Ahojte chcem sa opytat..... prečo ak mi Mi ho partnerka strčí do zadocku tak penis zmäkne????
Nejlepší je když sukam přítelkyni, nejlépe do analku, neudělám se, ale jsem na pokraji orgasmu.Pak se role otočí, ona si nasadí strap-on a suka ona mě, já mám kondom.Pritom sukani hodně tecu, ale bez orgasmu.Prestane sukat sundá mi kondom a o obsah se musím postarat já.To je moc fajn.
Jo jo takový připínák v prdeli,to je jízda panečku.
moje žena to moc nechce dělat,ale moje obě přítelkyně mně lížou anál a je to něco fantastického
nepozna niekto nejaky privat kde to vedia robit????
Je to to nejlepší co může žena muži udělat Neskutečný orgasmus.
jeste ji tak premluvit :( tu moji
keď ti žena preháňa tvoj zadok svojim tlstým vibrátorom a pritom ťa orálne uspokojuje až do konca, spoznáš NAJLEPŠÍ ORGAZMUS!!!
treba skúsiť, nehambiť sa a urobiť si svoj názor
Je tak. Mega. Ještě když mne svázala ruce k nohám,takže jsem měl polohu ještě více vyhrocenou než u gyndaře. kdyby se tak neostýchala s tím vibrošem tak ze mne stříká i to co tam nemám. Ale že prej to od ní nemám více chtít a další okolnosti znamenaly to že jsem zde členem. Vášeň rozvíjet,nikoli potlačovat :-)
chtel bych to od pritelkyne,ale ona nechce,jak ji mam k tomu presvedcit?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
me to take pritelkyne nechce delat,me se to libi
Asi pred hodinou ma manzelka spravila do zadku pripinakom este teraz mam rit roztiahnutu :) Je to prima, ked vam najde to prave miesto na prostate a len pekne teciete ani sa nemusite vtaka dotknut. Orgazmus je uplne uzasny vystriekate takmer vsetko. Este teraz mi vtak stoji, takze odporucam.
to že si partnerka pohraje s mým análem není nic špatného.po 30 letem manželstvi je to vítaná změna.já vyšukám její anál,a ona se vyřádí na mem.je to neskutečná slast když stříkám.
Samozřejmě,že žádný dildo ani přpiinací se ani nepřiblíží zážitku při analu se skutecnym čůrákem.
A ake je to po prvom analnom sexe? Chcem to skusit a chcem vediet ci mi hned ostanu nejake stopy na zadku, ked sa prehnem ci uz bude vidno ze som to robil... Chcem to skusit s jednym muzom, sorry ze to tu davam ale chcem vediet ako to prebieha...
Tak včera jsem si to nechal zase krásně udělat od mé milované,a jen lituji ty co to neznají protože neví o co se připravují.Neskutečé výstřiky a uvolnění.SUPER záležitost.Ten kdo to odsuzuje vůbec neví o čem to je a je ubožák!!!
Nejlepší orgasmus jaký může chlap zažít.
Jsem na tom stejně. Mám štestí, jelikož přítelkyni se líbí, když mi to může dělat do zadku. Napřed prsty a potom vibrátorem...nedávno jsme si pořídíli připínáka a jednou za čas mě pěkně ošoustá :-)
Hm... Mno partnerka by byla asi svolná ale radši bych aby se mi to povedlo samotnému a pak následně bych to zakomponoval do našeho společného sexuálního seznamu :-) zkusím prostudovat nějaký návody apod. A pak se uvidí. Nerad bych abych ji chudaka do něčeho ukecal co pak skončím radši sám a bez výsledku.
návod na tohle potěšení je jednoduchej... dělejte to s partnerkou pomalu a dlouho. Sám sem začínal opravdu nesměle ale po zkoušení jedním, dvěma prsty mé polovičky jsme se propracovaly až k dildu celkem slušnejch rozměrů a nakonec až k ruce hluboko v mem zadku :).... Mluvte o tom co chceš a zažiješ výstřik co ti zlomí vaz.
Díky moc za radu. Konečně někdo kdo napsal ze musíme dlouho. Zkusím nejdřív sám a pak budu ukecavat partnerku.
Ahoj, několikrát jsme se pokoušeli ale marně. I sám když jsem zkoušel tak bez výsledku. Všude čtu o tom jak je to dokonalý a pod. Ale nějak se mi nedaří najít ,,jak na to,, poraďte. Třebas buďte přesnější v délce cely ho aktu nebo co opravdu člověk prožívá? Diky
Mno marně jsem doufal v ten úžasný výsledek o kterém všichni nebo mnozí mluví. Ať už prstem nebo vibratorem se podařilo vniknout ale po delší době dráždění vnitřku análu nedošlo k ničemu. Ani slastný pocit a ani ejakulaci. Proste se nedaří najít nejspíš prostatu. Někomu to nejspíš není predurceno :-)
na pansky anal treba ist pomaly, mať na to čas, pohrať sa stým, čistota samozrejmá. Mne to tam ide skoro samo. Cestou dnu zadok uvoľním, von stiahnem a zatlačím na prostatu. Obyčajne vyteká semeno. Náhodou sa mi podarilo dosiahnuť orgazmus bez stimulácie penisu. Ak vám to takto spraví žena je to bonus na viac.
(vtedy nevadí ani pusa plná semena)
Ked vas zena robi pripinakom stoji Vam pero? Mne teda ako kolik ale videl som par videi, kde ho zena robila odzadu a pero mal povadle a len ukapaval. Mne stoji jak besny a obcas vystrekne trocha, ked sa najde spravne miesto v prostate :)
Mne to robí prstom alebo dvoma a to je tiež paráda.
Nic lepšího neznám,žena mi to dělá připínákem a stává se že vyteču a nemusí mi ho ani honit,jen tak samovolně.
Jestli máš rád análky cizích mužů, tak budeš gay. Jestli tě vzrušují análky cizích mužů i žen, tak budeš bi, jestli tě vzrušuje hraní s análkem tvé holky i tvého vlastního, tak jsi hetero a jestli miluješ jenom svůj, tak jsi narcis :-)
Ať si to odsuzuje kdo chce, ale je to úplne parádní. A když ještě proběhne masaž prostaty tak to je úplná pecka. Doporučuji
taky me to laka..:). Jak jste se k tomu vy ostatni dostali poprvé a jaké to bylo??mám samozrejme trosku ostych a obavu jake to bude:))
jj tiez mozem potvrdit. My mame vyskusany aj obal od durex lubrik. kremu :) Staci ho trocha namazat aj prdel a opatrne vkladat. Po uplnom vtlaceni vtak stoji ako dreveny. Po chvili si zvierac zvykne krasne sa da vytahovat zasuvat. Potom ma zena rukou spravi za par min s obrovskym orgazmom.