Valalta HR 2023

Valalta 2023

Ahojte, chcel by som sa informovat o rezorte Valalta naturist camping v Chorvatsku nakolko tam ideme 11.9. prvý krát, či tam je ešte aj v septembri život, alebo je to už také vymreté? Počul som samé dobré recenzie. Na plániku to vyzerá dosť velký camping, tak si berieme aj bicykle.
Nemám síce skúsenosť s Valaltou lebo som bola iba v Koversade ale dostať sa tam je môj malý sníček...vraj je tam skvelo...len nemám s kým ísť
ja tam chodim kazdy rok mozes sa pridat
Je tam skvele všetko čo človek potrebuje k bežnému životu všetky služby na jednom mieste. (edited)
Je tu niekoľko vlákien na tému Valalta, ale ty musíš založiť ďalšie 2 *8*
A co teraz ?….. 😂😂😂 ….. mozno zalozime aj my dalsiu 😂😂😂😂
Jedno dal do swingers párty a druhé do sex v prírode. Očakáva dvojnásobne väčšiu šancu na odpoveď.
Prepačte, najprv som to dal do zlej skupiny a potom som to dajako nevedel zmazat. Ale tešíma, že sa všade najdu neprajní ludia čo nerieši položenú otázku, ale celkom iné veci.😊 A takýto ludia ničia podstatu malej komunity.
Tu sa venujú všetkému inému, len nie otázke… A ak ti aj dajú odpoveď tak takú ktorou ťa hneď urazia alebo zhodia, tém tu môže človek založiť aj 5 tých istých a nikomu do toho nič :)