Zatraceně promrd(h)aná příležitost

Jan 20, 2024 · 577 views PanPetr753

Jednou jsme takhle s kolegy zašli na páteční drink do, pro nás do té doby, neznámého podniku v centru. Bylo dost plno, tak jsme si museli sednout na bar. Má to své výhody – jste blíže ke zdroji, ale také své nevýhody. Když je Vás pět, jak bylo nás, nedá se držet nějaká společná linka konverzace a vždy někdo bude sedět na kraji, odstrčený…to se po několika rundách stalo i mě. Naštěstí vedle mě seděla docela pohledná brunetka. Na ulici bych se za ní asi neotočil, ale nebyla ani nějak příliš při těle, a hlavně byla velmi milá a vtipná.

Chvíli jsme se bavili jen tak, takové ty hospodské řeči, jak se máš, odkud jsi, co děláš, apod…U asi třetí skleničky jejího vína a mého už pátého panáku rumu jsme přešli na koníčky. Prý ráda fotí, to mě zaujalo, před nástupem mobilů jsme taky rád fotíval. Tak jsem ji poprosil, aby mi nějaké své fotky ukázala…byl jsem už trochu opilý, ale i tak jsem se snažil, aby to nevyznělo příliš dvojsmyslně. Nevím, jak přesně to pochopila, ale začala mi v mobilu ukazovat fotky z dovolené, výletů, apod…to mě trochu zklamalo, ale nevadilo to.

Asi si všimla, že mě ty její fotky moc nebaví, tak přestala a ptala se, jestli mě to nudí. Po pravdě jsem jí odpověděl, že ano, a že jsem doufal v trochu jiné fotky (jo, byl jsem už dost opilý). Ona se ale neurazila, pochopila přesně na co myslím a otevřela appku od Amatérů. To mě dost překvapilo. Najela na svůj profil a tam měla VŠE co Vás napadne – sice říkala, že jsou to fotky s už bývalým partnerem (říkala tedy s kreténem), ale mě to bylo jedno. Prolítla pár alb a já z toho měl v kalhotech tvrdo.

Když už jsem ji chtěl poprosit o nějakou další galerii, poplácal mě kolega po ramenou se slovy, „padáme pardále, ještě musíme stihnout Toma!“ – úplně jsem zapomněl, že jdeme na kolaudačku k jednomu z kolegů. Milou slečnu jsem nechal na baru a trochu zklamaný odcházel s partou. Druhý den jsem se nedočkavě přihlásil na Amatéry a doufal, že si dobře pamatuji její nick. Jo, našel jsem ji během pár minut a měla tam i novou galerii, paráda.

Počkat, to je ale galerie z toho večera s názvem toho baru? Cítil jsem divný pocit zklamání a naštvání, že jsem ji tam nechal a ona si sbalila někoho jiného, ale i tak jsem se na to chtěl podívat. Na všech fotkách ale byla jen ona sama, něco u baru, zbytek na záchodcích, kde ti projížděla náááádhernou škebličku minivibrátorem. U poslední fotky byl i krátký komentář – „Na baru jsem potkala sexy kluka, a styděla jsem se mu říct, jak jsem nadržená, a že chci aby mě udělal hned teď a tady. Bohužel odešel a tak jsem si to musela udělat sama!“. Co? Já mohl zaskórovat? Tak tomu říkám zatraceně promrd(h)aná příležitost. Zkusím jí napsat, třeba se ještě ozve a budu mít šanci naskočit alespoň do druhého poločasu.