Praha východ

Nevíte někdo o něčem? Praha východ a okolí?😊

Ahoj. Hledáme s přítelem nějaké místa kam zajet autem. Máme pár míst, ale chceme zkoušet další.. sex v autě nebo u auta, v lese. Je nám jedno zda kolem někdo projede 😋
Dejte vedet misto a rad se pridám na neco v aute ci venku :)
Nejede někdo dnes nebo zítra někam v okolí? 😋🌲🌳
A to je kde přesně? My se na Praze vychod pohybujeme
Ahoj a kde sa tam presne pohybujete
Lhota teď ;-) třicet znaků třicet znaků :-)
Někde v okolí Prahy východ. Tím myslím kdekoliv..třeba Čakovice, Kbely, Počernice, Běchovice, Úvaly, Klánovice atd až klidně vlastně Říčany a okolí. Někde zastavit v autě nebo zajít do lesa🚗🌲
Tak třeba ricansko.. v kolik a kde
Rád se přidám. Co třeba sobota.
Nejake misto "obecne zmane" pro dogging? Provozuje to tu nekdo?
Vím o více místech na východě ..Ale to nebudu psát veřejně..
Když se jede ven z Říčan smer Kutná Hora, tak na konci doprava a po 50m metrech v levo úžasné místo
Jo to znám.to místo a super a da se skoro vse
U Olivové tam jakože? Dost lidí tam parkuje a jdou do lesa no. Pak rádi jezdíme třeba do lesa Voděradské bučiny u Jevan. Je dost míst.co.atoji za to😉
Ahoj, mám jedno místo přímo v Jevanech. Napiš mi do zpráv :) můžeme se domluvit, je to jedna luxusní vila...
Koukáme že kolem nás to žije to jsme ani netušili že tam někdo chodí.
Ano u Olivovny.. na tom parkovišti v lese .. jezdi tam dost lidí..
A mezi jevana a struharovem úžasné místo na parkovišti
Nebo u letiště Točna. Je tam na začátku boční cesta .. Občas tam někdo projde
Asi to budem muset prozkoumat, diky
Znám to tam .. místa jsou to pěkná hlavně to u olivovny
Tam jich je více těch cest různé zatáčky
Přímo u letiště jsou jen dvě. Kde se dá zajet autem
Ahoj tak sexujou lidi v lese jak se jede na Lysou ze Str.boleslavi. za kolejema po 300m uhneš v zatáčce do lesa.
Zajedte na Lhotu u Stare Bolky tam kolem projde urcite nekdo
Co kdyz vam nejake poradim. Muzu se pak na vas prijit podivat?
Tak jsme jeli na pár míst. Dnes ještě vyberu nějaké fotky a přidám do albíčka 😋 děkujeme za nějaké návrhy a určitě budou i další 😉☺️
Bohužel nevím přesně místo, ale naše "Šukací zastávka u lesa" vznikla někde kousek od silnice těsně nad Jílovým u Prahy
Mimochodem, vydali jsme ho ji minuly tyden hledat a nenasli. Nahradni misto nestalo za nic. Nekdo, kdo to zna kolem Jiloveho a tuší, kde by to mohlo byt? Silnice do mirneho kopce a plac hned za horizontem vpravo od silnice oddělený jen par stromy vjezd jen z jedne strany, jakoby zepředu. Popis na nic, ale vic nez to a forky nemame *8*
Tuším že někde tady
49,8953037, 14,4703899
Prostě jeďte doleva nebo doprava a kde se vám to bude líbit ,zastavte 🤷
Také máme rádi náhodné diváky,ale napsat sem veřejně místo kam pojedeme,tak tam stojí fronta.
ahoj,nevím,nejsem od sud,ale moc rád též zajdu,někam ven*21**4**24**13**18**5*
Firma zveřejnila inzerát: Přijmeme muže nebo ženu aktivně mluvící anglicky, německy a španělsky. Řidičský průkaz skupiny B je podmínkou. Druhý den po zveřejnění přišla půvabná blondýnka: "Já jsem tady kvůli tomu inzerátu." Sám pan ředitel ji radostně přijal: "Vy máte určitě státnici z angličtiny a němčiny, že?" - "Já ale tyto jazyky vůbec neznám," namítla mile blondýnka. "No a co takhle, že byste mi přeložila tento jednoduchý textík do španělštiny?" - "To byste po mě chtěl moc, já španělsky neumím." - "Ženská, máte vy vůbec aspoň řidičák?" rozčílí se ředitel. "A nač by mi byl? Já jsem vám jen přišla říct, abyste se mnou nepočítali..."

Tohle je alespoň trošku vtipné...