trójkąciki

zajefajna zabawa

hejo
mam29lat i mieszkam w warszawie. Szukam mlodej fajnej parki na wspólne pieszczoty
Cześć;) Parka szuka kobietki do trójkąta w Warszawie - zapraszamy do wiadomości prywatnej
Kobieta chętna na trojkat obciagnie gleboko
Jeśli jesteś państwo zainteresowani, chętnie dośle więcej fotek + nr tel.
Pozdrawiam Michał 34
Chetnie spelnie Twoje zyczenia, jezeli jest to aktualne?
Witam wszystkich ja też lubię bardzo trójkąty i chętnie poznam parę w tym celu z okolic Nysy . Pozdrawiam
Również z Grodkowa I Brzegu jestem mobilny lecz bez lokum na takie spotkania
Jakaś parka chętna przygarnąć faceta?
ja zapraszam do Łodzi więcej
na http://www.slodkakotka.pl
Ktoś z okolic Radomia zainteresowany?
dzień dobry, zapraszam na kamerki online można zarobić spore pieniążki vivet.tv | poszukujemy również osób które pomogą znaleść modelki w zamian za monety na vivet.tv - ala.bogala@gmail.com
Pozdrawiam Michał 34
Witam . Prosze o info na priv. Pozdrawiam i dziękuje
Może jakiś trójkącik :) zaprzyjaźnię się z Parką Śląsk
poznan kobiete poszukuje dyskretnie pisac prv
Hej Wszystkim. Mam na imię Maciej jestem zainteresowany współpracą z Wami na weekend do spotkania w miłym i spokojnym towarzystwie przy kawie herbacie piwku na jakiś skromny wieczorek spędzony razem ;) piszecie priv wiadomości bardzo zapraszam lub pod postem. każdego użytkownika pozdrawiam
Witam jestem wolny chętnie mogl sie po patrzec jak parka sie zabawia a potem moge jej wylizac szparke obciagnac moze byc tez piss jak ktos lubi lat56 ok Tarnowa Janek*63**362**49*
Hey jestem dostępny i chętny na spotkanie
szukam szalonej lubiącej dobrą zabawe parki :)
Hej mamy 35 i 37 lat szukamy parki ze szczecina lub okolic ktos.cos?;)
Witajcie, jestesmy para 38latkow , szukamy Parki lub Pana dla Pani, bardzo czesto bywany w Szczecinie, Pani BBW , jesli jestescie zainteresowani zapraszamy na profil i priv.
Pozdrawiam Michał 34
Szkoda że my nie z szczecina:)
Witam pasjonatów 3 kącików.Przeglądając wspomnienia,oczekiwania,ale też wątpliwości----podzielę się moimi wspomnieniami.Otóż ,pewnego dnia,jako ze swoją nowo poślubioną,młodą żoną zamieszkaliśmy w swoim M.Oczywiście nie mogliśmy się sobą nacieszyć.A,że jednak nie potrafiłem być zazdrosny,ale moją żonka jednak byla bardziej zazdrosnego usposobienia.Okazalo się,że była bardziej spragniona seksu--bez ograniczeń--natomiast ja nie potrafilem jej zaspokoić.Być może różnica---spora--była pewną przeszkodą.Potrafiliśmy bez żenady rozmawiać o seksie,układach,fantazjach.Jestem przekonany,że w każdym Małżeństwie nie ma swobodnej dyskusji o swoich oczekiwaniach,a to dlatego,że jest obawa o trwałość związku brak wspólnej tolerancji,odwagi.Mnie podniecały,spojrzenia,uwagi,a nawet pewne propozycje związane dotyczące mojej żony.Nie odczuwałem zazdrości,zażenowania,jedynie pewne podniecenia,które zresztą analizowaliśmy z żoną..W pewnym momencie rozwijaliśmy temat--bez skrępowania--trujkąta.Analizowaliśmy nasze odczucia,zdecydowania.Podczas urlopów korzystaliśmy z plażowania dla nagusów,ale nie realizowaliśmy zachcianek.Podniecały nas spojrzenia,jakieś miłe słowa.Pewnego razu zdecydowanie zaprosiłem kolege w miarę zaufanego na spotkanie imieninowe.Kolega czuł się trochę skrępowany,ale w miarę odzyskiwał co raz większą chęć do pieszczot z żoną, w czym razem mu pomagaliśmy.Po jakimś czasie za moją aprobatą .były pieszczoty i oczywiściezaczął posówać moją żonę.Nie potrafiłem się opanować z podniecenia,ale też z naszej realizacji.oczekiwania na taką sytuację.Widząc i słysząc reakcję -poczułem ogromne zadowolenie,że jest bardziej zaspakajana niż prze zemnie..Taki kontakt trwał prawie 4 lata.Przez ten okres nie było między nami naj mniejszych sprzeczek,ale między mną i żoną zaufanie,pragnienie bycia razem jeszcze bardziej nas zbliżyło.A dwóch synów było uzupełnieniem naszej miłości.Dlatego życzę wszystkim,aby nie krępowali się szczerze ze sobą rozmawiać i nie bać się,że podobne sytuacje mogą zaszkodzić własnej Rodzinie.-----Jest taka zasada,że jeśli jest jakieś pragnienie,potrzeba to ze zrozumieniem trzeba uleczyć----Jeśli jest jakaś choroba to natychmiast do lekarza........dobrego lekarza.
Pozdrowienia i ucałowania dla trójkowiczów.
Fajnie napisane lecz obawa jak to będzie w trakcie i po zostawia pewne obawy co.z zazdroscia itd?
Podstawą do stworzenia wspólnego zaufanie jest szczerość.A,obawy bywają zawsze i to różnego rodzaju.Tu-pytanie...co to jest miłość ? Bo pierwsze spotkanie,a dalej następne,to to jest ZAUROCZENIE---Podczas spotkań jest {powinna} wymiana zainteresowań,oczekiwań,aspiracji,przyjemności.Bywa,że takie rozmowy wzbudzają pewną zazdrość polegającą na utracie osoby wzbudzającej ciekawość,przyjemność częstego bycia razem.Ale czy można zaufać,że wszystkie tematy opierają się na prawdziwej szczerości?Często zdarzają się spotkania---np.urodzinowe,wycieczkowe,urlopowe.I właśnie to są okazje do wymiany zdań o kontaktach nie tylko we dwoje.W takich okolicznościach rodzi się choroba zwana zazdrością,ograniczającą bycie sobą,naturalne własne zachowania w stosunku do "swojej" osoby,do innych osób.Jeżeli Pary będą szczerze wymieniać swoje zdania,swoje partnerstwo....można pozbyć się wielu obaw.Jeżeli będą chęci budowania trwałego związku,a będą porozumienia co do swobodniejszych kontaktów z zaufanymi osobami to nawet przyjemne kontakty erotyczne nie spowodują rozpadu,a wręcz spotęgują przywiązanie.A,obawy---w trakcie i po...będą przynosić przyjemność,podniecenie.----To tak podobnie do np.obiadu---....co za cudowne przysmaki,musimy tak zrobić u siebie...istna cudo. Oczywiście,że trudno niektórym to zrozumieć,ale tak powinno się budować swoje gniazdko. mnie tak się to gniazdko udało.A,jeżeli jest taka choroba---ZAZDROŚĆ---to choroba i często idzie w parze z alkoholem.A taka choroba szybciej czy pózniej...spowoduje skrytość,odosobnienie i rozpad.Życzę,aby wielu osobą udało się żyć jak mnie.*58**250**175*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
dzień dobry, zapraszam na kamerki online można zarobić spore pieniążki vivet.tv | poszukujemy również osób które pomogą znaleść modelki w zamian za monety na vivet.tv - ala.bogala@gmail.com
szukam fajnej parki lub pani cel wiadomy
Poznamy fajnego, wesołego pana w wieku 25-30, wykształcony /lekarz. prawnik/ wylacznie zonaty, z duzą doza samokrytycyzmu, bo jestesmy wymagającym małzenstwem.
Pozdrawiam Michał 34
No to chyba Mnie szukacie bo spełniam te kryteria
Szukam pary w klimacie cuckold, najlepiej lubuskie
Hej,
jesteśmy zadbaną i młodą parą (23 i 26 lat ) z Warszawy i szukamy Kobiety do trójkąta - wynajmiemy pokój hotelowy :)
Pozdrawiamy, ghostxxx@op.pl
Jak jestes dobry w te klocki to moge żone ci odac na noc bo lubi ostry sex podaj numer telefony to zadzwonie
Obca żona na noc ;) = zero hamulców
Witam Tomek 33 lata jest ktos ?
Mój kolega też kiedyś szukał dziewczyny do trójkąta, ale taką naprawdę niełatwo znaleźć. W końcu zdecydował się wynająć panią do towarzystwa i był bardzo zadowolony. Owszem, trzeba jej zapłacić, ale taka jest zawsze otwarta, wiadomo czego się po niej spodziewać, no i profesjonalnie obsłuży i panią i pana.
Z tego co wiem kumpel korzystał ze strony: http://www.rg-club.pl/
A ja mogę jeszcze polecić serwis: http://anonsik.pl/

Powodzen ia wszystkim w poszukiwaniach :)
Młoda para szuka pani do trójkąta w wieku 18-25. Jestesmy ze Szczecina. Kontakt : klaudusia4225@wp.pl
Młoda para szuka pani do trójkąta w wieku 18-25. Jestesmy ze Szczecina. Kontakt : klaudusia4225@wp.pl
my jesteśmy zainteresowani zobacz nasze sex fotki i odezwij się jeśli Ci się spodobamy :* http://www.datezone.com/users/ sallyharry/zdjecia/9688109/
Jestem zainteresowany , ale fotki nie widziałem , ten link nie działa
Witam ja 38 lat bi chętnie dołacze do pary z małopolski, są tu chętne pary?
Chętnie, Poznam ciekawe pary...mam już doświadczenie także z dwoma kobietami, jestem ze Śląska zadbany higiena 100%, zapraszam. Proszę pisać pozdrawiam ..
Długo się zastanawiałem czy opisać moje doświadczenia, a raczej doświadczenie z bycia tym Trzecim w związku małżeńskim. Myslałem, że moje oczekiwania były zbyt wygórowane, a może zbyt romantycznie podszedłem do tematu. W kazdm bądż razie nie mogłem się na to zdobyć. Czas łagodzi nastroje i pozwala na pewne refleksje i przemyślenia. Pani i Pan w moim wieku. Oboje stanowią świetną Parę. Ponieważ jestem hetero, nie będę sie wypowiadał na temat wyglądu Pana, Pan jak Pan, z okrągłościami jak ja, ale Pani jest Super i nie jedna o wiele młodsza mogłaby zazdrościc jej figury, urody. Wiem, wiem, że nie chodzi tu o wiek i urodę, a o dobrą zabawę dla dorosłych i wiedzących czego chcą osób. Spotkaliśmy się, wypiliśmy kawę, porozmawialiśmy i przypadliśmy sobie do gustu. Następne spotkanie odbyło się w ich domu. Ponieważ był to mój pierwszy raz, a jestem romantykiem i w „tych” sprawach, uważam pośpiech jest tym elementem który urok i przyjemność sprowadza do przedmiotowości, zostałem zaskoczony przez Pana. Odniosłem wrażenie, że Pani została potraktowana przedmiotowo, choć może sobie z tego nie zdawała sprawy. Pan „grał” pierwsze skrzypce i miałem wrażenie, ze bardziej jemu sprawia przyjemność obecność tego Trzeciego, chociaż pewne zachowania Pani pozwalały przypuszczać, że jej także. Nie oczekiwałem tempa „wydarzeń”, jakie narzucił Pan. Uważałem i nadal uważam, że takie spotkania mogą być bardzo, bardzo miłe pod warunkiem, że nigdzie się nie śpieszymy,a wzajemne relacje budujemy na lepszym poznaniu się, wzajemnym zaufaniu i koniecznie musi być to „coś”, co rodzi sie właśnie podczas spotkań.
Nawet w takich związkach. Nie lubię pośpiechu, Panie określały mnie jako „długodystansowiec”. Wynika to z konieczności poswięcenia więcej czasu Pani, bo „brałem” to, czego od niej oczekiwałem i gdy uzała, że „zabrałem” już wiele, pozwalałem jej „brać”to, czego oczekiewła od mężczyzny. Wiem, że takie zachowania w relacjach Kobieta – Męszczyzna są na miejscu, ale czy w relacjach K+2M takze ? Pewnie nie dorosłem do tego, co mnie spotkało.
hej chętnie spotkam się z parką, wiek nie ma znaczenia Warszawa i okolice. jestem delikatnym bi, więc gdyby pani miała jakieś zyczenia aby pomasowac swojemu panowi to nie ma problemu
hej jestem 28latkiem szukam 2uch mlodych dziewczyn na sex zabvawy gdansk
witam szukamy jego do milych zabaw z wielkopolski ona 39 bladynka lekko przy kosci on hetero interesuje nas dluzsza znajomosc on w naszym wieku na poziomie mile widziany z grubym sprzetem
nie wiem czy mój sprzęt by Wam odpowiadał ale ja jestem bardzo chętny na taką długa znajomośc
malzenstwo 40l z wielkopolski szuka jego do milych zabaw w trojke wiek zblizony do naszego obdazony mile widziane foto wiecej informaci na maila koko6060@wp.pl ania i tomek
Witam.
Jak czytam te posty na forum to mam ochote na trujkacik, niestety nie mam doswiadczenia no i co najgorsze jestem facetem i pewnie znalezienie pary graniczy z cudem...
W kazdym raie jak cos to jestem chetny na nowe doswiadczenia, mieszkam w Londynie ;)
Pozdrawiam
Witam jestem Tamara poszukuje ostrych facetow dla ktorych bede posluszna suka uwielbiam byc ostro rznieta w pupe
Jest tak jak pisze PARKA35_41. Znalezienie pani do trójkąta graniczy z cudem. Albo młode dziewczyny które korespondują do momentu próby kontaktu w realu, potem się wycofują. Albo faceci podszywający się pod kobiety. Ale jak już w końcu znajdzie się i chętna i realna to jest fajnie - miło wspominamy. Chętnie jeszcze się z jakąś realną dziewczyną czy kobietą zaprzyjaźnimy...
Witam dorzuce cos w kwestii Trojkacikow, otoz moim zdaniem co tez wynika z mego doswiadczenia, to powiem to powiem tak: Uwazam ze strony kobiet znaczenie cz wezmie w czyms takim udzial ma wiele czynnikow poczzwszy od sytuacji w zyciu po wyglad itp mozna by dlugo wymieniac i mowic otym. Ale jest jeszce cos takiego, ze czesc kobiet ktore by sie na to zdecydowaly nie robi tego jeszce z innego powodu, otoz uwazaja ze gdyby na to poszly to czuly by sie jak prostytutki i to darmowe to tak dla was bo okreslic to dosc trudno kazda moze to okreslic inaczej ale chodzi o to ze wlaczylyby swa osobe do takiego swiata wyuzdanego sexu a nie chca tego bo tez obawiaja sie o to ze to np bylby tylko poczatek zwlaszcza jak sytucja zyciowa im na to by pozwolila. Znam takie przypadki i wiek nie ma tu znaczenia ale kazda osobe trzebaby oceniac osobno nie stereotypowo bo mozna sie bardzo pomylic. Mam nadzieje ze w miare zrozumiale to napisalam. Pozdrawiam.
Dokładnie tak jak piszesz.
Wielu jest opowiadaczy i oglądaczy, a nawet wśród, tych którzy są "aktywni" nie każdy znajdzie wspólny język...
masz rację Ciężko znaleźć kogoś odpowiedniego :) ale jakbyście nadal szukali to piszcie priv
Chętnie nawiąże znajomość z parą poszukującą pana do wspólnej zabawy.
lubię patrzeć jak ktoś obmacowywuje moją żone
Ja fajną żona aty tylko spokojnie bd patrzył ty o mogę obmacywac hehe
To też ciekawe oglądać jak ktoś obmacuję Twoją kobietę...
Chętnie się z tobą spotkam,tylko jest mały problem jestem sama:)
Mogę tylko polecić zabawy w trójkącie:)
Z tego co już wiem z doświadczenie i obserwacji kobiet, to kobiety przy dwóch facetach odlatuje w niebiosa:D
Jednak co 2 penisy to nie jeden:P
Tutaj sie zgadzam w 100 procentach
Ja tez bardzo lubię seks w trójkę
My mamy podobną kwestię. Też byśmy chcieli się spotkać z dodatkowym facetem ale nie żeby iść od razu na całość. Facet będzie przecież też zadowolony jak kobieta zajebiście popieści mu ptaszka nawet ręką a on popieści jej piersi itd... Tylko najważniejsza kwestia znaleźć normalnego, fajnego faceta do takiej zabawy. Pozdrawiamy my.dwa
Cześć. Również jestem tego zadania. Kobiecie tak że jest dobrze gdy partner pieści jej ciało, delikatnie, długo i namiętnie doprowadzajac ją do wariacji gdy wyjdzie sie w nią.
Cześć. Również jestem tego zadania. Kobiecie tak że jest dobrze gdy partner pieści jej ciało, delikatnie, długo i namiętnie doprowadzajac ją do wariacji gdy wyjdzie sie w nią.
Pozdrawiam Michał 34
hejka. Macie rację takie poeszczoty też są fantastyczne i podniecające. ja byłbym chętny na takie spotkania
Witam Maciej 29 latek kocham kazdy rodzaj sexu teraz bardzo ciagnie mnie do trojkacika z parka oraz trans , zadbany, mily z duzym temperamentem wroclaw o okilice
kto sie zaopiekuje samotnym facetem
jeśli nie masz daleko na śląsk---okolice rybnika---i chciałbyś się pobawić ,popieścić moją partnerkę--42---daj znać
Może i miałbym ochotę a co paru erka na f
to
ćwiczymy ten model od 2 lat z kolegą, moja żona traktuje to zupełnie na luzie, nie ma we mnie żadnej zazdrości kiedy kolega ją "rżnie" , nawet lubię na to patrzeć, podniecajace to jak cholera.po zajeciach wszystko wraca do normalnego toku , żadnych problemów po prostu czysta rozrywka.kobita zadowolona i zaspokojona na miesiąc po takiej sesji.o następnej zaczynamy myśleć kiedy w trakcie małżeńskiego sexu któremuś z nas błyśnie taka idea na nowo...spróbujcie to fajna sprawa !!!
próbowałam kilkakrotnie, z partnerem i jego znajomymi. Teraz zamierzam z obcymi panami
Witam Cię serdecznie,jednocześnie zgłaszam swoją kandydaturę. Pozdrawiam oraz przesyłam gorącego oraz soczystego buziaka, a gdzie on wyląduje to pozostawiam już Twojej wyobraźni *2**2*
Część bardzo chętnie przygarniemy Cię z moją żonka
amanda ja jestem chętny do spotkania się z Tobą
polecam zatem swoją skromną osobę:)
no moze sie znajdzie czas zeby Cie odwiedzic w warszawie :D
Hej jesteś chętna spotkać się u mnie w Londynie? Zaproszę do siebie na weekend, kupię Ci bilet na samolot i gwarantuje nocleg itp. Wzamian oczekuje od Ciebie sexu w różnych postaciach. Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt.
2m+1k, tylko tyle mi chyba zostaje, bo żonka mówi, iż nie da sobie rady z zazdrością, jest w pełni zdecydowana, ale znalezienie partnera.... to nie jest proste. Może kiedyś się uda, cierpliwie czekamy.
witam a jakiego partnera szukacie?
Jesteśmy małzeństwem od 6 lat i zastanawiamy sie nad jakim urozmaicrniem seksu no i padło hasło może trujkacik. Może ktoś nam powie jak to jest?, czy warto tego spróbować? pozdrawiamy
Choć już jesteśmy starszą parą normalnej budowy to mamy pewne doświadczenia...chętnie się podzielimy
My też lubimy trujkaciki,chętnie podzielimy się spotkaniami.jesli jest wspólną akceptacja to wrażenia są wspaniałe...pozdrawiam
Są to miłe spotkania...ale muszą być spełnione warunki----zaufanie,wspólna tolerancja,brak zazdrości.Razem z żoną bardziej po takich spotkaniach nasz związek wzmocnił naszą miłość---
on84 szuka miłej parki :)
wszystko u mnie w profilu mywyoni :)
Pozdrawiam :)
myslalem ze to jest forum aby sobie podyskutowac ale widze ze to forum dla anonsow.pozdrawiam
Rzeczywiście, tak to wygląda, ale chętnie wymienię oczekiwania, wrażenia,lubię cuckold...pozdrawiam.
Witam,rzeczywiście wygląda na to,że to miejsce jest do wyszukiwania osób do spotkań,ale miło jest podzielić się radościami ze spotkań...2M+1K,Jeśli jest ktoś do wymiany takich wspomnień to zapraszam.tramp 5
Hey bbhjg jhfyjj jbfjjh bggjf jgyjfgtnjjj hhfjg
sex i to jak powietrze trzeba używać , używaj świata do póki służą lata