Od momentu, kdy jsme náš FEMDOM vztah rozšířili i o HOTWIFE-cuckold "nadstavbu" a JÁ tak získala naprostou sexuální svobodu, manžel objevil kouzlo cudnosti, se náš vztah stal vztahem idylickým😊
Byla jsem maximálně sexuálně uspokojená od svého milence a tak jsme už nepotřebovala a ani neměla náladu na nouzové orální orgasmy od MÉHO milujícího a milovaného cuckolda. Byl z toho sice hodně smutný. Ovšem JÁ tady přeci nejsem pro jeho potěšení, je to přesně naopak! A tak se snažil, nabízel, připomínal...Pak změnil taktiku. Za možnost dopřát MI orální orgasmus začal MI nabízet různé pozornosti, dárečky. Byl sice hodně nápaditý, ale JÁ neměla zájem. Až jednou...nabídl za každý BOŽSKÝ orgasmus (v našem vztahu ostatně žádné jiné ani nejsou😉), masáž. To jsem zpozornila, chvilku se zamyslela a souhlasila. Od toho momentu, když mám zrovna náladu a chuť, MĚ poslušně orálně uspokojí, následně vděčně namasíruje a na závěr ještě oddaně poděkuje. Prioritou jsou ovšem stále orgasmy od milence. Takhle idylický a romantický vztah máme😊
Dneska tady mám jednu (anketní) otázku. Pochopitelně pro tu část přítomných, kteří preferují vztah HOTWIFE-cuckold🙂. Je součástí vašeho vztahu i cudnost, samozřejmě jen jednostranná😀? A pokud ano, je absolutní nebo jen nějak omezená? U nás je cudnost cuckolda absolutní a má to jen samé pozitivní aspekty pro náš vztah😉
No myslím že ten Cuckold by měl být absolutně věrný A co se týká cudnosti ve smyslu jeho uspokojení To by se měl ten pár asi domluvit, žena by měla rozhodovat o jeho orgasmu ale ze zdravotních důvodů by mu měla dopřát aspoň zkažené orgasmy aspoň jednou do týdne.
Manžel (cuckold) MI říkal, že jsem teď nějaká nevrlá. Na to mu JÁ říkám, že možná to bude nedostatkem orgasmů🙂. A on začal vyzvídat, prý jestli nejsem z výkonem milence spokojená. Hmm, to byla ale "bystrá" reakce. Třeba to bude tím, že potřebuji orgasmů víc a i když je cuckold, tak má jazyk a ten může používat vhodným způsobem každý den a to nejen 1x za den😀 Najednou mu svítí nadšením ty jeho oči a hned začal prosít, zda MĚ může orálně uspokojit. A hned se výsledek dostavil🤣. Teď uvidíme, jak tuhle příležitost využije😉
V rámci našeho idylického vztahu jsme vyzkoušeli pravidelné dopolední rychlé šukací rande. Manžel hned ráno vše připraví pro rychlou návštěvu, s radostí odejde do práce a JÁ si užiju nádherný začátek dne. A protože jsem milující se manželé, tak si radost a potěšení nenecháváme jen pro sebe😊
Prvně jsme to jen tak vyzkoušeli a zjistili, že je to úžasně vzrušující...a dělá nám to i pěkný den😉
Vyhovuje a to hodně, jinak bychom v takovém vztahu rozhodně nebyli🙂. Uznáváme, že takové nastavení vztahu je hodně zvláštní. Taky ani my jsme do toho neskočili najednou. Nejdřív to byla jen vzrušující fantazie, pak nesmělá vzájemná domluva a nakonec první reálný zážitek. A potom jsme už jen posouvali hranice, aby nás to vzájemně uspokojovalo a naplňovalo. A jako bonus se náš vztah stal najednou takovým harmonickým😊
Díky za odkaz, to je dobře vysvětlené. Zajímavé, jak tam není ten ponižující aspekt, ten by mi tam asi chyběl... i když třeba je pravda, že se mě líbí, když partnerce dělá fotograf erotické snímky a u toho nemusím být ponižován, aby mě to vzrušovalo.
Při krásném milování není třeba žádného ponižujícího aspektu.Pokud se manželé na trojce domluví a oba je to vzrušuje a touží po tom,tak je spíš lepší místo termínu "ponížení" zvolit termín pochopení,vyhovění,atd.Vím,že mnoho mužů touží pozorovat svoji manželku při souloži s jiným mužem,pánové se chtějí dívat zblízka na to,jak jeho žena prožívá orgasmus s jiným pánem a ještě chtějí u toho být aktivní-hladit svoji paní po tváři když křičí blahem,dívat se jí zblízka do očí,nebo jí roztahovat nohy a pysky,aby tam mohl cizí penis hlouběji vnikat.Paní je potom svému muži velice vděčná,že jí umožnil něco,po čem ostatní ženy také touží,ale ne každé je to dopřáno.
Možná by paní chtěla o tom promluvit a udělat si představu o tom,co vše je možné prožívat,pokud má u sebe opravdu dobré a spolehlivé partnery.Třeba by se jí líbilo,kdyby měla v posteli dva muže,kteří by jí uvedli k několika orgasmům,,třeba by ocenila kdyby její manžel jí u soulože s jiným mužem hladil po tváři a šeptal jí do ouška jak je krásná a jak jí sluší když cucá cizí penis a jak je krásné,když jí z úst vytéká cizí sperma,která pak vpouští do úst svého muže.Jsou to okamžiky,které málo kdo zažije za svůj život,ale když se to povede,tak ten kdo to prožil si na to vzpomene třeba v kritických životních situací a zjistí,že stojí za to žít i nadále a bojovat o krásný a zajímavý život.NEDEJTE SE OKRÁST O NĚCO,CO VÁM DALA PŘÍRODA
Děkuji zdejšímu osazenstvu za dovzdělání. Vaše téma je pro mě neuchopitelné ale jsem rád že konečně vím proč mi píšou chlapi - na inzerát, (do profilu nemohou) a nabízí mi svou ženu.
A to jsem si se svými znalostmi o sexu celkem v pohodě žil a užíval celý život.
Nechápeme negativní reakce, každý ať dělá co ho baví. My praktikujeme lehčí formu tzv. Stag&Vixen a spíš trojky s dalším mužem a bez pásu cudnosti, ale třeba se to někdy posune dál😊. Tak ať vám to dal přináší radost.
My negativní reakce chápeme, přeci jen tento typ vztahu je dost specifický. Někdo by dokonce napsal, že je až dost úchylný, což je i pravda. I když my radši používáme výraz "libůstka". Pokud jsou tyto reakce slušné, rádi reagujeme, diskutujeme, vysvětlujeme. No a když jsou útočné, tak nás to nijak zvlášť neuráží. Za náš vztah se nestydíme, neskrýváme ho. Pochopitelně nevypravíme o tom kdykoliv, kdekoliv a komukoliv😃
Stag&Vixen - tuhle formu neznáme, musíme si nastudovat😉
Děkujeme
Ono to úchylné není. A podle toho, kolik párů, z těch co jsme fotili mělo nějakým způsobem "nestandardní" vztah je to možná překvapivě docela časté. Určitě to bude i tím, že páry, které si nechají dělat erotické fotky mají už z principu jiný pohled na to, co je normální. A nemalá část z nich si přivedla i jednoho nebo více dalších přátel, se kterými se fotili společně. Každopádně to z našeho pohledu vypadá, že páry, které si nějakým způsobem zpestří svůj sexuální život, působí harmonickým, vyrovnaným dojmem a i po letech společného soužití působili jako zamilovaní.
Ano, přesně tak. Co je a co není normální je vždy ovlivněno mnoha faktory (např. sociální bublina, chuť experimentovat atd.). Třeba pro nás je takový vztah naprosto přirozený, i když víme, že jsme v menšině. Ale je to naše intimní záležitost, tak si to s radostí uděláme takové, jaké se nám to líbí, vzrušuje a naplňuje.
To nám povídej😃 Než se MI podařilo najít vhodného a správného milence...bylo to jak hledání jehly v kupce sena. Ale když jsem už konečně našla, tak to hledání za to stálo. A samozřejmě naše manželství tím jen rozkvetlo. O našem FEMDOM vztahu a harmonii v něm je už zbytečné spát😃
Plně souhlasím. Najít muže, který skutečně ví, co znamená cuckold-Hotwife-Bull vztah je velmi náročné, zdlouhavé, ale stojí to za to. Mám z minulosti s takovým Bullem zkušenost a ten level je pak úplně někde jinde, než ti ostatní...
Označení "Bull" se MI nelíbí, dávám přednost slovu "milenec". Připadá MI takové osobnější a výstižnější pro náš vztah😉 MŮJ milenec je nedílnou součástí našeho vztahu a má v něm i své pevné místo stejně jako MŮJ milovaný manžel.😊
tak tohle znám moooc dobře.zkoušel jsem manželku na trojku skoro deset let.no,až na dost naléhání,at si najde milence,teprve přistoupila na setkání s milencem(potenciálním)po týdnu došlo na setkání u večeře a poté i u něj doma.krásné prostředí,pomalé svlékání,já si došel na balkon na cigárko...no a po návratu oba nazí a v nejlepším.nedalo se to zabrzdit.jelo to všechno samo.a krásně
To bude asi tím, že některé ženy oceňují v "tom správném vztahu" sexuální svobodu.😉 Když si dva partneři sednou a mají na tohle stejný pohled, tak milenec vnese do vztahu ten správný náboj.
S manželem jsme se seznámili přes FEMDOM a od samého začátku jsme oba v představách měli i vztah HOTWIFE-cuckold. A když jsme to poprvé realizovali, náš vztah, i ten FEMDOM, nabral úplně jiný rozměr. A rozhodně bychom neměnili. Samozřejmě je nám jasné, že takový vztah není pro každého.
Ahoj, jako je to dost zajímavé, nebo spíše pro mě zvláštní. Ale to bude tím že to nechápu. Půjčit nebo nutit přítelkyni aby prcala s někým jiným to jako ne, stejně jako já bych neprcal s někým jiným když mám ji. A ještě k tomu aby mě to vzrušovalo, vzrušuje tě to ne? Nebo to chápu blbě.
Ano, máš samozřejmě pravdu. Takový vztah rozhodně není pro každého. Je to hodně specifický typ vztahu. Ale když se potkají dva, kteří právě na tohle mají stejný pohled, je to opravdu hodně vzrušující a naplňující. Není to jen o sexuální svobodě na jedné straně vztahu, ale také o vzájemné důvěře. A to z obou stran😉
Hlavně nesmí nikdo nikoho do ničeho nutit, musí to být přirozené a chtěné.
Jasně že asi nenucený, jen nechápu co ty chlapy k tomu vede, každý má nějakou uchýlku nebo jak to nazvat, ale dělit se o partnerku, no nevím. Stejně jako jsem četl, že chlapy vzrušuje když se cizi chlap udělá do ženy a oni to pak lížou. Jako každého věc, ale mě to hlava nebere.
My to spíš než úchylka nazýváme libůstka, i když samozřejmě v tomto konkrétním případě hodně úchylná🙂. Nemůžeme tady psát za všechny, ale v našem případě platí: líbí se nám, vzrušuje nás to a v sexuální rovině nás to i naplňuje. A hlavně nás to baví. Někoho baví klasický sex, nás tohle😉
My to spíš než úchylka nazýváme libůstka, i když samozřejmě v tomto konkrétním případě hodně úchylná🙂. Nemůžeme tady psát za všechny, ale v našem případě platí: líbí se nám, vzrušuje nás to a v sexuální rovině nás to i naplňuje. A hlavně nás to baví. Někoho baví klasický sex, nás tohle😉
Není nad to, když ve vztahu mají manželé na některé body stejný a kladný pohled. Navrhla jsem svému milovanému cuckoldovi, že bych se vydala s milencem na víkendové šukací rande. A jeho reakce? V očích radost, napětí a vzrušení. To je prostě nádhera☺
Přečetl jsem cele vlákno a musím priznat, ze tvému manželovi a vám oběma, ze jste se našli a ze jste si to spolu takto nastavili, nesmirne závidím. Sice nejsem na bolest a na tvrdé zacházení, ale zato ta další témata jsou absolutně top a je úžasne, ze jste si spolu došli k takovému souznění. To se povede jen málokdy. S moji ženou praktikujeme už nonstop na trvale bázi zamykání mého penisu, odpírání mého orgasmu a sexuální službu pro mou ženu na všechny možné způsoby. Ted to bude pro lidi mimo tato témata vyznivat dost podivně, ale ma žena bohužel není vůbec dominantní a jen si se mnou škodolibě hraje. Postrádám u toho můj pocit bezmoci a naopak pocit nekonečné moci a síly nade mnou. Zatím jen trpím a jsem její hračka, ale chci u toho cítit i to prave odevzdání. Další věc, která mi chybí, nebo možná nám oběma, je zapojení třetích osob. Už jsme to v minulosti otevřeli na můj popud a v rovině fantazie by se ji to líbilo, ale v reálu do toho nechce nikoho zapojovat. Ani ženu, ani muže, ani jiný par, ani moje sdileni s jinými ženami či muži, ani v aktivní anebo zcela pasivní roli. Proste nijak a nikoho. Přitom se ji (a vlastně nám oběma) ale dost líbí představa, ze ja svými ústy obsluhuji jiné muže, poslouchám povely jiných zen, ponim její ukoly na tělech jiných osob, a ona by se na to divadla, jak poslusne plnim její vůli bez ohledu na mé preference a potreby. Nicméně to odmítá zrealizovat a je to zcela zapovězeno v jakékoli podobě. Ja bych chtěl zkusit prakticky cokoli, ať už hetero, bi, nebo ve třech či více lidech s ženami, muži páry atp. Vždy by u toho má žena byla jen na prvním miste, o čemž ona samozřejmě ví, a vzdy by to bylo hlavně kvůli jejímu fyzickému a našemu společnému psychickému uspokojeni. Ale nedari se to. Třetí osobu proste nechce, i kdyby tabtreti osoba měla byt jen ve vysoce pasivní roli ci pouhý divák. Přitom jsem ale přesvědčen, ze by se ji to líbilo. Jak s tím? Nemas nějakou radu?
Je těžké dát nějakou univerzální radu. Pro tento nebo podobný typ vztahu je zásadní z obou, případně ze všech (když je jich víc😀) stran stejné naladění a nastavení. Bez toho to zkrátka nejde nebo to minimálně postrádá ten správný náboj. Nemá cenu to zkoušet na sílu.
Já bych jednu mel ať se na ZŠ změněnj ,.noty,,proč se nezučit víc zeměpis dějepis hlavně 4000 nazpátek celá země koule veškerý kulturní směry na to naše 18. 19. 20. století kdy jsme zkurvil celou planetu viděl tak 20%
Z matiky Sinus kosínus nepotřebuješ z chemie ti stačí ty vole periodická tabulka no měl by jsi víc učit občanské výchovy sexuální výchovy no a s počítačem
Az na stredni kdyz budes vedet k cěmu curak a pica
A ze Česko je velky jako mesto v Číně a ze voda u nas prameni z 90%. At nikam do pobřežních zón za kapitalistický mámonen nebezi ze hroz ze az
Dite bude dedou tak mu
Stopne hladina mozna vo metr a ze civilizace vi picu.. protoze ta voda co prani na Vltavě. Tak ty molekule vody to trva prej 150-250 let nez se u haburku dostane do more(ocenu) respektive diky fyz. Zákonům k jednomu pólu (tam zrejemé muze i primrznout) xy tak vaclav cílem rika az se zase da molekula dohromady a vyrazi na cestu tak to ze severu na jich tva 300 let ..)))
Staci se podivat jak nam jdou předpovědi počísi..(Tady se člověkžení tak mi nechtělo aby pršelo - ze ? Americe to mají firmy kteří tím vydělávají 1 000 000 protože mi dáte 1 000 000 $ na tom proste jak za studny valky do stratosféry takový mrdky (pro zmenu to okopirovali od rusaku ) ty uz to nepoužívají delate to ČÍNA (vyvola deste) a USA (zastavuje) tak je to jednoduchy kdyz by jsme respektovali prirodu budem respektovat i sebe
V Číně sazej stromy do pouště aby zastavili pisek a vedro na Peking ale zapomenou na sekcecim(to se učí na základce 1.pouste 2 traviny -savan 3. Kere - bush 4-5-6 stromy pionýři u nas briza cca 250 lézt pres střednědobé lipa 800let po duby 1000 let (klimax lesa)
A ja nefadim válce ani jednomu beru to tak
Jak to je te zase slibili Ukrajině ale do smlouvy. To nedali … vrátíte atomový a my uzname svrchovamos…
Tak zen USA ted dolitava na ruských raketách a uz ma soukromý 2 firmy boiing a teslu elon musk …
Boingi jak padali tak se profláklou ze si vlastne
S leteckou národní agenturou dohodli nekdy v 90tkach at si to schvaluje testuje boing sam …)))!!!! Pred par let se projevilo teprve to ze 737 nebo jinej kus mel
5 let zpozdi a n předváděcí pro novináře to byla maketa bez dveri pomalu ….
Proto USA utratí trebba 2mil dolaru za psací pero do vesimiru a RUS si vezme obyčejnou tuzku.
1. Cesta roswelta este nez umrel bylo do Arábie kde neni kapitalizmus ale vlastne městský (rodiny) státy a dostali ropu za vymenu ze je ochraněj pred iszmem 1. A ze do 100 to v ty arabi dosáhne mistni demokracie. Urovne zakladni aby mohle bezet Zakladni uroven ismuz 2. Tržní ekonomika ..
Kdo to to vodsere Evropa? Asi taky ale planeta !!! Ty curaci tam frakujou ropu s pisku a vozej ti prez pul světa .( je to smutné )
Je pěkné vidět, že jsou tady i reálné páry, které tomuto rozumí. Většina "párů", které tady údajně hledají bulla, jsou muži, kteří touží po tom, aby jejich žena byla s jiným, ale doma nemají odvahu to ani zmínit...
Gratulace a ať vás to baví ;)
Já tomu fandím. Sám jsem usiloval o něco podobného v jakési light verzi, ale už mě to přešlo. Ne že bych po tom stále netoužil, ale manželka na tohle vůbec není a nemá smysl to lámat.
Jinak sami uvidíte jak dlouho vám to bude trvat v idylickém módu. Důležité je, aby pro tebe byl manžel vždycky č.1 a aby tě váš milenec-bull nechtěl urvat pro sebe. Ať se vám daří! 👍
Je zajímavé že nevidím tyto vztahy i opačně ženu která půjčuje svého muže a ten si může užít s kterou chce zná někdo někoho takového nebo je to jen čistě mužská disciplína ?
Protože nejsou silnější chytřejší a rozumnější třeba v arábii víš jakou mají pohodu vidím manžela jednou za tejden tak uvidíte druhá manželka 3. 4. 5. 6. 7.
Tohle není úplně pro každého. My jsme o tom dlouho jen uvažovali a pak když jsme cítili, že na to "dozrál vztah", jsme si řekli že to zkusíme. Pak výběr vhodného milence, to byl běh na dlouhou trať. Poté první (zkušební) akce. A teď už je HOTWIFE s naprostou sexuální svobodou, ultimátní cuckold a milenec. Přesně v tomto pořadí. Dokonce pro manžela cudnost s možností orálního uspokojení (MOJE ne jeho😄) je po sexuální stránce maximálně naplňující. Možná si to dokonce z náš užívá úplně nejvíc.😄
To věřím že si to možná on (manžel) užívá ze všeho nejvíc. Proto to taky dělá.
Myslím že je víc chlapů, kteří by chtěli vidět tu svou píchat s jiným, než žen, které by byly ochotny to podstoupit. A nemusí tam nutně být to zamykání, manžel-čubka a jiné ultimátní cuckold opičárny.
No snad ještě u vás přibude album, kde budete přímo "v akci" s vaším milencem bullem. To bych hrozně rád viděl. (edit. Teď se dívám na vaše alba a vidím že už tam máte ve třech. 😁👍)
(edited)
Milenec není úplně nadšenec do focení. Ale už se podařilo ho několikrát (málo) přesvědčit.
Pro nás to nejsou "cuckold opičárny", pro nás je to vzrušující erotická hra, kterou hrajeme zodpovědně a naplno😉
A ještě mám dotaz. Co říkáte na to, když si konkrétně u alba, kde jste i s tím milencem, přečtete ty komentáře pod tím albem.
Samozřejmě že to komentuje ten, koho to zajímá, takže to nelze brát, jako sociologický vzorek, ale stejně mi připadá, že docela hodně chlapů by tohle chtěli zkusit.
A já se ptám: Je normální, aby muž dobrovolně poskytoval svou vlastní ženu, manželku jinému muži, aby mu ji mrdal? A může si ta žena toho svého muže ještě vážit a respektovat ho?
Je to takové zamyšlení se nad tím, protože je to téma, které mě moc zajímá.
Jo,muže vzrušuje pohled na svoji ženu když ona souloží s jiným samcem,protože ona tu soulož prožívá jinak než se svým manželem.No a manželka pak na oplátku je schopna dovolit svému muži aby s jinou paní taktéž vyzkoušel milování,ale ne moc žen se na to chce koukat,,-tedy oproti mužům.Toť realita.
Bezpochyby i tací muži a i takové ženy jsou a když se ve vztahu najdou, můžou prožít spousty vzrušujících příběhů. Ale my preferujeme ne "tak komplikovaný vztah"🙂. Když jsme se s manželem domluvili, že vkročíme do HOTWIFE-cuckold vztahu, náš společný sex přestal existovat. Od té doby nemáme sex,. Na sex mám oficiálního milence. A manžel nemá žádný sex, pokud nepočítám, že MĚ smí orálně uspokojit. Na sex s milencem se manžel moc nekouká, ono je také většinou dost obtížně to zorganizovat tak, abychom všichni měli čas. Zcela ho uspokojuje vědomí, že si užívám se svým milencem sex a zažívám orgasmy a sexuální uspokojení.
Nám všem třem a především nám dvěma takhle nastavený vztah naprosto vyhovuje. Je to o vzájemné domluvě a každého takové nastavení uspokojuje🙂 Uznáváme, že náš vztah může pro někoho působit až extrémně, ale takový je vztah HOTWIFE-cuckold. Tohle je taková nadstavba našeho FEMDOM vztahu. Co je důležité ještě zmínit, je to hra. Hra, kterou hrajeme, která nás baví, a která nás naplňuje. A samozřejmě i tahle naše hra musí mít pravidla, podle kterých hrajeme. Bez pravidel nemá žádná hra žádný význam. Pravidla jsme si sami společně nastavili a to tak, aby nám to vyhovovalo. A tyhle pravidla dobrovolně dodržujeme. Ano, lze jednoduše napsat, JÁ jsem HOTWIFE a mám naprostou sexuální svobodu. Manžel je cuckold, ultimátní cuckold a tedy nemá žádný sex. Je to sice vše pravda, ale ve svém detailu je to mnohem složitější. Ale co je na tom to nejdůležitější: takový vztah se nám líbí, uspokojuje nás. JÁ cítím tu obří důvěru, kterou MI manžel vyjadřuje, což je samozřejmě i obří závazek. A manžel je hrdý na to, že jeho manželka je HOTWIFE. Nestydí se za to, že je ultimátní cuckold (pochopitelně každému, koho potká, to nevykládá😀)
A jak to budeš řešit, až přijde manžel s tím, že chce sex? Poskytneš mu sebe jako zákonná manželka? Nebo mu zaplatíš devku? Nebo je manžel nastaven tak, že bude do smrti bez sexu?
Dokud nás bude vztah HOTWIFE-cuckold bavit a naplňovat, tak tuhle hru budeme hrát podle pravidel, na kterých jsme se domluvili. Protože hra bez pravidel, by nedávala smysl😊. Tedy manžel MI bude absolutně věrný a sex mít nebude😉
Chudák rozhodně není. Takhle se nám to oběma líbí, takhle nás to oba vzrušuje, takhle nás to oba naplňuje. Až nás to bavit nebude, tak si přestaneme takhle hrát😊
Jo,rozumím tomu,hlavně že jsou všichni nakonec uspokojeni a šťastni.Přeji vám to.Poprosím,,kdybyste znali podobný pár,ale starší(55-70),který chce partnera na tyto hrátky,tak jsem volný.Díky a přeji mnoho krásných zážitků pro všechny.
Prosím,neberte to jako jistý stupeň drzosti,spíš to mé přání zařaďte mezi touhu a naději,že právě vy,kteří máte více zkušeností než já,tak že právě vy byste mohli znát,nebo se setkat s párem,který je podobně jako vy orientovaný a tudíž je naděje,že bych mohl dostat kontakt na tyto přátele.Díky.
Pokud je to pravda,,a to tedy nejsem schopen posoudit,toliko zkušeností opravdu nemám,pak mi nezbývá než s pokorou poprosit o radu,nebo o nasměrování do toho cíle který hledám.Kéž bych se od vás dozvěděl něco,co by mohlo změnit moje snahy k lepšímu.Dám se podat.Díky za info.
Když budeš aktivitu nechávat nebo přehazovat na jiné, tak se rozhodně nikam neposuneš. Pokud skutečně chceš, je potřeba být hodně aktivní. Ale i tak to bude "běh na dlouhou trať". Přeci jen tohle není mainstream a taky jsou hodně důležité vzájemné sympatie. Ale praktické rady pro tebe nemám, protože JÁ nehledala, ale vybírala si.😉
Ja se omlouvam ale,, muj subjektivni nazor,,je to este o rad vejs a proto se furt válci (nejenom kvuli zdrojům co drancujeme a otrokářství ) zde vidim toto ,, jaky kraj takovy mrav (staci se podivat na praha Brno Vídeň Bratislava Ostrava Vratislav) i uzraeli se holky musej zachovat panictni kamm to chudinky od 15 maj ty nase. Pera ,,, zase je to docela fukcni antikoncepce ,,, kulturní přežitek ? V Polsku nemůžou potratů a ve Francii zeny dostali pravo volit v 1972. Jak se asi cejtej a nebo cejtili zeny ?
Myslim ze vzkaz od člověka co ,,nemyslim vas,, byl jednou v Berlíně na fotbale a pak sedi v továrně a naruzku a splaci hypoteku a musi pit branika a plzen jen v nedeli … nejde cekat pochopeni …. A amateri sou hospoda 21.stoleti .)
Komentáře pod galeriemi a alby příliš neřešíme. Když jsou milé, slušné, oceňující, máme pochopitelně radost. Pokud jsou útočné nebo snad nenávistné, slušně odpovíme, tedy má-li to vůbec smysl.
Otázkou je, co je v sexu normální. Pokud to všechny přítomné oslovuje, vzrušuje a neporušují žádné právní předpisy, tak ať si i dospělí hrají, jak chtějí.😄 Třeba pro nás je obyčejná soulož "na misionáře" pod peřinou strašně nudná a možná i nenormální😉
Ano ve fantazii toho kdekdo dokáže mnoho. Ovšem s realitou je to pak už většinou dost obtížné. Tady si si dovolím malou vsuvku: je rozdíl mezi kandaulistou a cuckoldem. Svou ženu poskytuje kandaulista. Cuckold se svoji ženou nemá sex, od toho má cuckoldova žena svého milence. A to jsem JÁ. Mám absolutní sexuální svobodu a šukám kdy chci a s kým chci. Za přítomnosti svého manžela i bez. Svého manžela miluju, stejně jako on miluje MĚ. A respektuji ho a vážím si ho. Na tom, že je cuckold to nic nemění. Spíš naopak, cítím z jeho strany velkou důvěru, že této výsady nikdy nezneužiji. A navíc můj manžel je hrdý a nestydí se za to, že je ultimátní cuckold. Pochopitelně to nevykládá kdekomu😄
@Jenda_54321: to je právě chyba si tohle myslet. Třeba já jsem hodně dobrý v posteli, umím to ženě udělat na spoustu způsobů, mám celkem velký penis, ale prostě se mi líbí tahle praktika. I z důvodu toho, že v osobním i pracovním životě pořád vedu.
A právě tohle o čem píšeš je právě běžný předsudek tady na amaterech. Takže pak na inzerát hledáme Bulla píšou malý nesebevědomý kluci s malým párem, co znají 7 poloh v posteli a to je vše… a mysli si, jak si z nich partnerka sedne do kolen…
(edited)
Tady se ale nebavime o praktice, kdyz si pozorne prectes na co jsem reagoval, pise se tam jasne: Manze nesuka vubec, zenska si vyprcava dle libosti s milencema. Na to mi mnou pouzite oznaceni pana manzel docela sedi.
Jinak nevim, co mi chces sdelit tim chvalospevem na sveho ptaka. Mozna to funguje na zdejsi damske osazenstvo (tak dobre, oba vime ze nefunguje, uz jen proto, ze to tu o sobe tvrdi kazdy), ale zdrave sebevedomy heterosexualni muz se nad tim jenom pousmeje a pomysli si cosi o nevyzrale osobnosti.
Je to hlavne Vas vztah!!!! A ja fadim uplne se
Stejným nadšeni jako kdyz dali Češi gola a vyhralali….jsme kus kovu a prestiže … ale hrat zivotni hru jako hru a ne jako bytvu to jsme vdecny ze žijeme v nejlepsi casti světa kde se 80let navalcilo a zě mame. Stredni pásmo a reliéf co meze … tu rozmanitost a komplexnost …. Diky ,,ze se mu; ji onomu vona ten ta to … tyty…(ftip). 🤥🤫🫠 nejMENUJE. COOLback ale vybrala si BLACKCOOL a ti sou v šuplíku ,;; a mohla bych se zeptat mate sklep ? A mohly bych ho videt ? A neříkejte ze za sousedovic koza je Vase a ne mejo souseda ? Vy jste jemu zkoupil ze … ((((tak to jste teda ale na tom lip nez te soused ??? ,,ach
Jo co ted budu delat ?? Ja sklep nikdy nemel a dokonce kouzu…. NENE pani Novakova … sklep sem zdědil a kozy me soused daroval jelikoze uz se o ne. Nemuzu starat uz na to nema ma nemocnou svoji manzelku vite tak me poprosim jestli bych to za nej chvili (do konce zivota jak jeho zeny tak jeho). Bujte rad. Sejry budou a mlikou tak.) vzdyt si prece. Mame pomáhat .) jak pomáhat vy jste ted nejbohatším muzem v ulici mate dum sklep a i kozy … a este za 0,0czk tak to teda ne !!! To musite byt zloděj (to me este naučíli za kolektivizace to nemuze vlastnit vzdy restituce zacinaj pomalu koncit a vy uz
Mate vsechno a my zase Nic v tom NIC TO
PRAVE JEN….
Este jednou respekt … urcite lepsi reseni nez se podvadet a ubližovat tim
Detem a nejbližší rodine… a k tem posranym penezum co jste nevidelali po praci na brigádě jelikoz jste misto
Toho věnovali vašemu vztahu !!! BLAHOPREJU!!!
a posledni ,,drzá,, otazka mate spolecne penize v bance a pristupu do uctu druhy. (Ne s milencem) ale s vasim MUZEM ? Ja preju at to tak je .)📲💻🕹️☎️⌛️📜
To je forma psychického ponížení. Stejně jako je fyzické S/M, kde se lidi, nejen chlapi nechávají od dominy svazovat , bičovat přes koule , lít horký vosk, tak ultimátní cuckold je něco podobného, ale ne ve fyzické formě. Manželka prcá s milencem, ty jsi zamknutý a děláš poslušnou čubičku. Sám stříkat nesmíš, možná výjimečně, když madam dovolí, tak si můžeš jednou za čas pod jejím dohledem vyhonit. Ale že bys zasunul, tak na to zapomeň, to může jen milenec. Ty se můžeš maximálně dívat, jak ti klátí manzelku a pak ji pěkně očistit jazykem od milencova sperma. Je to velmi ponižující, ale v tom je to kouzlo. Někteří lidé si přesně tohle přejí a podle mě je to úplně v pohodě. Prostě další forma sexuální úchylky a pokud to tak vyhovuje všem zúčastněným, tak to nemá chybu.
Ja sem musim fakt zasmát.)))) tohle přečtení neni matematika,,, 2+2=4 x XY atd tohle je priroda … lvy treba ted to presne nevim ale cca 1–3 mesice nejedi Mali lvicata aby prosadili svou vuli gestora rodu…
Vzdyt i ti nasi hokejisti nejsou stejny i kdyz maj stejnej
Drez a melo by je odlišovat cislo .) gudas je lepsi obránce nez Pastrňák a naopak. A to maj tusim pod hlavním trenérem dalsi 4 asistenty ….
Driv jsme bylin zemědělci a 4-5 generaci v jednou statku .. tad maj deti ve vile svuj pokoj svuj stul svuj pocit … ale materiální statky v tomhle pripade prohlubujou a rozdělujou společnost kord u nas. V tak male zemičce ktera mela 20 kapitalistckou prvni republiku fašismu a komunismus…a ted je nova doba jak tomu rikaj IT revoluce 4.1. ….. tusim ze kolem roku 2003-5 se doresovali restituce … kdyz rodínu rozdělitelný a seberete ji statek s pudu kolektivizace. TZN NEMAME VZTACH K PŮDĚ a ekologie. .. boded by ne kdyz uz za rakouskou Uherska jsme byli mezinnejprumýsovejsi zeme… No tak pockejte az deti neboj mit kam chodit do
Prace. Jelikoze opet nam ale ted je to jinej ,,izmuss,, ano - kapitán a ne nacizmu… ci kolektivismus … Tak
Prosim mejme aspo mezi sebou pochopeni kdyz ne to tak respekt …
,,sem si cetl trosku dal z toho linku Lasicivni,, a konecne konci s oficilnim stanoviskem ,,
—————- OFICIALE ————
Proč některé lidi láká vztah stag and vixen
Mnozí muži se však o další sexuální aktivity s jinými lidmi (včetně jiných žen) nezajímají, jednoduše jim stačí se dívat. To souvisí s mužským egem a potřebou sebeprezentace. Takový muž jednoduše má potřebu ukázat, že na to „má“, že si může dovolit po svém boku mít náležitě atraktivní partnerku.
Vědci navíc spatřují v tomto chování biologické příčiny: Takový jedinec prokazatelně má lepší erekci, silnější ejakulaci i vyšší počet spermií.
Jedná se o přirozený mechanismus, kdy se jednoduše snaží být lepší než jeho konkurent.
Stejně tak můžeme říci, že tato praxe posiluje důvěru ve vztahu. Jednoduše je pár nucen komunikovat spolu i o situacích a z toho vyplývajících pocitech, které nejsou úplně běžné.
Jaké jsou hranice tohoto vztahu
V rámci rozdělení rolí na stag and vixen má žena pochopitelně stejný požitek ze své pozice, kdy je mužem sledována.
Úlohy v principu mohou být v tomto vztahu nastaveny i opačně, kdy je sledujícím žena, ale v praxi je toto uspořádání méně časté.
V principu však lze tvrdit, že takovéto vztahy nejsou automaticky polyamorní nebo otevřené. Vždy je zásadní předcházející vzájemná komunikace a stanovení hranic. K praktikování vztahu stag and vixen tak dochází výhradně v předem určených situacích, kdy s tímto všichni aktéři souhlasí.
————— tzmze asi hitler stalin napoleon by byli v jaky pozici pri nelichotive fyzické schránce ————
Jak hlavne muze nekdo od stolu vedet ze. Tvuj manžele je zrovna chodak? Pro ne vy ze ,,musite,, mit na krku 2 curakyy…)
Mam dotaz chodite spolecne treba ven na jidlo … nebo kdyz se potkat u vas doma tak manžel dostane polivkuna milenec. Musimeste jit nakoupit a umejt nádobí az pak dostane zvanéc domu pro manzelku a jeho ?
1. Kolik mají zeny druhu orgazmu ? A kolik zen z zivot zažije aspo. Stupen zakladni
2. Jaky na nas ma vliv priroda treba mesic + to ze cca 60-80 % západního světa zije ve městě a město zije 24/7/365 se sviti atd natoz traba zima 200 let. Byla tma a. Este se tolik. Nepacovalo to uz si nase generace. Kdyz vlaky a auta jezdej 400km/hod ///// ano byl
Cas si sednout s rodinou k rodinemu krbu a opravovalo de od ponížek prez srp az po pluhy
3. Pak teda my curaci .. my jsme lovic tzn ulovis pokud nezahynys a pak odpocines extrém extrém jde o jidlo
Zeny pracujoou od probuzen do spánek furt neco běhat od snidane po sklad az veceri a planovat a to do toho nejdou z extrému do extremu celou dobu s jako jenom 1 mesicne prijide. Tornádo se záplava v podobe za pomoci mesice a zennske menstruace a pak este zen rodej. A ete pak dožívají samy. Protoze my curaci jšemu uz cca 5-8’let mrtvy
ME TO TRVALO 15 let. Nez se pochopil ze jak v zivote tak v praci by mel prvazovat MATRIARCHAT🫡🙌🫶
Takhle ultimátní to není😊. Je to hra, která nás musí bavit, jinak bychom ji nahráli. A ano, jako každá hra, tak i tahle má svoje pravidla, která dodržujeme. Hra bez pravidel nemá žádný význam. Právě díky pravidlům je to pro nás hra plná vzrušení, napětí, sexuálního naplnění a uspokojení😊
Bozi laska matky zeme je to cim se mame ridit (at uz je to alah svaty otec ..ci jiny + vesmírne zákony (posvátná geometri)… vse se mam brat v kontextu a co nejvetsi siri …. Pak se lidem co nemaj stesti cestovat ze nejsou tak nad veci ci sou dokonce fanaticcti). Je jednodušší neco odsoudit a přepnout na reklam na TV nova nez udelat zakladni pruzkum aby se zorientovat a zkusil podebatovat v hospode ci v lese s přítelem aby mel zpetnou vazbu a pak zkusil na zakladnim
Levlu na sebe aby vedel jak se cejti a pak sel domu hodit rect a nebo zabalit jako prekvapko.) ja mam o 14 let starsi zenu 2x potratil prechod + čísty v podbrisku.. zmenšení prsou aby ji neboleli zada …. Tak ze behe 1-2 let se to celi pretocílo od swingrs ke knížce. Masazi nohou…. Je to beran byl zvkla na pedestal a stredupozornost… to si ani my. Curaci nedokazem predstavit ….. to ze ti nekdo flusnen na picu a celem do rohu na esten nahou a v klece … je uplne marginální ….!!! Bujďe tolerantní a zvydavyma čteme rodinnny i ty ,,blby,, tchyne .) 🍀✌️❤️🙏
HOTWIFE-cuckold vztah
vše podstatné je napsáno v názvu😉
Prvně jsme to jen tak vyzkoušeli a zjistili, že je to úžasně vzrušující...a dělá nám to i pěkný den😉
Možná by paní chtěla o tom promluvit a udělat si představu o tom,co vše je možné prožívat,pokud má u sebe opravdu dobré a spolehlivé partnery.Třeba by se jí líbilo,kdyby měla v posteli dva muže,kteří by jí uvedli k několika orgasmům,,třeba by ocenila kdyby její manžel jí u soulože s jiným mužem hladil po tváři a šeptal jí do ouška jak je krásná a jak jí sluší když cucá cizí penis a jak je krásné,když jí z úst vytéká cizí sperma,která pak vpouští do úst svého muže.Jsou to okamžiky,které málo kdo zažije za svůj život,ale když se to povede,tak ten kdo to prožil si na to vzpomene třeba v kritických životních situací a zjistí,že stojí za to žít i nadále a bojovat o krásný a zajímavý život.NEDEJTE SE OKRÁST O NĚCO,CO VÁM DALA PŘÍRODA
A to jsem si se svými znalostmi o sexu celkem v pohodě žil a užíval celý život.
Stag&Vixen - tuhle formu neznáme, musíme si nastudovat😉
Děkujeme
S manželem jsme se seznámili přes FEMDOM a od samého začátku jsme oba v představách měli i vztah HOTWIFE-cuckold. A když jsme to poprvé realizovali, náš vztah, i ten FEMDOM, nabral úplně jiný rozměr. A rozhodně bychom neměnili. Samozřejmě je nám jasné, že takový vztah není pro každého.
Hlavně nesmí nikdo nikoho do ničeho nutit, musí to být přirozené a chtěné.
Z matiky Sinus kosínus nepotřebuješ z chemie ti stačí ty vole periodická tabulka no měl by jsi víc učit občanské výchovy sexuální výchovy no a s počítačem
Az na stredni kdyz budes vedet k cěmu curak a pica
A ze Česko je velky jako mesto v Číně a ze voda u nas prameni z 90%. At nikam do pobřežních zón za kapitalistický mámonen nebezi ze hroz ze az
Dite bude dedou tak mu
Stopne hladina mozna vo metr a ze civilizace vi picu.. protoze ta voda co prani na Vltavě. Tak ty molekule vody to trva prej 150-250 let nez se u haburku dostane do more(ocenu) respektive diky fyz. Zákonům k jednomu pólu (tam zrejemé muze i primrznout) xy tak vaclav cílem rika az se zase da molekula dohromady a vyrazi na cestu tak to ze severu na jich tva 300 let ..)))
Staci se podivat jak nam jdou předpovědi počísi..(Tady se člověkžení tak mi nechtělo aby pršelo - ze ? Americe to mají firmy kteří tím vydělávají 1 000 000 protože mi dáte 1 000 000 $ na tom proste jak za studny valky do stratosféry takový mrdky (pro zmenu to okopirovali od rusaku ) ty uz to nepoužívají delate to ČÍNA (vyvola deste) a USA (zastavuje) tak je to jednoduchy kdyz by jsme respektovali prirodu budem respektovat i sebe
V Číně sazej stromy do pouště aby zastavili pisek a vedro na Peking ale zapomenou na sekcecim(to se učí na základce 1.pouste 2 traviny -savan 3. Kere - bush 4-5-6 stromy pionýři u nas briza cca 250 lézt pres střednědobé lipa 800let po duby 1000 let (klimax lesa)
A ja nefadim válce ani jednomu beru to tak
Jak to je te zase slibili Ukrajině ale do smlouvy. To nedali … vrátíte atomový a my uzname svrchovamos…
Tak zen USA ted dolitava na ruských raketách a uz ma soukromý 2 firmy boiing a teslu elon musk …
Boingi jak padali tak se profláklou ze si vlastne
S leteckou národní agenturou dohodli nekdy v 90tkach at si to schvaluje testuje boing sam …)))!!!! Pred par let se projevilo teprve to ze 737 nebo jinej kus mel
5 let zpozdi a n předváděcí pro novináře to byla maketa bez dveri pomalu ….
Proto USA utratí trebba 2mil dolaru za psací pero do vesimiru a RUS si vezme obyčejnou tuzku.
1. Cesta roswelta este nez umrel bylo do Arábie kde neni kapitalizmus ale vlastne městský (rodiny) státy a dostali ropu za vymenu ze je ochraněj pred iszmem 1. A ze do 100 to v ty arabi dosáhne mistni demokracie. Urovne zakladni aby mohle bezet Zakladni uroven ismuz 2. Tržní ekonomika ..
Kdo to to vodsere Evropa? Asi taky ale planeta !!! Ty curaci tam frakujou ropu s pisku a vozej ti prez pul světa .( je to smutné )
Vice lasky a naladění.) ❤️🙏✌️
Gratulace a ať vás to baví ;)
Jinak sami uvidíte jak dlouho vám to bude trvat v idylickém módu. Důležité je, aby pro tebe byl manžel vždycky č.1 a aby tě váš milenec-bull nechtěl urvat pro sebe. Ať se vám daří! 👍
Myslím že je víc chlapů, kteří by chtěli vidět tu svou píchat s jiným, než žen, které by byly ochotny to podstoupit. A nemusí tam nutně být to zamykání, manžel-čubka a jiné ultimátní cuckold opičárny.
No snad ještě u vás přibude album, kde budete přímo "v akci" s vaším milencem bullem. To bych hrozně rád viděl. (edit. Teď se dívám na vaše alba a vidím že už tam máte ve třech. 😁👍) (edited)
Pro nás to nejsou "cuckold opičárny", pro nás je to vzrušující erotická hra, kterou hrajeme zodpovědně a naplno😉
Samozřejmě že to komentuje ten, koho to zajímá, takže to nelze brát, jako sociologický vzorek, ale stejně mi připadá, že docela hodně chlapů by tohle chtěli zkusit.
A já se ptám: Je normální, aby muž dobrovolně poskytoval svou vlastní ženu, manželku jinému muži, aby mu ji mrdal? A může si ta žena toho svého muže ještě vážit a respektovat ho?
Je to takové zamyšlení se nad tím, protože je to téma, které mě moc zajímá.
Myslim ze vzkaz od člověka co ,,nemyslim vas,, byl jednou v Berlíně na fotbale a pak sedi v továrně a naruzku a splaci hypoteku a musi pit branika a plzen jen v nedeli … nejde cekat pochopeni …. A amateri sou hospoda 21.stoleti .)
🙏❤️🍀
Otázkou je, co je v sexu normální. Pokud to všechny přítomné oslovuje, vzrušuje a neporušují žádné právní předpisy, tak ať si i dospělí hrají, jak chtějí.😄 Třeba pro nás je obyčejná soulož "na misionáře" pod peřinou strašně nudná a možná i nenormální😉
Ano ve fantazii toho kdekdo dokáže mnoho. Ovšem s realitou je to pak už většinou dost obtížné. Tady si si dovolím malou vsuvku: je rozdíl mezi kandaulistou a cuckoldem. Svou ženu poskytuje kandaulista. Cuckold se svoji ženou nemá sex, od toho má cuckoldova žena svého milence. A to jsem JÁ. Mám absolutní sexuální svobodu a šukám kdy chci a s kým chci. Za přítomnosti svého manžela i bez. Svého manžela miluju, stejně jako on miluje MĚ. A respektuji ho a vážím si ho. Na tom, že je cuckold to nic nemění. Spíš naopak, cítím z jeho strany velkou důvěru, že této výsady nikdy nezneužiji. A navíc můj manžel je hrdý a nestydí se za to, že je ultimátní cuckold. Pochopitelně to nevykládá kdekomu😄
A právě tohle o čem píšeš je právě běžný předsudek tady na amaterech. Takže pak na inzerát hledáme Bulla píšou malý nesebevědomý kluci s malým párem, co znají 7 poloh v posteli a to je vše… a mysli si, jak si z nich partnerka sedne do kolen… (edited)
Jinak nevim, co mi chces sdelit tim chvalospevem na sveho ptaka. Mozna to funguje na zdejsi damske osazenstvo (tak dobre, oba vime ze nefunguje, uz jen proto, ze to tu o sobe tvrdi kazdy), ale zdrave sebevedomy heterosexualni muz se nad tim jenom pousmeje a pomysli si cosi o nevyzrale osobnosti.
Stejným nadšeni jako kdyz dali Češi gola a vyhralali….jsme kus kovu a prestiže … ale hrat zivotni hru jako hru a ne jako bytvu to jsme vdecny ze žijeme v nejlepsi casti světa kde se 80let navalcilo a zě mame. Stredni pásmo a reliéf co meze … tu rozmanitost a komplexnost …. Diky ,,ze se mu; ji onomu vona ten ta to … tyty…(ftip). 🤥🤫🫠 nejMENUJE. COOLback ale vybrala si BLACKCOOL a ti sou v šuplíku ,;; a mohla bych se zeptat mate sklep ? A mohly bych ho videt ? A neříkejte ze za sousedovic koza je Vase a ne mejo souseda ? Vy jste jemu zkoupil ze … ((((tak to jste teda ale na tom lip nez te soused ??? ,,ach
Jo co ted budu delat ?? Ja sklep nikdy nemel a dokonce kouzu…. NENE pani Novakova … sklep sem zdědil a kozy me soused daroval jelikoze uz se o ne. Nemuzu starat uz na to nema ma nemocnou svoji manzelku vite tak me poprosim jestli bych to za nej chvili (do konce zivota jak jeho zeny tak jeho). Bujte rad. Sejry budou a mlikou tak.) vzdyt si prece. Mame pomáhat .) jak pomáhat vy jste ted nejbohatším muzem v ulici mate dum sklep a i kozy … a este za 0,0czk tak to teda ne !!! To musite byt zloděj (to me este naučíli za kolektivizace to nemuze vlastnit vzdy restituce zacinaj pomalu koncit a vy uz
Mate vsechno a my zase Nic v tom NIC TO
PRAVE JEN….
Este jednou respekt … urcite lepsi reseni nez se podvadet a ubližovat tim
Detem a nejbližší rodine… a k tem posranym penezum co jste nevidelali po praci na brigádě jelikoz jste misto
Toho věnovali vašemu vztahu !!! BLAHOPREJU!!!
a posledni ,,drzá,, otazka mate spolecne penize v bance a pristupu do uctu druhy. (Ne s milencem) ale s vasim MUZEM ? Ja preju at to tak je .)📲💻🕹️☎️⌛️📜
Vzdyt i ti nasi hokejisti nejsou stejny i kdyz maj stejnej
Drez a melo by je odlišovat cislo .) gudas je lepsi obránce nez Pastrňák a naopak. A to maj tusim pod hlavním trenérem dalsi 4 asistenty ….
Driv jsme bylin zemědělci a 4-5 generaci v jednou statku .. tad maj deti ve vile svuj pokoj svuj stul svuj pocit … ale materiální statky v tomhle pripade prohlubujou a rozdělujou společnost kord u nas. V tak male zemičce ktera mela 20 kapitalistckou prvni republiku fašismu a komunismus…a ted je nova doba jak tomu rikaj IT revoluce 4.1. ….. tusim ze kolem roku 2003-5 se doresovali restituce … kdyz rodínu rozdělitelný a seberete ji statek s pudu kolektivizace. TZN NEMAME VZTACH K PŮDĚ a ekologie. .. boded by ne kdyz uz za rakouskou Uherska jsme byli mezinnejprumýsovejsi zeme… No tak pockejte az deti neboj mit kam chodit do
Prace. Jelikoze opet nam ale ted je to jinej ,,izmuss,, ano - kapitán a ne nacizmu… ci kolektivismus … Tak
Prosim mejme aspo mezi sebou pochopeni kdyz ne to tak respekt …
,,sem si cetl trosku dal z toho linku Lasicivni,, a konecne konci s oficilnim stanoviskem ,,
—————- OFICIALE ————
Proč některé lidi láká vztah stag and vixen
Mnozí muži se však o další sexuální aktivity s jinými lidmi (včetně jiných žen) nezajímají, jednoduše jim stačí se dívat. To souvisí s mužským egem a potřebou sebeprezentace. Takový muž jednoduše má potřebu ukázat, že na to „má“, že si může dovolit po svém boku mít náležitě atraktivní partnerku.
Vědci navíc spatřují v tomto chování biologické příčiny: Takový jedinec prokazatelně má lepší erekci, silnější ejakulaci i vyšší počet spermií.
Jedná se o přirozený mechanismus, kdy se jednoduše snaží být lepší než jeho konkurent.
Stejně tak můžeme říci, že tato praxe posiluje důvěru ve vztahu. Jednoduše je pár nucen komunikovat spolu i o situacích a z toho vyplývajících pocitech, které nejsou úplně běžné.
Jaké jsou hranice tohoto vztahu
V rámci rozdělení rolí na stag and vixen má žena pochopitelně stejný požitek ze své pozice, kdy je mužem sledována.
Úlohy v principu mohou být v tomto vztahu nastaveny i opačně, kdy je sledujícím žena, ale v praxi je toto uspořádání méně časté.
V principu však lze tvrdit, že takovéto vztahy nejsou automaticky polyamorní nebo otevřené. Vždy je zásadní předcházející vzájemná komunikace a stanovení hranic. K praktikování vztahu stag and vixen tak dochází výhradně v předem určených situacích, kdy s tímto všichni aktéři souhlasí.
————— tzmze asi hitler stalin napoleon by byli v jaky pozici pri nelichotive fyzické schránce ————
Mam dotaz chodite spolecne treba ven na jidlo … nebo kdyz se potkat u vas doma tak manžel dostane polivkuna milenec. Musimeste jit nakoupit a umejt nádobí az pak dostane zvanéc domu pro manzelku a jeho ?
1. Kolik mají zeny druhu orgazmu ? A kolik zen z zivot zažije aspo. Stupen zakladni
2. Jaky na nas ma vliv priroda treba mesic + to ze cca 60-80 % západního světa zije ve městě a město zije 24/7/365 se sviti atd natoz traba zima 200 let. Byla tma a. Este se tolik. Nepacovalo to uz si nase generace. Kdyz vlaky a auta jezdej 400km/hod ///// ano byl
Cas si sednout s rodinou k rodinemu krbu a opravovalo de od ponížek prez srp az po pluhy
3. Pak teda my curaci .. my jsme lovic tzn ulovis pokud nezahynys a pak odpocines extrém extrém jde o jidlo
Zeny pracujoou od probuzen do spánek furt neco běhat od snidane po sklad az veceri a planovat a to do toho nejdou z extrému do extremu celou dobu s jako jenom 1 mesicne prijide. Tornádo se záplava v podobe za pomoci mesice a zennske menstruace a pak este zen rodej. A ete pak dožívají samy. Protoze my curaci jšemu uz cca 5-8’let mrtvy
ME TO TRVALO 15 let. Nez se pochopil ze jak v zivote tak v praci by mel prvazovat MATRIARCHAT🫡🙌🫶
Levlu na sebe aby vedel jak se cejti a pak sel domu hodit rect a nebo zabalit jako prekvapko.) ja mam o 14 let starsi zenu 2x potratil prechod + čísty v podbrisku.. zmenšení prsou aby ji neboleli zada …. Tak ze behe 1-2 let se to celi pretocílo od swingrs ke knížce. Masazi nohou…. Je to beran byl zvkla na pedestal a stredupozornost… to si ani my. Curaci nedokazem predstavit ….. to ze ti nekdo flusnen na picu a celem do rohu na esten nahou a v klece … je uplne marginální ….!!! Bujďe tolerantní a zvydavyma čteme rodinnny i ty ,,blby,, tchyne .) 🍀✌️❤️🙏