Viem a mám na to písať?

10.12.2022 11:05 · 2,346 views _andyova_

Už mnohokrát som rozmýšľala, že na amaterov skúsim napísať zopár skutočných príbehov z môjho života, ale vždy sa zastavím, že vlastne neviem, či môžu a vedia zaujať.

-> Nebudú tuctové?
-> Čo vedia poskytnúť "čitateľovi"?

Napísala som zopár riadkov, ktoré sú práve v tomto období historicky aktuálne a ktoré teraz cítim intenzívnejšie.

Môže to byť napríklad taká upútavka a ja budem rada za každý názor, či to celé dokončiť a pridať do príbehov alebo je to už niečo tisíckrát omielané. Vopred ďakujem veľmi pekne 🍀


Ako Štedrý večer túžobnú trojku priniesol

Písali sme si týždne, nakoľko som vo svojom živote v jeho určitej fáze pochopila, že je čas dať priestor sebe, prestať robiť kompromisy a dať sa na prvé miesto. Chcela som si dopriať to, po čom túži moje telo, moja fantázia a prestať sa schovávať sama pred sebou. Chcela som sa odhaliť, povedať a spraviť všetko čo chcem a necítiť sa pritom divná, či nepochopená. Odhalila som sa pred nimi na maximum, doslova na kožu a pootvorila absolútne najsúkromnejšie a naintímenjšie tajomstvá môjho vyrastania, puberty, skúseností a túžob, ktoré som chcela zdielať s niekym. Chcela som, aby naše stretnutie nebolo iba náhodným pokusom, ale bolo absolútne jasné, že žiaden krok, túžba, či príkaz nebude odmenený šokom a trápnou chvíľkou ticha. Túžila som po prirodzenej explózii vzrušenia pre všetkých troch.

ONI, bezdetný mladý vyrovnaný pár, ktorý presne vedel, čo chce. ONA (Zuzka), nádherná submisívna dlhovlasá brunetka s dokonalou postavou, menšími prsiami, pevným - cvičením vytvarovaným - zadkom, krásnou vôňou a veľkou túžbou po ženskom tele. ON (Andrej) sympatický, inetligentný zvrhlík s prirodzenou dominanciou v slove aj pohybe. A JA, uletená kočka bažiaca po skĺbení mojej swich role a naplnení mojej zvrhlej, perverznej a hravej duše. Moja rola jeho kurvičky a poslušnej štetky plniacej jeho najtajnejšie priania a zároveň ako pani poslušnej feny, mojej suky, ktorá je pripravená s poslušnosťou a radosťou plniť príkazy svojej majiteľky.

Vyšlo to tak ako malo. Rozprávali sme sa o tom, kto ako trávi Štedrý večer. Ja som bola sama, rodina mimo, kamaráti so svojimi rodinami a oni - po prvýkrát v spoločnej domácnosti - chceli tiež ostať sami, až kým "nestretli" mňa. Dohodli sme sa, že sa stretneme vonku a vyvenčíme psa, pokecáme aj tvárami v tvár a uvidíme. Čas v ten deň bežal ako blázon. Vianoce v ten moment išli úplne mimo mňa, až na pár zdvorilostných telefonátov s rodičmi a bratom, ale moja pozornosť bola inde. Viem, malo ísť o prechádzku, ale po týždňoch písania a výmien fotiek proste cítite, či tam niečo je alebo nie. S každou pribúdajúcou hodinou moje srdce búšilo viac a viac. Dala som si vaňu, dokonalo oholila každý kúsok svojho tela, vyžehlila vlasy, navoňala, a potom prišla tá chvíľa... hodinu som stála pred zrkadlom a vyberala vhodné oblečenie. Och, hneď by som si na seba dala ten najzvodnejší korzet s nohavičkami s dierou uprostred, ale zároveň potrebujem čiastočne hrať dámu, veď ktovie ako to nakoniec dopadne. Vybrala som krásne čierne čipkované prádlo, silónky a natiahla priliehavé šaty v ktorých som si aj ja prišla nesmierne sexi. Prehodila ešte sveter, kabát, šál a čiapku a išla v ústrety splnenému prianu ...

Tak ako to vidíte?