S nim

12. 2. 2024 · 1 310 zhlédnutí Leny009

Začalo sa to úplne nevinne, zvycajne sa to tak hovori. Ako ked veky vecne po niecom tuzite a ono to stale neprichadza, zhasina uz aj ta posledna nadej ako horiaca sviecka vo vetre. Uz velmi davno som zistila, ze do sveta vaniliek nepatrim. Je sice lepsie zistit to vcas, ale co potom s tym?
Kde ho najst? Chodia len tak po ulici verejne? Su tito muzi dostupni aj beznym zenam? Alebo je to len novodoby fenomen, kedy kazdy druhy muz si hovori "som skuseny dominant s dlhorocnou praxou"?
Nie, nie je to kazdy a nebude to ani tretina z tych, co to o sebe tvrdia, ale netreba ich vsetkych hadzat spolu do jedneho vreca. Jeden z dalsich nudnych vecerov, sama na gauci, vsetci spia, nuda sa da krajat macetou. Rozmyslam, ci si to idem spravit este aj treti krat dnes, alebo ci idem uz spat. Uz len tak z dlhej chvile zapinam amaterov, kolko penisov pribudlo za posledny tyzden, listujem inzeraty v rubrike BDSM a citam, to co som uz citala. Prevraciam oci a hovorim si, boze zase tito, ti co si to tak idu aki su dominanti a preskuseni a vsetci si skopiruju pomaly ten isty text do inzeratu... kreativita sa nam zo zivotov vytraca stale viac a viac, beriem to ako dosledok dnesnej doby kedy sa obmedzujeme na zakladne zivotne funkcie ako dychat, spat, jest, pit, byt dominant....no vsetci chcu mat subinky, tak teda podme na to.
S par dominantami som si uz popisala, bolo to celkom zazitkove a ani raz sa to nestretlo s mojim ocakavanim a mojimi predstavami, takze koniec koncov som bola skepticka uz od zaciatku. Niektori svoje subinky ani nevidaju a nepozyvaju na kavu, ini ich zase neuspokojuju vaginalne, ini zacinaju ukaznenym lizanim nôh. Pekna divocina. Ale reagujem teda na inzerat, bez ziadnych ocakavani, posledny vykrik do tmy.
Odpovedal, necakala som, nakolko uz poznam viac tychto amaterskych dominantov... zacala som konverzaciu celkom ustipacne. I ked to mal dopredu viac menej spocitane, nedal sa.
Posobil milo a inteligentne, vo viacerych nazoroch sme sa zhodli, vyska vaha ideal, konecne velky chlap, fotka v obleku a celkom slusne sa prepracoval az k spolocnej kave. Neviem kto vymyslel oblek, ale bol to genius. Vyzera v nom fantasticky.
Mali sme sa stretnut v pondelok vecer, ze pojdeme na kavu. Nemala som cas nic riesit ani sa nad tym zamyslat, necakala som naozaj nic. V kutiku duse mozno nieco malo, ci by to naozaj mohol byt on, ale nechavala som tomu volny priebeh. Prisiel pre mna, kracam k autu, neviem co ma caka. Budem sa s nim mat o com rozpravat? Ako pojdem domov kedze nemam auto? ... chce sa mi to riesit? Nechce, prinajhorsom slusne podebatujeme a zavolam si taxik, co horsie ako trapna kava, sa moze stat.
Uz ho vidim, stoji pri bielom Porsche a diva sa mna. "Ahoj" pobozka ma na lice a otvara mi dvere na aute. Citim, ze ma na sebe drahy parfem, dal si zalezat. Rozbehneme konverzaciu, ide nam to, prichadzame do podniku, objednava mi prosecco, posobi ako gentleman. Bavime sa o praci, o beznych veciach, vlastne o vsetkom. Ani neviem ako, uz je davno polnoc, 4 pohare prosecca za mnou, cas ist domov, ved je pracovny den. Pristihla som sa miestami, ze ma celkom dost pritahuje. Dokonca je este mladsi odo mna, co je prekvapujuce, nakolko ja mam rada starsich muzov, takych tych co vedia co a ako a takych co sa nepotrebuju uz na nic hrat. Ani on sa ale na nic nehral, na to kolko ma rokov to ma v hlave velmi dobre zratane. Paci sa mi to. Taka som bola zvedava co je tento mlady muz zac, ze som sa naladila na tento nas flow a viezla som sa cely cas. Celkom casto sa na mna diva tak uprene, neviem miestami nad cim rozmysla, ale posobi uvolnene, nenutene, vycitila som, ze tiez je mu prijemne. To ma potesilo. Cakala som, ci to pride uz pocas konverzacie, alebo ci to pride skor, no ale nevydrzal to, bozkava ma uz v bare. Ma velmi pekne vykrojene usta a bozkava sa vyborne. Prebehla mnou vlna vzrusenia, co z tohto bude. Odchadzame z baru vo vybornej nalade, ideme do auta. Cely cas sa spraval ako ozajstny gentleman a ja som sa citila v jeho spolocnosti ako dama. Klasicky scenar, "zakurim ti" zima je. Velmi som bola zvedava ako sa s tymto popasuje a ako s touto situaciou nalozi. Vobec sa mi nechcelo domov, prave naopak. Divala som sa nanho a cakala na to co pride. Ak vobec nieco.
Zobral to do ruk, zacal ma bozkavat. Pri kazdom dalsom bozku som citila, ze presne vie co robi a ze to ma cele pevne v rukach. Cakal na odozvu, vedela som to, to bolo na tom celom este o to krajsie. Nesmierne sa mi to pacilo, postupne som citila ako mi vlhnu nohavicky. No konecne to povedal, "ideme do zadu?" Neviem ani, ci som mu odpovedala, zdviham sa a presuvam sa na zadne sedadla. Uz chcem byt pri nom, dotknut sa ho, chcem aby ma bozkaval, aby sa ma dotykal, aby ma zobral do narucia. Celkom rychle po par hodinach, ale chcela som sa s nim otukat. Neviem, ci som viac vzrusena alebo zvedava, alebo vsetko dokopy. Bozkava ma tymi peknymi perami a hryzie ma do pery, nie je to zlé, ale necakala som to. Pamatam si, ze mi blislo hlavou, ze tak s tymto sa budu este diat veci, ktore ta prekvapia. Ale rychlo som sa vratila k nemu a k jeho dotykom. Bola som ako paralyzovana, presne vedel kde ma ma chytit, ako silno, uplne do bodky. Za krk ma chytal uz v bare ale ked mi ho stisol v aute, ked ma drzal v naruci, no nevedela som co skor, ci sa mam tesit alebo na co sa mam vlastne sustredit. Jednou rukou ma drzal pod krkom a druhou smeroval do nohaviciek. Taka som bola vzrusena, ze som ani nevedela presne co sa deje, ale preskumal prstami vsetko. Neskonale som sa potesila, ked mi zasiel prstom do zadocku, zastonala som mu do ucha na znak suhlasu, comu sa podla mna nesmierne potesil. Uzivala som si ho. Zacala sa mi rodit v hlave myslienka, ake by to bolo konecne dostat na zadok. Presupla som sa na styri a vyspulila nanho zadok. Hned ma po nom plesol, neviem kolko krat, (teraz uz zistujem, ze to mam pocitat, ale to je do dalsieho pribehu). Myslim, ze bol zvedavy ako sa mi ten preplesk paci a zasiel mi rukou k picke, ktoru som mala i na moje prekvapenie celu mokru. "Ale ono sa jej to paci" poznamenal nadsene. Sama som nevedela, ze az tak sa mi to paci. Otocila som sa, rozkrocila som sa nasiroko a rukou som sa zacala robit, hladila som sa na picke a nechala som ho nech sa diva. Potom ma chytil do narucia pritiahol si ma k sebe a zase sa mi venoval prstami, drzal ma pod krkom a ja som si drazdila bradavky. Citila som ako ma drzi ako ma nadomnou kontrolu a neskonale ma to cele vzrusovalo. Tulil si ma ale s tym, ze obaja vieme kto tu urcuje pravidla. Ak by som sa co i len na chvilu vratila na zaciatok, tak to bolo jasne uz ked som ho zbadala pri aute. Pondelok, dve hodiny rano, unava. Vezie ma domov. Pre niekoho mozno len kratky uryvok z pribehu z auta, ktory s bdsm vobec nesuvisi, a pre niekoho zazitok na cely zivot.
Stale neviem, ci je to on, ale prva kava dopadla na vybornu a som nesmierne zvedava co ma s nim este caka.

Podobné povídky