Nejdelší předehra

Apr 20, 2024 · 570 views HEYstars

Jsem už dlouho sama a tak jsem si řekla, že napíšu příběh. Poznáte, zda je tento příběh smyšlený, nebo se opravdu stal?

...

Je neděle a chystám se na první rande s mužem, kterého sice neznám, ale už teď se mi líbí. Cítím, jak toužím se s ním potkat, možná i milovat a zároveň mám strach. Strachu je nutné se postavit se a nenechat se jím strhnout a tak se stalo, když napůl v žertu navrhnul společnou vanu, že jsem napůl v žertu pozvání přijala. Těším se a zároveň mám strach.

...

Už když se svlékáme před vanou tak mám neodolatelnou touhu ho obejmout a políbit na tvář. Vůbec nechápu, kde se tento pocit ve mně bere. Chtěla jsem pouze provokovat, několikrát jsem ho upozorňovala, že opravdu nic nebude. Chtěla jsem ho pouze svádět a teď cítím jak si moje tělo dělá co chce. Vlezeme si do vany, každý na opačnou stranu a ačkoliv máme dostatek místa, že bychom se nemuseli sami sebe ani dotýkat, pocítím intenzivní touhu ho cítit na svém těle.."Chtěla bych obejmout" říkám, a vidím jak na moje slova reaguje a natahuje ke mě ruce. "Ne takto, jinak. Chci si lehnout do tvé náruče." Souhlasí a já se otočím a lehám si na jeho hruď. Uživám si ten okamžik tepla, blízkosti a touhy. Cítím se vzrušená a spokojená zároveň a vidím jak moje krásná kulata prsa tkví nad hladinoui vodou a vím, že na to stejné vidí i on. Chci mu vzrušení oplatit a tak si beru jeho ruce a tisknu si je k prsům. Vzrušeně zamručí, zmáčkne je, povolí a přejde do něžné hlazení.


Takto si povídáme a v jeden moment se intuitivně zakloním, abych se mu podívala do tváře a díváme se sami sobě hluboce do očí. Jakoby se v ten zastavil čas, který se pomalu rozběhne, když se pomalu přiblíží svými rty k těm mým a začně mě pomalu líbat. Jak málo stačí a cítím jak jsem mokrá nejen z vody ale vzrušením a chci víc a víc. Otáčíme se a líbáme se stále vášnivěji a začnu mu při tom hladit jeho tvrdý penis pod vodou. Chce mi to oplatit, a naznačí, abych roztáhla také své nohy, což mu nedovolím a překvapivě se od něho odtáhnu. Chci si povídat a nenechat se strhnout hned vášní, což se mi na chvilku podaří, ale za okamžik se znovu líbáme. Nicméně tentokrát, když se opět dobývá rukou mezi mé nohy tak opatrně povolím a když ucítím jeho prst uvnitř, tak povolím ještě více a oddávám se tomu slastnému pocitu. Po chvilce už to nemůžu vydržet, nejraději bych měla místo prstů uvnitř jeho velký penis, na který bych si nasedla až po koule a šukala ho přímo ve vaně v sedě a tak se radějí zase odtáhnu. Nechci s ním spát. Určitě ne na prvním rande. Pokouším se navázat na předešlou konverzaci a pokračovat v povídání, ale to vzrušení se nedá vydržet a v zápětí mu ho začnu kouřit. Po očku sleduji jak slastně zavírá oči a vychutnává si ten moment. Tak šíleně mě to vzrušuje, cítím že znovu nemůžu vydržet více a tak se raději odtahuji úplně na druhý konec vany. Překvapeně se ptá: "Ty jsi se ode mě znovu odtáhla?" Usměju se, podívám se mu do očí, opřu si chodidla o jeho tvář a odpovídám "Ano, vzrušením jsem to už nemohla vydržet". A citím jak vzrušení ve mě zase exponenciálně narůstá, když mi zlehka začne líbat prstíky na nohou. Nevím, zda to co prožívám je realita, ale cítím všeprostupující vzrušení, a uvědomuji si, že v tomto momentu jsem ztratila moc nad svým tělem, které se poddává okamžiku a vzrušení. Jen jedno vím, sex nedovolím, to jsem si slíbila...

.....

Pokračování možná někdy příště ;)

Nickname
Region
Alexx13 Alexx13
Czech Republic Hlavní město Praha
Johny1184 Johny1184
Czech Republic Jihočeský kraj
Hot_Lawyer Hot_Lawyer
Czech Republic
MrNiceguy1 MrNiceguy1
Austria
Cuelas Cuelas
Czech Republic Hlavní město Praha
toolit toolit
Czech Republic
simply025 simply025
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Detoxik Detoxik
Czech Republic Vysočina
dunky5 dunky5
Czech Republic Olomoucký kraj
rambik7 rambik7
Slovakia Banskobystrický kraj
Cerstve18 Cerstve18
Czech Republic Jihomoravský kraj
Petunie123 Petunie123
Czech Republic Ústecký kraj
PRAHA71 PRAHA71
Czech Republic Hlavní město Praha