Ahoj.Pokud by jste mněl někdo zájem,můžu Vam vyrobit analni kolik dle vaších představ a fantazie.Stačí nakreslit tvar,zadát rozměry a materiál.Ziskate originál pomůcku,nebo zajimavy dárek pro partnera-ku.
pište na mail:pilous22@post.cz
Za tu dobu pár postřehů: Jak do hloubky: Mám dildo dlouhé 35 cm s vejčitou "hlavou" o průměru 5,5 cm vyrobené popsaným způsobem. Dokážu ho bez problémů pojmout v celé délce. Jak: Nejprve samozřejmě odstranit "biologický odpad" a následně teplejší klystýr. Potom namazat dildo a zásun pro základní uvolnění cesty. Používám modrou Indulonu a po dalším, trochu tlustším, namazání ochladim namazané dildo ve studené vodě. Indulona trochu ztuhne a tak se nesetře hned na začátku.Pak náplň vody do střeva a dildo dovnitř. Pochopitelně část vody utíká okolo.Když narazím na odpor zkusím párkrát pootočit.Protože už Indulona teplem povolí tak maže. A tím se dostanete dál. Pochopitelně už mám určité zkušenosti. Využívám to teď už jako další přípravu a to tak, že s ním v této situaci párkrát zapumpuju, což čistí do hloubky. Akci většinou tak 2x - 3x opakuji a pak jsem připraven pojmout větší hračky.
Tak například největší problémy z hlediska stahů a nucení nezpůsobuje kupodivu zdaleka vlastní dildo, ale zbytky potravy a přdevším plyny.
Já anální kolík občas nosím, ať už přes den, nebo přes noc. Nejdéle jsem ho měl v sobě 13 hodin (bylo to přes noc).
Žádné zdravotní nebo jiné problémy z toho nemám ;-)
Ahoj, rad bych toto tema znovu otevrel. Rad bych se zeptal, zda noseni analniho koliku pri sedavem zamestnani je mozne? Sedim v kancelari dele jak 8 hodin. Myslim si, ze by mi to asi prekazelo.
Nebudu se k tomuto tvemu vyroku vubec vyjadrovat, clovek bez galerie mi za to ani nestoji. Ale moje otazka stale trva. Ma nekdo s tim zkusenost? Rad bych si takovy kolik poridil, ale nevim zda by to mrlo smysl kdyz vice jak 8 hodin sedim v kancelari. Dekuji za nazory
Potřeboval bych poradit, jaky analni kolik si koupit pro zacatecnika a pro dlouhodobe noseni?
Akorat mam podmibku aby to slo koupit a nechat dorucit na ulozenku, uschovna, nebo neco takového ( nechci aby to prislo domu v me nepřítomnosti). Petr Ostrava
Vprvom rade ,silikonovy -lekarsky silikon -bez alergickej rekcie ,je potrebne si pozriet vzdy material z ktoreho je vyrobeny .
Doporucujem sadu roznych velkosti ,preto ze po nejakom case zavedenia moze prist pocit potreby mensieho ,hlavne na dlhsie nosenie .
Je dobre si to odskusat ,casom sa naroky na velkost menia ,pri velkom vzruseni naopak nieco vacsie.....
Anální kolík je třeba při dlouhodobém nošení fixovat koženým postrojkem, které se běžně prodáívají. Zkušenost mám po dlouhodobém nošení ty nejlepší. Pocit otevřeného análu mne fascinuje. Jedinou úpravu na kolíku co dělám, že vyvrtaný otvor ve středu kolíku k odvádění větrů. Kolík nosím téměř stále a všude. Na stolici prakticky nechodím, protože si dělám třikrát týdně klystýr. Klystýr musí být důkladný. Nálev opakuji třikrát, poslední jsou 3 litry, aby ze střev vyšlo všechno ven. Asistuje mi při tom přílelkyně, která do nálevu přidává svoji moč. Poslední nálev musím v sobě udežet alespoň půl hodiny, aby vyčištění bylo důkladné. Důležitá je poloha při klystýru, musím být zavěšen za nohy, aby nálev nevytekl ven, protože svěrač netěsní. Vše dělám právě pro to, aby svěrač nefungoval a anální otvor zůstával otevřený, což mne fascinuje. Dominik.
(Já mám problém. Jakmile zasunu anální kolík, trvá to tak 10 minut a okamžitě se mi chce na velkou. I když jsem vyprázdněný. )
Po vypuzení bych zkusil nějaký čípek s lokáním anestetikem (Procto-glyvenol, Faktu...). Jen se musí dostat dost hluboko, což není úplně snadné (použijte zmrazení - ztvrdne, takže je možné ho dostat hloub).
Obvykle to chce nějakou pomůcku.
Neznám nic krásnějšího, než mít dlouhodobě zasunutý anální kolík. to ale vyžaduje jeho fixaci, tedy mít řemínkové kalhotky, které neumožní kolíku jeho samovolné vypadnutí. Svěrač po nějaké době se uvolní, přizpůsobí se tloušce kolíku a klík je v análním otvoru volný, což je stav velmi příjemný. Pro dlouhodobé nošíní je tedy nutný kolík co největšího průměru, aby efekt byl co nejlepší. Nemám problém s ním sedět ležet a běhat. Vůbec běhání v lese nahý je vůbec to nejlepší, protože kolík přitom masíruje anální otvor i prostatu zevnitř. Při zasunutém kolíku se m,i málokdy ztopoří penis. Vetšinou je ochablý a odkapává z něho semeno. Byl bych rád, kdyby existoval nějaký klub, ve kterém by bylo možno si předávat zkušenosti a při osobních setkáních si fyzicky prohlížet anální otvor a předvádět techniky zasouvání a porovnávání rozměrů používaných pomůcek.
S pozdravem Dominik.
kto z vas da dnu analni kolik o priemere 10cm a hlbku vniknutia 18cm mne robi problem skor hlbka citim ako kolik tlaci na creva priemer tych 10cm sa da citim ze by som dal este trosku vacsi priemer takých 11cm by som dal ale nemam taky kolik
Dlouhodobé nošení análního kolíku v konečníku vřele doporučuji. Já sám, pokud mám kolík zasunutý, se cvítím sexuálně uvolněný s příjemným pocitem v oblasti konečníku. Dominik
uz mi dosiel analni kolik co ma priemer 12cm a dlzku vniknutia ma 18cm v prvi den som na neho nasadaval asi hodinu a nepodarilo sa mi ho dat celi dnu az na druhy den som ho dobre namazal a nasadal skoro celou vahou je v tvare kuzela ked vnikol dnu je to uzasny pocit tak mi roztiahol zadok ani som nemusel honit a semeno vystreklo ako dive von od vzrusenia asi po 10min som ho dostal von to je ako keby ste rodili kto da dnu taky velky analny kolik a ako mu to dlho trvalo
dnes som dal dnu moj novy analny kolik druhy den som poriadne roztahoval dosadal a vosile cely dnu no ten pocit ked vam vojde dnu 10cm priemer a hlbka 18cm az pri crevach som ho citil vyhonil som kopu vreleho semena skoncilo v puse bolest bola ale ked to prekonate výsledok stoji za to
vcera som si pekne namazal moj hrubi analni kolik 8.5cm priemer a dlzku vniknutia ma 15cm je v tvare kuzela a sadol som si nan za dva minuty je vo mne pero stoji ako svice a ukapava z neho pekne si olizujem setko ani kapka nejde na zem a pomaly si honim to je pocit hodinu som takto vydrzal oddalovat orgazmus a ten vystrek a to mnozstvo vrelého semena ale citim ako mi trosku tlaci kolik na creva nechapem ako dakdo da dnu aj 20cm dost to boli
Ahoj,
tak jsem se rozhodl prispet taky trochou zkusenosti.. mam za sebou 10 dni v kuse, den noc, porad. Pres den mensi kolik, do prace a doma vecer pak vetsi (16/6) a obcas teda megadlildo 35/7. Nejdriv to bylo trochu divne, ale zvykl jsem si velice rychle a pocit super, kdyz je clovek venku, treba v praci nebo na sportu a beha s kolikem a nikdo nic netusi. Kolik krat se me postavilo i pero jen tak, samozrejme se me stavalo , hlavne s vetsim, ze vytekla kapka semene..:) je to bajecny a perversni pocit zaroven, nejvetsi problem je sezeni, tlaci to na pulky, ale jinak pri chuzi, behu nebo jakekoliv aktivite je to super!:) Az na to, ze je to hrozne narocne na higienu ( i kdyz to se po par dnech taky dobre vychyta), bych to delal porad.. jen skoda, ze o tom nikdo z okoli nevi..:))
kdo to vydrzel nejdyl? dal nekdo vic nez 10 dni non stop?
obiednal som si uz vacsi analni kolik lebo ten moj co ma 15cm dlzku vniknutia a 8,5cm priemer mi nestaci vklzne dnu ako nic a necitim bolest len trosku vzrusenia ten co som si obiednal ma 20cm na dlzku vniknutia a 10cm priemer takze ho otestujem uz sa neviem dockat kedy ho dobre namazem a posadim sa na neho a uvidíme ci vnikne do mna za par minut alebo trosku dlhsie si na nom posedim a to pero bude stat ako z ocele vyhonim a ten vyron semene spapam setko do kapky
ja uz mam tak roztahnuty zadok ze ked namazem moj hrybi analni kolik ma priemer 8.5cm a hlbku vniknutia 15cm za minutu je vo mne predtým trebalo par minut pokim si urobil dnu cestu skoda ze namam hrubsi kolik aspon 10cm priemer myslim ze pri trosku bolesti by vosiel do mna niekedy aj dva krat za den si ho dam dnu cize som pekne roztahany
Som 30r.chaln...s panskym analom mamsksenost cca 3roky v zaciatkoch som sa za to velmi hanbil no partnerke sa to strasne pacilo...dnes to milujem a neviem si sex bez toho predstavit.MAme viac pomôck n parti knim aj analny kolik s rozmermi 14x6cm silikonovy..mam aj fotky v galerkach no su pristupne len ked som na amikoch.Kolik pouzivame hlavne ked ide do mna pripinakom ten ma 23x5,8 cm tak ze kolik je na rozcvicenie idealny.V galerkach mam aj fotky s realistickym dildom s prisavkou 31x6cm ale to je pre mna to max
Pokud máte problémy se sháněním, tak mám tenhle návod:
Potřebujete: plastovou odpadní rouru (průměr dle vlastního výběru, pokud nevíte, začněte na 32 (DN 32)), silnější nůžky, silikon v tubě + "pistoli", nějaký mycí prostředek - mýdlo, saponát dále rukavice a vařič a list pily na kov.Dále doporučuji papírové utěrky pro úklid.A vlastní fantazii.
Postup: trubku odřízněte na odhadovanou délku a na jedné straně si naznačte spičky "cimbuří" s výškou tak 1,5 až 2x průměr.Vzměte si rukavice a trubku na téhle straně po obvodu zahřejte - vyvarujte se vzplanutí, ale pokud se nebudete moc snažit a včas ji dáte pryč,nehoří.Pak vezměte nůžky a špičky prostě vystříhejte.Potom znova zahřát a rukou v rukavici vytvořte z cípů špičku - základ hlavice.Bude kostrbatý, s mezerami a hranami - to je O.K.
Založte silikonovou tubu do pistole a zhruba vytvořte požadovaný tvar.Pak si namažte ruce mýdlem a dotvarujte a vyhlaďte.
Ponechte někde vytvrdnout minimálně den (smrdí po octu) a máte hotovo.Doporučuji alespoň ze začátku používat s kondomem.
Sexshopy mě odteď nenávidí.
Dodatek: čím více silikonu, tím těžší výsledek a tím je také vlivem gravitace náchylnější k vypadnutí. Použijte tedy PVC polotovar s co největším průměrem - vzduch v rouře váží fakt málo :-)
Asi neděláte nic špatně.Fígl je v tom, co muže právě na téhle aktivitě tak láká - masturbace vnitřních pohlavních orgánů, tedy především prostaty a semenných váčků.I když je dráždění okolních tkání také vzrušující, je faktem, že se musí tělo "naučit" jde o vzrušování a eliminovat nežádoucí podněty.
Ten rozdíl v dráždění vnitřních orgánů je právě ten rozdíl, který způsobuje, že větší díl této skupiny tvoří muži a to vede k falešné představě, že jde o aktivivitu vyhrazenou gayům.
Ale zpátky k věci.Protože nejste dost trénovaný, asi nepoužíváte nijak velké dildo.Nesnažte se ale hned přejít na zde citované rozměry - to bude nějakou dobu trvat.
Začněte tím, že se budete snažit dosáhnout dildem na své vnitřní pohlavní ústrojí a masírovat ho.Asi budete překvapen, že musíte použít větší síly, než čekáte a hledat trochu hloub - což si vyžádá delší než standartní dildo (taky ho musíte za kus držet).Pokud se to povede, prakticky jistě vymasírujete trochu svého spermatu v různé formě - většina si to užívá, protože některé pocity připomínají ejakulaci.Také s vysokou jistotou předráždíte stěnu konečníku a tak budou na dildu stopy krve.Neděste se, nejde o nic vážného.Ke snížení tření použijte kondom, nebo i dva na sobě.Je také možné, že budete při delší masáži učůrávat.Neperte se s tím, jen s tím počítejte - i tady mohou být pocity blízké ejakulaci.Dokonce jsem četl, že někdo tvrdil, že při masturbaci odstřikuje ještě něco... ale určitě neučůrává :-).
No a závěrem - je už jasné, proč tu veteráni preferují velké průměry.Ty totiž vyplní konečník natolik, že pěkně masírují vnitřní genitál :-))
Ahoj. Rád bych přidal i svojí zkušenost. Provádím roztahování análu také už prakticky od puberty, a nikdy jsem s "nedovíravostí" svěrače neměl problém. V extrémním případě určitě jde svěrač natrhnout, a poškodit jeho funkci, ale k tomu by bylo potřeba opravdu hrubé zacházení, a hlavně velká dávka bolesti. A jak už bylo řečeno, anální hrátky by bolet vůbec neměly.
Co se týče análního kolíku k dlouhodobému nošení, ideální je mít takový průměr, aby kolík sám po přivyknutí svěrače sám nevypadával (u mě je ta hranice pod 6cm) a naopak, aby nebyl zase až tak velký a nedráždil příliš moc, aby se člověk mohl soustředit i na další věci (což tenhle neklid mi způsobuje kolík o průměru 8cm). Ideální by byl kolik s max.průměrem 7cm, ale u patky kolem 5-6cm, aby stále dostatečně roztahoval a trénoval svěrač. Na druhou stranu stranu však hrozí při malém rozdílu průměrů max a u patky, že by mohl vypadávat. Ideální by byla tedy dodatečná fixace nějakým popruhem.
Já nosím latexové slipy, které mají uvnitř anální kolík. Je to super a kolík opravdu nevypadne. Takhle to vypadá: http://www.sexshopik.cz/latexo ve-slipy-caleb-10375/
Jak tak ale čtu vaše velikosti análních kolíků, byl by pro vás malý...
Možnost mít rozevřený anál mi způsobuje rozkoš. Za optimální rozevření považuji 7 cm, ale kolík s tímto průměrem nemohu nikde sehnat. Kolík s průměrem 6 cm mi asi po 30 minutách z análu sám vypadne, takže potřebuji přidat ten 1 cm. Pocit je to ale nádherný.
7 cm podle mne není těžké sehnat - třeba tady (momentálně vyprodaný, ale doobjednaný) http://www.sexshopik.cz/analni -kolik-cerny-velky-6232/ Nebo ještě větší: http://www.eroticcity.cz/e-sho p/analni-kolik-red-boy-19309.h tml?tab=parameters#tabbox A co třeba zkusit nafukovací a nafouknout si ho podle potřeby? http://www.ruzovyslon.cz/analn i-kolik-nafukovaci-vibracni-ti p/
Ještě bych dodal k tomu kolíku, že jeho průměr 2,5 cm je tak malý, že prakticky nemůže vyvolat nějakou stimulaci pánského análu. Význam může mít průměr od 6 cm nahoru.
Chtěl bych poradit. Připravte si horkou koupel, prohřejte si celý zadek, pak si tukem promasírujte anální otvor. Na židli si připravte anální kolík alespoň o průměru 5 cm, což je průměr, který by měl pánský anál i bez velkého tréningu přijmout. Na tento připravený anální kolík si celou vahou nasedněte, zatlačte jako při stolici a kolena přitlačte k bradě. V tomto okamžiku za nesmírně blaženého pocitu by měl celý kolík proniknout dovnitř. Postvte se na nohy a pomalu se procházejte a vnímejte rozkoš, která ovládne vaše tělo. Penis většinou ochabne, protože napětí se soustředí na anální oblast. Z penisu většinou začne odkapávat sperma. Až si tento anální orgasmus vychutnáte, bude třeba kolík porodit ven. Nahřejte si zadek v horké vodě, sedněte na bobek a pomalu tlačce. Prožijete opět silný zážitek, kdy kolík bude vycházet ven.
Pak si anální otvor důkladně promasírujte a odpočiňte si. Budete vidět, že vás tato vášeň již neopustí. Budete se snažit o další otevření o větším průměru. Bohužel je na trhu těchto kolíků nedostatek.
Děkuji všem za návody a tipy. Začnu přecijen něčím menším. Časem třeba přidám ;-).
Rád bych se zeptal na další věc. Co zdravotní hledisko ? Nemůžu si přivodit nějáké problémy pokud budu napříkald celý den nosit kolík o průměru několik centimetrů ?
Ačkoliv si anál trénuji již od puberty, nevím o žádném zdravotním riziku, pokud nejdu do extrému. Extrém se ohlásí bolestí. Jakmile se ohlásí, není něco v pořádku. Účelem anální rozkoše není bolest. O anál se musí stále pečovat, masírovat ho, promazávat, umívat. Anál se i po delším otevření vždy uzavře a těsní. Kdo tvrdí opak, nemluví pravdu.
Týjo 7cm :-o - to už mi přijde dost. Já zatím dráždil análek menšími kolíčky. S věším už jsem měl problém. Takhle velký se nechá celý den nosit ? Není to už moc nepohodlné ?
O nepohodlnosti se nedá mluvit, kolík navozuje pěkný pocit anální vzrušenosti a vůbec jinak nevadí. 7 cm je podle mne střed, rád bych dalším tréningem dosáhl 10 cm. Šesticentimetrový kolík, pokud bych ho nefixoval postrojkem, by během chvíle již sám vypadl. Anál si sám diktuje další nároky na větší rozevření a tím svému majiteli přináší rozkoš.
Touha po dlouhodobém nošení análního kolíku je přirozená. Někdy nosím kolík zasunutý i několik dnů, ale musím mít postrojek, který jistí kolík proti samovolném vypadnutí. Svěrač ochabne a kolík je volný. Na správném průměru kolíku nejvíce záleží. Běžně používám kolík o průměru 7 cm. Kolíky Fun Factory Bootie mají sice zajímavý tvar, ale jen malé průměry, jak jsem se díval na různé nabídky. Stimulace análu je velmi příjemná, kdo to zkusí, zůstane u toho.
Anální kolík dlouhodobě
Názory na Anální kolíček
Máte někdo zkušenost s dlouhodobějším nošením análního kolíku ? Myslím normálně přes den, v prácí, ve městě, atd.
Dost mě tahle představa rajcuje.
Můžete doporučit nějáký vhodný typ ? Docela se mi líbí Fun Factory Bootie. Nepoužíváte ho někdo ?
Podělte se o své zkušenosti ...
S.
pište na mail:pilous22@post.cz
První - jak to máte s čůráním? Netlačí to tak, že to skoro nejde?
Druhá: Používáte Imodium ?
Tak například největší problémy z hlediska stahů a nucení nezpůsobuje kupodivu zdaleka vlastní dildo, ale zbytky potravy a přdevším plyny.
Žádné zdravotní nebo jiné problémy z toho nemám ;-)
Akorat mam podmibku aby to slo koupit a nechat dorucit na ulozenku, uschovna, nebo neco takového ( nechci aby to prislo domu v me nepřítomnosti). Petr Ostrava
Doporucujem sadu roznych velkosti ,preto ze po nejakom case zavedenia moze prist pocit potreby mensieho ,hlavne na dlhsie nosenie .
Je dobre si to odskusat ,casom sa naroky na velkost menia ,pri velkom vzruseni naopak nieco vacsie.....
http://eva-s.eu/cs/latexove-obleceni/1988-latexove-slipy-s-analnim-dildem.html
,su take aj damske ale aj s penisom v predu -maju krajsi strih....
http://sexshopp.cz/latexove-obleceni/latexove-kalhotky-all-in-32419/
tieto su top
http://www.sexshop.cz/latex-latexove-kalhotky-dva-v-jednom-d3930.htm
len ten penis v predu ,bez neho som damske nenasiel skoda....
nafukovacie
http://shop.mhsexshop.com/latex-guma/latex-ostatni/latexove-kalhotky-s-dildy-la3058
Po vypuzení bych zkusil nějaký čípek s lokáním anestetikem (Procto-glyvenol, Faktu...). Jen se musí dostat dost hluboko, což není úplně snadné (použijte zmrazení - ztvrdne, takže je možné ho dostat hloub).
Obvykle to chce nějakou pomůcku.
S pozdravem Dominik.
tak jsem se rozhodl prispet taky trochou zkusenosti.. mam za sebou 10 dni v kuse, den noc, porad. Pres den mensi kolik, do prace a doma vecer pak vetsi (16/6) a obcas teda megadlildo 35/7. Nejdriv to bylo trochu divne, ale zvykl jsem si velice rychle a pocit super, kdyz je clovek venku, treba v praci nebo na sportu a beha s kolikem a nikdo nic netusi. Kolik krat se me postavilo i pero jen tak, samozrejme se me stavalo , hlavne s vetsim, ze vytekla kapka semene..:) je to bajecny a perversni pocit zaroven, nejvetsi problem je sezeni, tlaci to na pulky, ale jinak pri chuzi, behu nebo jakekoliv aktivite je to super!:) Az na to, ze je to hrozne narocne na higienu ( i kdyz to se po par dnech taky dobre vychyta), bych to delal porad.. jen skoda, ze o tom nikdo z okoli nevi..:))
kdo to vydrzel nejdyl? dal nekdo vic nez 10 dni non stop?
Som 30r.chaln...s panskym analom mamsksenost cca 3roky v zaciatkoch som sa za to velmi hanbil no partnerke sa to strasne pacilo...dnes to milujem a neviem si sex bez toho predstavit.MAme viac pomôck n parti knim aj analny kolik s rozmermi 14x6cm silikonovy..mam aj fotky v galerkach no su pristupne len ked som na amikoch.Kolik pouzivame hlavne ked ide do mna pripinakom ten ma 23x5,8 cm tak ze kolik je na rozcvicenie idealny.V galerkach mam aj fotky s realistickym dildom s prisavkou 31x6cm ale to je pre mna to max
http://www.sklenenadilda.cz/cz /produkt/analni-kolik-1.html
Zkus tohle. Tan menší je skutečně pidi. Nosíme ho s partnerkou celý den a naprosto v pohodě.
Potřebujete: plastovou odpadní rouru (průměr dle vlastního výběru, pokud nevíte, začněte na 32 (DN 32)), silnější nůžky, silikon v tubě + "pistoli", nějaký mycí prostředek - mýdlo, saponát dále rukavice a vařič a list pily na kov.Dále doporučuji papírové utěrky pro úklid.A vlastní fantazii.
Postup: trubku odřízněte na odhadovanou délku a na jedné straně si naznačte spičky "cimbuří" s výškou tak 1,5 až 2x průměr.Vzměte si rukavice a trubku na téhle straně po obvodu zahřejte - vyvarujte se vzplanutí, ale pokud se nebudete moc snažit a včas ji dáte pryč,nehoří.Pak vezměte nůžky a špičky prostě vystříhejte.Potom znova zahřát a rukou v rukavici vytvořte z cípů špičku - základ hlavice.Bude kostrbatý, s mezerami a hranami - to je O.K.
Založte silikonovou tubu do pistole a zhruba vytvořte požadovaný tvar.Pak si namažte ruce mýdlem a dotvarujte a vyhlaďte.
Ponechte někde vytvrdnout minimálně den (smrdí po octu) a máte hotovo.Doporučuji alespoň ze začátku používat s kondomem.
Sexshopy mě odteď nenávidí.
Ten rozdíl v dráždění vnitřních orgánů je právě ten rozdíl, který způsobuje, že větší díl této skupiny tvoří muži a to vede k falešné představě, že jde o aktivivitu vyhrazenou gayům.
Ale zpátky k věci.Protože nejste dost trénovaný, asi nepoužíváte nijak velké dildo.Nesnažte se ale hned přejít na zde citované rozměry - to bude nějakou dobu trvat.
Začněte tím, že se budete snažit dosáhnout dildem na své vnitřní pohlavní ústrojí a masírovat ho.Asi budete překvapen, že musíte použít větší síly, než čekáte a hledat trochu hloub - což si vyžádá delší než standartní dildo (taky ho musíte za kus držet).Pokud se to povede, prakticky jistě vymasírujete trochu svého spermatu v různé formě - většina si to užívá, protože některé pocity připomínají ejakulaci.Také s vysokou jistotou předráždíte stěnu konečníku a tak budou na dildu stopy krve.Neděste se, nejde o nic vážného.Ke snížení tření použijte kondom, nebo i dva na sobě.Je také možné, že budete při delší masáži učůrávat.Neperte se s tím, jen s tím počítejte - i tady mohou být pocity blízké ejakulaci.Dokonce jsem četl, že někdo tvrdil, že při masturbaci odstřikuje ještě něco... ale určitě neučůrává :-).
No a závěrem - je už jasné, proč tu veteráni preferují velké průměry.Ty totiž vyplní konečník natolik, že pěkně masírují vnitřní genitál :-))
Co se týče análního kolíku k dlouhodobému nošení, ideální je mít takový průměr, aby kolík sám po přivyknutí svěrače sám nevypadával (u mě je ta hranice pod 6cm) a naopak, aby nebyl zase až tak velký a nedráždil příliš moc, aby se člověk mohl soustředit i na další věci (což tenhle neklid mi způsobuje kolík o průměru 8cm). Ideální by byl kolik s max.průměrem 7cm, ale u patky kolem 5-6cm, aby stále dostatečně roztahoval a trénoval svěrač. Na druhou stranu stranu však hrozí při malém rozdílu průměrů max a u patky, že by mohl vypadávat. Ideální by byla tedy dodatečná fixace nějakým popruhem.
Jak tak ale čtu vaše velikosti análních kolíků, byl by pro vás malý...
Rozhoduji se mezi těmito:
http://shop.amater i.cz/butt-love-analni-kolik-d2 585.htm
http://shop.amateri.c z/bendable-butt-d6122.htm
U toho druhého nevím jestli už není moc dlouhý.
Ještě me zaujal tento:
http://shop.amateri. cz/anal-drops-d7853.htm
Má m jen obavu že už je moc silný :(.
Máte někdo zkušenosti s těmito konkrétními kousky ?
Díky
Pak si anální otvor důkladně promasírujte a odpočiňte si. Budete vidět, že vás tato vášeň již neopustí. Budete se snažit o další otevření o větším průměru. Bohužel je na trhu těchto kolíků nedostatek.
Rád bych se zeptal na další věc. Co zdravotní hledisko ? Nemůžu si přivodit nějáké problémy pokud budu napříkald celý den nosit kolík o průměru několik centimetrů ?
Díky