Překvapení u vody

Dec 28, 2021 · 5,381 views lenox01

Jednoho letního dne jsem se vydal koupat na oblíbené Adam-Eva pláže. Je tu pěkný břeh a více míst oddělených řídkými keři, kde se sluní a koupá mnoho nahých návštěvníků.
Když jsem se svlékl a lehal si na deku, všiml jsem si, že opodál již leží nějaký mladý pár, který se více než koupání věnuje spíš líbání a dotykům.
Po chvíli jsem si šel zaplavat. Když jsem potom vylezl z vody, přes nepříliš husté keře jsem zahlédl nějaký větší pohyb u páru, který ležel vedle. Byl to mladý štíhlý muž s urostlým tělem a dívka také štíhlá, s menšími prsy a pěkně upraveným ohanbím. Právě, když jsem vylezl na břeh, skončili s hlazením a líbáním, chlapec si klekl na kolena a bylo vidět jeho vztyčený, pevný a dlouhý úd. Dívka si lehla na záda a on jí pomalu zasunul svůj úd do rozevřeného lůna.
Trochu jsem se styděl, skrytý jen za nepříliš hustými keříky, ale nemohl jsem odtrhnout oči od jejich pružných těl. On pravidelně zasouval svůj válcovitý pyj do jejího lůna a ona si ještě zvyšovala svou rozkoš třením vzrušeného klitorisu prsty. Její malé prsy se vztyčenými bradavkami se pravidelně pohupovaly.
Cítil jsem, že mé přirození začíná být napjaté a neovladatelně směřuje vzhůru. Doufal jsem, že nikdo neuvidí mé vzrušení a keře skryjí pohled na můj vztyčený a veliký pyj. Nenápadně jsem pokračoval ve sledování milujícího se páru.
V tom jsem ucítil, že za mnou někdo je. Než jsem stačil cokoliv udělat, cítil jsem, že mi kdosi vzal do své dlaně můj ztopořený úd a zároveň se dotýká mých hýždí a pak zezadu rozkroku čímsi velkým, pevným a teplým. Zároveň mi rytmicky začal onanovat mé vzrušené pohlaví příjemně teplou dlaní. Vzrušen pohledem na pár, který již divoce přirážel, oddal jsem se tomu příjemnému dráždění mého pyje a cítil jsem, jak mi pulsuje a tělem se mi rozlévá vrcholná rozkoš. Vystříkl jsem svou vláhu a chvíli nebyl schopný pohybu.
Když jsem se vzpamatoval, neznámý návštěvník již zmizel. Právě v té chvíli ustal pár vedle v rytmickém pohybu, chlapec vytrhl svůj veliký pulsující pyj z lůna dívky a viděl jsem, jak z něj tryská bílá vláha rozkoše na břicho a prsy jeho partnerky.
Setkali jsme se ve vodě. Aniž to věděli, prožili jsme všichni nezapomenutelné chvíle.