nevim proc v cechah se vic mluvi a pise nes jedna mi cesi jme stale zastydli jsem bi a nestydim se milujibi sex ,jsem v cechach rok a vazne tajimese co nas vzrusuje nebo sposta muzu a zen se stydeji je to jen spestreni a partneri bi si meli verit ,ne stale zarlit kolik zen chce videt muze sat muze nebo zena zenu a tak dale
to by celkom zaujímalo aj mňa, alebo aspoň spraviť web chat tak, aby šli v chate zobrazovať kamery užívateľov, a aby bolo mňa vidieť. v dnešnej mobilnej dobe je to dosť veľký problém, keďže veľa ľudí ma teblety a mobily a z nich chodiava na net.
ahoj, stalo by za zváženie porozmýšľať nad tým, aby sa najnovšie príspevky zobrazovali ako prvé a nie celkom na konci ako je to teraz, proste posledná reakcia sa ukáž hned na začiatku
"vyladili jsme pro Vás chat...." je poněkud předčasné. spíš bych řekl, je to o dost lepší než to bylo (chat navštevuji přes mobil, jelikož trávím hodně času na cestách, denně, už několik let) a chce to na tom ještě dost zapracovat, je nás opravdu hodně, kdo používá mobil, nezávisle na OS a současnému boomu tabletů. zamyslel bych se i nad nějakou geolokalizací, kterou tyto technologie nabízejí.. nicméně
chválím tento krok k vylepšení a stejným dechem za něj děkuji
via mobile Android
ps: s napětím očekávám další novinky a vylepšení...:-)
CHAT
otázky směřované na chat
chválím tento krok k vylepšení a stejným dechem za něj děkuji
via mobile Android
ps: s napětím očekávám další novinky a vylepšení...:-)