Ahoj amatéři. Mám ráda šukání před lidmi a zároveň se na ně dívat při šukání. Znáte někdo jiné místo než swingers kluby zde v ČR, kde je možné provozovat veřejný sex ? Například nějaký resort s bazény nebo soukromá pláž ?
Já se musím některým názorům tady smát 🤣🤣Teď píšu jako žena ,asi s dítětem bych do wellness v Babylonu nešla že ... A divím se, že paní je na amatérech, a jak když má tak staromódní názory 🤣🤣
(upraveno)
Např. já chodím do Babylonu, už pár měsíců a to jen z důvodu relaxace. Ale člověk by musel být slepý, aby si nevšiml, že se to tam děje…ať už zavřený v komnatách a nebo jednou jsem viděl i pár v sauně…rozhodně se na tom nebudu pohoršovat, ještě k tomu když jsem na amatérech a vidím to defakto každý den. A PS: wellness nejsou pro děti. Ty mají chodit do Aquaparku ;)
Jsou tam k tomu přizpůsobené místnosti, tzv. Amorovy komnaty, vstup umožněn 15+ , prostory Konírny v přízemí a místnost “pod hvězdami”, nepsaná pravidla s ručníky umístěnými na klice/dveřích apod. Swingers komunta ví.
Blesk? Opravdu? Nic z toho co jsem se v tom krátkém senzacechtivém žvástu dočetl mi nic jako oficiální vyjádření nepřijde. Ale jestli bereš Blesk jako zdroj informací tak asi není třeba dál diskutovat.
Blesk? A web Naturistu a ti to neukázalo? Žeby selektivní vidění?;) No jo no. Jo a my jako zdroj informací bereme vlastní zkušeností z Babylonu.
(upraveno)
Tak chápu, že se lidem nelíbí mé názory. Ale wellnes beru jako relaxační zážitek, který nebude nikdo narušovat nemistnym chováním. Ať si pronajmou soukromé a tam si dělají klidně stojky na hlavě.
Veřejné šukání
Ahoj amatéři. Mám ráda šukání před lidmi a zároveň se na ně dívat při šukání. Znáte někdo jiné místo než swingers kluby zde v ČR, kde je možné provozovat veřejný sex ? Například nějaký resort s bazény nebo soukromá pláž ?