Masáž a nevěra.

Erotická masáž.

Považujete absolvování erotické masáže, tj. masáže intimních míst s vyvrcholením, za nevěru? I když je erotická masáž součástí jiné, např. relaxační masáže. Rozlišujete, zda masíruje masér nebo masérka? Je mi jasné, že každý to bere jinak, ale chtěl bych znát vase názory.
Pokud to nebudeš doma rozebírat, není co řešit *4*
Nejradši mám masáž koulí, neovládá to ale každá, většinou starší, zkušenější ženy. Za nevěru bych to nepovažoval.
Návštěva honírny nevěra je...
Asi tak. Partnerka vím jistě že by toto nezkousla. Ikdyž nejde o sex jako takový, přecejen jde o intimní masáž, zakončenou vyhoněním a to už standard masáž není 🙂
Za nevěru masáž s happyendem považuji. A raději bych tu informaci nevěděla 👍
MaxRockatansky
MaxRockatansky 1 évvel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Já tohle nesnáším. Když jdu na masáž, tak rozhodně ne na erotickou. Ale tak nějak si vydělat musej, tak je v tom nechám. Nejhorší je, že spousta chlapů s happyendem počítá 🤣
Pokud je to tajná akce za zády partnera, tak z mého pohledu erotická masáž nevěra je.
Mezi masážemi je jen rozdíl v tom, že se přidávají partie, které lze masírovat po společné dohodě. Erotická masáž nutně neznamená cílený mužský ani ženský výstřik. Někdo má jen nedostaek doteků, touží po něze a pohlazení. Mnoho lidí prožívá příjemné pocity při běžné masáži zad, nohou apod. A zdaleka nepřišla/nepřišel na erotickou masáž. Řeč těla někdy naznačí, že se jedná o vnitřní uvolnění. Kolikrát i odeznění bolesti přinese slastné opojení, když "to hezky křuplo". Co potom? Jde o nevěru? Když se objednali na neerotickou masáž.
Nevěra začíná myšlenkou a končí vystříkaným čurákem, co je mezi tím se dá nazývat různě.
Ano, taky názor. Pokud ale nevěra začíná myšlenkou, tak by me zajímalo, kolik lidí je vlastne věrných. Asi jich moc nebude. 😀
Taky může končit rozbitou hubou.
Jiný pohled mají na masáže muži a jiný ženy. Je velký rozdíl mít na masážním stole někoho koho bolí záda a někoho kdo očekává happy end.
Ja nepsal, že tam chodím. Mám podobný názor, ale chtěl jsem znát názor ostatnich.
Pokud jsem budou psát nesmysly jako např jouda N3PI, tak se tady nic nedozvíš, jen trapné přihlouplé spamy
I kdyz se tu sejde tisicovka lidi co ti napisou nazor, ze to je naprosto normalni, tak zalezi pouze a jen na nazoru tve partnerky *1* a u te se muze stat, ze velmi rychle pochopis, ze to vidi uplne jinak nez zdejsi tisicovka *4* A pak je i mozne ze se dostanes do stadia, kdy budes v jeji pozici a pak dojde na lamani chleba.

PS.: Zadna relaxacni, silova ci kondicni masaz nekonci vyhonenim. Jdes vzdy na erotickou masaz i kdyz pritom relaxujes jak na Havaji *22*
Žena chodí pravidelně k masérovi, je to druhý v pořadí za cca tři roky. V našem případě to nevěra není, protože jsem to byl já, který jí poprvé dal poukaz na uvedenou masáž. Pro ženu je to oddychovka, protože se může věnovat jen sama sobě a nemít starosti s uspokojením muže. Výhodou je, že jsem mohl tomu přihlížet, což není obvyklé u jiných masérů.
Ahoj, prosím o kontakt na masera, taky bych rád manželku poslal. děkuji
Kde jí masíruje?, Máte dobré zkušenosti?
David
Také provádíme erotické masáže ženám i mužům. Především nabízíme 4 ruční masáž, kdy masíruje muž i žena jedno nahétělo. Více v profilu. V případě zájmu nás můžete kontaktovat. Erotická masáž slouží k relaxaci, uvolnění a navození vnitřního klidu promíchané bouří mysli i těla.
Zřejmě bych potřeboval kontakt na Vašeho maséra :-)
Takovehle masaze delam i ja. Kdyby byl zajem
Ne, ja to za neveru nepovazuju, pokud je to rukou, ale je fer to partnerce rict, ze jdes na takovou masaz
Zajímavej názor, už jsi to partnerce někdy řekl? A co na to říkala? Že si taky odskočí namasírovat frndu?
Pokud je mezi partnery normální citovej vztah, tak si myslím, že by to bylo jedno málokteré ženě. A je jedno jestli to "masérka" dělá rukou, nebo pusou, nebo kundičkou.
Já chodím na masáže už poměrně dlouho, nechávám se "jenom" masírovat, nikdy nesouložím, ale manželce bych to nikdy nemohl říct. Podotýkám, že s manželkou mám velmi dobrý vztah, včetně sexu, ale masáž je pro mě relax a krom klasické masáže, na kterou chodím k jednomu masérovi už cca 30 let, tak si občas dopřeji i masáž erotickou, když potřebuji upustit páru.
Každý ví sám co jeho partnerka snese a co ne. Uvedu příklad spřed několika let . Zamilovaný manželský pár ,čekali první dítě , manželka konečně v porodnici a muž se cítil několik měsíců odsunut na druhou kolej . Rozhodl se to řešit tantra masáží .Proč by měl prvorodičku které " lítají " hormony, pocity a nálady rozrušovat informací že potřeboval pohladění a péči i on? Úplně zbytečné ji zatěžovat , nefér by bylo kdyby ji o tom v tom okamžiku řekl.