Prečo som sa overila?

2.12.2022 10:08 · 1,904 views _andyova_

Oddelenie plevelu od zrna? Dôkaz existencie? Overenie pravdivosti?

... možno len fakt, že hľadať niečo, čo hľadám ja, je niekedy ako tá ihla v kope sena. V podstate bezradnosť, že s týmto na ulicu výjsť von neradno a pýtať sa "si to Ty alebo ste to vy, kto mi dokáže splniť to, čo potrebujem?" Nie, nie je to bezradnosť z ktorej by som bola zúfala a ničila ma, len viem čo chcem a viem aj spôsob akým sa to nedá nájsť, veď aj to je fajn nie? Ako s tým Edisonom a žiarovkou :)

ak sa mám odhaliť, čo hľadám, nemám s tým problém, som naozaj priama a otvorená, kto zisťoval - zistil a overil si. Ak je potom pre niekoho merítko pravdivosti to, že mu nepošlem fotku, akceptujem, ale viem prečo to robím, moje poradie priorít je iné a je moje. A tak som si povedala, že toto bude fajn cesta, overím u admina a bude pokoj.

A viete čo? Zrazu tí, čo chceli fotky ako overenie mňa sa nejako prestali ozývať, keď som chcela overenie z druhej strany. Alebo ešte zopár vtipnejších diskusii :) Jednu musím skopírovať, všimnite si najmä úvod, čas a čas kedy vlastne Erika opäť prišla :)

"""""
Ahoj , tesi ma Erika aký máš deň ? pekny popis ktorý nás zaujal 11:29
JA: ahoj, úžasný ako každý iný :) Ďakujem 11:31

Sme párik otvorený ak by bol záujem 11:35
JA : čo znamená otvorený párik? 11:35

Radi skúšame extrem alebo sám ja mám rad extrémy 11:37
JA: ja sa orientujem skôr na ňu (ona) ty (on) ma až tak vlastne vtom celom nezaujímaš, to je úprimne a otvorene aby bolo jasno 11:38

Ok , tak poviem Erike nech sa ti ozve 11:39
JA: :) 11:40

Ahoj tu Erika , teda len ženy :) 11:45
JA: : ))) 11:45

Mám rada tvrdé veci a som otvorená ku všetkému 11:48
- tu už som sa ani neozvala, asi viete prečo :)

""""""

Ale nie je všetkým dňom koniec, za ten čas, čo sa tu pohybujem mám zopár ľudí s ktorými si píšeme, vieme o sebe, dokonca dôvera prešla až do štádia výmeny fotiek nie jednorazovej a je to plnohodnotnejšie. Nepúšťam si k telu kdekoho, kto príde aj s možno tým čo je mne blízke. Nie ani ja nepýtam ako prvú fotku, snažím sa možno v písmenách spoznať druhú stranu a navnímať relevanciu kontaktu, a potom sa rozhodnem, komu sa pootvorím viac, prípadne sa poodhalím až na kožu.

Takže prečo vlastne? Aby som nepotrebovala dokazovať niekomu niečo v prvých písmenkách a dala tomu volnejší priebeh a na druhej strane mala v "ruke" o tromf naviac pre komunikáciu.