Par hlada muza

hlada

prosim vas ake mate skusenosti s parmi , hladam nejaky par na sex ale neviem ci sa da dvoverovat parom co tu pisu mate nejeka dobre a zle skusenosti alebo niekoho odporucit
dakujem
LC RS a širšie okolie rád si pozriem pár pri sexe alebo rád si vyhonim pred ženou,ženami , párom kedykoľvek po dohode 😊
Aj ja dlhšie hľadám ale zatiaľ nič, trpezlivosť
Ja by som si chcel pozrieť pár pri sexe 😊 snáď raz dostanem ponuku 😊
Rád si pozriem pár pri sexe a necham sa aj vyfajčiť od páru
tu iste áno..... len musíš byť véééééééľmi trpezlivý...................
Threesome in Bratislava anyone? :) i'm a man looking for a couple or a woman (can invite another male friend ;) ). Super confidential and pleasant, I hope...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
@wippers preco stale urazas vsetkych? Chod von, zi zivot, nekomentuj tu kazdy post.
Len ked mas 45 r a hladas parik lebo nemas ani miesto. Mozno treba zacat riesit sameho seba, 45 r single clovek byva este v detskej izbe? Ked budes sam zit, budes menej frustrovany, mozno si konecne aj zenu najdes. (upraveno)
Vôbec sa mu nečudujem chudak 45 rokov a nemá ani vlastný život zabezpečený tak musí riešiť životy iných mali by sme ho poľutovať má to ťažké *20*
Zatali sme do ziveho :D uz si aj profil zrusil, bude chvilu klud :))
After you friendliest person around
Ahojte som 44r sympaticky muž z okolia SPIšSKEJ NOVEJ VSI slobodny, a velmi rad by som spoznal nejaky parik na veku nezaleži ktory by sa mali chut stretnut a spestrit si svoj intimny život
Ahoj parádne akcie a čo hľadáš či hladate ?
Sympaťák na úrovni šport.postavy ponúka služby párom grátis...
Mile rád sa pridám k paru ha mladý sympaťák je to môj sen všetko podla sympatií a hlavná je diskrétnosť .
Rad by som sa zoznamil..s parom..som.single muz mam aj miesto..
Čo tak to napísať do inzercie? Rubrika: muž hľadá pár.
Neviem ako je to inde ale v Prešove je s týmto problém no podarilo sa mi nájsť jeden pár ktorý prišiel, žene som spravil erotickú masáž, mala mokrý orgazmus potom si to oni dvaja rozdali a tak sa povenovala ona mne a ja som ju krásne vylízal, no bohužiaľ v Prešove je takých párov asi minimum
To nie len v Presove je to tam bohuzial
takéhoto maséra hľadám pre manželku aj ja.je neskutočne ťažké nájsť chlapa s miestom ktorý by ju krásne urobil aj nahý.
Keby si bol z PO,nebol by problem
Za vami by som aj došiel kľudne napíšte
Robím to pri práci maséra na intímne požiadanie. Ale museli by ste prísť do BA
Ja hľadám pár na rôzne hry, napríklad: prídem nahý poupratovať. Popri tom budete sexovať v izbe a ja vás začnem sledovať...zbytok príbehu si dotvorime sami. Prípadne scenár, že prídem dať masáž partnerke. Budem pri nej nahý a ty sa môžeš pozerať. Koniec masáže je tiež na dohode. Mal som párik na tieto hrátky, no teraz som už voľný. Takže ak nejaký párik hľadá a nevie nájsť, som k dispozícii. Mimo toho milujem výlety, sauny a wellness.
S tým miestom je vždy problém, ja občas na trafím na par s miestom, masírujem nahý a potom pozerám ako se ujú a žena má urobí rukou alebo oral. Tak veľa zdaru s hľadaním.
Ahojte som bi muz sportova postava 29 rokov hladam parik bez zabran *71* tesim sa
Ja mlady chalan s hrubým od TT hľadám tu pár ;) kľudne aj kúpanie sledovanie
Rad sa prídem k mladému páru bi gay hetero
Keby si len tak náhodou nestíhal obrobiť všetky páry, čo sa ti tu ponúknu, tak napíš, rád ti pomôžem...*3**92**74**52*
Ahoj ako sa mas? Aky mas kokot velky
Radi by sme spoznali ženu par pripadne muža ako rodinného priateľa, ale u mužov sme opatrnejší, lebo vedsina sa chce hneď na prvom stretku len vytriasť.
Rád vás spoznám. Budem sa tešiť na odpoveď
Ahojky. Ak to myslíte seriozne úprimne a vážne. Rád vás spoznám.
No nie kazdy jeden je taky ,najde sa aj par muzov serioznych
Ak tu nejaký párik hľadá niekoho seriózneho na dlhodobé priateľstvo, som tu😉
hladam par real sex stretka Ba a okolie*174*
ba ok hladam par s miestom ktory chce realne stretka? Aj kandaul? Posta
kandaul - to je v Indii? - alebo okrem *119* aj tomu rozumieš??
hladam seriozny par z ba okolia s miestom na diskretne stretka
Ahoj, niekto v Jezersku? napis :) alebo dojdes? :)
Ahoj, niekto v Jezersku na chate ? na sopolocne hradky? ja nizsi 162cm mensie brusko :) bi :) podme sa zahrat ? napis?
Ahoj, hladám kamošku/ parťáčku, ktorá by so mnou išla na swingersparty, na ktorú som chodieval doteraz ako single muž a chcem vyskúšať aj inú variantu. Jedná sa o uzavretú skupinu ľudí, všetci velmi milí, pohodoví a skrátka na úrovni. Takisto aj čisté, útulné prostredie v prírode, ničím a nikým nerušený víkendový relax :) Účastníci kt. chcú ísť prvýkrát, prechádzajú prísnym výberom organizátormi s dlhoročnými skúsenosťami, tak aby bolo zloženie na párty optimálne. Takže sa netreba obávať. Príp. sa dá ísť aj na jednu noc. Ak by si mala záujem to vyskúšať, ozvi sa mi sem. Ak bude treba, vysvetlím čo nie je jasné, vymeníme si foto, pripadne sa možeme stretnúť a v prípade sympatií ideme do toho. Zážitok zaručený :)) Ja 28r, TN kraj.
Ahojte. Ja 40 ročný muž od Levíc. Rád by som tu spoznal pár ku ktorým by som sa aj rád pridal hlavne pre potešenie ženy. Dúfam že sa tu najde ozajstný pár ktorý sa chce aj stretnúť a nie len kecať a vypisovať... auto mám takže viem prísť aj ďalej keď to stojí za to... V prípade záujmu píšte správu.
Ahoj sme pár a chodievame do LV....
AHOJTE aj ja sa rad pridam.Som single 45r.muz.
ahojte rad sa stretnem z parom z levic a okolia
Bolo by tajn najt parik s bi muzom... mam uz jednu skusenost a bolo to super ja 33 bi

Ak by sa nasiel parik so serioznym zaujmom budem radd
Ako môžeš napísať, že ponúkaš inteligenciu, keď si úplne pomýlený ? Si v kolónke PÁR HĽADÁ MUŽA a píšeš sám. Inteligentný by vedel, že jeden netvorí pár. Ledaže by si trpel rozdvojením osobnosti, ale v tom prípade by si aj tak mal oslovovať mužov a neotravovať páriky. Skús spracovať túto informáciu, aj ti to zvyšky inteligencie umožňujú.
To máš zbytočné - nad tuposťou nezvíťazíš ...
Ale on to nepíše ako pár :) On práveže ten pár hľadá :) Dal tu ponuku aby páry o ňom vedeli že by sa rad pridal ku nejakému páriku :)
hladam par z vychodu aj bi par na stretka par ktory chce real a nehlada iba
21cm
to je katastrofa ! okrem jedneho parika, pre ktorých je toto vlákno zalozene, su tu sami solo chlapi co sa ponukaju parom a stazuju sa, ze sa im nedari. no ked su chuji, tak nech sa necuduju. nech si zalozia vlakno - muz hlada par - a tam nech skusaju. to akoby v optike hladali hriankovac a stazovali sa ostatným chujom v dlhom rade, ze zase nemaju. a taki co chcu okuliare sa kvoli dlhemu radu tam ani nezastavia. admin sice nevie osetrit, aby sem pisali len pariky, ale obcas by mohol upozornit tupcov, ze su na inej kolaji a pripadne ich obmedzit na urcitu dobu. potom by ste nemuseli citat ani tento moj prispevok, ani ziadne podobne.
no, vitaj doma...presne si to vystihol. Tipujem tak 95% ľudí na tomto fóre sú jedinci s IQ do 30. Keď vidíš tie príspevky, z ktorých priam kričí zúfalstvo, ešte aj gramaticky na úrovni žiaka 2.triedy ZŠ, keď priam bije do očí, že mnohí jedinci asi nevedia ani čítať... Ja sa sem chodím pobaviť. Myslím, že na iné toto fórum asi ani nie je.
My máme pekné zážitky a skúsenosti s jedným párom .Roky sa poznáme ,ale len nedávno sme začali "s výmenou manželiek".Viac súkromne
Ahojte,rad by som nasiel par na pravidelne stretka,bi nieje prekazkou *277*
Kosice !!! Blaznivy parik co ma vezme do parády?? Pošta
Ja 30 rocny z Michaloviec hľadám seriózny a diskrétny pár na pravidelné stretnutia priestor mám a fotky vám pošlem
je to tu tažke najst ,ale ak by sa len predsa nasiel nejaky parik s okolia NR TO HC napiste :)
Už šesť rokov tu inzerujem. Bezvýsledne tu hľadám hetero pár na Trvalé priateľstvo. Absolútne sa nechytám. Žiaľ, zmeškal som asi vlak, lebo mám už po šesťdesiatke a určite nemôžem konkurovať štyridsiatnikom. Ani v kráse, ani postavou. Tak trocha závidím /v dobrom/ ľuďom, o ktorých je záujem. Je mi prd platné, že som solídny, diskrétny, baby hľadajú nespoľahlivých mladíkov. Tak to vyzerá, že sa zaradím medzi armádu honibrkov, bez šance na zoznámenie.
41 muz chcem skusit 3 malacky a okolje

Malsom tu cest najprv chceli apotom zacali urazat
najdem par nad 40? ja 46/180/77.. kn nz
Ktorý párik hľadá muža do trojky na nezáväzné reálne stretko píšte do pošty
nájsť tu pár ktorý hľadá bi muža je nemožné
Ahoj dnes prechádzam slovenskom... Som mladý vyšportovany chalan, 27. Potešil by som sa ak by som dnes zažil niečo nové.. tak ak niekto bude mať chuť. Napíšte. :-)
My sme len muza nemali... no urcite by sme to chceli skusit. Len tejto stranke uz moc neverime.
Ahoj. Skúste mňa? Odkiaľ ste?
Ahojte,a odkial ste?ja hladam par na obcasne stretka priatelstvo,som z okolia Nz keby nieco...dakujem
...coze preco neverite ......??................
A chceli by ste muža? Ja diskrétny 💯 zdravý ak by bol náhodou záujem napíšte mi ďakujem
Suhlasim , uz som odpovedal na vela inzeratov , a aj ked zacala prebiehat komunikacia ked prislo na konkretnejsie sa dohodnut tak sa stiahli
Ahojte ja som našiel na Liptove uzastny pár. Bolo fantastické....víkend sme si užili aj na Východnú folklór sme boli. Super.
Bohuzial aspon podla mna a mojej skusenosti 95% parov tu hlada bi. or. muza cudujem sa zenam ze to toleruju a nechcu pre seba hetero or.
Muza hladame uz velmy dlho ale vedsinou na stretko nepride alebo ked uz pride tak bud sa spravil za 10 sekund alebo sa nevie spravit a pritom pri vypisovani maju vsetci silne reci. Najst niekoho normalneho je velmy tazke.
Okres Skalica rád sa pridám k páru .
Mlady 20 rocny chalan hlada Parik :) Do 60r. Najlepsie Bi :) Vychod
Niekto kto pizve do trojky ja hetero z myslienkami bi
Ahoj,rad sa nechám zaucit skúseným párom ...
hladam par alebo zenu...parkovisko cervenik..
ahojte, som mladý 27r chalan hľadajúci párik do 40r na dlhodobé stretká ktorý by chcel zaučiť, vyžadujem max. diskrét a 100% zdravotný stav, hľadám párik z Nitry, z Vrábel alebo z blízkeho okolia ktorý je zároveň aj pohľadný. Som BI takže by som uvítal keby ste boli aj vy ale neni podmienka, každopádne by som uvítal ale prístup ku všetkému, som hravý :)
Ahojte, hľadám mladý pár do 40r ktorý by ma pozval k sebe na dlhodobé stretká a max. diskrét + 100% zdravotný stav od Nitry, Vrábel alebo z blízkeho okolia. Som BI a bol by som rád keby aj párik bol, nie je podmienka ale prístup k páriku na všetko by som uvítal
Ja hetero z tt kto pozve do trojky ?
SOM MLADY 20 R bi ;) Hladam starsi par rad sa hram
nejaky parik pre mna sa tu nenajde budem ako divak a ked ....
Aj ja by som rad nasiel parik na vrusujuce stretnutia a bud ani neodpisu alebo ak sa ozvu tak iba zo zvedavosti ale stretnutie realne ziadne pritom nemam problem zaplatit hotel
Hladam hetero parik na trojku skor na dlhodobe stretka...Nieje problem prist...
Chceli by sme vyskúšať že môj muž bude fajčiť muža a já sa popritom budem pozerať
ahojte take nieco ma ties laka skusit,ja zenac ale
AHOJTE,nie je problem,,dam sa vyfajcit tvojim muzom.
Ja mam na zapadnom sk presne opacny problem, zo zhruba 20parov bolo realne stretko 3krat, ostatny co pisu v inzeratoch ze nech nepisu pisalkovia tak su sami pisalkovia :D v Cesku som taky problem nemal, je to tam uplne ine ako unas, po 4,5spravach a vymene foto bola hned vymena tel.cisla a stretko velakrat este v ten vecer... Pritom nemam problem dojst Ba,TT,Nr kraj...
Ahoj mal by som záujem do trojky k paru
Ahojte, už dlho hľadám pár, kde on je BI a oralne by som jeho aj ju pravidelne uspokojoval. Myslím však,že hľadám rozprávkové bytosti. Tak mi to aspoň občas pripadá...
Hladam hetero bi chalosa z BA na dnes ktoreho by som skusil fajcit. Max diskret u mna alebo dojdem
Ahojte budem od 24 do 28 januára na východnom slovensku a rad by som nasiel pohode holku alebo párik. Som športovej postavy nefajčiar... ak máš chuť pokecat zoznamit sa kludne napis budem rad :) Foto nemám problém zaslať ;)
pridal by som sa do trojky s manželským párom
Keby mal niekto záujem o 18 ročného zajačika, tak stačí napísať správu :)
Rad sa zucastnim a ponukam aj miesto.
Keby ste ma hladali tak som tu !!
hladam par na skype :) prosim napiste mi postu
ma dobre skusenosti len je to uz davnejsie ...
Potom si zacal pracovat v oblekoch,vo verejnej funkcii.
Ahojte, som 26r. pohodak z Trencina a laka ma to vyskusat. M19/6. Ak som niekoho zaujal, napiste :)
Ahoj mi par ona 24 ja 28 z okolia TN hladame niekoho d9 trojky aj pravidelne ak by si mal zauj ozvy sa, je problém najst niekoho diskretneho a co by isiel naozaj dotoho
Hlavne ze nam poses ze hladas par a mas 32r.
Pozor ojebavac!
ktory muz-muzi,vo veku od 18 do 50 rokov,,na Orave hladaju diskretny sex?Ja 42rocna vydata ho mam velmi rada a rada si ho s tebou-s vami uzijem.Pritomnost manzela je podmienka.Nie Bi,a anal.Len hetero.Mam skusenosti ,FOTO PO TEBE
Nuz ak by ste chceli som Vám k dispozícii. Mam48 rokov 100 kg 180cm .som ženatý a chcem skusit niečo nové. Ak by bol záujem ozvite sa na email: 205stone@gmail.com . Tesim sa a budem cakat
Hladam parik ....Ba okolie ...seriozne dnes ...
nenajde sa sympaticky parik pre mna
Rad sa pridam,pridem na sexik..
Par z BA co hlada sympatickeho diskretneho divaka. Ak je zaujem piste postu.
Hladam parik najlepsie Ba okolie na vecer
Ahojte sme tu noví a láka nás skúsit trojku zo skúseným mužom.
Ahojte mam 26rokov a 19cm oholeny penis ktorý môže byť len váš
som skusena a robim to velmi rada
Len nejako si zabudla napísať že za peniaze to robíš veľmi rada
Môžem sa pridať? Som úprimný a v pohode
Ahojte. Ja som tu hladal a len slubuju....... a ked by aj???? Tak chcu zaplatit..... A ak by nahodou nejaky par ? napiste postu. M moze byt aj mierne bi.
To tu tak chodi,nejde len o sex,ale skor zarobok.Napr."Slossex" robia to uz 20 rokov.Je to na kazdom pre koho sa rozhodne.
Ahoj,najdem tu par na pozorovanie,ja ako divák
aj my by sme radi nasli mladeho chlapca na jeho yaucenie od 17 do 21
Rád by som sa nechal zaučiť ;-).
Ahojte odkial ste?Ja by som sa rád k vam pridal
Ahoj hladate mladeho neskuseneho na zaučenie ? :)
Ahoj nemate chut spoznat 28 rocneho chalana?
a co tak trosku starsieho s nejakymi skusenostami?
ono by to aj slo, ale ak by 99 chlapov zo 100 len nekecalo,ale vazne hladali sex
Ahojte. My sme vóbec prvý krát išli do trojky asi pred rokom. Ona je fakt sexy cica a všimol si ju majitel fitka kde chodíme. Vymakaný arogantný hilohlavý . Ale išiel po nej aj predomnou otvorene vždy keď sme prišli cvičit. Potom jej začal písať že ju chce dať ,, dole,,. Ani neviem prečo vždy keď jej napísal a ukázala ma to , tak ma tá predstava začala vzrušovať a povedal som jej nech sa s nim dohodne. Nechcela , tak som odpísal za ňu ze dobre, ale aj somnou. Súhlasil. Stretko bolo v jednóm penzióne mimo mesta.. On si výžiadal ako má byť oblečená . Nechcela ale presvedčil som ju , že nech to raz skúsime. Súhlasila ale že bezo mňa len. Tak som ju tam doniesol . Dali sme spolu všetci traja vínko. Ona v minišatoch krásne nohy. Už v bare jej ich hladkal. Bol som ztoho úplne hotový. Potom išli na izbu.Ja som odtal dole čakať. Prišli asi po hod a pol. Recepčná sa len usnievala , lebo celú situáciu pochopila. Ona bola max spokojna a aj on , kedže ju doteraz dáva dole. Nášmu sexu to pomohlo a vytratila sa všednost. Odvtedy už mala viacerých a aj ja iné. Takže tak.
ešte keby to bola aj pravda ...
Ps tú recepčnú dávam dole ja a boli sme už aj spolu s ním a s ňou vo štvorke ☺
Po zobudeni si si potom nasiel ruky v nočníku a mal si ich plne .... 😂😂😂
No jasné. A potom si sa zobudil , že
Ahojte. My sme vóbec prvý krát išli do trojky asi pred rokom. Ona je fakt sexy cica a všimol si ju majitel fitka kde chodíme. Vymakaný arogantný hilohlavý . Ale išiel po nej aj predomnou otvorene vždy keď sme prišli cvičit. Potom jej začal písať že ju chce dať ,, dole,,. Ani neviem prečo vždy keď jej napísal a ukázala ma to , tak ma tá predstava začala vzrušovať a povedal som jej nech sa s nim dohodne. Nechcela , tak som odpísal za ňu ze dobre, ale aj somnou. Súhlasil. Stretko bolo v jednóm penzióne mimo mesta.. On si výžiadal ako má byť oblečená . Nechcela ale presvedčil som ju , že nech to raz skúsime. Súhlasila ale že bezo mňa len. Tak som ju tam doniesol . Dali sme spolu všetci traja vínko. Ona v minišatoch krásne nohy. Už v bare jej ich hladkal. Bol som ztoho úplne hotový. Potom išli na izbu.Ja som odtal dole čakať. Prišli asi po hod a pol. Recepčná sa len usnievala , lebo celú situáciu pochopila. Ona bola max spokojna a aj on , kedže ju doteraz dáva dole. Nášmu sexu to pomohlo a vytratila sa všednost. Odvtedy už mala viacerých a aj ja iné. Takže tak.
...wau... mimoriadne pôsobivé... úprimne, rád by som sa zúčastnil vašich hier, či už priamo alebo nepriamo... P.S. som príjemný, taktný, slušný a vždy "čistý"... zbožňujem rozkoš vo voňavom objatí (aj v trojke)... ☺
Ahoj som z Trenčína takže veľmi rád by som prišiel.
Ak stale hľadáš, som v limite veku. Mám rýchle auto
Ahoj stale hladate? Ja idem zajtra do BA a stavil by som sa :)
Topolcany a okolie. Ak by mal nejaky par alebo zena zaujem.... Priestor mam diskretne. Piste postu
Rad by som zazil trojecku so sexi parom. Maximalne diskretne. Keby niekto z Nr tak sprava. Za diskretnost rucim a zariven pozadujem!
Ktory par hlada muza?seriozne.....
ja tiez hladam par ... takze ak ma niekto zaujem o trojku s mladym zajkom nech sa ozve som z BB kraja ale vzdialenost nerobi problem
Tak toto nie je jednoduche. Najst chlapa do trojky... Skusali sme iba raz a stacilo. Najlepsie je dohodnut sa s parom a pekne vsetko postriedat :)
ahojte ja by som s vami siel do trojky
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Mám podobný problém. Už 5 rokov hľadám hetero pár, úplne bez úspechu. Ja by som na stretnutie prišiel, ale nechytám sa. Som jednoducho starý, s časom len cez pracovnú dobu, s priemernou veľkosťou penisu. Samozrejme moje šance minimalizuje aj fakt, že hľadám ľudí len z BA, lebo hľadám na dlhú dobu v mieste svojho bydliska. Myslel som si, treba byť trpezlivý. Ale 5 rokov???? To by zabilo aj koňa. Ostatným prajem veľa úspechov. Užite si to aj za mňa.
Moja skusenost je taka ista ako tvoja , hladam hladam a zatial nic , je zaujimave ze ked odpoviem na inzerat kde splnam kriteria ktore si zadaju casto ani neodpovedia , alebo casto ked sa ozvu zistim ze chcu na tom len zarabat , manzel tam v podstate funguje ako pasak . Ja nehladam slapku hladam par kde to chcu obaja ako zabavu a spestrenie .
Prekvapuje ma tiez ked a nie zriedkavo citam na forach stazovanie sa parov ze nevedia nikoho zohnat , ze sa im casto uzvu len slubotechny a ked pride na real tak nic , ze ani nepridu
My mame inu skusenost,a stacilo nam. Pozvali chlapa,vsetko bolo ok. Uzili dobru trojku. Len ze,chlapik zacal byt doteravy,zacal vyvolavat manzelke,navrhovat stretka,vypisovat SMS.Prejslo to do takeho stavu,co lezlo na nervy. Este ze mam taku manzelku co hned to razantne vysvetlila jemu,ako to je. Od toho casu mame pokoj,a uz vspominame na to ako na strasny sen. Tak necudujte co pary cuvaju z toho,a uvedomte co vas volaju ku sebe ako nastroj na svoje potesenie.
Poznám to z opačnej strany. Čo hľadám to aj ponúkam, ale nájsť normálny, vyrovnaný, pohľadný pár na úrovni na niečo trvalejšie sa mi nedarí...
A nie je to o národe ani o mužoch. Je to o ľuďoch a ich nešťastnej povahe. Ale snáď motyka vystrelí...
presne tak,všetko fajn až kym sa nechceš stretnuť.
fakt neviem,možno ich to laka skusiť a potom sa zľaknu.aj ked už som mal štasťie najsť pariky.
95% je neralna ale tych 5% ano len v tych 5% tam sa musi este pridat spravna konstalacia regionu , sympatii, ocakavani , a rovnakeho casu hladania ... cize v praxi to znamena ze na cca 1000 sprav jedno realne zoznamenie sa ... a tych zvysnych 95 % je tak ze z nich 80% su muzi ktorych zeny ani len netusia ze ich muzi tu su a o com tu snivaju ... dalsich 10% je takych ze tuzia ale sa nicoho boja ... kazdy ma tie svoje obavy a zvysnych 10% je takych co ma tolko roznych kriterii od regionu , vysky vahy , sympatii az po vek , s bruchom bez brucha , s vlasmi bez vlasov v tyzdni cez vikend ... s pristporom a ja neiviem s cim este ... ze v praxi je prakticky nerealne to vsetko splnit v jednej osobe a este hladat prave tu a prave ich ... nehovoriac o tom ze casto ani sami sa necitia a nesplnaju ani 10% toho co oni vyzaduju ...!!! fakt je to niekedy na pobavenie a neviem ci sa smiat alebo plakat ...
No blbý národ. V Čechách ak sa dohodneme na stretnutí, tak z desiatich prídu ôsmi, na východe z dvadsiatich jeden.
Ja by som prišiel, ja mám problém nájsť pár
Ozývame sa, odpovedáme na poštu, na stretnutia chodíme, ale po x stretnutiach môžme skonštatovať, že tu pár narazí len na socky a nesvojprávnych a neschopných mužov, ktorí ani nevedia čo chcú, ale hľadajú miesto, kde by si mohli zadarmo zašukať. Ideálne so slobodnou prsatou blondýnkou v jej vile, kde by čakala s pripravenou večerou, bola by maximálne aktívna aby dotyčný nedajbože nemusel prejaviť žiadnu iniciatívu a po jeho uspokojení by sa mu poďakovala aký bol úžasný a dala mu pár € na taxi. Nevieme aké majú skúsenosti iné páry na východe, ale nám píše 99% takých mužov.
Môžem potvrdiť… skúšali sme, odpovedi veľa, podľa požiadaviek iba zopár, chcel som foto postavy v správe, ak nemá album, namiesto toho otázky či aj my dáme fotky a podobne. Mal som dva albumy s fotkami, dnes som zmazal, pretože toto už nestojí za nič. Ale aby som neodbocoval… vybral som si jedného, s ničím nebol problém, plánovali sme to cca mesiac vopred, on mal iba príst na cely weekend na chatu. Keď som mu napísal že chatu som rezervoval, tak zrazu sa mu dalo iba jeden večer… Ok, vybrali sme ďalšieho…tiež žiadny problém… dokonca aj prišiel na chatu…síce o 6 hodín neskôr, ale prišiel… mysle som že bude zabava… no… ale okrem odbehovania k mobilu a jedného kola nebolo nič… teda bolo, ale to sme zistili až o dva týždne…chlamýdie. Po tom prvom kole musel odísť lebo on robí šoféra a šéf mu písal… niektorý si naozaj myslíš že ich nápady sú úplne geniálne…takze v piatok okolo polnoci odišiel s tým že za hodiny je späť… boli sme tam ešte v sobotu, nedeľu… a asi zablúdil… a keď som mu chcel napísať, tak som zistil, že má zablokoval. Takze take mám ja skúsenosti s chlapmi do trojky.
Uz to naozaj nie je ako pred tym,vtedy ked som.sa dohodol s parom.ze pridem tak som prisiel.Ak bola dohoda zo slecnou tak sa to aj konalo ,ale ako citam je to teraz hroza a des ,dokonca pose ti parocy profil a laka ta na vsetko mozne a nakoniec ....samotny muz a fotky z roky 2015 a to uz s tou zenskou ani nie je ....katastrofa ...a naj je ak citam.sklo a tam.ze kto trtkal tu a tu z benzinky a da aj popis cista ceresnicka na torte ,upada to tu cim dalej viac a viac
Cistu pravdu si napisal,skoda ze len slobodneho hladate
Ahojte, som muž 190/110, nie socka, ženatý a nie v sexuálnej núdzi. Rad by som skúsil trojku, pravda že tiež priateľské debaty v týchto témach. Už davno mám chuť stretnúť niekoho ako ste vy. Len v bežnom živote akosi k tomu nieje príležitosť. O milenky by núdza nebola, len na to čo by som chcel skúsiť akosi možnosť sa nenaskytá, tak som zvolil túto cestu. Som z LC... ak ste z ďalej, nevadí pridem.
Zaujímavé, ja chodím na BMW a mám podobné skúsenosti. Tiež sa dohodnú a neprídu, nekomunikujú a tvária sa ako keby sa nič nestalo. Srandičky si robia. Na šťastie je to ich problém, budú skrachovancami celý život.
Ja mám opačný problém. Zaplatím im hotel, wellness, večeru a oni neprídu. (40 km)
Našťastie som to nevzdal a našiel som aj veľmi milých a serióznych.
Hlavne to nevzdavajte
A co si cakal ?
Ved citas ich komunikaciu, vacsina z nich ma problemy aj s pisanim. Kazdy co je trochu schopnejsi si partnerov na hratky najde inym sposobom .
A na amateroch minimalne pouzije zoznamku a nie forum. Ale tvoja charakteristika tych typkov je super.
Náhodou ja som tu jeden párik našiel. Mal som inzerát,ozvali sa,dohodli sme sa a prišli. Dobre sme si spolu užili a potom sme sa spolu ešte pár krát stretli tak,že už sme si rovno napísali čo chceme. Boli úžasní a často na nich spomínam a dúfam,že sa nám ešte podarí niekedy stretnúť :) boli sme všetci spokojní. Ale je pravda,že inak je to tu len sama slubotechna alebo všetci len pýtajú peniaze. Tak ak by mal niekto záujem,dajte vedieť :) ja peniaze nepýtam a na schôdzky chodím :)
Ahoj som mladi stihli chalan som pasiv niekto kto by mal omna záujem nejaký par napíšte mi správu foto pošlem mam rad aj ženské veci
My hľadáme slobodného, inteligentného, zabezpečeného východniara a nedarí sa.
ahojte rad sa pridam k paru NR Kraj. Ja 34r 184/95/20cm
Tu opíšte sa ak by ste mali záujem ozvyte sa možno z toho niečo bude
Ahojte mal by som záujem o stretko s vami.
Zdravím Vás som inteligentný mladý muž je mi 22 bude vadiť?
Ahoj. Nemohol by som sa ku vám pridať do trojky?
Som z bb mm 28.. Rad vas spoznam
Ahojte som z BB mam 25 :) snad zaujmem
Skoda ze hladate len slobodneho
ak si to dobre prečítate tak takých troch naraz ťažko nájdete*1*
Ahojte. Môžem sa opýtať, odkiaľ ste ?
Ďakujem ...
nebolo by od veci napísať aspon kraj
hladam to iste, no zatial ako by nevedeli co chcu, alebo som este nenatrafil na ten pravy pár. ,neviem
to preto ze si z blavy a nikto z vas nemieni cestovat
nie je pravda :-) len musis hladat
Ahojte ja hľadám pár a cestovanie nemám problem