První DS zkušenost

Feb 13, 2023 · 4,572 views sigo19

Jsme normální pár – Honza a Míša (jména jsou vymyšlená), v té době nám oběma bylo 22. Míša je pěkná sportovní holka s hnědými vlasy po lopatky. Na hrudníku má krásná prsa velikosti D. Pěkné ploché bříško, do hladka oholenou kundičku, pěkně ze sportu vytvarovaný zadeček a velice krásné dlouhé nohy.

Já mám krátké hnědé vlasy, sportovní postavu, penis 16 cm na délku a 4,5 cm na šířku.

Byli jsme spolu už 3 roky, v sexu nám to fungovalo, ale Míša byla vždycky spíše na tu klasiku, zatímco já rád experimentoval a zkoušel nové věci. Naštěstí se o tom s Míšou dalo bavit a zkusit jí navrhnout, jestli by něco nezkusila, ne vždy kývla, ale i když odmítla, tak jí návrh nikdy nepohoršil. Neměl jsem tedy strach dávat další a další návrhy.

Dlouho se mi líbilo BDSM porno a příběhy na toto téma. Sbíral jsem odvahu zeptat se Míši, jestli by něco takového nechtěla zkusit. Trochu jsem se bál odmítnutí v tomto, protože přeci jen je tohle trošku moc pro holku, které má běžně ráda jenom něžnou klasiku. Ale co se nestalo…. Probrali jsme, co všechno k tomu patří, narovinu řekla, že bolest jí nijak nevzrušuje, což o to nešlo ani mě. Spíš mi šlo o tu psychickou stránku, „vlastnit“ někoho a mít nad ním kontrolu. Přikazovat mu, co má dělat, zamýšlel jsem to jenom jako zpestření hrátek, ne že bychom tak začali žít své životy. Míšu tu kupodivu celkem zaujalo a souhlasila. Byl jsem štěstím bez sebe a těšil se, jak tohle dopadne.

Tento rozhovor proběhl v neděli a každý jsme studovali v jiné části republiky, vídali jsme se tedy jen o víkendech, ale aspoň jsme měli oba dost času o tom přemýšlet.

Přišel pátek a oba jsme byli doma, domluvili jsme se, že za Míšou večer přijdu. Blížil se domluvený čas, na který jsem měl být u ní. Nemusím vycházet o moc dříve, protože to k ní mám sotva 10 minut. Napsal jsem jí zprávu „vycházím, doufám, že jsi nezapomněla na diskuzi z neděle, než k tobě přijdu budeš oblečená jako děvka, splnění úkolu doložíš fotkou, musí přijít dřív, než budu u tebe jinak to pro tebe nezačne zrovna nejpříjemněji“. Chvilku se v chatu nic nedělo, viděl jsem, že si zprávu zobrazila, ale nic. Najednou se objevilo, že Míša něco píše, po deseti vteřinách tato signalizace zmizela, ale začala hned znovu, opět zmizela a žádná zpráva stále nepřišla, kdyby souvisle psala, tak už má zprávu přes 4 řádky. Po více než minutě, což je celkem velká část z těch deseti, za které jsem u ní doma, přišla odpověď „Rozumím“.

Po cestě k ní jsem stále kontroloval telefon kvůli případné fotce. Měl jsem za sebou třetinu cesty, stále nic, půlku cesty, furt nic, už jsem byl sotva 50 metrů od jejího domu, když mi pípnul telefon „Míša posílá fotku“, tak že by to stihla… Kouknul jsem se na fotku a velice mě potěšila. Stála na ní nahá, tedy ne úplně, měla na sobě prádlo složené jenom z velkého množství popruhů, ale žádné látky k nim. Horní část tvořila trojúhelníky, které lemovaly její prsa. Popruhy jí z tohoto dílu vedly ještě pod prsy a nahoru za krk. Přes bříško měla zkřížené dva popruhy. Spodní část tvořil v podstatě podvazkový pás tvořený jenom popruhy. Jeden měla těsně nad kundičkou, která byla jinak celá odhalená a končily na jejich stehnech. Byla neuvěřitelně sexy.

„Hodná, už jsem v podstatě u tebe, pojď mi dolů otevřít, máš povoleno vzít si župan.“. Míša bydlela v druhém patře rodinného domu, otevřela mi v županu, v obličeji byla celá rudá, ani nic neřekla, vešel jsem dál. Okamžitě jsem jí zajel rukama na župan, uvolnil uzel na přední částí županu a rukami jsem jí rozevřel župan od sebe. Hrozně se lekla a studem se okamžitě chtěla celá zakrýt, „Ne!, žádný takový“. Chytil jsem jí za ruku a s rozvázaným županem jsem si jí vedl po schodech nahoru k ní do bytu. Šla poslušně vedle mě, ale cítil jsem, že i její ruka je rozpálená studem a vzrušením.

Jenom co se za námi zavřely dveře do bytu jsem jí postavil před zrcadlo v předsíni. Stál jsem za ní, chytil jsem lehce župan, sundal jí ho z ramen a nechal spadnout na zem „Koukni se na sebe, co vidíš?“. Míša zvedla oči a koukala do zrcadla, bylo na ní poznat, že se hrozně stydí, šeptem pronesla „vidím vaší děvku, pane“. „Správně, chytrá, běž do tvého pokoje“.

Vešli jsme k ní, „zůstaň uprostřed místnosti“. Míša se zastavila uprostřed pokoje, já jí obešel a sedl si na židli, chvilku jsem si jí prohlížel, bylo to pro ni očividně trápení, nevěděla, co jí čeká. „Chci, abys mi odprezentovala tvé tělo, vždycky pojmenuješ jeho část, popíšeš jí a řekneš, co máš ráda, když ti s ní dělám“, vytřeštila oči, bylo vidět, že je opravdu stydlivá. „No, šup, dělej“. Ukázala na své rty „tohle jsou mé rty, mám ráda, když mě na ně líbáte, pane“. Sice slabý začátek, ale řekl jsem si, že se do toho dostane, zatím jsem jí nechtěl nutit. „Tohle jsou má prsa“, chytla se za ně a trošku je i zmáčkla „jsou větší, ale stále pevná, mám ráda když mi je hladíte, občas je stisknete, na nich jsou mé malé bradavky, líbí se mi, když je sajete a koušete do nich. Otočila se zády „Můj zadeček, líbí se mi, když mě přes něj lehce plácáte a stisknete ho“. Otočila se zpět, nijak nepokračovala, „no, snad jsi ještě neskončila, pokračuj, co tvá kunda“. Nechtěla, hodně nechtěla, přišel jsem k ní, postavil jsem se za ní a zezadu jí chytil za bradavky, stiskl jsem je a trošku s nimi pootočil, Míša vykřikla, „tak co, už budeš pokračovat?“ – „Anoo“. Sedl jsem si zpátky a čekal. „Tohle je má kundička, vyholená, s většími pysky, malým klitorisem, mám ráda, když mě prsty přejíždíte po pyskách, kroužíte po klitorisu a když do mě vrazíte vaše péro“. „To ušlo…“, přišel jsem k ní a políbil jí, očividně jí to udělalo radost a dodalo odvahu.

„Lehni si na postel“, Míša se položila, přišel jsem k ní a zavázal jí šátkem oči. Sám jsem se začal svlékat, Míša to určitě slyšela podle zvuku pásku a sama roztáhla nohy, jenže asi čekala trošku něco jiného. „Tvůj další úkol je jednoduchý…. Budeš si to sama dělat, hlavním cílem je předvést takovou show, že se mi postaví už jen z toho, co uvidím, až si budeš myslet, že mi stojí, tak to řekneš“. Nebudu lhát, kdyby ani nezačala a rovnou řekla, tak měla pravdu, ale chtěl jsem se na ní ještě dívat.

Nohy už měla roztažené, levou rukou zajela na klitoris a začala na něm kroužit. Pravou si chytla prso a lehce ho mnula. Postupně zrychlovala tempo svou rukou na klitorisu, byla to vzrušující podívaná, ale chtěl jsem vidět, co dokáže, „Nuda, snaž se víc“. Na chvíli přestala a zamyslela se, přetočila se na čtyři zadkem na mě. Chytla si půlky a roztáhla je od sebe. Byl to skvělý pohled, jak se jí roztáhl análek i kundička, která byla celá lesklá od jejich šťáviček. Plácla se po zadku a začala se opět věnovat klitorisu. Přidala k tomu vzdychání, v tu chvíli jsem ho už měl tvrdého, že víc to už snad ani nešlo“. Ale Míša pokračovala, bála se ozvat se moc brzo. Zajela si prsty na pysky a roztáhla je od sebe, ví, že tohle mám moc rád a teď jsem si to užíval ještě víc, než když jí roztahuji já. Zajela prstem do sebe, píchala se ním. Celý mokrý ho vyndala a strčila si ho do pusy, sála ho, celý ho očistila a už tušila.

„Myslím si, že už vám stojí“, měla pravdu, to nešlo popřít. Přišel jsem k ní a prostě jsem ho do ní zezadu vrazil. Byla šíleně vlhká, rozhodně nepotřebovala nějaký pomalý začátek. Přirážel jsem do ní, co to šlo. Prsa jí lítala dopředu a dozadu. Zvuky z narážení do jejího zadečku byly slyšet určitě po celém bytě. Plácal jsem jí k tomu po zadku, vzdychala jak ještě nikdy předtím, bylo na ní vidět, že si to užívá. „Pojď nahoru“, sundal jsem jí šátek, vytáhl jsem z ní péro a lehl si na postel, nasedla na mě, strčila si ho do kundičky a jízda pokračovala. Prsa jí skákala, že si je sama musela držet, ale zase trochu toho gentlemana ve mně zůstalo, takže jsem jí rád pomohl a prsa jsem jí chytil. Mnul jsem jí je, lehce mačkal bradavky, Míša na mě skákala v šíleném tempu. Při každém jejím dosednutí bylo slyšet vlhké plesknutí, všude kolem penisu jsem měl její šťávy, z toho, jak šíleně tekla. Nešlo to vydržet, věděl jsem, že během chvíle se udělám. Míša ale najednou začala skoro křičet, kundička se jí stahovala, její tempo pomalu přestávalo, udělala se. Bylo šílený se u tohohle neudělat, „zvedni se a klekni si“, Míše posbírala zbytky sil, zvedla se a klekla si vedle postele. Postavil jsem se nad ní, chytla mi péro do ruky a začala mi ho honit. Nasměrovala mi ho na její prsa a druhou rukou si je lehce přizvedla, aby byly u sebe. „Už buduuu“, začal jsem jí stříkat na prsa, bylo toho hrozně moc, péro mi škubalo, část výstřiku jí šla i na bradu. Měla sperma úplně všude, celá prsa jím měla pokrytá, co jí šlo na bradu se snažila oblíznout, krásně se na ní koukalo. Ta velká prsa pokrytá mrdkou….. Hezky se usmívala, pomohl jsem jí zpátky na nohy a šli jsme do sprchy. Shodli jsme se, že se nám to obou hrozně líbilo a mohli bychom si hrátky takhle ještě někdy zpestřit.

Similar stories