První sex ve třech

Mar 15, 2023 · 6,449 views AvsDEveEDI

Téma tak ošlehané, tabu nabyté a zároveň vyhledávané jako sama podstata Boha. Ano, lze říci, že každý z nás to podvědomě hledá a zároveň spojuje s fantazií a možností naplno se odpoutat od všedního vnímání vlastní sexuality. Leckdy by člověk řekl, že je to naprosto přirozené a správné, dávat prostor vlastním tužbám, zakořeněným uvnitř nás sebe sama. A ač si to stále možná nechceme připustit a držíme se dogmatu Monogamie, tak v každém z nás spí šelma, která má hlad a své potřeby. A protože jsme stvoření každý ke svému vlastnímu já a vyjádření sebe sama v mnohým směrech, tak i sexualita je náhled do naší duše a představ o tom, co v ní hledáme a co od ní očekáváme.

Příběh je to asi jako každý jiný a všední. Nicméně možná pro mnohé bude inspirací, pro jiné odrazení, či poučení, kterého se nám z toho dostalo.

Nevinná návštěva staré známé se zprvu nezdála nikterak špatná. Domluva byla jasná, přijď k nám na oběd i s dětmi. Děti si pohrají s našimi a dospělí se můžou nad kávou bavit. Dlouhá chvíle uběhla mezi posledním shledáním mezi námi, snad rok a pár měsíců. Takže očekávání příběhů a zážitků bylo velké.

Jenže věci nikdy nejsou takové jaké se zdají na první pohled. A páteční odpoledne nám s ní začalo až pátečním podvečer, kdy pozdě dorazila i s dětmi. A do poslední chvíle nebylo ani jasné zdali vůbec dorazí. A po čase, kdy si člověk zvykne na to, že jej lidí už nenavštěvují, tak ani vlastně nic jiného neočekává. Nakonec musím podotknout, že příchod byl jak za hlasité fanfáry.

A jak to už bývá, tak se za léta stala z naší domácnosti poradna pro lidi, co sami nemají utříděný život, či ještě nenašli sami sebe. Ihned po první hodině nás zaplavila neuvěřitelná dávka informací o jejím vztahu a neočekávaném těhotenství, které vlastně sama ani nechce a nehodlá akceptovat. Stupňování vedlo dokonce k tomu, že byla i ochotná plod v sobě zabít i pomocí alkoholu. Leckdo by namítl, že proč jsme jí nezastavili, na druhou stranu, její život a volba a její tělo.

Z hodinové návštěvy se začala stávat už delší návštěva s výhledem přespání. Pivo v ní mizelo jako v průtokovém měřidle. A když nám dorazila poslední dávku lehkého alkoholu ze spižírny, pustila před našimi zraky právě do tvrdšího a to do rumu.

Náš zrak jen nevěřícně sledoval tu podívanou, kdy se alkoholik snaží vlastně zbavit vlastního těhotenství aníž by si uvědomil, že karma a osud fungují jako dvousečná zbraň. A pokud můžu být tak smělý, vždy se najde chvíle, kdy nám po zásluze nadělí za naše skutky.

Připozdívalo se a má drahá polovička již byla unavená a šla si lehnout. Já protože jsem více odolný člověk, jsem stále poslouchal problémy jednoho člověka, jako by na nich visel osud celého universa. A co víc dodat, že opilost tomu dodávala jistou dávku filozofické debaty. Čas utíkal a na ní bylo patrné vidět známky chtíče a v očích jí bylo vidět jak moc chce se přiblížit ke mě jen na dotyk. Seděl jsem s ní v naší obývací místnosti a stále jí pozoroval, jak se mnou laškuje a snaží se mě svést.

V jistém momentě mého života by se jí to povedlo, nicméně již ne. Ale zahrála na strunu jinou a tou byla má zvědavost, která je snad nejhorší z mých vlastností. Přišla na těsnou blízkost ke mě, rukama se mě dotýkala a rty se mě snažila políbit a žádala, abychom se odebrali za Evou do ložnice, abychom si mohli užít společnou chvíly. A i když se říká, že zvědavost zabila kočku, tak jsem této pranostice moc pozornosti v tu chvíly nevěnoval a čekal co bude dál. Jako dítě co je zvědavé na reakci rodiče.

Ulehli jsme společně všichni na lože a rozebírali vzniklou situaci. A pak to již šlo velice strmím směrem kupředu. Náhle se přede mnou zjevily dvě nahé ženy, každá jiná a plné očekávání a chtíče. A vidět na vlastní oči, jak se sami dotýkají jedna druhé a líbají se, byl neobyčejný zážitek jen co je pravda. Když jsme viděla jak jedna druhé sjížděla po těle rukama a vzájemně se uspokojovali, připadal jsem si, že bych to vydržel celou noc. A tento moment opojení se stupňoval, když jsem se začal starat střídavou péčí svým jazykem o obě dvě.

Eva vyndala z přihrádky nočního stolku womanizer, a zapůjčili jsme jí ho, aby si mohla vyzkoušet s čím si doma pohráváme. Mezitím co ona si užívala jemných a silných tlakových vln já se staral svým jazykem o Evu a zároveň rukou jsme dráždil kamarádku. Předehra co vypadala jako skvělá věc se nakonec ukázala být prázdná a marná. Se surovostí při sexu jsem nikdy neměl problém, jenže při surovostí v jejím měřítku jsem si připadal, že to nemá se sadismem nic společného, ale čistě o bezohlednosti. Pokaždé když jsem začal hýbat prsty tak mě odkopla surově nohou, Evou udeřila při rozhazování rukama. Její prožívání bylo tak nepříjemně intenzivní, že kouzlo celého toho bylo najednou pryč.

Eva si přišla na své, když jsme jí to udělal pusou a byl čas přejít k něčemu lepšímu. Vzal jsem si kamarádku na čtyři a pronikl do ní a začal nejprve pozvolna přirážet až k úplnému silovému narážení. Ona ve snaze přitom uspokojovat Evu pusou na mne neustále křičela ať přidám a nebo ať zpomalím. Věřte nebo ne, ale při sexu poslouchat dirigenta není moc příjemné. Kort dirigenta, který se tváří jako profesionál, ale jeho práce jazykem a dotyky končí velice na nízké úrovni.

Po té co jsme již po několikáté narazil na její pánev vlastní kostí, jsme usoudil, že když se u toho tak moc kroutí, je nereálná tato poloha. Vzal jsme si tudíž obě dívky k sobě, postavil se na posteli a nechal je pracovat na mě a zároveň jedna na druhé, pohled krásný, zážitek jisto jistě taky, ale Eva byť nedělala hluboký orál, dokázala udělat daleko příjemnější prožitek, než když vás nasává do krku někdo, kdo neví, k čemu je jazyk.

Když už pak můj zájem totálně vyprchal, rozhodl jsme se to dodělat skrze misionářskou polohu, kdy jsme do kamarádky pronikl a během toho jí zařídil orgasmus. Ano mohu říci že koitus byl ke spokojenosti všech. Nicméně, samotné provedení a průběh by doznaly o poznání daleko větší slávy a parády, kdyby to vše nebylo hnáno touhou jedné opilé ženy, ale tří milujících lidí.

Ponaučení pro nás v tomto bodě vzniklo takové, že prostě láska, která má tento akt umocňovat, by měla být přítomná vždy, né jen v knížkách. A ať už někteří lidé umějí odloučit sex a lásku od sebe, pro nás i na dále to zůstává jako jedna věc, která nemůže být bez svého jinu a jangu funkční.

Toto náš obyčejný příběh ze života.