Réza – část druhá – tekutý písek

17 ago 2022 · 1.482 vistas Chlop_17

V pondělí už konverzace, myslím písemná, začíná nabírat i jiný ráz. Není jen o práci, začínáme si psát i soukromé věci, plány a touhy.

Další víkend je zajímavý. Měl jsem naplánovaný sraz, ale vzhledem k únavě a chuti na Rézu jsem účast zrušil a dal přednost ji. Sobotní noc na neděli byla výborná, už jsme se poznávali trochu líp, myslím i sexuálně, nejen soukromě a… v posteli chtěla sprostou mluvu. Začalo to být víc a víc podle mojí chuti. Už pro mě nebyla jenom koťátko, ale i děvka mrdavá, která nemá nikdy dost. Jak říkala ,,orgasmu není nikdy dost“.

Tady si vzpomenu na jeden blog – článek Tabron – i v běžném životě můžeme potkat člověka BDSM pozitivního, nejen na srazech a v BDSM klubu.

Postupně s Rézou posouváme naši vzájemnou komunikaci i k BDSM či jiným praktikám. Má to takový normální přirozený posuv.

Vzhledem k situaci, objednám a zaplatím Réze harmonizační masáž u kamarádky – masérky – kterou jsem poznal na shibari workshopu. Réza potřebuje uvolnit tělo a přepnout hlavu. Kancelářská práce má své nevýhody.

Já jsem přes týden v práci a ona také, nejsme spolu, ale komunikujeme přes zprávy nebo si večer voláme. Takový je reálný život, vztah/přátelství s výhodami na dálku. O masáži dám Réze vědět v předstihu, aby se mohla zařídit. V pátek dojedu do Prahy. Večer je lait (lehké, nehlučné) milování… sex. Přece jen když vedle v pokoji spí teenagerka, nemůžeme si dovolit vzbudit celý panelák. V sobotu jede Réza na masáž a já v jejím bytě spolu s její dcerou děláme potřebné práce. Réza dojede v podvečer… celá rozjařená. Ze soboty na neděli je další jebačka, teď už tvrdší a s hračkami… nějaké jí zapadly ve skříni prachem. Když jsme tuhle vedli rozhovor, řekla mi, že její bývalý manžel nechtěl o hračkách, vibrátorech ani slyšet. Uráželo to jeho mužnost, prý že jí nestačí jeho penis. Toť egosamci. Můj názor i zkušenost je, že žena může mít po sobě mnoho a mnoho orgasmů, muž po orgasmu potřebuje pauzu. Jak dlouho… to záleží na partnerce. Když je správná nálada a situace, i přes tyhle moje technické pauzy rád seberu vibrátor nebo jinou hračku a hraji si s partnerkou. Můj pták sice nemůže, ale moje ruce jsou zdravé a fungují. Spokojená partnerka = spokojený partner, a opačně, spokojená subka = spokojený pán.

Na další sobotu se Réza sama objedná na další masáž, tentokrát tantrickou. Vše má svoji postupnost i poznávání sebe navzájem. Přijde mi to jako vhodná situace na společný oddych i na pořádnou akci. Sednu si k internetu a najdu penzion v Českém ráji. Po krátkém telefonickém rozhovoru s majitelem si objednám apartmán ze soboty na neděli. Je konec února, bude tam krásný klid. Réze to oznámím dopředu. Tentokrát pojedeme spolu. Chci vidět kámošku a zároveň předpokládám, že po takové masáži bude “příjemně unavená“ a řízení by nebyla dobrá volba.

Naše vzájemná chemie s Rézou funguje neskutečně… ať už jde o nahé fotky, které mi posílá, když plní některé mé úkoly nebo i osobně na základě našich doteků…

V pátek podvečer dojedu do Prahy a uděláme si hezký večer, vzájemné milování a sex. V sobotu před obědem vyrazíme. Cesta chvíli trvá, konverzace je v pohodě a máme si co říct. Je velmi inteligentní. Na oběd jsme na místě. Svěřím Rézu do rukou kamarádky a jedu ještě na nákup. Praktická stránka je taky potřebná… jídlo, pití apod. Sex vyčerpává a přísun energie je potřeba. Nákup zvládnu, žiji sám už delší dobu a umím se o sebe postarat. Pak už jenom čekám na Rézu dokud neskončí a neužije si masáž. Vzhledem na nedostatek spánku za poslední měsíc si na chvíli zdřímnu. Réza mě vzbudí telefonátem kde jsem. Ona je před studiem na parkovišti. Jdu jí naproti a rozloučím se s kamarádkou. Zajdeme si na pozdní oběd a poté odjíždíme na penzion. Vybavím potřebné věci – klíče, platbu a dokdy máme odjet. Na penzionu jsme sami. Réza si vleze do postele a usne. Bodejť by ne, je příjemně unavená. Také si po chvíli vlezu za ní a na chvíli si zdřímnu. Nechám Rézu odpočinout, energii budeme potřebovat oba na večer a noc.

Večer pak můžou hrátky začít. Oprášené hračky jsou umyté a připravené. Začínáme vzájemnými doteky a líbáním. Už jeden druhého známe a víme co na nás působí. Jdu na jistotu… vsunu jí jeden prst do kundy a začínám ji prstit. Užívá si to a začne mě kouřit… ví jak mi ho má pořádně postavit. Chytím její oblíbenou hračku (vibrátor) a za chvíli ji udělám. Pomůžu si hračkou, jelikož vím, že na první orgasmus bych potřeboval se svým ptákem minimálně půl hodiny. Pak nastává střídání poloh, zajezdí si na mě na koníčka, dosáhne pár orgasmů a dám jí i sobě na chvíli přestávku. Cigareta je zasloužená. Po chvíli se k hrátkám vracíme. Protože vím, že v zadečku nemá ráda vibrátor, jenom ptáka, a její oblíbená poloha je zezadu na čtyřech a moje také, přikazuji ji ať jde na všechny čtyři a vytáhnu nafukovací vibrátor. Trochu ho nafouknu a zasunu ho do její kundy. Napumpuji ještě víc a svého ptáka ji zasunu do prdelky. Krém máme vždy po ruce – poučení z prvních dvou víkendů, kdy jsem jí tu její sedřel a ona mi natrhla kůži na ptákovi. Rychlost při honění neplatí pro každého. Kdo maže, ten jede. Střídavě pumpuji vibrátor v její kundě a přirážím zároveň do její prdele. Vnímám její zvuky, orgasmy, orgasmové křeče, ztuhnutí… vzrušuje mě to ještě více. Pořádně nafouknu vibrátor v kundě a dál se o něho nestarám, chytnu ji oběma rukama za zadek – zvíře ve mně, živočich, se začíná projevovat a mrdám ji. Sám si určuji tempo, rukama pevně držím její boky a jedu. Její orgasmy už přestávám vnímat, vnímám jenom sám sebe… za chvíli začnu mručet jako jelen v říji a vystříkám jí zadek, má ho plný semene. Dávka byla pořádná… je KO. Leží na břiše a dýchá, po chvíli se z ní odvalím a lehnu si na záda, také hlasitě dýchám. Když konečně můžu mluvit, zeptám se, jak jí je. Přece jenom bych nebyl rád, kdyby jí praskla další žilka a ona by měla znehybněnou ještě další půlku těla. Říká, že svoje tělo vnímá jako tisíce mravenců, mravenčení všude. Super… mozek jsem jí už dokázal vypnout, vyšukat z hlavy… teď jsme se dopracovali i k tělu. Na toaletu jí musím pomoct, nohy jí neslouží, zatím má mravence v každém svalu. Pak si to přebereme a slovně zhodnotíme. Upozorňuji ji, že se může stát, že zažije tolik orgasmů až to nezvládne zastavit a budeme muset zavolat zdravotníky. Vyprávím jí o nymfomance, která to skutečně musela udělat. Její vyjádření, že orgasmů není nikdy dost jsem vzal jako výzvu. Hold bývalý sportovec se ve mně nezapře…

Postupně propadáme vzájemné chemii, orgasmům ještě více. Střídá se tady role partner – partnerka, pán – otrokyně, otec – dítě atd. Překonáváme navzájem své hranice… to je ale na jinou povídku/vzpomínku.

Kupuje si nové hračky, vibrátory, chce moje doporučení a radu. Z toho, co chce ji odsouhlasím dva. Kupuje si čtyři… neposlušné malé dítě. Postupně se začíná vybarvovat. Dceři už oznámila, že mezi námi je něco víc. Začínám nové hračky používat. Něco má na orgasmy, když nejsme spolu, trénink je zapotřebí. Správné prokrvení vagíny se pak dobře hodí a s jídlem roste chuť. Líbí se mi její starý vibrátor a taky jeden z nových, má tvar hrošíka, který má správné zahnutí. Z masážní hlavice, která mi připomíná z jednoho konce dildo na klisny rád nejsem a dobírám si ji. A taky ji nepoužiji, není to něco, co jsem ji schválil. Trénujeme… hrošík je excelentní.

Na přelomu zimy a jara se domluvíme a objednávám apartmán v penzionu, kde jsme už byli. Tentokrát ale jiný apartmán, s balkónem… když jdu kouřit tak na ni chci vidět a mít situaci pod kontrolou. V tomhle vztahu jsem ten zodpovědný já.

Vyrazíme v pátek odpoledne. Cestou se ještě sejdu s kámoškou, která mi dělala kožené důtky na zakázku, obojí už mám. V pátek je to defacto rychlá smrt, oboustranně… jsme po celém týdnu vyčerpaní. V sobotu to postupně nabírá na obrátkách. Není potřeba se zvukově ani jinak krotit, tady dávají lišky dobrou noc. Někdy po poledni, když jsme se najedli a odpočinuli si, nabírají naše hrátky, sex, jebačka na obrátkách. Několikrát použiji hrošíka a samozřejmě mého ptáka. Má už za sebou několik orgasmů a následných orgasmů bez mého přičinění. Myslím tím konkrétně to, že po několikanásobném orgasmu v sexu má doběhové orgasmy, záchvěvy, a to se ji nemusím ani dotýkat. Hold dlouhodobé objevování má své výhody. Zvolil jsem polohu obráceného koníka, předtím si Réza dobře užila i normálního koníka. Měla pár orgasmů a byla správně rozjetá. Ležel jsem na zádech a užíval si. Réza si mého ptáka zastrčila do své prdele a začala přirážet. Pak si sebrala ještě masážní hlavici na kobyly a jezdila si s ním po klitorisu. Její orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. Na chvíli jsem zvolnil a pak sem začal přirážet, šukat já ji. Přidržel jsem si ji rukami a rozjel se. Dostal jsem jí do dalšího orgasmu. Pak mě něco napadlo. Jelikož to byl obracený koníček, měl jsem její zadek před očima, ale i na dosah mých rukou, respektive… natáhl jsem jednu ruku a sebral jsem do ruky důtky. Jak na mě jezdila a můj pták byl v jejím zadku, začal jsem jí projíždět důtkami po zádech… respektive jemně švihat. Poloha obráceného koníčka má také i své meze. Postupně jsem ji švihal na zádech a ona na mě jezdila. Přidával jsem na intenzitě a udával jsem tempo jejímu přirážení. Pak jsem důtky chytl opačně… mají plochou, dost dlouhou rukojeť. Použil jsem ji na její zadek. Prvně jedna půlka pak druhá půlka a za chvíli jsme jeli synchronizovaně. Můj bože... Réza měla další a další orgasmy a já jsem se také dostal do svého zvířecího nastavení mysli a těla a jel sem. Rézu jsem nevnímal, co říká nebo co neříká. Moje smysly byly jen u mého orgasmu. Za chvíli jsem mručel jako divé zvíře, dokud jsem se pořádně nevystříkal. Oba jsme padli vyčerpáním. Pak jsem se vrátil do reality a začal vnímat i Rézu. Pohladil jsem ji… mám potřebu nejen partnerce projevit něhu, ale i sobě vrátit tu lidskost a nebýt jen zvíře. Dostala následný orgasmus. Pak jsem ji chytl za jinou část těla a znovu měla orgasmové záchvěvy. Pak jinou část a znovu. Konečně byla schopna slov a začala mě prosit, ať se jí nedotýkám. Ležel jsem vedle ní a pozoroval ji. Znovu a znovu měla orgasmy. Na několikátý pokus, i mluvení jí dělalo těžkosti, mě prosila ať jdu pryč. Pochopil jsem a tohle přání jí splnil. Tady už hra končila a opravdu se mi nechtělo volat záchranku a vysvětlovat jim o co jde. Šel jsem na balkón kouřit a pozoroval ji. Také péče o subku po něčem takovém je nezbytná. Přišel jsem do pokoje a začal se s Rézou bavit, už byla schopná. Otevřel jsem všechna okna, pustil dovnitř čerstvý vzduch a podal ji k ústům sklenici vody, respektive jsem ji do ní vlil, a pak jí pomohl na toaletu. Když jsem byl zvědavý na její pocity, řekla mi, že její tělo se změnilo v tekutý písek. Nedokázala pořádně mluvit, s těžkostí dýchala a vůbec se nedokázala hýbat. Její svaly to nedokázaly….

Co říct

„Tekutý písek„

Historias similares