Ahoj, já jsem také koukala a Valalta mi přijde levnější, spíše je to podobné. Valalta je o naturismu, kdo raději plavky, ať jede vedle. Oba kempy nám přijdou na Chorvatsko drahé. My jedeme v druhé půlce července do Valalty a už se moc tešíme.
Nejvíc plno je v srpnu, pak červenec, červen... poradit co? A proč Valalta? Není to swingers kemp, jen rodinky naháčů, cena o polovinu vyšší, než vedlejší Val Saline a komfort nižší. A když bydlíš ve Val Saline, můžeš zadarmo trávit celé dny ve Valaltě.
Blízko je klub Anaconda, druhý klub Jae1 Lounge je blíž k Amarinu a odtud je blízko i na swingers pláž Punta Križ
Kam se přímo v kempu dá zajít v páru mimo vlastní bydlení na sexovaní páru? Podle tipu jsme byli za marinou . Tam na prvnich skalach rodinky a dal ani noha a místa ne moc vhodná na ležení.
Mrkl jsem na ceny ubytování a Val saline vychází tedy dráž. Denně precházet/přejíždět 1,5km je otrava, zvlášť s taškama na pláž. Nemožnost se jen tak zvednout a být za 5 minut “doma” je dalším mínusem.
pak možná, ty kempy jsou ale hlavně plné karavanů a stanů ... my tam byli se stanem.
Jinak další léto už jsme vzali radši za stejné peníze apartmán blízko k Punta Križ (a JAE1)
není pro naháče, ale je novější, modernější a levnější, Valalta těží ze své pověsti velkého FKK... kempy sousedí, ale vjezdy mají od sebe asi 1,5 km. Z Val Saline je to do Anacondy i JAE1 zhruba stejně daleko. Pro vstup do Valalty musíte mít u sebe účtenku z Val Saline (je to jedna firma, proto zdarma). Při troše drzosti se tam dá proplavat mořem nebo oblézt po kamenech plot, ale hlídači ve Valaltě jsou dost namachrovaní a prudí, když tam někoho vidí. Právě ten personál byl pro nás trochu rozdíl, ve Valaltě pořád kontrolovali jako policajti, ve Val Saline se chovali standardně jako k hostům, nikdo neprudil
camp valalta
červen
Blízko je klub Anaconda, druhý klub Jae1 Lounge je blíž k Amarinu a odtud je blízko i na swingers pláž Punta Križ
(Porovnával jsem Mobil house a né stání pro karavan)
Jinak další léto už jsme vzali radši za stejné peníze apartmán blízko k Punta Križ (a JAE1)