Dali je moguće na ovim stranicama naći normalan par koji bi htio sex u troje sa još jednim prosječnim muškarcem? Ne fali mi sexa jer sam oženjen, ali životna želja mi je probati u troje a supruga neće niti čuti za to. Eto ako ima zainteresiranih javite se... imam 44 godine prosječne građe, izgleda i obdarenosti
Jednostavno na ovom nasem govornom podrucju je mali broj sudionika skloni grupnom i drugim oblicima modernihih sexsulnih uzivanja izvan streotipa koji diktiraju konzervativni tradicijonalni kulturni i religijoznmi okviri koji su dominantni u odnosima na ovim prostorima,nismo mi Cesi Slovaci i drugi evropski narodi koji imaju drugaciji pristup cemu smo ocevidci na ovome portalu kako oni zive i uzivaju u svemu ovome,kod nas je vrlo mali broj br parova spremni za trojke ili nesto vise,to nam je poznato iz osobnog iskustva .
Djevojka i ja idemo sa još jednim parom u kuću sa jacuzzijem i saunom na 3 noćenja. Jel ima netko ideju kako to malo napraviti interesantnijim, ne zamjena parova nego da jedni ispred drugih budemo "malo opušteniji"?
Upravo to. Razgovarali smo o tome i rekla je nema šanse. Jedini način kako mogu probati ostvariti svoje snove je napraviti to a da supruga ne zna za to
Naravno...ja sam upoznao preko ovog portala dva para...Al sam se tri godine natipkao...budi uporan i samo polako...ono što želiš dobit ćeš...samo ako si kulturan i normalan u glavu uspjeh ti je zagarantiran
Grupni sex
Trojac