých myšlenek jsem došla na mé místo. Na chvíli se na druhém břehu objevil cyklista, ale jinak nikde nikdo nebyl. Slunce svítilo a odráželo se na hladině a já prostě neodolala.

Plavky jsem neměla, ale svlékla jsem se do spodního prádla a nakonec odhodila i podprsenku a rychle hupsla do vody.

No co vám budu, byla ledová. Neskutečně ledová a zjistila jsem to asi za dvacet vteřin co jsem v ní vydržela. Ale bylo to boží.

Zabalila jsem se do deky, abych se trochu ohřála a užívala si ten klid. Nakonec jsem se na tu deku i natáhla a nechala si od sluníčka spálit zadek, což cítím až teď.

Zahájil už taky někdo koupací sezónu nebo alespoň tu šukací v trávě? Jak já se těším na léto. ♥️