Grupni sex

Trojac

Dali je moguće na ovim stranicama naći normalan par koji bi htio sex u troje sa još jednim prosječnim muškarcem? Ne fali mi sexa jer sam oženjen, ali životna želja mi je probati u troje a supruga neće niti čuti za to. Eto ako ima zainteresiranih javite se... imam 44 godine prosječne građe, izgleda i obdarenosti
Vrhunski sex javi se najaca razjebacina tisucljeca
Jednostavno na ovom nasem govornom podrucju je mali broj sudionika skloni grupnom i drugim oblicima modernihih sexsulnih uzivanja izvan streotipa koji diktiraju konzervativni tradicijonalni kulturni i religijoznmi okviri koji su dominantni u odnosima na ovim prostorima,nismo mi Cesi Slovaci i drugi evropski narodi koji imaju drugaciji pristup cemu smo ocevidci na ovome portalu kako oni zive i uzivaju u svemu ovome,kod nas je vrlo mali broj br parova spremni za trojke ili nesto vise,to nam je poznato iz osobnog iskustva .*277**114*
Nažalost tako.je to.Ja i žena smo u razgovoru oko trojke ili sa parom.Ona je još onako skeptična prema tome,ali ja bih probao sa parom.
Djevojka i ja idemo sa još jednim parom u kuću sa jacuzzijem i saunom na 3 noćenja. Jel ima netko ideju kako to malo napraviti interesantnijim, ne zamjena parova nego da jedni ispred drugih budemo "malo opušteniji"?
Isto mi je to želja.. posebno zreliji par da me uvede u čari trojke
Identična situacija i kod mene.
mozda si pogresna pitanja suprugi postavljao, pitaj nju hoce li u troje s nama *2*
Nije svaka supruga za ovo...ko ni muškarac ....zašto nekog prisiljavali ako ne želi
Upravo to. Razgovarali smo o tome i rekla je nema šanse. Jedini način kako mogu probati ostvariti svoje snove je napraviti to a da supruga ne zna za to
Potpuno isto je i kod mene, mislim da je dosta teško naći nekog..
Ma nemoj je nagovarala kad ne ide...možda za par godina...a probaj upoznat sam jedan par...možda ti se posreći
Naravno...ja sam upoznao preko ovog portala dva para...Al sam se tri godine natipkao...budi uporan i samo polako...ono što želiš dobit ćeš...samo ako si kulturan i normalan u glavu uspjeh ti je zagarantiran
Tipkam i ja već dvije godine🤣,još ću godinu pa ćemo vidjeti🤣