anál ma velmi vzrušoval stále to bolo super nikdy som neptrebovala klistír a razsa stalo to čo som nechcela nebolo toho veľa ale trapas.no priteľ o tom nerozpráve lebo vie že sa hambím ale stále chce v tom pokračovať.aj ja mám ešte chuť ale je tu ten pocit že čo ak sa to stane zas?takže pomôže ten klistír?
Nick ja78 založil téma: Análny sex ako na to - pokud sem vlezeš, tak je předpoklad, že tě to zajímá, máš nějaké zkušenosti a máš k tomu co říci. To co vydáváš za " diskusní příspěvek" je jenom vulgární nejapný výkřik do prázdna. Takže můžeš nějak vysvětlit, proč si sem vlezl? Vsadím se, že toho svého prochcaného čuráka také té své strkáš do úst :-) A ústa také slouží jinému účelu, stejně jako anální otvor.Navíc čtu, že hledáte pár: na co prosím tě? Takové netolerantní dárečky potkat- to by ještě scházelo!
Ja asi myslim ze klistir je dolezity aj ked nie nutni ale len z nudze by som anal robil bez klistiru.Ma to aj tu vyhodu ze sa ocistite od skodlivin co ostavaju v creve takze keby aj nedoslo k analnemu stiku tak urobyte aspon nieco pre svoje zdravie.Musim anal aj tak doporucit nielen pre dobry pocit a vzrusenei ci spestrenie sexualneho zivot ale aj preto ze masyruje svalstvo zvieraca a tim ho aj prekrvuje a moze zabranovat ochoreniu.
co to tady meleš doporučuješ klistýr aby se člověk očistil od škodlivin (ty si myslíš že tím klistýrem vyplavíš všechny škodliviny? udělej si třeba deset klistýrů a vodu z posledního pošli na rozbor a budeš se divit co tam v ní budeš mít infekčních zárodků ) a doporučuješ anální sex že to masíruje svěrač ten právě přináší riziko poškození svěrače přenos infekce a při vaginální souloži bez kondomu nemusí vždy dojít k nakažení virem hiv ale při souloži do análu je to jisté ozvi se tady na fůru až se budeš běžně posrávat a budeš nosit pemprsky cha cha
vůbec nechápu jak někdo může dělat anální sex a ještě ho doporučovat vždyt je to odpuzující nehygienické stolice neboli hovno je zdroj infekce někdo to dokonce dělá a tvrdí že není nutný klistýr a ani hygiena a potom posere partnera i při sebedůkladnější hygieně jsem přesvědčen že se neodstraní všechny zárodky a vrchol je když ženská chlapovi dokouří čuráka hned bez umytí po vyndání z konečníku a nebo jsem četl inzerát masáž prostaty jazykem tito lidé ztrácí svou osobnost a dústojnost a toto nemá se sexem vůbec nic společného
Análny sex ako na to