Ahoj. Hledáme s přítelem nějaké místa kam zajet autem. Máme pár míst, ale chceme zkoušet další.. sex v autě nebo u auta, v lese. Je nám jedno zda kolem někdo projede 😋
Někde v okolí Prahy východ. Tím myslím kdekoliv..třeba Čakovice, Kbely, Počernice, Běchovice, Úvaly, Klánovice atd až klidně vlastně Říčany a okolí. Někde zastavit v autě nebo zajít do lesa🚗🌲
Mimochodem, vydali jsme ho ji minuly tyden hledat a nenasli. Nahradni misto nestalo za nic. Nekdo, kdo to zna kolem Jiloveho a tuší, kde by to mohlo byt? Silnice do mirneho kopce a plac hned za horizontem vpravo od silnice oddělený jen par stromy vjezd jen z jedne strany, jakoby zepředu. Popis na nic, ale vic nez to a forky nemame
Firma zveřejnila inzerát: Přijmeme muže nebo ženu aktivně mluvící anglicky, německy a španělsky. Řidičský průkaz skupiny B je podmínkou. Druhý den po zveřejnění přišla půvabná blondýnka: "Já jsem tady kvůli tomu inzerátu." Sám pan ředitel ji radostně přijal: "Vy máte určitě státnici z angličtiny a němčiny, že?" - "Já ale tyto jazyky vůbec neznám," namítla mile blondýnka. "No a co takhle, že byste mi přeložila tento jednoduchý textík do španělštiny?" - "To byste po mě chtěl moc, já španělsky neumím." - "Ženská, máte vy vůbec aspoň řidičák?" rozčílí se ředitel. "A nač by mi byl? Já jsem vám jen přišla říct, abyste se mnou nepočítali..."
Praha východ
Nevíte někdo o něčem? Praha východ a okolí?😊
A mezi jevana a struharovem úžasné místo na parkovišti
49,8953037, 14,4703899
Tohle je alespoň trošku vtipné...