Napravení restů (První část)

May 12, 2024 · 135 views NeuroSoul

Byl to jeden z těch krásných spontánních nápadů, jemuž jsme v mžiku propadli. Už nějakou dobu se nám nepoštěstilo najít si na rozkoš více času, minutové rychlovky přes týden zkrátka nestačí. A tak, když se mezi provokativními větami a fotkami v našem chatu objevila má výhružka, že si budu muset vzít dovolenou, abych ti za tohle konečně naložil, co ti patří, bylo rozhodnuto. Bereme si na zítřejší den volno a spát nepůjdeme před úsvitem.

V práci to nebylo jednoduché vyřídit. O to více, když se kolegové ptali, proč tak narychlo potřebuji dovolenou, a já jim nemohl říct, že ti to prostě chci udělat. Mnohokrát a na všechny způsoby. Ale povedlo se, deadliny nedeadliny, a ty už zvoníš na mé dveře a já ti s jiskrou v oku otvírám.

Dnešní večer jsem nepodcenil. Na stole prostřeném pro dva stojí připravená lahev červeného, z kuchyně se line vůně akorát dovařené večeře a já tě vítám čerstvě ostříhaný, oholený a čerstvě vysprchovaný, což poznáš podle vůně mých vlasů. Oblečen jsem v černých kalhotách a v mé oblíbené košili, jež si šetřím jen na speciální události. Ani tys nezůstala pozadu. Decentně vyzývavé kratší šaty, silonky, boty na podpatku.

Vzduch hned začne elektrizovat a snad by se v něm daly zahlédnout i jiskry, když obejmutí a polibek na uvítání málem přerostly ve tvé vysazení na linku, roztažení nohou a roztržení silonek. Nakonec se ale ovládnu a ty se jen zašklebíš, když postřehneš můj vnitřní boj. A rozhodně mi to neulehčíš. Tašku, ve které sis přinesla věci, položíš až na zem, aby ses při jejich vyndávání musela celá ohnout. Je ti jasné, že si v hlavě vizualizuju, co pod těmi šaty asi máš. A když dvěma prsty chytnu lem šatů, abych ho lehce vyhrnul nahoru, dáš mi přes ně pěknou štiplavou. „Dej pokoj," hraješ to na mě, a tak tě nechávám přichystat se, zatímco jdu nandat večeři. Na tvůj zadek se ale při odchodu nezapomenu podívat, což je ti zcela jasné, aniž by ses na mě otočila, a tak se jen sama pro sebe usměješ, jací jsme to stále nadrženci.

Než dojdeš, stihnu ještě ztlumit světla, zapnout decentní podsvícení a náš společný sdílený playlist na pozadí. Podávají se těstoviny, porce akorát tak na zahnání hladu. Nehodlám riskovat, že bychom se přejedli a skončili vypasení v posteli u filmu. K tomu nám naleji sklenku pečlivě vybraného vína.

U jídla se bavíme, rozebíráme dnešní den a u toho o sebe občas zavadíme nohama. I malé stoly mají své výhody. Při jednom takovém střetnutí ale nadzvedneš nohu, a zatímco mi vyprávíš o zajímavém článku, který jsi dnes četla, chodidlem už zajíždíš do rozkroku a masíruješ jím můj rostoucí penis. „Máš to dobré," usměješ se a tvá noha se z mého klína vypaří jak pára nad hrncem.

„Že jo," šibalsky se pousměji a odnesu talíře. Když se vracím, lehce kroužíš s téměř prázdnou sklenkou ve vzduchu a pozoruješ vlnící se hladinu. Přistoupím k tobě a doleju ti. Schválně se drobet prohnu, abys měla můj rozkrok jen pár čísel od svých úst. Nalévám docela pomalu, přesto ti ale nakonec nedám příležitost, aby sis pro něj šáhla. Místo toho postavím lahev zpět na stůl a otočím se k tobě zády. Taky mám pěknej zadek.

Pokračujeme v již zapředeném rozhovoru a ty mi po chvilce opět vyjíždíš nohou do klína. Provokuješ, přejíždíš chodidlem od kořene až po špičku a zase zpět. Tlačíš na něj, že na svém chodile snad musíš cítit, jak mi na něm nabíhají žíly. Vyjdu ti vstříc a prohnu se, v ten moment ale opět bleskově stáhneš nohu zpět. Respektive se jen o to pokusíš, protože zůstane zaháknutá v pevném sevření mé ruky, div se na židli nezakymácíš. Tentokrát tě už nenechám prchnout.

Naopak pevně držím tvou nohu a sám si určuju, jak mě s ní hladíš. Tou druhou rozepínám své kalhoty a vyndavám si ho. Pro tebe je to docela zajímavý pohled, protože vidíš jen mé lehce nemotorné pohyby, jak rozepínám knoflík jednou rukou pod stolem. Když ale na chodidle už místo látky ucítíš holou kůži, potvrdí se ti tvé domněnky a sama mi podáš svou druhou nohu.

Po tom nedobrovolném celibátu působí tyto doteky takřka orgasmicky. Nakonec pouštím tvou nohu a zapírám se rukama o židli, v ten moment ale tvé nohy opět bleskurychle mizí pod stolem. Jenže pod ním mizím i já. Rázně odsunu svou židli a náhle klečím na kolenou pod stolem – v mém nejlepším, drahém oblečení. Submisivitu ale ode mne nyní nečekej.

Opět tě pevně chytnu za chodila a rukama rychle vyjedu až ke vnitřní straně stehen. Rozevírám je doširoka od sebe, aby se mi naskytl ten slastný pohled. Konkrétně řečeno, aby se mi naskytl po tom, co ti roztrhnu ty silonky.

Zatímco stále tlačím na tvá stehna, špičkou jazyka objíždím lem tvých titěrných kalhotek. Občas se jím pokusím pod něj vniknout, občas přesně přejedu a přes látku tě tak ochutnám. Většinou o ni ale rádoby zavadím, jak přejíždím z jedné strany na druhou.

Vlhneš rychle a evidentně ne poprvé během dnešního večera. Když zoubky sevřu tvůj klitoris, stále ještě přes látku, vjedeš mi prsty do vlasů. V ten moment dávám pruh látky stranou a přisávám se k tobě, zatímco vjíždím dvěma prsty dovnitř.

Prsty rychle najdu to jedno obzvlášť citlivé místo, pokrčím je a zprvu jemně po něm kroužím. Jazykem přitom už objíždím tvůj klitoris a slastně na něj tlačím svým jazykem, čemuž pomáháš i tlakem na mou hlavu.

Náhle ale přestanu a odsunu židli i s tebou od stolu. Teprve teď se můžeme skutečně kochat pohledem, když si opřeš nohy o desku stolu a vystavíš mi ji. A ty se zase kocháš, když pozoruješ, jak můj jazyk v tobě mizí, což je i docela slyšet vzhledem k tomu, jak notně zvlhla.

A tak se propadáš do hlubin během slastného jemného mlaskání a kmitavých pohybů mého jazyka uvnitř tvého klína, zatímco palcem mačkám tvůj poštěváček. Chytneš se sama za nohy a roztáhneš je ještě více do praku, abych měl lepší přístup. Na moment jazyk vysunu a jedním dlouhým, až nechutně pomalým pohybem ti ji celou projedu. Úplně od spod až ke klitorisu a nezapomenu u toho teď už hlasitě sát a tlačit na tebe rty i jazykem.

Ústa nechávám odpočinout a místo toho do tebe zasouvám další prst. Přirážím rukou a prsty rozevírám uvnitř tebe a tlačím jimi stěny tvé pičky od sebe. Šukám tě už svou rukou. S postupem zrychlujícího tempa a intenzity se ti začne zatemňovat před očima a takřka omdlíváš. Druhou rukou tě chytám za tvou ruku na stehně, které pouštíš, abychom propletl své prsty.

Z extatického komatu tě rychle začne probouzet vlna rozbíhající se po tvém těle a kroutící ho do slastné křeče. V ten moment tě doslova chytnu za kundu, palcem za klitoris a prsty, kterými jdu proti palci, uvnitř tebe. Stále je ale z tebe vysouvám a opět je zasouvám dovnitř. Jakmile se ale orgasmická vlna prožene tvým tělem až do konečků tvých prstů na nohách, zpomaluji pod tíhou tvých nohou, jimiž mi naprosto lhostejně drtíš hlavu a hlasitě sténáš.

Když stehna rozevřeš, vidíš, jak zalapám po dechu. Nakonec ti ale opětuji tvůj blažený úsměv a na tvůj klín pomalu přitisknu svou dlaň, jež ho příjemně chladí.

Konec první části