Neměla vůbec tušení...

Nov 24, 2023 · 996 views Pas-bi

Ten nápad ve mě zrál už nějakou dobu. Moje nádherná žena prostě neustále odolávala všem návrhům na sex s dalším mužem, ať už se mnou ve trojce, nebo i sama. A to jsem jí pokaždé, když někam razila, říkal, ať se nevrací dřív jak ráno a ukáže, jak se kalí u nich (není češka). A že kdyby jí někdo padnul do oka a měla chuť na víc, než nějakej taneček, že ať se rozhodně moc nerozmýšlí, a užije si to bez výčitek, naplno, protože ven chodí tak málo, a potřebuje si orazit – ono to toiž se mnou není zrovna lehký soužití, já totiž dovedu klidně na skok jet pro něco na loď (je to kousek od nás tady po Vltavě), a vrátit se až za tři dny, pak jsem jeden den vzroný, ale unavený muž, a potom se to zase nějak semele že třeba zmizím neplánovaně na dva dny. Prostě, co vám budu říkat, žiju okamžikem, ale pro ní to je prostě trochu složitý, no. Vím to, a právě i proto jí takhle povzbuzuju.

Ne, většinou jí během těch svých absencí nejsem nevěrný. Neříkám, že se to nemůže stát, ale rozhodně se to nestalo víc než 1x za každý rok či dva. Já totiž věřím, že nikdo nepatříme nikomu jinému, navzdory tomu, co se běžně říká na každé svatbě jako slib, a také v kontrastu s běžnou společenskou morálkou. Svoboda jedince je podle mě správně, myslete si o mě co chcete. Jenže ona to prostě nikdy nevyužila, přestože ví, že smí. Nejvíc, co bylo, že se tu a tam nechá osahávat – ty její prsa jsou prostě dokonalý a ona je na ně děsně pyšná. Má proč. prostě ví, že mě to vzrušuje a lidi jí často dost hypnotizovaně zírají přímo na hruď... Někteří odvážnější se i sami zeptají, zda mohou. A nejen muži ;)

Každopádně k věci. Jak říkám, ten nápad mi zrál v hlavě nějakou dobu, a taky jsem jí ho jednou, když jsme si to rozdávali, divoce a vášnivě (já) a trochu lenivě a vášnivě (ona) ležící na boku v posteli. Tuhle polohu, kdy do ní pronikám zezadu miluje. Po půl hodině a asi tak jejích pěti orgasmech (a jednom mém) jsem měl totálně vyschlo v krku, byl jsem zpocený a udýchaný, potřeboval jsem pauzičku a napít se. Tak jsem se zvedl (totální tma) a šel si pro sklenici vody do kuchyně. V ložnici i na chodbě byla tma hustší než švestkový povidla. Tak jsem chvíli šmátral rukama, než jsem nahmatal kliku. Pak jsem se napil, vydýchal, a když jsem šel zpátky, a zase musel začít šmátrat, protože jsem se nechtěl někde přerazit, ale taky jsem nechtěl rozsvěcet, abych nepřerušil tu erotickou atmosféru. Obešel jsem postel a zase přilehl. V tu chvíli jí říkám: "tady je taková tma, že kdyby místo mě přišel kdokoliv jinej, ani bys to nevěděla". Nekomentovala to, to už jsem totiž do ní zase pronikal, jak byla rozmrdaná, byla krásně mokrá a rozevřená a taky si celou dobu hrála s poštěváčkem, to ona ráda.

Jenže jak jsem tohle řekl, hned jsem ucítil jak se její tempo najednou zrychlilo, zvlhla ještě víc, jestli to vůbec šlo, ucítil jsem stahy a už zase byla hotová a krásně tím svým způsobem vzdychala. To mě vždycky dostává, tak jsem měl co dělat abych se udržel... ale pak už jsem mlčel, a pokračovali jsme dál a dál.
Pak i při dalších asi dvou příležitostech bylo znát, jak jí ta fantazie rajcovala. To bylo pro mě něco nového, takovou jsem jí neznal.

Takže jsem začal promýšlet, jak by to šlo udělat a nakonec jsem to opravdu dotáhl až do konce s jedním kamarádem. Byli jsme domluvení, že nesmí mluvit, vydávat žádné zvuky a ukázal jsem mu jak jí držím apod., aby hned nebyla poplašená, že je to někdo jiný. Svlékl se hned u dvěří do bytu, a zaplul tam místo mě. Užili jsme si to nakonec všichni tři, každý po svém, ale totálně spokojení, i ona.

Když pak odešel, ona usnula. Nikdy neřekla ani slovo... ale já byl u dveří do ložnice a poslouchal jsem, tehdy, a byla velmi, velmi vzrušená a orgasmy šly jeden za druhým, taková spíš šňůra, to se ani nedalo počítat. On ten kamarád má o něco větší péro, tak to podle mě musela poznat. Ale nehnula ani brvou. Zřejmě to bylo fakt dobrý. Já nevím, co myslíte vy, poznala to? Já bych řekl že jo, ale zaprvé jí ta fantazie brala taky, i když to slovama nepřiznávala, a taky, k čemu by bylo že udělá scénu, lepší bylo se tomu oddat a prostě si to užívat. A to podle mě taky udělala.

Ale třeba máte podobnou zkušenost, která dopadla jinak... netuším. Co ale vím, že mi pak stál ještě dlouho, a to jsem se snažil myslet na obyčejný věci. Kundičku měla naplněnou ode mě i od něj, a to je taky slušnej rajc. Zajímavý je, že jsem podobnou scénu dlouho hledal na pornosajtech, ale nedá se to najít nikde, jen si to zkuste...
Příště si vezmu noktivizor a hezky to natočím, ať to tady vidíte sami.

Tak co? Poznala to nebo ne?