Veřejné šukání

Ahoj amatéři. Mám ráda šukání před lidmi a zároveň se na ně dívat při šukání. Znáte někdo jiné místo než swingers kluby zde v ČR, kde je možné provozovat veřejný sex ? Například nějaký resort s bazény nebo soukromá pláž ?

Na hrázi mezi písníky Hrádek a Oplatil I nebo na Franťáku. Nebo v zahraničí na pláži Punta Križa u Rovinje.
Ahoj, wellness Babylon Liberec…
Já se musím některým názorům tady smát 🤣🤣Teď píšu jako žena ,asi s dítětem bych do wellness v Babylonu nešla že ... A divím se, že paní je na amatérech, a jak když má tak staromódní názory 🤣🤣 (upraveno)
Jestli mas přetlak tak si zajdi na swingers a neotravuj slušným lidem zážitek z wellnesska. (upraveno)
Vy fakt musíte zkurvit zážitek. To aby se člověk bál jít s deckem do sauny.
Např. já chodím do Babylonu, už pár měsíců a to jen z důvodu relaxace. Ale člověk by musel být slepý, aby si nevšiml, že se to tam děje…ať už zavřený v komnatách a nebo jednou jsem viděl i pár v sauně…rozhodně se na tom nebudu pohoršovat, ještě k tomu když jsem na amatérech a vidím to defakto každý den. A PS: wellness nejsou pro děti. Ty mají chodit do Aquaparku ;)
Zkuste si první načíst nêco o wellness Babylon, než začnete kydat hnůj.
Na oficiálních stránkách nic o sukani není
Jsou tam k tomu přizpůsobené místnosti, tzv. Amorovy komnaty, vstup umožněn 15+ , prostory Konírny v přízemí a místnost “pod hvězdami”, nepsaná pravidla s ručníky umístěnými na klice/dveřích apod. Swingers komunta ví.
Můžu poprosit o odkaz kde to mají oficiálně napsané?
Zkus třeba Google a “Amorovy komnaty babylon”
Blesk? Opravdu? Nic z toho co jsem se v tom krátkém senzacechtivém žvástu dočetl mi nic jako oficiální vyjádření nepřijde. Ale jestli bereš Blesk jako zdroj informací tak asi není třeba dál diskutovat.
Píšeš, že rád zkoušíš věci. Tady máš jedinečnou příležitost 😀
Blesk? A web Naturistu a ti to neukázalo? Žeby selektivní vidění?;) No jo no. Jo a my jako zdroj informací bereme vlastní zkušeností z Babylonu. (upraveno)
Reaguju na to cos mi poslal do vzkazu.
Nějaká vaše napsaná pravidla ale běžného návštěvníka, který tam jde zrelaxovat, nezajímají
Příspěvek byl smazán.
Tak chápu, že se lidem nelíbí mé názory. Ale wellnes beru jako relaxační zážitek, který nebude nikdo narušovat nemistnym chováním. Ať si pronajmou soukromé a tam si dělají klidně stojky na hlavě.