Valentýn s vysněnou amatérkou (soutěžní)

Feb 10, 2021 · 1,902 views klikar90

A je to konečně tady. 14. únor. Valentýn. Po několikaměsíčním psaní na Amatérech jsi konečně našla odvahu se se mnou sejít. A zrovna v tento výjimečný den. Vymyslel jsem pro nás perfektní plán. Doufám. Za tu dobu, co si píšeme, už o sobě víme snad úplně všechno. Vím, že máš ráda výlety, dobré jídlo, pití, wellness, sex.

Krkonoše byly jasná volba. Vzal jsem tě v zimním počasí na výlet do hor. Když jsme v mrazu a mlze šlapali do kopce, stejně jsi vypadala dokonale a hlavně nadšeně. Po prvním větším výstupu, když jsme se vyškrábali na vrchol hory a nebylo vidět ani na metr, jsme se políbili. Jsi přesně taková, jakou tě znám. Sympatická, chytrá, vtipná a neskutečně sexy.

Rychle jsme sešli dolů do zamluveného hotelu. Byla nám už zima. V hotelu na nás čekala večeře, víno. Dobře jsme se najedli, u vína to mezi námi jiskřilo, skvěle jsme se oba bavili. Bylo ve vzduchu cítit to pravé napětí a chtíč, tak jak to má být. Po večeři jsme se odebrali na pokoj, kde na nás čekala vířivka, šampaňské, jahody. Prostě dokonalé místo, dokonalá chvíle. Jen já a ty.

Jen co se za námi zavřely dveře od pokoje, doslova ses na mě vrhla a začala mě vášnivě líbat, strhla jsi ze mě košili, líbala mě na hrudi, břichu, polibky mířila po mém těle níž a níž. Rozepnula jsi mi knoflík u kalhot, pak poklopec. Stáhla jsi kalhoty ke kotníkům. Rukou přejela přes trenky po mém nadrženém tvrdém péru. Pomalu jsi začala stahovat i trenky....

Crrrrrr! Zazvonil budík. Rychle jsem ho poslepu vypnul. Ztěžka otevřel rozespalé oči. Podíval se vedle sebe a uviděl manželku. Několik měsíců už spolu nespíme. Podíval jsem se dolů pod peřinu na trenky, ve kterých se skrývala má každodenní ranní erekce. Ani jsem se nesnažil ženu budit a o něco se pokoušet. Bylo by to zbytečné, vím to. Zkoušel jsem to tisíckrát a nic. Studená sprcha a do práce.