První setkání ve čtyřech

19 de jan. de 2024 · 3.660 visualizações JorgeMicaela

Byla letní noc, a proto nebylo tak těžké nechat se rozpálit. Seděli jsme s přítelkyní na balkoně, poslouchali cvrčky a sledovali lidi, jak venčí své domácí miláčky. A v tom se mi vrhl nápad do hlavy - co takhle si to rozdat přímo na balkoně... ale co když nás někdo uvidí.... no právě... uvidí... tahle myšlenka nás chytla natolik, že jsme začali aktivně hledat pár, před kterým bychom se mohli milovat a zároveň se dívat na dvě nahá těla, jak se uspokojují. Netrvalo to dlouho a ozval se nám pár, že by je lákalo přesně tohle. Týdny plynuly a my se poznávali skrze zprávy a snažili se najít volný termín, který jsme nakonec našli a tak jsme se mohli sejít.

Čím víc se blížila hodina setkání, tím víc stoupala nadrženost, chtíč, ale i nervozita. A bylo to tady! Otevřel jsem dveře a tam stál sympaťák se svojí paní. Útlá, krásné prsa, vytvarované boky. Seznámili jsme se a odebrali se do obýváku na další oťukávání. Řeč nestála a tak jsme stihli projít téma přes práci, školu, záliby až k sexu a už bylo jasné, že dnešní večer skončí pěknou mrdačkou!

Moje přítelkyně odešla do kuchyně a Věrka se nabídla, že jí půjde pomoct. Zůstal jsem v obýváku s Petrem a kecali jsme o sportu a hospodě jak jinak... Chvíle uběhla nesmírně rychle a už nám přišlo divné, že se holky navracejí, a tak jsme se rozhodli jít jim taky pomoct. K našemu překvapení jsme tam našli nahou Věrku na jídelním stole s Mončinou hlavou přisátou na kundičce. Nechali jsme holky pokračovat v show a vyslekli se též do naha, aby jim to nebylo blbé. Stáli jsme vedle sebe a já viděl poprvé na živo krásné tvrdé péro, jak stojí a honí si nad mou partnerkou. Holky si všimly, že máme čuráky nachystané, tak že nám asi explodují, a proto si klekly na kolena a strčily si ho do pusy! Řeknu vám užívat si luxusní kuřbu od mojí kurvičky a přitom sledovat další děvku, jak se dáví pérem je neskutečný pocit... A pak to přišlo na oba dva zároveň.. Holky vstaly, obě dvě měly celý obličej od mrdky, tak si ji spolecně slízaly a my se mohli odebrat zpátky do obýváku na další kolo konverzace.