Jako od maminky

Oct 25, 2023 · 693 views tajnymazel

Asi jako u spousty dalších mladých mužů mne v puberťe vždycky lákaly starší ženy a mezi moje obvzlášně oblíbené a vzrušující fantazie patřil scénár "matka a syn". Zatímco ostatní z toho však vyrostli, našli si přítelkyně a založili rodiny, u mě fantazírování o vzrušujícím zážitku se starší ženou v roli mé matky však přetrvalo a stále jsem se k této představě i po spoustě let rád vracel. Až jsem se nakonec jednoho krásného dne rozhodl, že si tento "dětský sen" prostě zkusím splnit. Kde však najít starší ženu svolnou k takovému scénáři? Takovou člověk na ulici potká těžko, snad kdyby to měly napsané na čele... A tak jsem se rozhodl vyhledat několik internetových seznamek a na tu, která vypadala nejnadějněji, jsem nakonec umístil pečlivě promyšlený a přesně formulovaný inzerát popisující podstatu mé touhy. Nezbývalo než čekat a doufat.

Má nedůvěra v úspěch této taktiky se po několika týdnech bez jediné odpovědi zdála být dost opodstatněnou. V plané naději jsem si dokonce zaplatil přednostní místo ve výpisu inzerátů, leč bez úspěchu. O to větší pak bylo mé překvapení, když jsem jednoho podzimního večera objevil na emailu upozornění na odpověď. Nemohl jsem uvěřit svým očím. Nedočkavě jsem kliknul na odkaz vedoucí k textu odpovědi a snažil se příliš nevzrušovat - jaká je šance, že mi bude natolik sympatická, že to klapne? Po přihlášení mi však spadla čelist. Z profilové fotky se na mne usmívala nádherná žena s havraními vlasy, jejíž pohled mě odzbrojoval, i když byl ve skutečnosti tvořen jen shlukem pixelů na monitoru. Prý se jí zalíbila má profilová fotka a ráda by se setkala. Několikrát jsem si nevěřícně přečetl celou odpověď od začátku do konce a projistotu se šťípnul, jestli se mi to nezdá, ale ne. Bylo to skutečné. Pokusil jsem si vybavit několik scénářů z mých představ a nakonec jsem vybral vhodné místo na setkání inspirované jedním z nich. Zhruba po deseti minutách v záhlaví webu seznamky bliklo upozornění na další zprávu. Souhlasila! Zbývalo vybrat čas, tak jsem gentlemansky vypsal své možnosti a nechal vybrat dámu. Po dalších deseti minutách bylo jasno. O weekendu jsem měl rande svých snů!

Těch několik dnů mi přišlo jako věčnost, ale konečně přišla sobota a s ní i mé rande. Nedočkavostí jsem mohl sotva dospat, a tak jsem na místo setkání, celkem neutrální půdě v podobě mé oblíbené kavárny, dorazil o rovnou o čtvrt hodiny dříve. Minuty se vlekly a já si v hlavě přehrával možné scénáře našeho setkání, když tu najednou zavál studený vítr - za mnou se otevřely dveře a v nich stála ona. Ve skutečnosti byla ještě daleko krásnější než na profilové fotce. Dlouhé havraní vlasy obklopovaly její opálený obličej, ve kterém jako dva smaragdy zářily pronikavě modré oči. Byla o něco menší než já, odhadem tak 170, zahalená v rudém kabátu ze kterého vykukovaly jen vysoké černé boty na podpatku. Zastavila se za dveřmi a chvíli bloudila očima po místnosti, až si nakonec všimla mého mávání. Na tváři se jí rozlil přesně ten odzbrojující úsměv z fotky a vydala se ke mně.

Těch několik dnů mi přišlo jako věčnost, ale konečně přišla sobota a s ní i mé rande. Nedočkavostí jsem mohl sotva dospat, a tak jsem na místo setkání, celkem neutrální půdě v podobě mé oblíbené kavárny, dorazil o rovnou o čtvrt hodiny dříve. Minuty se vlekly a já si v hlavě přehrával možné scénáře našeho setkání, když tu najednou zavál studený vítr - za mnou se otevřely dveře a v nich stála ona. Ve skutečnosti byla ještě daleko krásnější než na profilové fotce. Dlouhé havraní vlasy obklopovaly její opálený obličej, ve kterém jako dva smaragdy zářily pronikavě modré oči. Byla o něco menší než já, odhadem tak 170, zahalená v rudém kabátu ze kterého vykukovaly jen vysoké černé boty na podpatku. Zastavila se za dveřmi a chvíli bloudila očima po místnosti, až si nakonec všimla mého mávání. Na tváři se jí rozlil přesně ten odzbrojující úsměv z fotky a vydala se ke mně.

"Ahoj, tak se konečně setkáváme", přivítal jsem ji s úsměvem jakmile dorazila ke stolu. "Pablo, těší mě". "Jana, moc ráda tě poznávám", pronesla medově hlubokým hlasem a začala si rozepínat knoflíky. Pomohl jsem jí z kabátu a pověsil jej na věšáček nad stolem. Než se usadila na protější židli, mohl jsem se pokochat pohledem na její postavu - a že bylo čím! Byla oblečená v černých přiléhavých šatech končících nad koleny, jenž nádherně zvýrazňovaly její ženské křivky, a její bujné poprsí po mně zvědavě pokukovalo z decentního výstřihu. Od číšníka, který se k nám mezitím přitočil, si objednala sklenku portského, a dali jsme se do rozhovoru. Dozvěděl jsem se, že je už chvíli rozvedená a má na vysoké škole syna o pár let mladšího než já. Vyprávěla mi dlouze o svém ztroskotaném manželství, o své práci realitní makléřky i o tom, jak ráda chodí ve svém volnu běhat k městské přehradě. Zjistili jsme, že se shodujeme i v politice, v morálních otázkách, dokonce v i názorech na výchovu, a aby toho nebylo málo, že máme oba rádi stejná psí plemena. Ač jsem se toho nejdřív trochu obával, rozhovor plynul naprosto přirozeně a já se cítil opravdu uvolněně. Když se však přišel číšník zeptat, zda si dáme čtvrtou rundu portského, odmítla s tím, že už bychom se přece jen měli zvednout a přesunout se k ní. Skočil jsem tedy na bar zaplatit účet, zavolal taxík a za chvíli už jsme byli oba na cestě do jejího bytu v jedné z okrajových čtvrtí.

Jakmile se však za námi zabouchly dveře, její úsměv zmizel jako mávnutím kouzelného proutku. Najednou se tvářila přísně. "Odteď jsem tvoje máma. A sundej si boty, ne že mi v chodbě našlapeš." Projela mnou vlna vzrušení! Konečně je to tady! "Ano mami," odpověděl jsem a jako hodný synáček jsem si sundal boty a uklidil je do botníku. Moje nová máma už mezitím stihla vplout do kuchyně a nalít další sklenice vína. Postavila je na stůl a pousmála se: "Nestůj tam přece tak a pomoz mámě sundat podprsenku". Ochotně jsem přiskočil, nahmatal zapínací mechanismus a natrénovaným grifem jej v mžiku rozepnul. "Ach, to je mnohem lepší," oddechla si a osvobodila svá prsa ze jejího sevření. Skrz šaty jí nyní krásně byly vidět bradavky a já se toho pohledu nemohl nabažit. "Ještě tomu ale něco chybí," hned toho využila. Vzala za ramínka šatů a odhalila svá nádherná, velká ňadra. "Natřel bys mamince hrudník tělovým mlékem?" pokynula směrem ke koupelně. V kalhotách mi mohutně zacukalo. Než bys řekl švec, byl jsem zpátky z koupelny i s bílou plastovou lahvičkou s modrou holubicí. Máma si mezitím lehla na gauč a pozorovala mě svůdným pohledem. Poklekl jsem k ní, z lahvičky nanesl do dlaní trochu tělového mléka a jak jsem se jej roztírat po jejím hrudníku. "Mmmm, to je ono," zavrněla, "takhle se to mamince líbí", zatímco jsem krouživými pohyby dráždil její prsa za uvolňování opojné vůně, jež mě jěště více nažhavovala. Bradavky měla v pozoru a já si nemohl nechat ujít příležitost si s nimi hezky pohrát. Chvíli mě nechala, ale pak mě zarazila. "Děkuji synu, to stačí," sedla si a natáhla si ramínka zpět nahoru.

Pak se postavila, zadívala se na mne přísným pohledem. "Hmmm, měla bych ti vyprat. Sundej to, všechno." Ochotně jsem ji poslechl a začal se svlékat, zatímco na mě stále upírala svůj zrak, ruce založené na prsou. Svlékl jsem tedy triko, hezky pomalu, beze spěchu. Poté přišly na řadu džíny, které odhalily lehké trenky neúspěšně se snažící skrýt mé obrovské vzrušení. Poté na gauči vedle mě přistály ponožky a nakonec došlo i na samotné trenky. Seděl jsem před ní úplně nahý a z klína mi trčel můj naběhlý, vzrušený penis. "Ty jsi mi ale vyrostl!" pronesla s lehkým náznakem údivu v hlase. Pak rozložila v ruce, poklekla k mým nohám, naklonila se nad můj klín, vzala jemně do ruky mou chloubu a celou ji olízla jazykem. "Mmmm, krasavec, tohle si užiju," zadívala se na mne svýma modrýma očima, stáhla mi předkožku a olízla můj krví naběhlý žalud. Pak jej objala rty a začala mě pomalu kouřit. Nejdřív zlehka, pak však začala zajíždět hloub a hloub. Chytil jsem ji za hlavu a jemně jí "pomáhal" v pohybu, zatímco mě zaplavovala jedna vlna nebývalé rozkoše za druhou. Byl jsem tak vzrušený, že netrvalo dlouho a já jí naplnil pusinku mou horkou šťávou. "Mňam," polkla a olízla se, zatímco stále jemně dráždila rukou můj ochabující penis. "Dostala jsem z toho chuť se osprchovat," pokračovala, zatímco na mne zespodu upírala svůj pronikavý pohled. "Byl bys tak hodný synku a umyl mamince záda?" "Rád," odvětil jsem, načež mě vzala za ruku, zvedla se a dovedla do koupelny. Sundala si šaty a já poprvé spatřil její nahé tělo v celé své kráse. Na svůj věk měla překvapivě dobrou postavu s nádhernými ženskými křivkami, podprahově signalizujícími plodnost. Kundičku měla vyholenou, jen s roztomilou čárečkou, a mně z pohledu na tu nádheru už zase stál panáček v pozoru jako voják při inspekci. Vstoupila do velkoryse dimenzovaného sprchového koutu a já za ní zavřel průhlednou stěnu. Pustila sprchu a začala si natírat tělo sprchovým gelem. Pak mi jej podala, otočila se a opřela o prosklenou stěnu. Vymáčkl jsem jsi trochu gelu do ruky a začal jí pomalu a beze spěchu umývat záda, začal jsem u krku a ramen a postupně sjížděl níž. Samozřejmě jsem neodolal a hezky si pohrál s jejímy mokrými ňadry, a pak jsem opět pokračoval níž, níž a níž, až jsem se dopracoval k jejímu zadečku. Na tom jsem si dal obvzlášť záležet a pak jsem sjel rukou ještě o kousek níž a nahmatal její kundičku. "Tam potřebuju taky umýt", zamručela, a já cítil, jak je celá roztoužená. Zajel jsem prsty mezi její stydké pysky a nahmatal poštěváček. Lehce se zachvěla a vzdychla. Přitiskl jsem se těsně k ní, můj penis jí zapadl mezi půlky a já ji jednou rukou objal za prsa a druhou začal dráždit kundičku. "Anooo, anooo", tiše sténala mezi šuměním padající vody.

Jemně jsem jí odtáhl zadeček od skleněné stěny a jakoby sama vytušila, co chci udělat, vyšpulila na mě svou kundičku, akorát v takové výšce, abych do ní mohl pohodlně vklouznout. Chytil jsem ji za boky a vtěsnal svůj kolík do její celkem úzké, ale zato nádherně vlhké dírky. "Ach," vyjekla, "šukej mě! Vyšukej mi mozek z hlavy!" a já začal bezhlavě přirážet. Bylo poznat, že se jí to líbí - vzdychala na celé kolo jako smyslů zbavená, čím dál tím hlasitěji, až se nakonec její tělo stáhlo v orgasmické křeči. Já ale nepřestával - cítil jsem, že se blíží i moje vyvrcholení, a také opravdu za několik málo okamžiků skutečně přišlo. Celou kundičku jsem jí až po okraj naplnil další dávkou horkého semene a poté jej konečně vytáhl ven. Otočila se, přitiskla se ke mne a políbila, rukou hladíce můj rozkrok. Umyla si svůj ulepený klín a pak vypla vodu. Celou jsem ji utřel dosucha osuškou a poté ona mne. "A víš, na co je čas teď?" usmála se na mě. Zavrtěl jsem hlavou. "Přece čas jít do postele". Oba dva stále nazí, zavedla mě do své ložnice a pokynula mi směrem k přepychovému letišti. Zaplul jsem mezi přikrývky, ona ztlumila světla a vlezla si za mnou. Nasedla si na mě jako na koníčka a svými stydkými pysky mi třela můj polotvrdý penis, aby ho připravila na závěrečné číslo. Ani se nemusela moc dlouho snažit a brzy byl zase tvrdý jako skála. Nabrala si jej do kundičky, lehce se na něm zavrtěla a pak se začala pohybovat dopředu a dozadu, nahoru a dolů, a její velká prsa se mi houpaly kousek od obličeje. Neodolal jsem, zabořil jsem hlavu přímo mezi ně a rukama prsa zboku přimáčkl. Smyslná vůně jejího sprchového gelu mi zaplnila nozdry a já si připadal jako v sedmém nebi. Ona mezitím rajtovala na mém klacku a vzdychyla na celé kolo. Nechal jsem jí plnou kontrolu a naplno si vychutnával přívaly slasti a vzrušení, které mi její kundička způsobovala. Střídavě jsem jí škrabal na zádech, tahal za vlasy, mačkal prsa a hýždě, až jsem nakonec opět ucítil blížící se orgasmus. Pevně jsem ji popadl za zadek a v orgasmické křeči do ní napumpoval vše, co ve mně ještě zbylo, a to ji vzrušilo tak, že se udělala společně se mnou. Jakmile její orgasmus odezněl, svalila se na mě a já ji pevně objal - šťastný jako blecha, že jsem konečně našel svou úchylnou, perverzní mamku.